![]() |
KENETLENMELİYİZ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_2.jpg[/IMG]
Uygun; "Kısa bir süre önce Sivasspor ikinci ligde mücadele ediyordu. O zaman her maçımıza binlerce taraftarımız gelir, bizi çılgınca desteklerdi. Şu anda ise Süper Lig'in zirvesindeyiz. Belki ilk yarıyı lider tamamlayacağız. Yine taraftarımız maçlarda bizi yalnız bırakmıyor ancak desteğin daha güçlü olmasını istiyoruz. Şunu unutmasınlar; futbolcularımız tribünde taraftarımızın sesini duyduğunda iki kat daha fazla mücadele ediyorlar. Bize gösterdikleri sevgi ve ilgi en büyük itici gücümüz. Tüm taraftarlarımızdan kulübe daha çok sarılmalarını, maçlarda kenetlenmelerini ve maddi destek için lisanslı ürünler almalarını istiyoruz" dedi. |
--->: KENETLENMELİYİZ
bülent hoca çok güzel konuşmuş...takım birbirine daha iyi kenetlenmeli
|
YA BÜLENT HOCA SENİ BİZE ALLAH'MI GÖNDERDİ YA Bİ İNSAN BU KADARMI DÜZGÜN OLURYA HELAL OLSUN SANA BİZİ BİZDEN ÇOK DÜŞÜNÜYORSUN...
|
evet yani blent hoca demek istiyor ki trübüne gelip çekirdek yemeyin çok laf üretyip az icraat yapmayın lisanlı ürünler alarak 4 eylülü kırmızı beyaza büründürün demek istiyo...
sanırım bülent hoca bizlere trübüncülüğüde öğretecek helal olsun sana bülent hocam :) |
çok doğru söylemiş bülent hoca...stada çekirdek yemeye gelmeyelim.
|
yav bu adam baska biri ya. sivas için bu denli calısan baska teknik direktör göreceğimi sanmıyorum. bizim için büyük nimet. baskanımız bu nimetin farkında Allah a şükür.
|
tüm yiğidoları sivasspora destek vermeye bekliyoruz
denizli maçındada inş. bir rekor falan yaparız taraftar neymiş gösteririz türkiye ye |
hocam tamam lisanslı ürünlerden alalım da nasıl?ben izmir de oturuyorum ve izmir i didik didik aradım ,hiç bir yerde sivasspor ürünleri satan yok .aynı şekilde internette de yok.
|
TR deki en iyi hoca be Helal olsun.
|
vala bulent hoca sonuna kadar haklısın herkes cekırdek yemeye gelıyor maclara herkes formasını gıyıp gelse ne super olur tabı destek vermeyi unutmamalı
|
Bülen hoca Tüm Sivaslilar adina sana tesekkür ediyorum sivaslinin gecek imajini herkese duyurdun
|
ARKADSLAR KİM NEDERSE DESİN İSTERSE BANA KIZSIN İSTERSE KÜSSÜN AMA BİZ BU İŞİ PEK YAPAMIYORUZ.GECEN HAFTAKİ KAYSERİ MACINDA STAT FULL CEKMİŞ AMA TIK YOK İNANIN BU GERCEK.İNSANLAR TAKIMI ATEŞLEMELİ AMA YOK SADECE SESSİZ BİR SEKİLDE SEGREDİYOR İNANIN GOL OLDU DK.83 ONDAN SONRA BİLE STSTDA SES YOK Kİ BANA GÖRE GOLDEN SONRA STSTDAKİ SESİMİZ TAAAA HÜKÜMET KONAGININ ORDAN DUYULMALI HAKSIZMIYIM KENDİ ÇABALARIYLA BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞANLAR VAR AMA COK YETERSİZ KALIYORLAR SEBO ABİ TARAFTARI COŞTURMAYA GİDİYOR ORDAKİ İNSANLAR AYNEN ŞU ŞEKİLDE CEVAP VERİYOR ÖZUR DİLİYERK SÖLÜYORUM ^^^LA GİT BAŞKA YERİ BAGIRTTIR^^ ADAMDA İSTER İSTEMEZ DEMORALİZE OLUYOR BAKIN SUNU TÜM SAMİMİYETİMLE SOLÜYORUM BU İŞİ SİVASDA SEBO ABİDEN BASKA KİMSE YAPMAZ KENDİSİNİ YAKINEN TANIRIM TAM BİR SİVASSPOR ASIGIDIR SİVASSPOR İÇİN YAPMIYACAGI HİÇ BİRSEY YOKTUR GELİN BU ADAMCAGIZA YARDIMCI OLALIM.
