![]() |
Büyük Taraftar Belli Oldu
Arkadaşlar Maç Beraber Bitti Dostluk Kazandi.ama Büyük Taraftarida Malatyaspor Kazandi.inanin Sivas Seyircisinin Neredeyse Iki Kati Taraftarla Malatya Olimpiyat Stadini Doldurdu.artik Tartişmanin Sonu Geldi Galip Belli Oldu.tahmini Rakamla 9 Bin Sivasli 15 Bin Malatyali Olipiyati Doldurdu.
En Büyük Taraftar M A L A T Y A S P O R Un Taraftaridir. Inanmiyosaniz Maça Gidenlere Sorun Lütfen. Sivasa Bu Yolda Başarilar.sizleri Seviyoruz. :d |
[QUOTE=kaplan44]Arkadaşlar Maç Beraber Bitti Dostluk Kazandi.ama Büyük Taraftarida Malatyaspor Kazandi.inanin Sivas Seyircisinin Neredeyse Iki Kati Taraftarla Malatya Olimpiyat Stadini Doldurdu.artik Tartişmanin Sonu Geldi Galip Belli Oldu.tahmini Rakamla 9 Bin Sivasli 15 Bin Malatyali Olipiyati Doldurdu.
En Büyük Taraftar M A L A T Y A S P O R Un Taraftaridir. Inanmiyosaniz Maça Gidenlere Sorun Lütfen. Sivasa Bu Yolda Başarilar.sizleri Seviyoruz. :d[/QUOTE] [b]40.YILINIZDA MI AKLINIZA GELDİ STADYUMLARI DOLDURMAK..AÇILIŞINIZDA BİLE SEYİRCİNİZ YOKTU...BİZE KİMSE RAKİP OLAMAZ..RAKAM DA YALINIŞIN VAR..BİZ 2 .LİGE O STADI DOLDURMUŞ TARAFTARIZ..RAKAMLARLA BİZİM İŞİMİZ OLMAS SİZİN OLUYOR...:D[/b] |
[QUOTE=kaplan44]Arkadaşlar Maç Beraber Bitti Dostluk Kazandi.ama Büyük Taraftarida Malatyaspor Kazandi.inanin Sivas Seyircisinin Neredeyse Iki Kati Taraftarla Malatya Olimpiyat Stadini Doldurdu.artik Tartişmanin Sonu Geldi Galip Belli Oldu.tahmini Rakamla 9 Bin Sivasli 15 Bin Malatyali Olipiyati Doldurdu.
En Büyük Taraftar M A L A T Y A S P O R Un Taraftaridir. Inanmiyosaniz Maça Gidenlere Sorun Lütfen. Sivasa Bu Yolda Başarilar.sizleri Seviyoruz. :d[/QUOTE] [color=darkblue]SİZ DUA EDİNKİ BU LİGDE DAHA YENİYİZ.SERT KAYAYA TOSLADINIZ.MAÇTAN ÖNCE ATIP TUTUYODUNUZ SIVAS KIMMIS DIYE.AMA SERT KAYAYA TOSLADINIZ.BİZİM İÇİN İLK MAÇIMIZDA 1 PUANDA IYIDIR.SİZ KENDINIZE BAKIN YILLARDIR 1.LİGDESİNİZ AMA BİZİMLE BAŞ EDEMEDİNİZ.ELİMİZDEN ZOR KURTULDUNUZ.BUNU BUTUN ISTANBUL BILIYOR.SİZEDE İLERKI MAÇLARINIZDA BAŞARILAR...[/color] |
Mantikli Olun Malatya Daima Büyüktür
Malatyaspor Sezon Açilişinda Bile Stadi Ağzina Kadar Doldurdu.gelseydiniz Görürdünüz.görmeden Yorum Yapmayin.olimpiyat Stadinda Kimin Büyük Olduğunu Artik Anlamişsinizdir.inanmiyosaniz Maça Gidenlere Sorun Yada Yarin Gazetelerden Okuyun.en Büyük Taraftar Malatyaspordadir.büyüklüğümüze Saygi Duyun Artik.... :d
|
