SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14019)

SivasSpor.Com 10.11.2007 21:49

MAÇIN ARDINDAN...

[IMG]http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/34089_1_070930235940.jpg[/IMG]

Teknik direktör Bülent Uygun, Beşiktaş galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın Liverpool maçından sonra yıpranmış olduğunu biliyorduk ve ona göre de hazırlıklarımızı yaptık" dedi.

Uygun yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ın Liverpool mağlubiyetinin ardından bu maça çok hırslı çıkacağını biliyorduk ve önlemlerişmizi ona göre aldık. Beşiktaş'ın Liverpool karşısında yaşadıkları nedeniyle biz de çok üzüldük. Orada istenmeyen bir mağlubiyet aldılar. Onların fizik ve mental olarak yıptrandıklarını biliyorduk ve antrenmanlarımızı da ona göre yapmamıza rağmen ilk yarıda istediklerimizi sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda Balili'nin atılmasıyla tempo yükseldi ve biz de bir iki pozisyon bulduk. İbrahimin de atılmasının ardından bizim taktik değişikliklerimiz geldi ve istediğimiz sonuca aldık. Beşiktaş'ı İstanbul'da yenmiş olmak ve liderliği yeniden almamız nedeniyle mutluyuz." dedi.

Şampiyonluk söyleminin sivasspor için henüz erken olduğunu belirten Uygun, "Şampiyon olmak için pek çok faktörün bir araya gelmesi gerekiyor. Biz bugün için bir kıvılcım çaktık ilerleyen yıllarda başarı gelecektir." dedi.

Uygun devre arasında Hırvat milli takımında oynayan bir orta saha oyuncusuyla anlaştıklarını da açıkladı.

[B]Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sivasspor maçı sonrası şunları söyledi ; [/B]

"Bugün oyunun gidişatını etkileyecek en önemli faktör, psikolojik faktörlerdi.. Taraftarın göstereceği olumlu tepki bizi olumlu etkileyecekti.. Ama taraftarımız takımının yanında olamadı.. Öne geçtiğimiz anlarda etkisini gösterebilseydi hakem de bizim aleyhimize kolay kararlar veremeyebilirdi.."

"Liverpool maçı sonrası buradan alınacak galibiyet çok önemliydi.. Alınacak bir galibiyet 15 günlük ara öncesi bizim toparlanmamıza yardımcı olacaktı.. Şimdi önümüzde bir ara var ve bu arada çok önemli maçlara oyuncularımızı hazırlamamız gerek.. Onlarda aslında bugün büyük bir mücadele gösterdiler.. Bize bugün mücadelenin yanında bir galibiyet çok faydalı olacaktı.. Şanssız bir gün yaşadık.. Bu dönemi iyi değerlendirmemiz lazım.."

"Bakın ben buraya üç ay dört aylık dönem içinde istediğimiz herşeyi yapacağım, herkesin istediği Beşiktaş'ı 3 ayda oluşturacağım diyerek gelmedim.. Öyle olsa 6 aylık imzalardım.. Bugün baktığınızda açıkcça konuşmak gerekirse sıkıntılarımızın olduğu gerçek.. Bunu bugün düzeltmemizin imkanı yok.. Devre arasını bekliyoruz.. Ama yıllarca baktığınız zaman Del Bosque gelmiş 6 ay kalmış gitmiş, Tigana gitmiş, Rıza hoca gitmiş.. Bir takımda istikrar oluşturulmak isteniyorsa bunların olmaması lazım.. İstifayı hiç düşünmedim.. Gerekeni yapacağız.. "

"Geçmişe göz attığınız zaman her yapılan transferi tutturan bir takım olduğunu göremiyoruz.. Zaman zaman yanlışlar olabilir veya şartlar onu gerektirebilir.. Bizim yaptığımız transferler içinde iyi olanlar da var, beklentilerimizi karşılayamayanlar da var.. Yabancı transferlerimizin bazıları iyi çıktı.. Higuain mesela bugün çok iyi oynadı.. Her şeyi doğru yaptık demiyorum.. Bizim de yanlışlarımız oldu imkanlar doğrultusunda.. Ama neyi yanlış yaptığımızı da çok iyi gördük.. "

[B]Beşiktaş'ın Sivasspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında taraftarın istifaya davet ettiği Menajer Sinan Engin bomba gibi açıklamalar yaptı.. [/B]

İşte Engin'in açıklamaları ;

"Her şeyden önce 8-0'lık mağlubiyetten ötürü gerçek Beşiktaşlılardan özür diliyoruz.. Biz herkesten çok daha fazla üzülüyoruz ve gece uyuyamıyoruz.."