İNANIN KOCAELİ SEYİRCİSİ OLSUN BURSA SEGİRCİSİ OLSUN ADAMLAR TAKIMI İÇİN CANINI VERECEKLER 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEK VE SESLERİ PATLAYANA KADAR. ABİLER HİÇ BİŞEY BİLMİYOSAK ELİMİZDEKİ ATKILARI ALIP OOOOO ŞAMPİYON SİVASSPOR OOOOO DİYE ATKILARIMIZI SALLIYALIM LÜTFEN ARTIK SAHİPLENELİM SU SİVASSPORUMUZU EN YAKIN DENİZLİ MACI ARTIK TÜM TÜRKİYE SEYİRCİ GÖRSÜN SEBO ABİMİZE YARDIMCI OLALIM BÜLENT HOCAMIZ BENCE YERDEN GÖGE KADAR HAKLI BAGZI ARKADASLARIM DEMİŞKİ BİZ YENİYİZ LÜTFEN BEYLER ARTIK YENİLİGİMİZ FALAN KALMADI BİZ BU LİGİN LİDERİYİZ ARTIK İNSANLAR BİZDEN BAHSEDİYOR HERYERDE ARTIK TAM GÜCÜMÜZLE TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM LÜTFEN LÜTFEN SAYGILARIMLA..... |
-->: KENETLENMELİYİZ
buda bir türlü taraftarı beğenemedi gitti.yavv deplasmanlara gidiliyor ellerinden gelen yapılıyor daha ne olsun..hoca tarfatra taktı.......
|
Bülent hocem çok haklısın desteksiz hiç bir yere varılmaz. Sivaslı hemşolarım maça gelip çene .almayın bağırın.
|
bulent hoca yerden goge kadar hakli .ama birde gercek varki sivasspor kendi urunlerini pazarliyamiyor.stadin onunde lisanli urun satilacagina .korsan mallar satiliyor oda bir iki kisini cebina gidiyor'. kulube takima faydasi yok.sivasin 4 eylul stadini yeni tadilat yapti yetkililer .ellerinr saglikta bu stad projesinde yer alan yetkililer .hicmi akillarindan gecmedi stadin altina bir magza sivasspor lisasli urunlerini satacak bir sowrum yapmak.sivasin ortasina bir kulube koyarak orada forma kaskol satmakla olmaz. YONETIME sesleniyom egerki dikkate alan olursa tabiki sen stadin altina magzani, ac eger tarftar almazsa ozamn stem yapin sevgili yonetim.tarftar baksin gezsin uzerinde sdenesin baksin dostlarina sevgilisine arkadasina kendine gore birseyler bu lacak sekilde urun yelpazesi genis urun zenginligi olmasi sartiyla tabiki.BIR SIVASSPOR MARKASI YARATMAK SIZIN ELINIZDE YONETIMIN BIZ TARFTARINDA ALMMAK ZORUNDA OLDUGUMUIZUDA UNUTMAYIN .PARISTE KALIYOM INSALLAH GECLERBIRLIGI MACINDA STADDA FORMAM KASGOL VE SAPKAMLA ORADA OLACAM SAYGILAR
|
[B]Takımımızın bu periyotta devam etmesini istiyorsak onkat daha fazla destek olmalıyız.....[/B]
|
valla sivasta kongre binasinin onunde bi kulube var ordan baska yer yok soruyorum bi buyuk beden varmi yok oglum icin beden varmi yok acikcasi bu konu hakkinda iyi calsilmasi lazim eger sivasspor lisansli ürünleri satilacaksa sivasspor yetkililerinin bize hitap edecek satis magzalarini acmasi lazim en azindan bitane
|
Bülent hoca sivassporumuzu avrupaya götür yeter ben şahsen liderlik kaçtı diye üzülmüyorum ama ankaraya yenilmemiz çok üzdü bizi.
|
hocamız çok doğru söylüyor ama taraftar çekirdekten vazgeçemir.(90 DK DESTEK VERENLER HARİÇ)
|
istanbulda sivaslıların yoğun olduğuyerlede stant açmalılar ben gittim sivasta zor buldum sivasspor formasını kısacası istanbuldaki yiğidolar aradığı ürünü hemen bulabilmeli..
