SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Kayserispor'dan Sivas'a kutlama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14612)

kayserili_gardas 05.12.2005 17:11

kayseriden selamlar

Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
Öncelikle şunu belirteyim 25-30 bin seyircinin bulunduğu ve bunun 6-7 binini sivaslı kardeşlerin doldurduğu tribün görüntüleri beni çok heyecanlandırdı ve mutlu etti . Bu seyirci potansiyeli bana göre Türk futbolunda Anadolu 'nun ayak sesleridir.
Dediğim gibi maç 2-2 bitti ve iki takım birer puan aldı. Maç içinde takip ettiğim kadarıyla hoş olmayan olaylar meydana gelmiş küfürleşmeler olmuş el kol hareketleri yapılmış ama şunu açık yüreklilikle söyleyeyim Ertuğrul Sağlam gibi Allah'tan korkan kuldan utanan bir insanın küfür edebileceğine ihtimal vermiyorum.
Sonuçta Ertuğrul sağlam da Lorant'ta geçici insanlardır örneğin dün balili bizde idi bugün sizde...
Bundan sonrası için bence olayı çok fazla büyütmenin bir manası bulunmamaktadır.
Her iki komşu şehrin takımları inşallah uzun yıllar süper ligde mücadele edecek ve birgün şampiyonluk yarışı bu anadolu takımları arasında yapılacaktır.

tekrar saygılarımı sunarım
hayırlı akşamlar

cemal58yiğido 05.12.2005 17:15

SAOL GARDAŞ

Serd@r 05.12.2005 17:25

[QUOTE=kayserili_gardas]Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.
Öncelikle şunu belirteyim 25-30 bin seyircinin bulunduğu ve bunun 6-7 binini sivaslı kardeşlerin doldurduğu tribün görüntüleri beni çok heyecanlandırdı ve mutlu etti . Bu seyirci potansiyeli bana göre Türk futbolunda Anadolu 'nun ayak sesleridir.
Dediğim gibi maç 2-2 bitti ve iki takım birer puan aldı. Maç içinde takip ettiğim kadarıyla hoş olmayan olaylar meydana gelmiş küfürleşmeler olmuş el kol hareketleri yapılmış ama şunu açık yüreklilikle söyleyeyim Ertuğrul Sağlam gibi Allah'tan korkan kuldan utanan bir insanın küfür edebileceğine ihtimal vermiyorum.
Sonuçta Ertuğrul sağlam da Lorant'ta geçici insanlardır örneğin dün balili bizde idi bugün sizde...
Bundan sonrası için bence olayı çok fazla büyütmenin bir manası bulunmamaktadır.
Her iki komşu şehrin takımları inşallah uzun yıllar süper ligde mücadele edecek ve birgün şampiyonluk yarışı bu anadolu takımları arasında yapılacaktır.

hayırlı akşamlar[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Ağabeyciğim her kayserili senin gibi düşünsün canımızı yesin dün bir umut38 diye bir arkadaş vardı kayseri birden ezeli düşman gibi göründü sayesinde...
Seni bu doğru düşüncelerinden dolayı kutluyor ve AYNEN katılıyorum ilk başta maçın stresiyle birşeyler yazdık ama onunda özrünü senin gibi düşünen kayserili gardaşlardan diliyorum.
Hem SİVAS hem Kayseri sonuçta hem komşu hemde Anadolu takımı...
İNŞALLAH bu tür olayların tekrarı yaşanmaz.Bencede büyütmemek en doğrusu olur.[/B][/COLOR]

Dağcı 05.12.2005 17:30

[QUOTE=kayserili_gardas]Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.

hayırlı akşamlar[/QUOTE]

[B][COLOR="Red"]Bu güzel dileklerine katılıyor ve sana teşekkür ediyorum. [/COLOR][/B]

1967_Dernek_Murat 05.12.2005 17:42

hayırlı akşamlar[/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]ABİCİGİM SANA KATLIYOR VE TŞK EDIYORUM BUTUN KAYSERILI KARDEŞLERIMIZ SENIN GIBI OLSA SİVAS VE KAYSERININ SIRTI YERE GELMEZ. 2 ANADOLU TAKIMININA KIMSENIN GUCU YETMEZ. O ZAMAN 3 BUYKDIYE BIRSEY OLMAZ.2 BUYUK OLUR SİVAS VE KAYSERI[/COLOR][/B]

[B]SAYGILARIMLA[/B]

casus84 05.12.2005 17:51

sözlerin gerçekten çok güzel gardaş.keşke tüm kayserililer senin gibi düşünse(örneğin başkanınız) böyle olaylar abartılmaz.