"Bugün maça geldiğinizde Şampiyonluk yolunda bir maçımız var.. Protesto yapacaksanız maçtan önce, devre arasında, maç sonunda yaparsın.. Sen Beşiktaş'ı seviyorsan, takımını destekleyeceksin.. Sen futbolcunu ayağına topu aldığında ıslıklarsan burada bir art niyet var.."

"Ben göreve geldim ve hocamızla konuşup takviye yapılması gerektiğini söyledik.. Bir takım yanlışlar yapılmış ve biz bunun çalışmalarına başladık.. Başkan ve hocamızla birlikte.. Gelecek hafta 10-12 arkadaş avrupaya çıkıyoruz.."

"Sen burada üzülüp tepki gösteriyorsun, futbolcular da senden daha çok üzgün.. Kimse 8 gol yemek istemez.. Avrupa maçlarında gücümüz bu dedik.. Gördük.. Liverpool maçında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık.. Herkesten çok üzüldük.. Kimse anlatmasın bana.. Beşiktaş'a benim ve 100. yılda yaptıklarımızı anlatmak lazım.. Burada Beşiktaş'ta daha önce idarecilik yapmış insanlar acayip işlere girmişler.. Bunu Başkan anlatır.. Beni ırgalamaz.. Başkan bırakalım der, ben bırakırım.."

"Yazık.. Bugün senin rakibin Sivasspor.. Konsantre dağılmış, takımını coştur, maç bitsin, kazanalım, istersen stadı yak.. Biz tüm derbileri deplasmanda oynadık.. Avantajımızı kaybettik.. Bu arkadaşları, kardeşleri tanıyoruz.. Sen bizi PAF takımı ile çıkmadık diye protesto ediyorsan et maçtan sonra, ama bu çıkan takımı coştur.."

"PAF takımı çıkartsaydık ne olacaktı?.. PAF çıksaydı başka bir şey söylenecekti.. Burada futbolcularımızın isteği vardı.. Hakemleri görüyorsunuz.. Ben her hafta disiplin kuruluna sevk ediliyorum.. Benim için fark etmez.. Çıkın maç bittikten sonra istediğinizi söyleyin.."

"Başkan hataları ve sevabı ile 30 milyon dolar para vermiş.. Kendisi Pazartesi günü anlatır.. Yazık bu maça.. Bu taraftar bizi destekleseydi, kazanırdık bu maçı.. Benim Liverpool maçından sonra aklım, beynim gitti.. Çocuklar gördü soyunma odasında halimi.. Ama burada Porto'ya nasıl yenildiğimiz belli.. Bugün belki orada 6 puanımız olacaktı.. Dolayısıyla bu çocukların burada bir suçu yoktu.. Bu bize bir yara, tamam ama hayat devam ediyor.. Biz doğru yerlere doğru transferleri yapacağız.. Ama bu taraftar bizim iyi olmamızı, Beşiktaş'ın iyi olmasını istiyorlarsa, desteklemeleri gerekir.."

"Başkan bana Fenerbahçe maçı sonrasında dedi PAF takımı olayın ben açıkladım.. Onun da canı yanmış.. Ne yapsın.. Bir tepki vermesi lazım.. 8-0 planlarımızı bozdu.. Burada futbolcularımız istediler çıkıp oynamayı.. Bu kulüp kararıdır.. Yönetim bir karar almıştır, olmuştur, olmamıştır.. Bunları bir kenara atmak lazım.. Bu futbolcu topluluğu çıkmıştır burada ve destek gerekir.. Beşiktaş'a yazık oluyor burada.."

