SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TEŞEKKÜRLER KOMŞU.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14317)

SivasSpor.Com 26.11.2007 09:14

TEŞEKKÜRLER KOMŞU..

[CENTER][IMG]http://medya.zaman.com.tr/2007/11/26/pankart.jpg[/IMG] [/CENTER]

Her iki takım taraftarının ve futbolcularının estirdiği dostluk rüzgarı görülmeye değerdi. Kayserisporlu taraftarların, tribüne astığı, 'Sivasspor'un şampiyonluk yolundaki onurlu duruşunu yürekten destekliyoruz' pankartı alkış aldı.

Sivasspor, Kayserispor engelini de aştı. Bülent Uygun yönetiminde büyük başarılara imza atan Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Musa'nın 83. dakikada attığı golle zirve yarışında iddialı olduğunu gösterdi. Her iki takım taraftarının ve futbolcularının estirdiği dostluk rüzgarı görülmeye değerdi.

Maç öncesi Sivassporlu ve Kayserisporlu taraftarlar, her iki takım oyuncularına da sevgi gösterilerinde bulunarak yeşil sahalarda özlenen ve beklenen güzel tabloları ortaya koydu. Buna Kayserisporlu taraftarların, 'Sivasspor'un şampiyonluk yolundaki onurlu duruşunu yürekten destekliyoruz.' pankartı da eklenince Sivas 4 Eylül Stadı'nda Fair-Play'in en güzel örnekleri yaşandı. Konuk takımın taraftarı, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz lehine tezahüratlarda bulundu. Her iki takım futbolcuları el ele seyircileri selamladı. Futbolcular ellerindeki çiçekleri tribünlere, taraftarlar da daha önceden tribünlere konan karanfilleri oyunculara atarak futbolun güzel yüzünü herkese gösterdi.

Sivasspor, Kayserispor engelini de aştı. Bülent Uygun yönetiminde büyük başarılara imza atan Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçta Musa'nın 83. dakikada attığı golle zirve yarışında iddialı olduğunu gösterdi. Her iki takım taraftarının ve futbolcularının estirdiği dostluk rüzgarı görülmeye değerdi.

Maç öncesi Sivassporlu ve Kayserisporlu taraftarlar, her iki takım oyuncularına da sevgi gösterilerinde bulunarak yeşil sahalarda özlenen ve beklenen güzel tabloları ortaya koydu. Buna Kayserisporlu taraftarların, 'Sivasspor'un şampiyonluk yolundaki onurlu duruşunu yürekten destekliyoruz.' pankartı da eklenince Sivas 4 Eylül Stadı'nda Fair-Play'in en güzel örnekleri yaşandı. Konuk takımın taraftarı, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz lehine tezahüratlarda bulundu. Her iki takım futbolcuları el ele seyircileri selamladı. Futbolcular ellerindeki çiçekleri tribünlere, taraftarlar da daha önceden tribünlere konan karanfilleri oyunculara atarak futbolun güzel yüzünü herkese gösterdi.

Abdullah DuMaN 26.11.2007 09:18

-->: TEŞEKKÜRLER KOMŞU..

gerçekten büyük galibiyet oldu inşallah devamı gelir

cenk5821 26.11.2007 09:19

--->: TEŞEKKÜRLER KOMŞU..

mactaydim ben hersey cok guzeldi kayseri taraftarlarina tessukuerler ama tolunay kafkaf icin ayni seyleri soluyemicemm

tanju_58 26.11.2007 09:53

Kayserili kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyorum.Bu gergin günlerde iki komşu şehirin nasıl birlik beraberlik içinde olduğunu tüm Türkiye gördü.TEŞEKKÜRLER KAYSERİ

OLCAY_58_AKKUS 26.11.2007 09:56

[B]Futbol adına kardeşlik adına 3 büyüklere örnek teşkil edecek güzel görüntüler vardı SİVAS ve KAYSERİ kardeşlik nasıl olur her kese gösterdi.Tebrikler.[/B]

Flavio 26.11.2007 09:57

Kayserisporlu kardeşlerimize teşekkürler.Gerçekten Anadolu kardeşliğini gösterdiler.