[QUOTE=kaplan44]Malatyaspor Sezon Açilişinda Bile Stadi Ağzina Kadar Doldurdu.gelseydiniz Görürdünüz.görmeden Yorum Yapmayin.olimpiyat Stadinda Kimin Büyük Olduğunu Artik Anlamişsinizdir.inanmiyosaniz Maça Gidenlere Sorun Yada Yarin Gazetelerden Okuyun.en Büyük Taraftar Malatyaspordadir.büyüklüğümüze Saygi Duyun Artik.... :d[/QUOTE]
[b]:D :D :D :D GEÇEN SEZONLARDA NERDEYDİNİZ TARAFTAR KİMDE HERKES İYİ BİLİYOR ..GEÇEN SEZON SİZE SORUYOM?? ULUSAL BASINDA KAÇ KERE ÇIKTIK YİĞİDOLAR TARİH YAZDI DİYE...BİZİM OLİMPİYAT ZAFERLERİ HALA AKILLARDA...[/b] |
Radyo 4 spikeri'nin anlatımına göre 10 bin Sivas,10 bin de Malatya taraftarı vardı.Şu durumda her iki konuda da eşitiz.Fakat bu maçtaki seyircinin,Sivasspor'un seyirci potansiyelini yansıtmadığı da bir gerçek.Geçen sene bile 20-25 bin taraftardan aşağı oynamazken bu sene ne hikmetse İstanbul maçlarımız boş geçiyor.Millet düğünlere,pikniklere daldı herhalde.Umuyoruz ki ilerleyen maçlarda seyircimiz tekrar eski ihtişamıyla dönecektir.
|
[b]BU BİZİM İÇİN DAHA BAŞLANGIÇ 10 BİNLE BAŞLARIZ 100 BİNLE BİTİRİRİZ...HAZIRLIK SAFASI YİNE İYİ..[/b]
|
[QUOTE=KoraySancar]Radyo 4 spikeri'nin anlatımına göre 10 bin Sivas,10 bin de Malatya taraftarı vardı.Şu durumda her iki konuda da eşitiz.Fakat bu maçtaki seyircinin,Sivasspor'un seyirci potansiyelini yansıtmadığı da bir gerçek.Geçen sene bile 20-25 bin taraftardan aşağı oynamazken bu sene ne hikmetse İstanbul maçlarımız boş geçiyor.Millet düğünlere,pikniklere daldı herhalde.Umuyoruz ki ilerleyen maçlarda seyircimiz tekrar eski ihtişamıyla dönecektir.[/QUOTE]
[color=darkblue]HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN GÜMBÜR GÜMBBÜR GELİYORUZ[/color] |
Taraftar Olarak Kaybettiniz Valla
Arkadaşlar Malatya Seyircisi Bayaği çoktu Iki Katina Yakin.hiç Yan Kivirmayin.
Ayrica Sivasi çok Beğendim Güzel Takim Olmuş Allah Var.çok Can Yakar Bu Sivas. Ama Yinede Büyük Taraftar Malatyada. |
[b]PEKİ GARDAŞ SİZİN TARAFTAR ÇOKTU AMA BU GÖRDÜĞÜNÜZ GÖRECEĞİNİZ BU KADAR BAŞKA GÖREMEZSİNİZ ..:D [/b]
|
Malatyalı arkadaş sana malatyaspor.org.tr'den(yani resmi sitenizden) bir alıntı:
İki komşu kentin İstanbul’daki yandaşları, 80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı’nda buluştular. Karşılaşmayı yaklaşık 25 bin kişi izledi. Bu taraftarlardan 7-8 bini Malatya, diğeri Sivas seyircisi oldu. İstersen daha fazla iddia etme ne dersin?Anlaşılan arkadaşının gözünde biraz problem var.(Ya da sizin yöneticilerin) |
[QUOTE=KoraySancar]Malatyalı arkadaş sana malatyaspor.org.tr'den(yani resmi sitenizden) bir alıntı:
İki komşu kentin İstanbul’daki yandaşları, 80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı’nda buluştular. Karşılaşmayı yaklaşık 25 bin kişi izledi. Bu taraftarlardan 7-8 bini Malatya, diğeri Sivas seyircisi oldu. İstersen daha fazla iddia etme ne dersin?Anlaşılan arkadaşının gözünde biraz problem var.(Ya da sizin yöneticilerin)[/QUOTE] [b]WAROL KORAY BABA BENDE 1 SAATTİR BUNU ANLATMAYA ÇALIŞIYOM ARKADAŞA AMA ANAMIYOR...[/b] |
karagümrük maçına giden 40.000 kişi nerdeydi bu maçda merak ettim doğrusu 2.ligde okadar özveri gösteren istanbul tafartarı 1.ligte niye maça gitmiyor
|
[QUOTE=kaplan44]Malatyaspor Sezon Açilişinda Bile Stadi Ağzina Kadar Doldurdu.gelseydiniz Görürdünüz.görmeden Yorum Yapmayin.olimpiyat Stadinda Kimin Büyük Olduğunu Artik Anlamişsinizdir.inanmiyosaniz Maça Gidenlere Sorun Yada Yarin Gazetelerden Okuyun.en Büyük Taraftar Malatyaspordadir.büyüklüğümüze Saygi Duyun Artik.... :d[/QUOTE]
YUVANA DEFOL! |
Gözlüklerinizi Takinnn
[QUOTE=KoraySancar]Malatyalı arkadaş sana malatyaspor.org.tr'den(yani resmi sitenizden) bir alıntı:
İki komşu kentin İstanbul’daki yandaşları, 80 bin kişilik Atatürk Olimpiyat Stadı’nda buluştular. Karşılaşmayı yaklaşık 25 bin kişi izledi. Bu taraftarlardan 7-8 bini Malatya, diğeri Sivas seyircisi oldu. İstersen daha fazla iddia etme ne dersin?Anlaşılan arkadaşının gözünde biraz problem var.(Ya da sizin yöneticilerin)[/QUOTE] [color=darkblue]MALATYALI ARKADAŞ BU DAKİKADAN SONRA KONUŞMANA GEREK YOK.HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR[/color] |
[QUOTE=agiholy]YUVANA DEFOL![/QUOTE]
Çok yakışıksız bir laf!adam efendice yazıyor.Hem sen Ankaragücü taraftarısın,yani sen de bu sitede misafirsin ve bizim misafirlerimize böyle davranamazsın.okLütfen biraz daha dikkatli ol! |
[b]ŞU BİR GERÇEK Kİ 2 TAKIMDA İSTEDİĞİ SEYİRCİYİ ÇEKEMEDİ TRİBÜNLERE..BU MAÇ TA SATYUM DOLMALIYDI..[/b]
|
oha yani göz var izan var
sivasspor taraftarı 1- 2 bib daha fazlaydı bu kadarda yüzsüzlük olmaz yani, |
gardas bu istanbulda yasayan hemserilerimizi anlamak mümkün degil gecen sene 30 bine oyna bu sene hic.iste ne kadar birbirimize bagli oldugumuz ortaya cikti.böyle olacagini gecen sene söyleselerdi vallahi gülerdim.biz burda sivassporun hazirlik maclarina gittik 200-300 kilometreleri.ayaginiza gelmis siz tepiyorsunuz.ben baskanin yerinde olsam kayseriye alirim maclari.ordaki sivaslilar yeter ve sivastan en azindan 5 bin kisi giderdi.2 milyon sivaslinin oldugu fatihin sehrinde bos türübünlere oynuyor vallahi yazik.adamlar keyfine olimpiyat staddina almadilar maci degilmi.