"Sinan Engin İstifa, PAF takım nerede falan filan.. Bunları söyleyebilirler ama uzatmanın bir anlamı yoktu.. Futbolcunun motivasyonunu bozacak tezahürata gerek yoktu.. Benim değişik bir yapım var.. Çok kolay istifa etmek.. Benim istifamla birileri mutlu olacaksa.. Gerçek Beşiktaşlılar istemiyor istifa etmemizi.. Başkanla birlikte hareket ediyorum ben.. Başkan ne karar verirse bir dakika durmam.."

"Yıldırım Başkan istifa etti diyelim, benim mukavelem var tazminatlı, ben istifa ederim, o tazminatı da almam bazıları gibi.. O tazminatı alıp, sonra çıkıp Beşiktaş'ı orada burada eleştirenler var.."

11 temmuz 11 10.11.2007 21:55

--->: MAÇIN ARDINDAN...

maç hakında bjk 1 sivasspor 0 ,sonra 1-1 olduğunu duydum ve öyle bıraktım maçı işim vardı sonra tel çaldı arayan oğlumdu, dedim maç ne oldu? dinleyemedim dedim anne kazandık diyeyince koptum yehuuuuuuuuuuuu yaşasın sivasspor.nilgün

SivasLady 10.11.2007 22:01

[B]ilk yari takimimiz fazla etkenlik göstermedi
ama bir kisi azalisin hepsi maca asildi
ve denge gelisin galip gelmeyi bildik
cok güzel bir mac oldu
hem futbolculari hem teknik heyeti yönetimi tebrik ederim
takimi yalniz birakmayip tribünde yerlerini alan taraftarada tesekkür ederim

galibiyet serimizin devam etmesini dilerim[/B]

HALIL 10.11.2007 22:03

-->: MAÇIN ARDINDAN...

hangi hirvat yaa bizi heyecandan oldurmeyin soyleyin isimini

NUMAN 10.11.2007 22:03

BU GÜN BENİ SEVİNÇLERİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAŞATAN TÜM FUTBOLCULARA VE EMEĞİ GEÇEN HEKESE CANI ÖNÜLDEN TEŞEKKÜR HER ŞEY SİVASSPOR VE SİVAS İÇİN .........DEVAMI HAFTAYA

HaYaLL58 10.11.2007 22:11

[COLOR="Blue"]HELAL OLSUN BE SİVASIM İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDİCEZ HERKEZ GÖRECEK SİVASSPORUN KİM OLDUĞUNU[/COLOR]

yigidomustafa58 10.11.2007 22:13

[B]hocamla bir kez daha gurur duydum maçta tüm futbolcular güzel oynadı ikinci yarı ama Devran Ayhan maç boyunca süper oynadı tüm futbolcularımızı tebrik eder başarılarının devamlarını dilerim...[/B]

izmirliyigido 10.11.2007 22:31

ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM DEDİLER, HAKLILAR AMA ONDAN DAHA ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN. HELAL OLSUN SANA HOCAM, SAYENDE YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR.

YALNIZ MAÇTA HİÇ HOŞUMA GİTMEYEN BİR TEZHÜRAT VARDI. ******** BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİ HEP BİR AĞIZDAN " SİVAS'LI AYILAR, İSTANBUL'DA NE ARAR " DİYE BAĞIRDILAR DAKİKALARCA, BİLMEM DİKKAT ETTİNİZMİ?

NE ARAYACAK SÖYLEYECEĞİM AMA TERBİYEM MÜSAADE ETMİYOR. YİNE SÖYLEYECEĞİM, AMA SANSÜRLÜ S.....EK KARAKARTAL ARAR, NE ARAR BAŞKA.

ADAMA BÖYLE ALKIŞLATIRIZ KENDİMİZİ. BİR ÇİFT LAFIMDA İBRAHİM TORAMAN'A VAR. BİR SİVAS'LI OLARAK ARTİSTLİK HİİÇÇÇÇ YAKIŞMIYOR ONA, BENDE ONU ADAM SANIRDIM. ANLAŞILAN İSTANBUL ONU BOZMUŞ VE KENDİ TARAFTARINA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN O EZİKLİĞİ YAŞIYOR. YAZIKLAR OLSUN..
.

Del Piero 10.11.2007 22:51

vcarsa yoksa yiğido ulan :) alayına isyan !!