Engin58 26.11.2007 10:12

[B][COLOR="Blue"]kayserispor taraftarlarina bu centilmenliklerinden dolayi tesekkür ederiz.Saygilarimla... [/COLOR][/B]

puar 26.11.2007 10:22

fazla söze gerek yok herşey ortada... türk futboluna bu dostlukta ders olsun.

BeyazKırmızı 26.11.2007 10:31

Umarım bütün maçlar hep böyle dostluk içinde geçer...

onetanem58 26.11.2007 10:51

butun maclarin dostluk ve kardeslik icerisinde gecmesi dilegiyle Kayseriye tskler..

puar 26.11.2007 11:12

_______#############___#######____#######________####### ____#################____ _______#############___
______###############__#######____#######________####### ___###################___ ______###############__
_____#################_#######____#######________####### __#####################__ _____#################_
____##################____________#######________####### __#####################__ ____##################_
___########_____#####_____________#######________####### __#######_______#######__ ___########_____#####__
___#########___________#######____#######________####### __#######_______#######__ ___#########___________
___##########__________#######____#######________####### __#######_______#######__ ___##########__________
___############________#######____#######________####### __#######_______#######__ ___############________
____#############______#######____#######________####### __#####################__ ____#############______
_____##############____#######____#######________####### __#####################__ _____##############____
_______#############___#######____#######________####### __#####################__ _______#############___
__________###########__#######____#######________####### __#####################__ __________###########__
_########___##########_#######____#######________####### __#######_______#######__ _########___##########_
########____##########_#######____#######________####### __#######_______#######__ ########____##########_
########____##########_#######____#######________####### __#######_______#######__ ########____##########_
#########_############_#######____#######________####### __#######_______#######__ #########_############_
#####################__#######_____#######______#######_ __#######_______#######__ #####################__
####################___#######________##############____ __#######_______#######__ ####################___
###################____#######_________##########_______ __#######_______#######__ ###################____
_################______#######___________#######________ __#######_______#######__ _################______

RECEP_YÜKSEL 26.11.2007 11:22

[COLOR="red"][B]açılan pankart ne kadar anlamlıysa bundan sonra sivaslı olarak öyle olmalıyız onurlu bu yolda mütavazi ve onurluyuz daha önceleri olduğu gibi [/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B][COLOR="DarkGreen"]DOSTLUK KARDEŞLİK BİRLİK HER ZAMAN LAZIM OLAN BUDUR TEŞEKÜRLER KAYSERİ HALKI [/COLOR][/B][/COLOR]

cilgin_sivaslim 26.11.2007 11:35

sivasin ve sivaslinin yüreginin her zaman bir attigi ve bu güzel sevincleri paylastigi sivasspor sitesinde sevincli haberleri okumaya devam ederiz insallah. kayseri taraftarinin göstermis oldugu dostluk cercevesine sivas taraftarinin da birligi eklenince ortaya güzel görüntü cikti . bundan sonraki maclardada sivassporuma basarilar SAMPIYONUM SIVASSPORUM

buraqh 26.11.2007 11:35

Yenildik ya hiç üzülmedim 3 puan yabancıya gitmedi inşallah önünüzdeki engelleride aşarsınız.

furky.b 26.11.2007 11:44

Sagolun KAYSERILI KARDESLERIMIZ!

nicholas58 26.11.2007 11:51

teşekkürler kayseri teşekkürler sivas

muhsin koçak 26.11.2007 12:30

4 eylül dün tarihi günlerinden birini yaşadı,maç öncesi ve sonrası inanılmaz fair play ve kardeşlik görüntüleri yaşandı,ama nedense bu sadece staddaki seyircilerle sınırlı kaldı,isterdimki satılmış medya bu görüntüleri tüm türkiyeyle paylaşsın ama yok nerdeee.buradan KAYSERİLİ ve SİVASLI seyircileri kutluyorum ve TFF
dan bu centilmen taraftarları onurlandırmasını istiyorum.