|
TAKIM SAHA İÇİNDE NEKADAR İYİ ANLAŞIRSA SKOR O KADAR GÜZEL OLUR DİE DÜŞÜNÜYORUM
|
BU HAFTA DENİZLİYİ MUTLAK YENMEMİZ GEREK
|
[QUOTE=Paris58;281642]bulent hoca yerden goge kadar hakli .ama birde gercek varki sivasspor kendi urunlerini pazarliyamiyor.stadin onunde lisanli urun satilacagina .korsan mallar satiliyor oda bir iki kisini cebina gidiyor'. kulube takima faydasi yok.sivasin 4 eylul stadini yeni tadilat yapti yetkililer .ellerinr saglikta bu stad projesinde yer alan yetkililer .hicmi akillarindan gecmedi stadin altina bir magza sivasspor lisasli urunlerini satacak bir sowrum yapmak.sivasin ortasina bir kulube koyarak orada forma kaskol satmakla olmaz. YONETIME sesleniyom egerki dikkate alan olursa tabiki sen stadin altina magzani, ac eger tarftar almazsa ozamn stem yapin sevgili yonetim.tarftar baksin gezsin uzerinde sdenesin baksin dostlarina sevgilisine arkadasina kendine gore birseyler bu lacak sekilde urun yelpazesi genis urun zenginligi olmasi sartiyla tabiki.BIR SIVASSPOR MARKASI YARATMAK SIZIN ELINIZDE YONETIMIN BIZ TARFTARINDA ALMMAK ZORUNDA OLDUGUMUIZUDA UNUTMAYIN .PARISTE KALIYOM INSALLAH GECLERBIRLIGI MACINDA STADDA FORMAM KASGOL VE SAPKAMLA ORADA OLACAM SAYGILAR[/QUOTE]
evet bu arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. ve bu konu üzerine forumdada konu açılmalı enine boyuna tartışılmalı ! |
[QUOTE=Paris58;281642]bulent hoca yerden goge kadar hakli .ama birde gercek varki sivasspor kendi urunlerini pazarliyamiyor.stadin onunde lisanli urun satilacagina .korsan mallar satiliyor oda bir iki kisini cebina gidiyor'. kulube takima faydasi yok.sivasin 4 eylul stadini yeni tadilat yapti yetkililer .ellerinr saglikta bu stad projesinde yer alan yetkililer .hicmi akillarindan gecmedi stadin altina bir magza sivasspor lisasli urunlerini satacak bir sowrum yapmak.sivasin ortasina bir kulube koyarak orada forma kaskol satmakla olmaz. YONETIME sesleniyom egerki dikkate alan olursa tabiki sen stadin altina magzani, ac eger tarftar almazsa ozamn stem yapin sevgili yonetim.tarftar baksin gezsin uzerinde sdenesin baksin dostlarina sevgilisine arkadasina kendine gore birseyler bu lacak sekilde urun yelpazesi genis urun zenginligi olmasi sartiyla tabiki.BIR SIVASSPOR MARKASI YARATMAK SIZIN ELINIZDE YONETIMIN BIZ TARFTARINDA ALMMAK ZORUNDA OLDUGUMUIZUDA UNUTMAYIN .PARISTE KALIYOM INSALLAH GECLERBIRLIGI MACINDA STADDA FORMAM KASGOL VE SAPKAMLA ORADA OLACAM SAYGILAR[/QUOTE]
evt çok doğru forum açılıp enine boyuna tartışıp işi çözmek lazım...hatta anket yapılsa daha ii olur saygılar |
Bülent hocaya kesinlikle katiliyorum sivas maclarini seyreden arkadaslar lütfen tezahurat yapsinlar bu sekilde rakip takim baski altinda kalir..Ne yazikki bizler gurbette oldugumuzdan
maclari ancak tv den izleyebiliyoruz.Sivassporun basarisi sivasimiza cok sey kazandiracaktir ..Selamlar |
[B]bencede HOCAM size katılıyoruz BİZ ŞAMPİYOLUK İSTİYORSAK BÜLENT HOCANIN DEİKLERİNİ YAPMAK ZORUNDAYIZ[/B]
|
Vallah Bülent hoca cok güzel konusmus
|
[B]olabilir geçekten deplasmanda Sivas ta ki gibi taraftar yok ....[/B]
|
[COLOR="DarkOrange"]tamam bülent hoca haklı. lisanslı ürünler alalım. ama nerden alalım ??? bir mağazası bile yok koca şehirin içinde. hadi ürünlerini bulduk diyelim. forma eşofman takımı başka birşey yok. güzel bir mağaza açılsın, çeşitler çoğaltılsın pantolundan ayakkabısına kadar. o zaman bizlerde gidelim desteğimizi yapalım. ama şuan sivasta giripte alışveriş yapacağımız doğru dürüst bir SİVASSPOR mağazası yok. yöneticilerin bu işle bir ilgilenmeleri lazım [/COLOR]
|
ben de gerçekten lisanlı ürün konusunda hocamıza katılıyorum..lütfen destek lafla kalmasın..