CÜSSKB-Aynur 10.11.2007 22:53

-->: --->: MAÇIN ARDINDAN...

[QUOTE=izmirliyigido;272341]ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM DEDİLER, HAKLILAR AMA ONDAN DAHA ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN. HELAL OLSUN SANA HOCAM, SAYENDE YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR.

YALNIZ MAÇTA HİÇ HOŞUMA GİTMEYEN BİR TEZHÜRAT VARDI. ******** BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİ HEP BİR AĞIZDAN " SİVAS'LI AYILAR, İSTANBUL'DA NE ARAR " DİYE BAĞIRDILAR DAKİKALARCA, BİLMEM DİKKAT ETTİNİZMİ?

NE ARAYACAK SÖYLEYECEĞİM AMA TERBİYEM MÜSAADE ETMİYOR. YİNE SÖYLEYECEĞİM, AMA SANSÜRLÜ S.....EK KARAKARTAL ARAR, NE ARAR BAŞKA.

ADAMA BÖYLE ALKIŞLATIRIZ KENDİMİZİ. BİR ÇİFT LAFIMDA İBRAHİM TORAMAN'A VAR. BİR SİVAS'LI OLARAK ARTİSTLİK HİİÇÇÇÇ YAKIŞMIYOR ONA, BENDE ONU ADAM SANIRDIM. ANLAŞILAN İSTANBUL ONU BOZMUŞ VE KENDİ TARAFTARINA ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN O EZİKLİĞİ YAŞIYOR. YAZIKLAR OLSUN..
.[/QUOTE]

[B]İbrahim TORAMAN ın Yarın bir gün Sivasspor a gelmeyeceği ne malum. Bize ne olursa kendimizden olur zaten.[/B]

yusuf_yusuf 10.11.2007 23:47

hocam senın o gozlşerınden operım ne kadar ii olduğunu takımınla bırlık te yiğdolara ve tum sivaslıların gozunu bu maç ta da kara çıkarmadığın için saol

yigido Atilla 11.11.2007 00:42

[B][I]ilk yari Besiktasi perisan etmeye Hakem müsade etmedi. !!!! sahada yapilan Bütün faullerde hakem Esit davranmadi, sahada yapilan Ayni faullerde verdigi Kararlarla Tarafli tarafsiz futbol severlerin Tepkisini cekti, verdigi faul ve kartlarla sivassporumuzu ikili mücadelerde Sindirmeyi basardi,ve onda Bobo golü atti ve mac gitti diyormuk ki imdadimiza Besiktasin tribündeki taraftari imdadimiza yetisti ne zaman ki Besiktasli taraftarlar Yönetim ve besiktasli bazi futbolculari sesli tezahüratlarindan dolayi 0 Cins hakem cesaret almis olaki, Faullerde verdigi Kararinda esit davranmaya basladigi an oyun esitlendi. Bu macin ilk yarisinda Besiktasa Sirin görünmek isteyen o Cins hakem besiktasi elimizden ilk yari kurtardi ,ikinci yari tarafatarin tezahüratlerinden etkilenen BJK oyun disiplininden kompmaya basladi ve arkalarinda hakem destegide olmayinca oyun lehimize döndü ve Sivasspor kendi oyununu rakibine kabullendirdi ve oyunu kopardi ..Maci cok dikkatli izledim yinede defansimiz Güven vermiyor ilk golde yaptigimiz hata affedilmez 3 futbolcuda topu izliyorlar ve Bobonun nerde oldugunu unuttular Bülent hoca defans oyunculari uyaracagindan eminim. Bu mac hakinnda benim Görüslerim bunlar.

