![]() |
SİVASSPOR/Kayserispor maçı tahmin ve yorumları..
[img]http://www.sporx.com/images/takimlar/tepe_115.gif[/img]
[img]http://www.sporx.com/images/takimlar/tepe_111.gif[/img] bu Hafta Beşiktaşı Hezimete uğratan Sivassporum 13.cü Haftada Komşumuz Kayserisporu Konuk edecek, bir çok Sakatlarımız haricinde Balili´ninde BJK Maçında KIRMIZI KART Görmesi Takım gücümüzü bir hayli daha azaltı buna rağmen İnşallah iyi maç çıkarırız diye düşünüyorum Skor ne olursa olsun DOSTLUK KAZANSIN derim. [B]TAHMİNİM:[/B] [B][COLOR="Red"]SİVASSPORUM:2[/COLOR] Kayserispor:0[/B] |
-->: SİVASSPOR/Kayserispor maçı tahmin ve yorumlar
Sivas Spor ----->3
Kayseri -------->1 |
balili yok ama olsun
sivasspor:2 kayseri:0 |
--->: SİVASSPOR/Kayserispor maçı tahmin ve yorumla
Sivasspor : 3
Kayserispor : 1 |
sivassporum :2
kayserispor :1 |
sivaspsor.:4
kayserı::1 basarılar sivasspor |
[B]sivasspor 4[/B]
kayserıspor:2 BJK CARSINIZ VAR AMA CARSI YETMIYOO |
sivasspor 3
kayserispor 1 iki takımada başarılar |
Bu hafta fener kayseriyi tartaklar,
Haftayada biz kayseriyi ham yaparız. |
evet...
anadolunun yükselen yıldıları iki komşu kent iki ezeli rekabet... inşallah kazan biz oluruz... şampiyon 3 kayseri 1 |
[B][COLOR="Purple"]bjk geçtiysek bunlar fıs gelir ama YİNEDE HER TAKIM ZORLUDUR İNŞ BU MAÇİ ALICAZ..
[COLOR="Red"]SİVASIM-2[/COLOR] KARDEŞ TAKIM KAYSERİ-0[/COLOR][/B] |
yenmemizi istiorum ama kayseride çok ii top oynuo .tahmini skor
sivas 2 kayseri 1 |
SİVASSPOR**2--KAYSERİSPOR*1
inşALLAH ANADOLUNUN DERBSİNDEN BİZ GALİP GELİRİZ SİVASSPOR umuza BAŞARILAR DİLERİM :D |
balilin eksiliğini nasıl dolduracağız bilmiyorum ama balilide iyi dinlenmiş olacak 3 hafta mac oynamacak en az belkişde bir ay
|
BENCE SİVASSPOR KAYSERİ SPORU
3-1 DEVİRECEK |
sivasspor iyi kayserisporda iyi ama kiyaslandigi zaman sivasin kayseriye yenilecegini sanmiyorum...
tahminim 2:1 veya 1:0 |
[B]Sivasspor 3
Kayserispor 1 ***************************************[/B] |
sivasım 58 -0 gayseri..................
|
INSALLAH YENERIZZ:)) caktirmadan kayseri konyadan beter gicik kapiyor bizeee TAHMINIMMMMM NETTT KAYSERI SPOR KEKKKKK
SIVASSPOR 3 KAYSERII 0 INSALLLAH |
Arkadaşlar tahminleriniz bizimde yaptığımız gibi, iddia oynayanlara hep söylüyorum kendi takımınıza oynamayın duygusal davranırsınız diye, bu yüzden bende bir tahminde bulunmayacağım.