SEMİH-58 10.12.2005 13:17

saol gardaş ii yazmışın

Blackkite 11.12.2005 13:56

Bu güzel düşüncelerini paylaştığın için sağolasın! Böyle düşünen Kayserili kardeşlerimizin duygularını dile getirerek diğer kardeşlerinin yaptığı ayıbı örtmeleri gerçekten güzel.
-----------------------------
Kırmızı Beyaz !! Var Mı Ötesi ?

agca58 11.12.2005 14:20

keşke her kayserili senin gibi düşünse can kurban..ama bazıları varki ne Allahtan korkuyo nede kuldam utanıyo..tövbe tövbe..

gaddar38 30.03.2007 10:46

kayseriden selamlar tüm sivaslılardan dünkü yaşananlar için özür diliyorum

arkadaşlar ne olur dünkü arkadaşlarencahilliklerine bağışlayın bu dostluğu kimse bozamaz.çünkü biz ANADOLUYUZ.
Ç.L.G.N.L.R38

mesut_koçak_58 30.03.2007 11:27

--->: kayseriden selamlar

SAOL KARDES ÇOK IYI ETMISIN.......

ali_zafer 31.03.2007 19:58

-->: kayseriden selamlar

[B]şimdiye kadar sivası hep dost bildik ve hep dost bileceğiz.bir kaç kendini bilmezin laflarıyla tüm camiayı suçlamamak gerekli diye düşünüyorum.Yarınki maçta yine dostluk kazansın diyorum tabi birde iyi oynayan kazansın.Başkentten saygılar[/B]

By Karayel+58 31.03.2007 20:33

[QUOTE=kayserili_gardas;73452]Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.

hayırlı akşamlar[/QUOTE]

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][B][I]Gardaş Görüşleriniz İçin Eywallah Saol Warol iiiii Oynayan Kazansın ......Ama Gönül İsterki Siwas Alsın Sizinde Elbette Kayseri ;Hak Eden Kazansın Yakında Zaten Ziyaret İçin Ordayım Mayıs 1 G.b Kısmetse Memleketinizde 3 Gün Gezme Şansı Yakalayacağım...Kayserinin En Büyük Komutanı I.Dereceden Akrabam Ama Siwas Kazanacak..+Koç Çukurlu[/I][/B][/COLOR][/FONT]

komşu 26.04.2007 16:04

sıtemızwwwkayserisporluyuz.biz formuna ercıyes kupa fınalınden dolayı bızı onure eden butun sıvaslı kardeşlerımıze mınettarız sız ve bız et ıle tırnagız selamlarwww.kayserisporluyuz.biz

çapkın_yiğido 26.04.2007 16:09

--->: -->: kayseriden selamlar

[QUOTE=komşu;213228]sıtemızwwwkayserisporluyuz.biz formuna ercıyes kupa fınalınden dolayı bızı onure eden butun sıvaslı kardeşlerımıze mınettarız sız ve bız et ıle tırnagız selamlarwww.kayserisporluyuz.biz[/QUOTE]

kardeş sitenize uyeyim ve siteniz çok guzel butun sivaslı arkadaşlarımıda beklerim
orada dostluk kokusu
çılgın58sedat

komşu 26.04.2007 16:13

senı tanıyom sedat ben efsane dun sana sıtem eden densızın bırı vardı hatırlarsan formdanda ben sıldırdım ayrıca benımde yarım sıvaslı annem yenıcubuklu hoş şarkışla.yenıcubuk.gemerek bıze cok daha yakın ama kısaca et ıle tırnagızbız