NOT: Sivasspor Mükkemmel oynadi, arti ibrahim Toramana yaziklar olsun . Fransiz Cisse de Sivasli degil ama adam gibi futbol oynuyor ibrahim toraman gibi sahada aglayip hakemi sivasspora karsi etkilemiyor. Hak ettigi Kirmizi karti aldi ve cok sevindim [/I][/B]

emresengul58 11.11.2007 00:50

ibrahim toraman sivas halkının sevgisini kaybetti...onun bu kadar artist olduğunu bilmezdim valla şaştım kaldım bir okadar da kızdım...yazıklar olsun

mburak58 11.11.2007 01:06

"Yazık.. Bugün senin rakibin Sivasspor.. Konsantre dağılmış, takımını coştur, maç bitsin, kazanalım, istersen stadı yak.. Biz tüm derbileri deplasmanda oynadık.. Avantajımızı kaybettik.. Bu arkadaşları, kardeşleri tanıyoruz.. Sen bizi PAF takımı ile çıkmadık diye protesto ediyorsan et maçtan sonra, ama bu çıkan takımı coştur.." (SİNAN ENGİN)
[B][I]BÖYLE DİYENLERE ŞÜKÜRLER OLSUN SİVASSPOR ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ BUNDAN SONRA ÇIKIP BAHANE ARAYANLARDA KİŞİLİK ARAMAMAK LAZIM.........[/I][/B]

MeD_Turc 11.11.2007 01:07

ibrahim toraman gibileri suanda sivassporda oynayamamanin ezikligini yasiyor, biz sivasli ve sivassporlular olarak delikanli adamlarla yola cikariz kardesimmm,biz bulent uygunla delikanli gibi oynariz kardesimmm, balilinin zaaflarindan yararlanip onu oyundan attirip mac kazanacaginizimi sandinizzz, bizde balililer bitmez bizde takim olarak yurek oynar sahada adamida iste boyle kendi evinde kendi coplugunde yamulturuzzzzz varolasin sen SIVASSPOR!!

mburak58 11.11.2007 01:08

HER GÜNÜM CENAZE
HER GÜNÜM ŞEHİT
BUNLARIN SEBEBİDİR
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

KAHROLSUN pkk

Thai 11.11.2007 03:06

Bülent hocam orta saha oyuncusu hırvat milli oyuncu ile anlaştık dedi dinledim ben de lig tv de, bakalım kim olacak liste kabarık ihtimalleri konuşalım.
1... DANİJEL PRANJİC.... Hollandada Heerenven de oynuyor, 26 yaşında, son yıllarda milli olmaya başladı, 8 kez milli.

2...MARCO BABİC...... Şu anda real Betis de oynuyor, 6 yıl bayern leverkusen de oynadı(144 macta 13 gol...48 defa milli, 3 golü var

3...NİKO KOVAC....... Hırvatistan milli takımı kaptanı, şu an red bull salzburgta oynuyor, 2003-2006 arasında herta berlinde,2001-2003 te bayern münihte oynadı....71 defa milli oldu,12 golü var

4...NİKO KRANJCAR....23 yaşında, 2006 dan beri porsmouth da oynuyor (32 maç,4 gol), 2004-2006 hajduk split te oynadı (50 maç 15 gol).... 36 defa milli, 4 golü var

5... JERKO LEKO.....27 yaşında, 2006 dan beri monaco da oynuyor (40 maç,1 gol), 2002-2006 dinamo kiev de oynadı (62 maç,7 gol),2000-2002 dinamo zagreb de oynadı (41 maç 4 gol)...49 kez milli oldu,2 golü var

6....IVAN RAKİTİC....19 Yaşında. schalke de oynuyor (8 mac, 2 gol), 2006-2007 basel de oynadı (33 maç, 11 gol)...4 kez milli,1 golü var

7...MİLAN RAPAİC....34 yaşında. standard liege de oynuyor 2004 den beri (62 maç,17 gol), 2003-2004 Ancona da oynadı (13 maç ,4 gol), 2002-2003 hajduk split te oynadı (11 maç,3 gol),2000-2002 fenerbahçe de oynadı (51 maç,15 gol)....49 kez milli, 4 golü var

8...DARİJO SRNA....25 yaşında. 2003 den beri shakhtar donetsk de oynuyor (82 maç, 7 gol), 1999-2003 hajduk split te oynadı (70 maç,7 gol)...50 kez milli,15 golü var

9....JURİCA VRANJES....27 yaşında...2005 den beri werder bremen de oynuyor (61 maç, 5 gol), 2003-2005 stutgart da oynadı (39 maç, golü yok), 2000-2003 bayern leverkusen de oynadı (46 maç, golü yok)....26 kez milli, milli takımda golü yok

hadi şimdi hangisi acaba,kim diye toto oynayalım????????