1967 dernek serkan20 26.11.2007 13:16

[B]komşumuz kayserispora ve kayseri halkına gönülden teşekkürler
işte komşu sevgisi her zaman böyle olmalı[/B]

alico58_58 26.11.2007 13:22

GÜZEL ŞEHRİN GÜZEL İNSANLARINA SERT MEVSİMİN MERT İNSANLARINDAN SEVGİLERLE.İNŞALLAH BU UZUN LİG MARATONUNU BİRLİKTE BERABERABER SÖKE SÖKE ALARAK ALNIMIZ AKIYLA VA BAŞARILARLA BİTİRECEĞİZ ARTIK 4 BÜYÜK ANLAYIŞI KALMAYACAK ÇÜNKİ SİVASSPOR,KAYSERİSPOR,BURSASPOR,ANKARAGÜCÜ,V.MANİSASPOR,SAKARYASPOR,ESKİŞEHİRSPOR VE DİĞER KARDEŞ KULÜPLERİMİZ VAR OLDUĞU SÜRECE 4 BÜYÜK DİYE ADLANDIRILANLAR GÖLGEMİZDE YOK OLACAKLARDIR.TEŞEKKÜRLER KAYSERİSPOR VE 12.ADAMI...AYAĞINIZA VE YÜREĞİNİZE SAĞLIK.

Kokomo 26.11.2007 13:34

Sivas Kayseri ve ANADOLU kardeştir, dosttur, dost kalacaktır.
Artık Anadoludan bir şampiyon çıkmalıdır !

ertuqrul 26.11.2007 13:37

[COLOR="Indigo"][B]komsumuza bu ornek davranısı ıcın tsk.etmek yakısır bıze.tam qaz yolumuza devam edeceqız ınsallah[/B] [/COLOR]

Del Piero 26.11.2007 14:28

Çok tuhaf bir maçtı kayerili tarfatarlar kendi takımından çok bizim takımı desteklediler :) bizim taraftarların yapadığını yaptılar ve şimdiye kadar 4 eylülde çok maç izledim ama ilk defa küfür edilmediğini duydum :) bizim tarftarlarda kayseriyi layıkıyla desteklediler :) kazanmak güzel..

yigidomustafa58 26.11.2007 14:56

[B]Kayserispor taraftarına teşekkür ediyorum verdiği destek için...[/B]

sivas_kangallı 26.11.2007 15:13

kayserisporlarına çok tşkler kayseriyedree başarılar dilerim..

ceza_tolga_rep 26.11.2007 15:14

helal olsun kayseriye.trabzon gibi dönek deiller..helal olsun..

sarı şeytan 38 26.11.2007 15:55

yenildik ama hiç üzülmedim.inşallah liderligi sonuna kadar götürür şampiyon olursunuz.emin olun bizde sizin kadar mutlu oluruz destek veririz.tebrikler sivasspor ve sivas halkı.bize gösterdiginiz misafirperverlik için

CÜSSKB-Aynur 26.11.2007 18:06

-->: --->: TEŞEKKÜRLER KOMŞU..

[QUOTE=sarı şeytan 38;278505]yenildik ama hiç üzülmedim.inşallah liderligi sonuna kadar götürür şampiyon olursunuz.emin olun bizde sizin kadar mutlu oluruz destek veririz.tebrikler sivasspor ve sivas halkı.bize gösterdiginiz misafirperverlik için[/QUOTE]