Yiğiter 26.04.2007 16:44

[QUOTE=komşu;213231]senı tanıyom sedat ben efsane dun sana sıtem eden densızın bırı vardı hatırlarsan formdanda ben sıldırdım ayrıca benımde yarım sıvaslı annem yenıcubuklu hoş şarkışla.yenıcubuk.gemerek bıze cok daha yakın ama kısaca et ıle tırnagızbız[/QUOTE]

sitemize hoşgeldiniz..yazdıklarınız doğru ben kendim kayserisporun sivas maçında her maçını kazanmasına sevinen birisiyim...[url]www.kayserispor.org[/url] a üyeyim ama şunu açık bir şekilde söylemeliyim ki sivas-kayseri maçlarından sonra eğer sonuç kayserinin hoşuna gitmeyen bir skorsa sitede gerçekten hiç hoş karşılamıyomm..."sizin siteniz yok mu kardeşim""" git kendi çöplüğünde öt ""gibi çirkin laflarla karşılaştım defalarca..tekrar siteye hoşgeldiniz..

nazimgulturk 26.04.2007 17:42

KAYSERİ TARAFTARI SENİN GİBİ OLMALI ABİ
AMA NEDENSE SAÇMA SAPAN ŞEYLERLE DÜŞMAN GİBİ GÖRÜYORLAR İSTANBULDA BİR SÜRÜ KAYSERİLİ ARKADAŞIM VAR HEPSİDE ÇOK İYİ AMA BU DÜŞMANLIK OLMASA DAHA İYİ

sivas_kangallı 26.04.2007 19:20

saolasın bu güsel düşüncelerinden dolayı..

Engin58 26.04.2007 20:00

[B][COLOR="Navy"]KAYSERILI KARDES HSG.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

mesut_koçak_58 26.04.2007 20:31

saol kardes bızde boyle sızın gıbı dostlarımızı beklıyoruz sıtemeze hepemız kardesız...tşkler...

orkun38 01.05.2007 19:47

kAYSERİDEN HEPİNİZE SELAM VE SEVGİLER .Bizim şehirlerimiz 2 ayrı il sayılmaz.Birbirine çok yakın 2 saatlik uzaklıkta.Sivassporun başarısı ile gurur duyuyoruz.Süper ligde herhelde kardeş kulüp olabilecek şehirleriz.İnşallah bu hafta sonu trbzonu yenerseniz.Tahmin skorum trabzon ::0 sivas : 2 başarılar dilerim

orkun38 01.05.2007 20:04

Ben bu trabzonluları anlamış değilim.Tek dertleri kayseri bütün sitelede ve kendi sitelerinde kayseriye kafayı takmışlar.sitelerine baktım şimdide sivasspor küçümseyen yorumlar yapıyorlar.Eskiden sempati duyduğum takımdı ama şimdi antipatik buluyorum.İnşallah sivasspor trabzonu yenerde akılları başlarınıa gelir sizi hafife aldıklarından pişman olurlar.Sitelerine bakarsanız sivasspor hakkında yazdıklarına

sarı şeytan 38 05.05.2007 15:43

hepinize selam arkadaşlar.bir kayserispor ve erciyesspor taraftarı olarak başarılarınızı saygıyla kutluyorum ve devamını diliyorum.inşallah hersene kayseri sivas el ele şampiyonlar ligine oynarız.

jakobieen 05.05.2007 15:50

-->: --->: kayseriden selamlar

[QUOTE=sarı şeytan 38;214820]hepinize selam arkadaşlar.bir kayserispor ve erciyesspor taraftarı olarak başarılarınızı saygıyla kutluyorum ve devamını diliyorum.inşallah hersene kayseri sivas el ele şampiyonlar ligine oynarız.[/QUOTE]
sağol gardaş.. istanbulu yıkmaya az kaldı inşallah.. gelecek sene için çok ümitliyim, hem sivastan hem kayseriden, tabii elimizdeki silahları satmazsak :)

sivaslı105 05.05.2007 17:13

SİVASLIYIH DEDİKYA GARDAŞ O YETER

ceza_tolga_rep 05.05.2007 20:35

kayseri kardeş kulübümüzdür.selamlıyorum sizleriii...kardeş şehrimiz kayseriyi....

Engin58 06.05.2007 00:44

[B][COLOR="Navy"]TESEKKÜRLER KAYSERILI KARDES AYRICA SITEMIZE HOS GELDINIZ.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

orkun38 06.05.2007 13:00

inşallah önümüzdeki sezon hem kayserispor hmde sivasspor ilk 3 .sırayı zorlarlar.Sivas ve kayserinin başarısını çekemeyenler çok.Özellikle trabzonspor da bizlere karsşı acaip antipati var.nedeni anlamadım

mermer yusuf 11.06.2007 09:49

KARDEŞ SELAMINIZI ALIRIZ.ALEYKÜMSELAM

ANCAK SÖLEYİN ADAMLARINIZA MAÇ ÖNCESİNDE GELİP BURDA KÜFÜR ETMESİNLER.DERBİYİ ADAM GİBİ İZLEYELİM.DÜŞMAN GİBİ DEĞİL.YOKSA BİLİYORSUNUZ KORKMAYIZ BİZLER.