Thai 11.11.2007 03:08

bilgi tamamlama .......NİKO KOVAC 36 yaşında.........

Thai 11.11.2007 03:10

bilgi tamamlama.........MARCO BABİC 27 yaşında...........

Thai 11.11.2007 03:16

ben bu oyuncunun MARCO BABİC olduğunu düşünüyorum, çünkü betiste iyi değil şu aralar takımda çok oynayamıyor, sadece 1 maçta oynamış, ama 2000-2007 yılları arasında bayern leverkusende oynamıştı çok iyi oyuncu, inşallah odur, transfermarket.de sitesinde değeri 3.000.000 euro

Thai 11.11.2007 03:26

Bu futbolcuların değerleri de buldum

1. DANİJEL PRANJİC---HEERENVEN....4.500.000 EURO
2. MARCO BABİC-------REAL BETİS...3.000.000 EURO
3. NİKO KOVAC--------RED BULL SALZBURG...1.100.000 EURO
4. NİKO KRANJCAR-----PORSMOUTH.....4.000.000 EURO
5. JERKO LEKO--------MONACO........4.000.000 EURO
6. IVAN RAKİTİC-----SCHALKE........5.000.000 EURO
7. MİLAN RAPAİC-----STANDARD LİEGE................
8. DARİJO SRNA------SHAKHTAR DONETSK...9.000.000 EURO
9. JURİCA VRANJES---WERDER BREMEN....2.750.000 EURO

veysel 11.11.2007 03:56

sivassporum yüzümüzü güldürmeye devam

EyüphanAydın 11.11.2007 09:22

[B]bugun hiç olmadiği gibi erken kalktım ve sivassporla ilgili tüm haberleri izledim çok sevinçliyim brovo sivasspor bravo bülent hoca başarilarınızın devamını bekliyorum[/B]

kızılelmalım 11.11.2007 10:26

BÜLENT HOCAM ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK ERKEN DİYOR KATILIYORUM BİZLER EVVELA SİVASLI OLARAK TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKMIYORUZ.İKİNCİ LİGTEYKEN BÜTÜN MAÇLARIMIZZA 15.20 BİN TARAFTAR GELİYORDU,ŞAMPİYONLUK İÇİN AYAĞIN BİRİSİ YANİ TARAFTAR BÖLÜMÜMÜZ VE KAMUOYU HENÜZ OLUŞMADI.FUTBOLCULARIN TEKNİK HEYETİN YÖNETİM KURULUMUZUN VERDİĞİ MÜCADELEYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

altuntas58 11.11.2007 10:47

Dün akşam bu tarihi macı seyretme şansına sahip oldum harika bir oynula ve net bir skor 2-1 le beşiktaşı saha ve seyircisi önünde yenmeyi başardık burdan sivassporu tebrik ederim ayrıca çok şiddetli yağan yağmura aldırmadan stadyuma gelererek sivassporumuzu destekleyen istanbullu yiğidoları kutlarım

izmirliyiğido35 11.11.2007 10:54

helal sana sivassporumuz alemde tek vazgeçilmezsin
***süper yiğidolar***

K4r_Tugrul 11.11.2007 11:22

Ayıp Toraman Ayıp

Bir sivas'lı olarak İbrahim TORAMAN'ı kınıyorum.Dünki maçta yaptıkları hiç de hoş değildi.TORAMAN'ı biz böyle bilmezdik.Bir Sivas'lı olarak çok üzüldükk..:mad::mad::mad::mad:

dogukan58 11.11.2007 11:23

--->: Ayıp Toraman Ayıp

toromana kim ne derse desin yinede gercek bi yiğidodur yaptıkları profesyonellilkle alakalı olsa gerek

1967 dernek serkan20 11.11.2007 15:57

[B]evet ilkyarı tutuk oynadık ama ikinci yarı gerçek sivası sahaya yaydık
8 taş artık sivası küçük görmenin ne demek olduğunu anlamıştır
şunuda söleyim bjk paf bunlardan daha iyi oynardı[/B]

semihkilic_58 11.11.2007 18:39

Balili'den 3 gol atan Benayoun'a tebrik

Balili’nin Cumartesi günü Beşiktaş ile lig maçı yapacaklarını söylemesinin ardından ise Benayoun’nun kendisine başarılar dilediği ve "Ben üç gol attım. Umarım sen de gol atarsın" dediği belirtildi.