Ancak herkes şunu bilmeli ne Sivasımızın Kayseriden başka dostu var nede Kayserimizin Sivastan başka dostu... Ben şunu istiyorum hem Sivasımız hemde Kayserimiz bu ligin en kaliteli takımları olsun, iki takım karşılaşacağı zaman Anadolu derbisi desinler saatlerce canlı yayınlarında iki takımı konuşsunlar. Ancak görüyorsunuz ki Sivasımız 8taşı inönüde yenmiş basın sivasımızdan değil hala eziktaştan ve onun soytarı yöneticilerinden bahsediyorlar bunları görüp ona göre davranmamız lazım. Bakın Kayserimiz Feneri yendi yarın tüm basın yine fenerden bahsedecek Kayserimizden kimseler söz etmeyecek yine fenerin nasıl yenildiği tartışacaklar. Lütfen oyuna gelip takımlarımız ve taraftarlarımız arasına nifak sokmak isteyenlere aldırmayalım. Mutlaka kendini bilmez insanlar iki takımın sitesine girerek saçma sapan yazılar yazacak ama unutmayın biz daima komşuyuz daima dostuz. Bu gün umarım Sivasımız lider olur umarım Kayserimizle beraber el ele UEFA ya yada Şamp Ligine giderler artık destek olma zamanı Haftaya kim kazanırsa kazansın Kazanan Dostluk Olsun. Kayserispor & Sivasspor zirveye |
bu arada Kayserisporluyum :) kasist grubundan
|
KAYSERİ BU HAFTA FENERİ YENEMESEYDİ ÇOK BUYUK SIKINTI ICINDE OLACAKTI VE SİVASA PATLAYACAKTI AMA ŞUANDA RAHAT KONUMDALAR SİVAS IN DA KENDI SAHASINDA KAYBETMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜRSEK
SİVASSPOR 2 KAYSERİ 1 |
arkidaşlar ben yeni kayıt oldum ama anıyla sanıyla sivassporluyum.sampionlar kayseri maçını garantilemeliler maçı 3-1 alıp biside sevindirmeliler...
|
Çoğunluk [B]istikrarı[/B] yakalamış gibi.
Benim uzun zamandır inat ettiğim [B][COLOR="Red"]3-1[/COLOR][/B] skoru ezici bir çoğunlukla zirvede. :rolleyes: Eee aklın yolu biiiir... [B][COLOR="Red"]Sivasspor : 3[/COLOR][/B] [B]Kayserispor : 1[/B] [B][COLOR="Blue"]İnat Murattır.[/COLOR][/B] :D |
[B][CENTER][COLOR="Red"]SİVASSPORUM:2
Kayserispor:0 [/COLOR][/CENTER][/B] |
sivasta balili yok.kayseride leo iglesias sakat toledo kart cezalısı.koray çölgeçen tam düzelmedi.aydın toscalı nında sakatlıgı ciddimi bilemiyorum.belki oynamayabilir.zor maç olacak.bir nevi anadolu derbisi sayılabilir.gönlümüz iyi maç olması ve centilmence geçmesinden yana.hernekadar kayseri ve sivası birbirine düşman gibi lanse edenler olsada en azından ben sivas ın başarılı olmasını desteklerim.ama tabiki herkesin kendi takımının kazanmasını istemesi kaçınılmaz bi sonuç.Kayserispor kimse için kolay rakip degil.sivas içinde kolay lokma olmayacak.beklenen patlamayı bu maçta yapabiliriz.
herşeyden önemlisi hak eden kazansın.unutmayın zirevede olmanızı destekliyoruz.şampiyon olursanız buna en az sizin kadar seviniriz SİVASSPOR 1 KAYSERİSPOR 3(MEHMET TOPUZ,M.EREN BOYRAZ,KAMBER ARSLAN) |
valla tam bir anadolu derbisi olacak ama geçen seneki gibi sivassporumuz bu maçı alacak
SİVASSPORUMUZ 3 kayseri 2 |
[B][I]Zorda olsa tek farkla alacagiz. Bjk macindan daha zor gececek insallah mac sonunda sevinen taraf biz oluruz.. [/I][/B]
|
Maç zor olacak ve her türlü sonuca açıktır birde kayserinin feneri yendiğini göz önüne alırsak.
1-0 |
inşallah kayserıyıde yenıp yolumuza devam edecegız...disiplinli dikkatli oynarsak kazanacagız.
SİVASSPORUMUZ:2 kayserispor:1 |
Ah Balili ah. Seni arayacağız. Kayseri bu hafta fena değildi.