HOŞ GELDİNİZ SİTEYE.

sivaslı105 15.06.2007 15:32

sivaslıyıh dedik ya gardaşşşşşşşş

cansizyusuf 15.06.2007 17:08

ABİCİGİM SANA KATLIYOR VE TŞK EDIYORUM BUTUN KAYSERILI KARDEŞLERIMIZ SENIN GIBI OLSA SİVAS VE KAYSERININ SIRTI YERE GELMEZ.

BAŞARDIK 30.07.2007 14:18

[QUOTE=kayserili_gardas;73452]Herkese öncelikle selam ve saygılarımı iletiyorum. Dün Kayseri'de oynanan maçta olmayı çok istiyordum ama yurtdışına çıkmam gerektiği için bulunamadım. Ama nerdeyse dakika dakika arkadaşlarımdan tel ile görüşüp skorları alıyordum. Sonuçta maç 2-2 bitti. Sabaha karşı Türkiye'ye girdikten sonra hemen internetten hem kayserispor.com dan hemde sivasspor.com dan yorumları okudum. Gazetelerde yer alan haberleri inceledim.

hayırlı akşamlar[/QUOTE]

ALEY KÜMSELAM GARDAŞIM.ALLAHIN SELAMINI ALDIM SPOR KONUSUNA GELİNCE İNŞALLAH 13.HAFTA BU SEZON YENECEĞİZ SİZİ.

aKMel 22.08.2007 11:28

hayırlı günler sivaslı hemşehrielrim

TRT Ye Anadolu Tepkisi

Sevgili [url]www.kayserispor.org[/url] üyeleri ve ziyaretçileri.Bazı Anadolu takımlarına gönül vermiş arkadaşlarla yaptığımız görüşmeler ve fikir alışverişleri sonucu bir devlet kuruluşu olan TRT yi Anadolu kulüplerinin maç yayınlarına 4 büyük denilen takımlar kadar gereken itinayı göstermedikleri ve Anadolu takımı taraftarlarına yaptıkları işkencelerden dolayı protesto kararı aldık.
Anadolu takımlarının taraftarları olarak geç saatlere kadar uykusuz kalıp 1-2 dakikalık görüntülerimizi izlemek için yastıkları kemiren ve suçu Anadolu takımı tutmak olan bütün yoldaşlarımıza sesleniyorum.Anadolu takımlarını figüran olarak gören bu zihniyete hepimiz tepkimizi koyalım.
Şu ana kadar Ankaragüçlü, Karşıyakalı ve Sivassporlu Arkadaşlarımız Kampanyamıza rağbet ederek Bu fikri ulusallaştırmada yardımcı oldular.Dileğimiz bu kampanya ya tüm Anadolunun sahip çıkması.
Bizim gibi Düşünen kardeşlerimiz Bizleri şifreli kanallara esir etmemesi, spor programlarında eşit yer vermesi için Türkiyenin kanalı TRT yi Mail Yağmuruna tutalım.Lütfen herkes üzerine düşeni yapsın ve en az bir defa aşağıda belirtilen adreslere mail yollasın.

DAHA EŞİT ŞARTLARDA MÜCADELE ADINA SAYGILARLA

''STADYUM VE TELELİG PROGRAMLARINA

Türkiye’nin Radyo ve Televizyonu olduğunu düşündüğümüz TRT bizim en güvendiğimiz yayın kuruluşudur. Ancak her sene sürekli olarak başrolü bazı takımlara, figüranlığı Anadolu takımlarına yakıştıran özel tv ve radyolara paralel yayın yapmanız bizleri yaralamaktadır. Stadyum programında Anadolu takımlarına ayrılan zaman bakımından tüm Anadolu taraftarları adına kurumunuzu ve programlarınızı kınıyoruz. TRT’de sadece İstanbul takımlarına ve bazen de Trabzonspor’a yer vererek bizleri gece yarılarına bırakan, uzun yorumlarınızda sürekli İstanbul takımlarını seyretmek zorunda bırakan anlayışınız sizlere yakışmıyor. Adil olmak için önce tüm maçları başarı sırasına göre verip sonra maçlar bittikten sonra istediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Aslen size yakışan da budur. Bundan dolayı TRT bizim gözümüzde artık İstanbul kanalı olmuştur. Türkiye’yi kucaklayamamaktadır.