8-0’lık maçta Beşiktaş kalesine üç gol atan Benayoun’un sevincini Balili ile paylaştığı ve attığı üç golden sonra maçın 8-0 sıfır biteceğini beklemediğini söylediği kaydedildi.

Sivas’ın dün akşam 2-1 galip geldiği maç öncesi Balili’ye bilgiler veren Liverpool’un İsrailli futbolcusunun, "Ben ne üç gol atacağımı ne de 8-0 galip geleceğmizi beklemiyordum. Ama Beşiktaş bize çok boş alan bıraktı ve 3-0’dan sonra oyun disiplininden tamamen uzaklaştılar. Siz yıllardır Beşiktaş ile oynuyorsunuz. Tabi ki benden daha çok bilgiye sahipsin ama defans hattında çok hata yapan bir takım. Erken bir gol bulursanız siz de farklı bir skor yakalabilirsiniz. Sana şimdiden başarılar diliyorum. Umarım sen de gol atarsın" dediği öğrenildi.

Balili dün akşamki maç sonrası Benayoun ile aralarında geçen bu diyaloğu anlattıktan sonra, kendisinin vatandaşını arayacağını ve kırmızı kart gördüğünü söyleyeceğini belirtti. Balili, "Benayoun bana umarım sen de gol atarsın dedi. Ama ben kırmızı kart gördüm. Bu olayı ona anlattığımda çok şaşıracaktır. Ama sonuçta 3 puan aldık. Benim kırmızı kartımdan sonra maçı kaybetseydik çok üzülürdüm. Yarın ilk iş olarak Benayoun’ u arayıp maçı kazandığımızı söyleyeceğim" dedi.

Yiğiter 11.11.2007 18:41

-->: Balili'den 3 gol atan Benayoun'a tebrik

ehüehüeühüeüh...ya bu baliliye ölüyom ben :D

puar 11.11.2007 18:41

--->: Balili'den 3 gol atan Benayoun'a tebrik

zaman zaman beşiktaş taraftarına yakışmayacak ırkçılıklar olsada balilin ne kadar insancıl biri olduğunu bizler çok iyi biliyoruz.

1967_DERNEK_MUSTAFA 11.11.2007 22:08

[COLOR="blue"][B]oynanan karşılaşma hakkında yazarsak ilk yarı sivasspor vasat bir futbol sergiledi hva şartlarından olması gerek doğal birşey ikinci yarının başlamasından sonra 60 şıncı dakkadan sonra daha istekli bir futbol sergiledi 2 1 beşiktaşı kendi evinde yenmeyi başardık tebrik ederim sivassporu GELELİM TARAFTARLARIMIZA YOĞUN YAĞAN YAĞMUR KARŞISINDA DESTEKLEMEYE GELEN BÜTÜN YİĞİDOLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM AMA BÜLENT HOCANIN AÇIKLAMASINI DİNLEDİM DÜN BASINA ŞÖYLE DEDİ SESLİ BİR ŞEKİLDE İSTANBULDA SİVASIN NÜFUSU 2 MİLYOMUŞ ARAMIZDA KALSIN DEDİ BEN BU AÇIKLAMADA ŞUNU ÇIKARIYORUM 2 MİLYON DİYORUZ DÜN BEŞİKTAŞ MAÇINI BIRAKALIM İSTANBULDA OYNANAN KARŞILAŞMALARDA BİR BAHANE BULUNUYO OLİMPİYATTA OYNANDI OTOBÜS VAPUR SEVERLERİ YOK DENDİ DOĞAL KARŞILADIK SONRAKİ OYNANAN BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASINDA 200 TANE TARAFTAR VARDI ONADA BİR BAHANE BULUNDU DÜNKİ KARŞILAŞMAMADA SÖYLENECEK BİR BAHANE BULAMIYORUM KARŞILAŞMA 8 DE BAŞLADI 10 DA BİTTİ DİYELİM EVELERİNE GİDECEK YİNE VASITAMI YOKTU VAPURMU ÇALIŞMIYORDU ONADA PEKİ DİYELİM HİÇMİ O SEMTTE OTURAN SİVASLILAR YOKTU DOLDURAMADILAR NE DİYEYİM SADECE ÜZÜLÜYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM GELEN TARAFTARLARIN YÜREĞİNE SAĞLIK SAĞ OLUN VAR OLUN TARAFTAR DEDİĞİN YAĞMUR DEMEZ ÇAMUR DEMEZ HER ŞARTTA TAKIMINI DESTEKLER SAYGILAR HEMDE NE BİÇİM SAYGILAR[/B][/COLOR]