|
[QUOTE=BirAcAYipAdaM;281797][COLOR="DarkOrange"]tamam bülent hoca haklı. lisanslı ürünler alalım. ama nerden alalım ??? bir mağazası bile yok koca şehirin içinde. hadi ürünlerini bulduk diyelim. forma eşofman takımı başka birşey yok. güzel bir mağaza açılsın, çeşitler çoğaltılsın pantolundan ayakkabısına kadar. o zaman bizlerde gidelim desteğimizi yapalım. ama şuan sivasta giripte alışveriş yapacağımız doğru dürüst bir SİVASSPOR mağazası yok. yöneticilerin bu işle bir ilgilenmeleri lazım [/COLOR][/QUOTE]
Bülent Hoca'nın ve yöneticilerin şikayetlerini anlamlı buluyorum ancak bir de yukarıda bir çok arkadaşımızın belirttiği şikayet ve istekleri dikkate alsalar ne olur! Daha internet üzerinden kulüp ürünlerinin satışı dahi yapılmıyor; insanlar SMS kampanyası istiyor, buna yönelik bir çalışma yok; düzgün satış yapılabilecek onlarca hatta yüzlerce ürünün sergilenmesi gereken bir mağazası bile yok... yok, yok, yok... |
sivasspora katkilarindan dolayi tekkurler bulent hocaa sana katiliyom .lutfen sivassporun basarisi icin lutfen katkida bulunalim maddi ve manevi unutmayalimki bugunleride arariz .insallah aramayiz
|
çok doğru söylemiş bülent uygun tebrik ederim inşallah önümüzdeki denizli maçını kazanıp liderliğe otururuz
|
arkadaslar kenetlenelim takımımızın destege ihtıyacı var agzımızda tuy bittiiiiii
|
yav herkes kenetlenelim,yardım toplayalım,sivasa destek çıkalım diyor ama sadece lafta kalıyor bunlar.gecen hafta sivassporumuza su ana kadar gelen sms sayısını acıkladılar.sayı 25.000 imiş!!!
yani o kadar dil döküldü,kampanya baslatılsın denildi,ama gelen sms sayısı nerdeyse bir 4 eylül stadındaki insan sayısı kadar!!! yetmez arkadaslar,daha fazla gelir sağlamalıyız.sadece sms le olacak gibide değil.umarım yöneticilerimizde duyar bunu ve ona yönelik önlemler alırlar.... |
-->: --->: KENETLENMELİYİZ
[QUOTE=BirAcAYipAdaM;281797][COLOR="DarkOrange"]tamam bülent hoca haklı. lisanslı ürünler alalım. ama nerden alalım ??? bir mağazası bile yok koca şehirin içinde. hadi ürünlerini bulduk diyelim. forma eşofman takımı başka birşey yok. güzel bir mağaza açılsın, çeşitler çoğaltılsın pantolundan ayakkabısına kadar. o zaman bizlerde gidelim desteğimizi yapalım. ama şuan sivasta giripte alışveriş yapacağımız doğru dürüst bir SİVASSPOR mağazası yok. yöneticilerin bu işle bir ilgilenmeleri lazım [/COLOR][/QUOTE]
haklısın ama sivaslı öyle şeylerden anlamaz herkes sivasspor marşlarının olduğu bir cd yapılsın dedi başkan cd yaptırdı sadece 12 tane satılmış bu çok büyük bir ayıp herkes internetten indirdi şarkıları |
[B]Patron Haklı.! Bu Maça Kenetlenmeliyiz Ucunda Şampiyonluk Var Tabi.![/B]