|
Seyirci 11.000 Sivasli Ve 10.000 Malatya Tarafina Resmi Bilgilere Göre Bilet Satilmiştir
|
Hadi Beeeeeee En Az 15 Bin Sivasli Vardi Ayni Yada Malatya Cok Diyenlerin Gözleri Bozuk Galiba Mac Basladikdan Sora Nile Insanlar Geldi Ama Yinede Tebrikler Cunku Malatya Da Coktu Hirs Yaptiklari Kadar Var
Ama Kesinlikle Az Degildikkkkkkkkkkkkkkkkkk |
HANİ YABACILAR DA VAR SÖYLEMEK İSTEMEZDİMDE YAZIKLAR OLSUN İSTANBULDAKİ TARAFTARA. KUPA MAÇINDA HABERLERİ OLMAMIŞTI, GÜNDÜZ SAATLERİYDİ HAVA SICAKTI, BİLETLER PAHALIYDI BİLMEM NE. BU MAÇA NE DİYE GELMEDİLER. GÜNLERDEN CUMARTESİ, BİLET FİYATLARI NORMAL, HEMDE GECE MAÇI BAHANE NEYDİ PEKİ? BAŞKANIN KUPA MAÇI İÇİN SÖYLEDİKLERİ BU MAÇ İÇİNDE GEÇERLİ
MECNUN ODYAKMAZ: Şimdi taraftara soruyorum. 38 yıllık özlemlerine son verdik ve Sivasspor Süper Lig’de. Destekleri böyle mi olmalı. Bu takım benim değil hepimizin. AMA BÖYLE GİTMEYECEĞİNE EMİNİM SİVASSPOR HAKETTİĞİNİ ER GEÇ ALACAKTIR HİÇ KUŞKUM YOK |
En Büyük Taraftar M A L A T Y A S P O R Un Taraftaridir. Inanmiyosaniz Maça Gidenlere Sorun Lütfen. Sivasa Bu Yolda Başarilar.sizleri Seviyoruz. :d[/QUOTE] hehe sen bu taraftarı bi daha zor görürsün 40 yılınız diye ama yinede bizim taraftar sayımız fazlaydı siz stadda yayılmışsınız :D o yüzden fazla duruyodunuz stadın taaa öbür ucunda 10 kişi filan vardı golü yediniz nası sus pus oldunuz ama çıt yok malatyalılarda |
Aldanmayin Onlarin Vari Yoğu Hepsi Bu Oysa Bizim Daha Başlangiç
Aldanmayin Onlarin Vari Yoğu Hepsi Bu Oysa Bizim Daha Başlangiç Arkadaşlar, Sivastan Yazan Yiğidolarin Telaşini Anliyorum Ama Acele Etmeyin Istanbul Yüzümüzü Ağartacak Trabzon Maçinda Görüşürüz Istanbullu Yiğido Neymiş, Bizim Henüz Izleyicimiz Var Taraftarimiz Daha Oluşmadi Yavaş Yavaş Oluşuyor Ibareleri Bugün Vardi Tribünde , Seyircimiz Dahada Güzelleşecek Tek Eksik Amigolarimiz, Davullar Uyumsuzdu Buda çok Normal Herşey Daha Başlangiçta. Ayrica Malatyalilara Bir Sözüm Var Gözüm Kirk Yildir Neredeyse Süper Ligdesiniz Taraftar Dernekleriniz Falan Yerinde Flama Bayrak Herşey Iyide Onca Yila Rağmen, Yeni Başlayan Yiğido Taraftari Size Fark Atti Biraz, Ayip Olmadimi :) Hani Büyüktünüz Falan Fişmakan, Neyse
Geliyor Geliyor Yiğidolar Geliyor |
Bu Seneye Damgamizi Vuracaz Gardas...