YigidoMehmet 11.11.2007 22:18

Ben bir sivaslı olarak bir sivassporlu olarak BÜLENT Hocayı çok seviyorum.Diliyorum herzaman sivassporumuzun yanında ve başında olur...
!!! BÜLENT HOCAYA SEVGİ VE SAYGILARIMLA !!!

ofgurleyuk78 11.11.2007 22:33

5. Büyüklük Hayırlı olsun. Sana yakışır.

Yigido_Burak 11.11.2007 22:52

[B]Yapımda ve Yayında Sahada Ve Futbolda Yüregını Koyan Herkese Kucak Dolusu Sewgıler Saygılar..VaaaR oL SiVaSıMmMmM[/B]

CÜSSKB-Aynur 12.11.2007 07:44

-->: --->: MAÇIN ARDINDAN...

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;273086][COLOR="blue"][B]oynanan karşılaşma hakkında yazarsak ilk yarı sivasspor vasat bir futbol sergiledi hva şartlarından olması gerek doğal birşey ikinci yarının başlamasından sonra 60 şıncı dakkadan sonra daha istekli bir futbol sergiledi 2 1 beşiktaşı kendi evinde yenmeyi başardık tebrik ederim sivassporu GELELİM TARAFTARLARIMIZA YOĞUN YAĞAN YAĞMUR KARŞISINDA DESTEKLEMEYE GELEN BÜTÜN YİĞİDOLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM AMA BÜLENT HOCANIN AÇIKLAMASINI DİNLEDİM DÜN BASINA ŞÖYLE DEDİ SESLİ BİR ŞEKİLDE İSTANBULDA SİVASIN NÜFUSU 2 MİLYOMUŞ ARAMIZDA KALSIN DEDİ BEN BU AÇIKLAMADA ŞUNU ÇIKARIYORUM 2 MİLYON DİYORUZ DÜN BEŞİKTAŞ MAÇINI BIRAKALIM İSTANBULDA OYNANAN KARŞILAŞMALARDA BİR BAHANE BULUNUYO OLİMPİYATTA OYNANDI OTOBÜS VAPUR SEVERLERİ YOK DENDİ DOĞAL KARŞILADIK SONRAKİ OYNANAN BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASINDA 200 TANE TARAFTAR VARDI ONADA BİR BAHANE BULUNDU DÜNKİ KARŞILAŞMAMADA SÖYLENECEK BİR BAHANE BULAMIYORUM KARŞILAŞMA 8 DE BAŞLADI 10 DA BİTTİ DİYELİM EVELERİNE GİDECEK YİNE VASITAMI YOKTU VAPURMU ÇALIŞMIYORDU ONADA PEKİ DİYELİM HİÇMİ O SEMTTE OTURAN SİVASLILAR YOKTU DOLDURAMADILAR NE DİYEYİM SADECE ÜZÜLÜYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM GELEN TARAFTARLARIN YÜREĞİNE SAĞLIK SAĞ OLUN VAR OLUN TARAFTAR DEDİĞİN YAĞMUR DEMEZ ÇAMUR DEMEZ HER ŞARTTA TAKIMINI DESTEKLER SAYGILAR HEMDE NE BİÇİM SAYGILAR[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]Sivas aleyhine yapılan tezahüratada Sivas lılardan (herhalde stadın dörtte biri sivaslıdır) en ufak tepki gelmedi buda ilginç![/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:15.