Sivasspor 1 Kayseri 0 |
Selam komşu,bu hafta 2 komşu takımın haftasıydı ama medya oralı olmadı,biz fb eze eze yendik,siz 8jk yı eze eze yendiniz,medya bi türlü bundan söz etmiyor nedense.halen sözde büyük takımların hakem hatasıyla yenildigini zırvalayıp duruyolar,ama adamada sorarlar kardeş,sen madem büyük takımsın neden 90 dk boyunca 1 tane pozisyonun yok diye.Neyse lafı fazla uzatmayım,çünkü adamlar istanbul yalakası.Bizler birbirimize bu tip durumlarda birbirimize desdek çıkmalıyız,yoksa bunlar bizleri 1 kaşık suda bogar.Bizim sivas maçına gelirsek,bunu büyük bi iştenlikle söylüyorum,kazanan önce iki şehrin doslugu kardeşligi olsun,geçtigimiz bazı yıllardaki gibi küfürler olmasın.Sonra hakeden kazansın diyorum
|
--->: -->: SİVASSPOR/Kayserispor maçı tahmin ve yo
[QUOTE=K4r_Tugrul;272390]Sivas Spor ----->3
Kayseri -------->1[/QUOTE] BU MAÇIN SKORU BU İŞTE...... ... |
Kayserili dostlarımızın güzel temennileri için teşekkür ederim.Geçmişteki üzücü olayı artık unuttuk.Geçmiş geride kaldı.Sadece ders almalı,bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için çaba harcamalıyız.Ts-Sivas maçında bizi desteklediğinizi ve tribünde açtığınız pankartı unutmak mümkün değil.Maça gelecek olursak,her iki takımında birkaç sakatlık dışında morali iyi.İki takım da doludizgin almış başını gidiyor.Umarım kaliteli ve bol gollü bir maç olur.Tahminim,
SİVAS:3 KAYSERİ:2 Bu arada Kayseri bizi yenerse canları sağolsun. :) |
İki kardeş şehir[COLOR="Red"] Sivasspor[/COLOR]- [COLOR="Yellow"][COLOR="Orange"]Kayseri[/COLOR][/COLOR][COLOR="Red"]spor[/COLOR] futbol müsabakasında dostluğun ön plana cıkmasını dilerim skorun elbetteki önemi var fakat dostluklar kolay kazanılmıyor iki anadolu aslanı kendilerine yaraşır bir derbi macı havasında güzel futbolun oynandığı bir atmosfer içinde macın sonuclanmasını beklerim ayrıca Kayserisporun trabzonspor macındaki olaylara karşı inönünde actıkları pankart için çok teşekkür ederim ben bu mac için bir tahminde bulunmayacağım ben isterimki[COLOR="Blue"] bu macı dostluk kazansın[/COLOR]
|
[B][COLOR="Red"]Sivassporumuz bu maçtanda galip ayrılmasını bilecektir........
Sivasspor:2 Kayseri:0[/COLOR][/B] |
SİVASIM 3-2 EZER GEÇER KAYSERIYII
|
[QUOTE=batuhandan;272995]Arkadaşlar tahminleriniz bizimde yaptığımız gibi, iddia oynayanlara hep söylüyorum kendi takımınıza oynamayın duygusal davranırsınız diye, bu yüzden bende bir tahminde bulunmayacağım.
Ancak herkes şunu bilmeli ne Sivasımızın Kayseriden başka dostu var nede Kayserimizin Sivastan başka dostu... Ben şunu istiyorum hem Sivasımız hemde Kayserimiz bu ligin en kaliteli takımları olsun, iki takım karşılaşacağı zaman Anadolu derbisi desinler saatlerce canlı yayınlarında iki takımı konuşsunlar. Ancak görüyorsunuz ki Sivasımız 8taşı inönüde yenmiş basın sivasımızdan değil hala eziktaştan ve onun soytarı yöneticilerinden bahsediyorlar bunları görüp ona göre davranmamız lazım. Bakın Kayserimiz Feneri yendi yarın tüm basın yine fenerden bahsedecek Kayserimizden kimseler söz etmeyecek yine fenerin nasıl yenildiği tartışacaklar. Lütfen oyuna gelip takımlarımız ve taraftarlarımız arasına nifak sokmak isteyenlere aldırmayalım. Mutlaka kendini bilmez insanlar iki takımın sitesine girerek saçma sapan yazılar yazacak ama unutmayın biz daima komşuyuz daima dostuz. Bu gün umarım Sivasımız lider olur umarım Kayserimizle beraber el ele UEFA ya yada Şamp Ligine giderler artık destek olma zamanı Haftaya kim kazanırsa kazansın Kazanan Dostluk Olsun. Kayserispor & Sivasspor zirveye[/QUOTE] evet arkadaşıma katılmamak elde değil tabi a'dan Z2ye katılıyuorum provakatörlere dikkat etmek lazım gönlüm sivassporun kazanmasından yana skor 3-1 ama gerçek kazanan dostluk ve anadolu olsun... FB BJK GS hepside aynı bo... anti-istanbul |
SIVASSPOR 3-2 KAYSERI
BASARILAR SIVASSPOR BU ZORLU MACINDA... |
kayserisporda iglasias 2bucuk ayk yokmuş bu bizim için avantaj en azından gokhan forvette tek kalır.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:30. |