|
[QUOTE=abircan]Aldanmayin Onlarin Vari Yoğu Hepsi Bu Oysa Bizim Daha Başlangiç Arkadaşlar, Sivastan Yazan Yiğidolarin Telaşini Anliyorum Ama Acele Etmeyin Istanbul Yüzümüzü Ağartacak Trabzon Maçinda Görüşürüz Istanbullu Yiğido Neymiş, Bizim Henüz Izleyicimiz Var Taraftarimiz Daha Oluşmadi Yavaş Yavaş Oluşuyor Ibareleri Bugün Vardi Tribünde , Seyircimiz Dahada Güzelleşecek Tek Eksik Amigolarimiz, Davullar Uyumsuzdu Buda çok Normal Herşey Daha Başlangiçta. Ayrica Malatyalilara Bir Sözüm Var Gözüm Kirk Yildir Neredeyse Süper Ligdesiniz Taraftar Dernekleriniz Falan Yerinde Flama Bayrak Herşey Iyide Onca Yila Rağmen, Yeni Başlayan Yiğido Taraftari Size Fark Atti Biraz, Ayip Olmadimi :) Hani Büyüktünüz Falan Fişmakan, Neyse
Geliyor Geliyor Yiğidolar Geliyor[/QUOTE] +imza+muhur+damga+1967 |
Istanbuldaki yigido yaziklar olsun sana
Su Malatyalilari konusturdunuzya yaziklar olsun be.Boylemi Sivassporumuza duydugunuz ozlem.Zannediyorumki cogunuz FB li BJK li yada GS li olmussunuz.Kendi takiminiza sahip cikmiyorsunuz.Maca gelmis olan vefakar Yigidolarimiza lafim yok.Allah razi olsun.Keske maclarimiz Ankara yada Kayseride oynansaydi.Sunu ogrendikki Sivassporun Sivastaki yigidodan baska dostu YOK!!
Hollandadan sevgiler... |
Laf yapmayın malatyalılar
malatyasporun taraftarı çok diyen arkadaslar lütfen kendi takımınızın web sitesine bakın.[url]www.malatyaspor.org[/url] .sitenizdemi yalan soluyor.7-8 bin malatya taraftarı 18 bin SİVAS taraftarı.sevgili kaptan44 neden bunu kabullenemiyosunuz.taraftarın babası sivassporda.daha bu gördükleriniz hiç bişe ileride göreceksiniz.taraftar patlaması neymiş göreceksiniz.istanbulda 2.5 milyon sivaslı olduğunu okumadınızmı gazetelerde.bu daha başlangıç.eminin o stadlar dolup tasacak.takımlar bizim taraftarımızı konusacak.mecnun baba doğru söyluyor bu takım hepimizin.onları yalnız bırakmayalım imkanları olanlar maclara gitsin lütfen.bütün sivaslılara selam.:
|
arkadaslar burda sureklı istanbuldaki sivaslılara yüklenılmıs ama aslında insanların gelemeyıs sebeblerını bılemıyoruz ama ben kendı cevremden biliyorum neden gelmıyorsunuz maca yada neden gelmedınız maca sorularının cevapları aynıydı STAD COK KALABALIK OLACAK YER KALMAYACAK TIKLIM TIKLIM OLACAK DIYE DUYDUK bunda bizim de payımız buyuk cunku biraz fazla abarttık her macta aynı sey oluyor bundan sonra seyırcıyle ılgılı yorum yapmazsak bence daha faydalı olur ama yıne de siz bilirsiniz tabi bide ayrıca sivas da yada tatılde olan istanbulda yasayan yıgıdolar var bence 20 bınde gayet iyiydi ilk maca göre destek de guzeldi dusunun yani hiç bir macda bagırmayan benın sesı gitti ayrıca da hiç oturmadım hop oturup hop kalktım futbolcularımız da harıkaydı bence insallah böyle devam ederler tesekkur ederım
|
yönetime....
yönetime bir çağırım var 4 eylül stadı bitene kadar maçlarımızı çevre illerde oynayalım 10-12 bin kişiyi sivastan giden yiğidolar da doldurur nasılsa. İstanbulda oynayıp kendimizi milletin ağzına sakız yapmayalım daha fazla. Eğer istanbulda oynayacaksak her maç en az 30-40.000 kişiye oynamalıyız ki bir anlamı olsun değil mi??
|
Arkadaslar Sampiyon Takimin Buyuk Taraftariyiz Kim Ne Derse Desin Kiskananlar Catlasinnnnnnn
|
Akıl alacak iş değil.Sıradan bir 2. lig maçında 40 bin seyirci geliyor,tarihimizin ilk süper lig maçı İstanbulda yaşayan Sivaslılara nasip oluyor ve doğru dürüst kimse gelmiyor.Maçtan önce Malatyaspor sitesinde şöyle yazmıştım.