Zaten TFF 1.Ligi tamamen dışlamış durumdasınız. Hiçbir görüntüyü Türkiye’nin kanalı olan ya da olması gereken TRT de göremiyoruz. Bir dönemler büyük bir zevkle izlediğimiz 2.LİG DOSYASI maalesef artık yok. Bu anlamda da bizleri şifreli kanallarla mahkum ediyorsunuz.

Gerçek futbolseverlerin haklı isteklerini değerlendirmenizi ve TRT'nin tekrar tüm TÜRKİYE'nin kanalı yapmanızı rica eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.''

[email]stadyum@trt.net.tr[/email]

[email]telelig@trt.net.tr[/email]

ofozturk 22.08.2007 12:16

ilgisiz kalmayalım arkadaslar son yazılan mesaja. lütfen tepkimizi koyalım.

serhatcan 22.08.2007 12:24

ARKADAŞLARR. NEDEN ŞİKAYETCİSİNİZKİ BU DURUMDAN ANLAMIYORUM. DÖNÜP KENDİMİZE BAKALIM. BİZİM TAKIM SÜPER LİGDEYKEN GİDİP 3 BÜYÜK DİĞYE ADLANDIRILAN TAKIMLARIN ÇIĞIRTKANLIKLARINI YAPIYORUZ. EE DOLAYISIYLADA REYTİNG İ ONLARLA ALACAKLAR. SİZ KENDİ TAKIMINIZI TUTUN BAKALIM O ZAMAN BU İLGİSİZLİĞİ TEKRARLAYACAKLARMI. ASLAA YAPAMAZLAR VE DAHA ÇOK BİZİM TAKIMLARA YER VERİRLER. KISACASI SUÇU KENDİMİZDE ARAYALIM. O TAKIMLARA PİRİM VEREN KENDİ TAKIMINI 2.Cİ SIRADA GÖREN BİZLERİZ.

gençsivaslıyım 22.08.2007 12:28

kayseri iyi bir takım..işallah onuda uefada görürüz........

sinan-58 22.08.2007 13:21

-->: --->: kayseriden selamlar

[QUOTE=serhatcan;239460]ARKADAŞLARR. NEDEN ŞİKAYETCİSİNİZKİ BU DURUMDAN ANLAMIYORUM. DÖNÜP KENDİMİZE BAKALIM. BİZİM TAKIM SÜPER LİGDEYKEN GİDİP 3 BÜYÜK DİĞYE ADLANDIRILAN TAKIMLARIN ÇIĞIRTKANLIKLARINI YAPIYORUZ. EE DOLAYISIYLADA REYTİNG İ ONLARLA ALACAKLAR. SİZ KENDİ TAKIMINIZI TUTUN BAKALIM O ZAMAN BU İLGİSİZLİĞİ TEKRARLAYACAKLARMI. ASLAA YAPAMAZLAR VE DAHA ÇOK BİZİM TAKIMLARA YER VERİRLER. KISACASI SUÇU KENDİMİZDE ARAYALIM. O TAKIMLARA PİRİM VEREN KENDİ TAKIMINI 2.Cİ SIRADA GÖREN BİZLERİZ.[/QUOTE]

serhat abi sana aynen katılıyorum maça gitmezler sonra tv niye gostermiyor derler sivas ist. şu anda 40.000 kişiye oynasın gorun o zaman once mi sonramı gosteriyor

EfsaneMermerbey 22.08.2007 13:27

SİVASSPOR ÖNEMLİ BİZİM İÇİN.SİVASSPORLUYUZ BİZ.

eray_5858 22.08.2007 22:44

bncede trt 1 cok ayıp etti bu hafta adamlar stadyumda 4 takımın maçlarını gösterdi yorumlarını yaptılar teleligte yenıden aynı 4 takımın maçlarını ilk olarak gösterdiler bnce cok yanlıs bu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:44.