[B]Bu örnek davranışa ne kadar teşekkür etsek azdır.
Anadolu Kulüplerine Dayanışma örmeği verdiniz.
Teşekkürler komşu,[/B]

adres58 26.11.2007 18:43

[B][COLOR="Red"]Artık Anadolu dan bir şampiyonun çıkması gerekiyor. Kayserisporun bence anlatmak istediği felsefe bu. Yiğidomuzda bu duruşunu averajla 2. sırada durmasından yani dimdik durmasından kaynaklanıyor. Neden bir Sivas-Kayseri-Denizli bu ipi göğüslemesin. Artık Trabzon fenomenyası çökmüştür. Artık anadoludan güçlü çok güçlü bir sesin çıkması gerekmektedir. Bunuda şu ana kadar allah nazardan saklasın yiğidomuz başarı ile göstermektedir. Herkesin bir sivası Kayseriyi ve hatta Denizliyi bu konuda desteklemesi gerekmektedir. Takımıma bu yolda çok güveniyorum Haydi yiğidom bu sene senin senen.
Saygılarımla[/COLOR][/B]

kurtay58 26.11.2007 19:47

Spor basını Bu görüntülerle 1 hafta program yapması lazım. Ama işlerine gelmez. Onlar şiddetten besleniyor.

İ_N_F_İ_A_L 26.11.2007 19:52

kayserinin bu yaptığı 2.jest.ilk jesti zaten biliyoz olaylı trabzon maçında ki açtıkları pankart.2.side bu

çılgın-sedat 26.11.2007 20:19

helal olsun kasyerispor taraftarına
artık dost kayseri

samet yıldız 26.11.2007 20:29

kayseri taraftarına teşekkürler
hem kendi takımlarını desteklediler hemde sivasspora destek verdiler

deli_yigido 26.11.2007 20:54

maça qidemedim maçın ßöLe dostLuk vs. içinde qeçtiqini forumLardan öqrendim...
Yanii satıLmış Meyda.. neden hiç ßişeee qöstermedi !! :@
acaipp kin ßesLiorrum uLusaL medyaya !! :@

altuntas58 26.11.2007 21:06

Bu onurlu davranışınız için Bizde size çok teşekkür ederiz

1967_DERNEK_MUSTAFA 26.11.2007 21:08

[COLOR="Blue"][B]açtıkları güzel pankarttan dolayı kayseri yönetimini sivasa gelen kayseri taraftarını vede kayseri halkına sonsuz teşekkürler sağolun var olun[/B][/COLOR]

SivasLady 26.11.2007 21:17

[B]Kayseri`li taraftarlarin yaptigi bu jestden dolayi tesekkür ederim
TS macindan sonrada yanimizdalardi bu mactada desteklerini gösterdiler
komsu takimimiz dost takimdir, macin dostca gectiginden mutluyuz
Kayserispor`a basarilar dilerim[/B]

FurkaN 26.11.2007 21:38

[B]Teşekkürler Kayserispor taraftarları... Görmek istediğimiz manzaralar bunlar ama hiçbir televizyon programı bunlara yer vermedi... Onlara kapak olsun bunlar...[/B]

kartal_69 27.11.2007 00:33

SELAMUN ALEYKÜM YURDUMUN GÜZEL İNSANLARI KAYSERİ TRAFTARININ YAZMIŞ OLDUĞU PANKART A DUYGULANARAK KATILIYORUM HER İNSAN OLANIN BÖYLE DÜŞÜNMESİ GEREKEİR NEDEN DERSENİZ İNSAN KOMŞUSUNU KISKANMAZ AKSİNE YARDIMCI OLUR BÜYÜMESİ İÇİN KAYSERİLİ HEMŞERİLERİME CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜRLER EDİYORUM

omercoskun 27.11.2007 01:19

spor sevgi, barış ve kardeşliktir. teşekkürler kayseri sporlu arkadaşlar..

CÜSSKB-Fettah 27.11.2007 11:58

KAYSERİSPOR' U YAPTIGI JESTEN DOLAYI KUTLUYOR VE TESEKKÜR EDİYORUM.KOMSU TAKIMLAR ARASINDA BÖYLESİ KARDESLİGİ PEKİŞTİRECEK OLUMLU VE ANLAMLI ADIMLAR ATILMALI... TEKRAR KAYSERİSPORA BASARILAR DİLİYORUM İNŞALLAH UEFA'YA BİZ GİDEMEZ İSEK ONLAR GİTMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM...TESEKKÜRLER KOMSU BÜYÜKSÜNÜÜÜZ....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:17.