|
Her sıvaslıyım dıyenı gercek sıvaslımı zannedıyorsunuz onnların cogu kofdıden yardım konusuna gelınce NE ŞAMIN ŞEKERİ NE ARABIN YÜZÜ
köstek olmasınlarda desdeklerın istemiyoruz ÖYLE SIVASLILARIN. |
ARKADSLAR KİM NEDERSE DESİN İSTERSE BANA KIZSIN İSTERSE KÜSSÜN AMA BİZ BU İŞİ PEK YAPAMIYORUZ.GECEN HAFTAKİ KAYSERİ MACINDA STAT FULL CEKMİŞ AMA TIK YOK İNANIN BU GERCEK.İNSANLAR TAKIMI ATEŞLEMELİ AMA YOK SADECE SESSİZ BİR SEKİLDE SEGREDİYOR İNANIN GOL OLDU DK.83 ONDAN SONRA BİLE STSTDA SES YOK Kİ BANA GÖRE GOLDEN SONRA STSTDAKİ SESİMİZ TAAAA HÜKÜMET KONAGININ ORDAN DUYULMALI HAKSIZMIYIM KENDİ ÇABALARIYLA BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞANLAR VAR AMA COK YETERSİZ KALIYORLAR SEBO ABİ TARAFTARI COŞTURMAYA GİDİYOR ORDAKİ İNSANLAR AYNEN ŞU ŞEKİLDE CEVAP VERİYOR ÖZUR DİLİYERK SÖLÜYORUM ^^^LA GİT BAŞKA YERİ BAGIRTTIR^^ ADAMDA İSTER İSTEMEZ DEMORALİZE OLUYOR BAKIN SUNU TÜM SAMİMİYETİMLE SOLÜYORUM BU İŞİ SİVASDA SEBO ABİDEN BASKA KİMSE YAPMAZ KENDİSİNİ YAKINEN TANIRIM TAM BİR SİVASSPOR ASIGIDIR SİVASSPOR İÇİN YAPMIYACAGI HİÇ BİRSEY YOKTUR GELİN BU ADAMCAGIZA YARDIMCI OLALIM.
İNANIN KOCAELİ SEYİRCİSİ OLSUN BURSA SEGİRCİSİ OLSUN ADAMLAR TAKIMI İÇİN CANINI VERECEKLER 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEK VE SESLERİ PATLAYANA KADAR. ABİLER HİÇ BİŞEY BİLMİYOSAK ELİMİZDEKİ ATKILARI ALIP OOOOO ŞAMPİYON SİVASSPOR OOOOO DİYE ATKILARIMIZI SALLIYALIM LÜTFEN ARTIK SAHİPLENELİM SU SİVASSPORUMUZU EN YAKIN DENİZLİ MACI ARTIK TÜM TÜRKİYE SEYİRCİ GÖRSÜN SEBO ABİMİZE YARDIMCI OLALIM BÜLENT HOCAMIZ BENCE YERDEN GÖGE KADAR HAKLI BAGZI ARKADASLARIM DEMİŞKİ BİZ YENİYİZ LÜTFEN BEYLER ARTIK YENİLİGİMİZ FALAN KALMADI BİZ BU LİGİN LİDERİYİZ ARTIK İNSANLAR BİZDEN BAHSEDİYOR HERYERDE ARTIK TAM GÜCÜMÜZLE TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM LÜTFEN LÜTFEN SAYGILARIMLA.....[/QUOTE] |
İNANIN KOCAELİ SEYİRCİSİ OLSUN BURSA SEGİRCİSİ OLSUN ADAMLAR TAKIMI İÇİN CANINI VERECEKLER 90 DAKİKA BOYUNCA DESTEK VE SESLERİ PATLAYANA KADAR. ABİLER HİÇ BİŞEY BİLMİYOSAK ELİMİZDEKİ ATKILARI ALIP OOOOO ŞAMPİYON SİVASSPOR OOOOO DİYE ATKILARIMIZI SALLIYALIM LÜTFEN ARTIK SAHİPLENELİM SU SİVASSPORUMUZU EN YAKIN DENİZLİ MACI ARTIK TÜM TÜRKİYE SEYİRCİ GÖRSÜN SEBO ABİMİZE YARDIMCI OLALIM BÜLENT HOCAMIZ BENCE YERDEN GÖGE KADAR HAKLI BAGZI ARKADASLARIM DEMİŞKİ BİZ YENİYİZ LÜTFEN BEYLER ARTIK YENİLİGİMİZ FALAN KALMADI BİZ BU LİGİN LİDERİYİZ ARTIK İNSANLAR BİZDEN BAHSEDİYOR HERYERDE ARTIK TAM GÜCÜMÜZLE TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM LÜTFEN LÜTFEN SAYGILARIMLA.....[/QUOTE][/QUOTE] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:05. |