'Bu maç bizim süper ligdeki ilk maçımız ve tarihimizdeki en önemli maç.Stad 200 bin kişilik bile olsa doldururuz.' Şimdi orada bana kıskısd gülüyorlardır.Şunuda anladımki İstanbuldaki gerçek Sivassporlular dün stadta olanlardan ibaretmiş... |
taraftar
kaplan44 mesajım sana,nerde sizin taraftarınız sen gözüne bi baktır,iyi olur,bugun bütün gazeteer sivasın taraftar çoğunluğundan bahsediyor,istersen sende bir bak
|
valla ben fanatik gazetesini okudum.
gardaş malatyalı sende bizi kerizmi sandın yaw. bak 7 ağustos 2005 pazar gununun fanatik gazetesini al 10.sayfasını oku. ondan sonra gel buraya yaz.benim okuduğum 25.bin sivas taraftarı 12.binde malatya taraftarıydı.sen konuştukça batıyon.yada sen haklısın koskoca gazete yalan.::)))) haksızmıyım onurbaba...::)))
|
gerçekleri gazete yazar.
gardaş valla 7 ağustos 20005 fanatik gazetesi 10. sayfayı aç bak. ondan sonra yaz.25.bın sivaslı 12. bin malatyalı diyor.gazeteyalan soyluyo malatyalı gardaşım doğru:)))))
|
Maça Gidenlere Ve Yorum Yapan Sivaslilara Sorun
ARKADAŞLAR BANA İNAMIYOSANIZ MAÇA GİDEN SİVASLILARA SORUN.YADA BURADA YORUM YAPAN SİVASLI ARKADAŞARIN YORUMLARINI DOĞRU DÜZGÜN OKUYUN LÜTFEN.HEPİNİZDE ÇOK İYİ BİLİYOSUNUZKİ DÜN TARAFTAR ŞOKU YAŞADINIZ.MALATYALILAR İKİ KATINIZDI.NİYE ZORUNUZA GİDİYO.İNANMAYANLAR [url]www.malatyahaber.com[/url] DAKİ RESİMLERE BAKSIN.
KENDİNİZİ KANDIRMAYIN LÜTFEN GÜLDÜRMEYİN YAV.SİZ ESAS KENDİNİZİ ELEŞTRİNDE SÜPERLİGDEKİ İLK MAÇINIZDA NE KADAR AZ TARAFTARINIZ GELDİ.BU MU HAVA ATAN SİVASLILAR.. GERÇEĞİ KABUL EDİN ARTIK..... |
Güzel Kardeşim; Lig Tv'de de söyledi, bugün Fanatik, Fotomaç ve Hürriyet gazetelerinde de okudum 25 bin taraftar varmış, bunun 12 bin kadarı MAlatyaspor, 13 bin'i de SİVASSPOR taraftarıymış. Ee, artık matematik bilen için bu ne demektir anlatmaya gerek yoktur..Kardeş Malatyaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar... ******************* 4. Büyük geliyor. |
[QUOTE=kaplan44]Arkadaşlar Malatya Seyircisi Bayaği çoktu Iki Katina Yakin.hiç Yan Kivirmayin.
Ayrica Sivasi çok Beğendim Güzel Takim Olmuş Allah Var.çok Can Yakar Bu Sivas. Ama Yinede Büyük Taraftar Malatyada.[/QUOTE] CANIM SENI BIZE SAYIYLAN MI PARAYLAN MI VERDILER.NIYETIN NE SENIN.YONETICILERIN GIBI PROVAKATOR MUSUN SENDE..UFAK SINEK OLMA, MIDE BULANDIRMA..SUNI GUNDEM YAPMA..CENTILMEN TARAFTARIN HUZURUNU KACIRMA..ÇEKIL |
Kardes malatyahaber gazetesi sadece sizin tribünleri çekmiş,bizim taraftarımız görünmüyor orada.Hem sen niye malatyahaber'i kaynak gösteriyorsun ki,resmi sitenize baksana.[url]www.malatyaspor.org.tr[/url]
|
Vay uyanıklar onlar da dünkü yazdıklarını kaldırmışlar.Neyse Malatyaspor'un resmi sitesinde yazanları ben önceki sayfalara kopyalamıştım,oradan bakabilirsiniz.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:52. |