![]() |
SON TRANSFERLER !!!!!
Şu an takımımız Antalya Side de kamp yapıyor, ikinci yarı
hazırlıklarına başladı. Akşam Ligtv anahaberde canlı yayında konuşan Bülent Hoca, 4 genç transfer yaptıklarını ve 4 transfer daha yapacaklarını ve bunun da para temin edildiğinde olacağını söyledi. Şu an kampta olan ve kesinlik kazanan isimler şunlar: 1. Mahmut Hanefi....Orduspor ( bedelsiz) 2. Ömer Kaplan......Bursaspor ( ? ) 3. Emre Efe.........Malatyaspor ( ? ) 4. Onur Tuncer......Fenerbahçe ( ? ) Tüm oyuncularla ilgili istatistiki bilgileri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz... [url]http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=130[/url] |
--->: SON TRANSFERLER !!!!!
[B]teşekkürler bilgiler için Onur Tuncer 1 sene Sivasspor da oynamıştı..[/B]
|
-->: SON TRANSFERLER !!!!!
mahmut hanefi dışındakiler yaramaz................
|
:::sivasspora hayirli olsun::::
|
[B]Mahmut hanefi orduspor a kadar düşdümü ya gaziantep den alındı sanmıştım..[/B]
|
Mahmut Hanefi iyi Oyuncu fenerbahcde oynadi
|
transferler güzel inşallah sonuçlarıda güzel olur takıma hemen uyum sağlarlarsa çok iyi olur.
|
ALINACAKLARIN HIC BIRI SIVASA YARAMAZ
LIG LIDERINE BU TRANSFER YAKISMAZ M;HANEFI FENERDE YEDEK KALDI DIYE IYI OYUNCU OLACAK DEGIL YA ORDUDUN BILE KOVULDU-SU ANA KADAR EN KÖTÜ TRANSFERI YAPAN BIZI BEYPINARLI 58 |
transferler buysa vaygeldi sivassporumuzun haline. Artik takimi Bülent hoca bile kurtaramaz.
|
[B]mahmut hanefi en fazla sezon sonuna kadar oynar..oda oynarmı oynamazmı bilmem...vasat bi transfer![/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]HAYIRLI UGULU OLSUN.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
2.lig A kategorisinde oynayan hic bir takim bu oyunculari kadrosuna katmaz.SIVASSPORU ikinci devre samar oglani yapacaklar giden vuracak gelen vuracak.Seyirci gelmiyor maclara diye dert yakinanlar bundan sonrada dert yanmasinlar.Alinacak otobüs belki bizi sampiyon yapar.Otobüse verilen paraya acinmiyorda is transfere gelincemi para kiymete biniyor.Ilk Trabzon maglubiyeti seyirciyi 4 Eylülden uzaklastirmayla kalmiyacak yönetime olan güvenide sarsacak.Malatyaspordan alindigi söylenen Emre Efe Malatyasporun kadrosunda bile yok ,diger alinanlarda ondan farksiz.
|
[QUOTE=B.DUMANLI;292577]2.lig A kategorisinde oynayan hic bir takim bu oyunculari kadrosuna katmaz.SIVASSPORU ikinci devre samar oglani yapacaklar giden vuracak gelen vuracak.Seyirci gelmiyor maclara diye dert yakinanlar bundan sonrada dert yanmasinlar.Alinacak otobüs belki bizi sampiyon yapar.Otobüse verilen paraya acinmiyorda is transfere gelincemi para kiymete biniyor.Ilk Trabzon maglubiyeti seyirciyi 4 Eylülden uzaklastirmayla kalmiyacak yönetime olan güvenide sarsacak.Malatyaspordan alindigi söylenen Emre Efe Malatyasporun kadrosunda bile yok ,diger alinanlarda ondan farksiz.[/QUOTE]
Ya sen sivasspor taraftarımısın yoksa başka takım taraftarımıdır.. Tam bir felaket tellalısın.. Böyle yorumları ancak düşmen yapar.. Git işine be... Bülent UYGUN herşeyin iyisin bilir.. Senin bilmediklerinle yola çıkılırsa bu takım buraya nasıl geldi ben bile anlıyamıyorum.. Bu yorumlarını git başka takılar için yap.. Hatta kimse için yapma.. Kapat çeneni yeter.. İzle ve gör |
VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TŞK LER.....
|
Ya sizleri anlamıyorum arkadaşlar. İllaki işin sonunda, "BEN HAKLI ÇIKTIM, bakın gördünüzmü?" demek için mi yazıyorsunuz anlamıyorum. Ben BU sayfalardan kaç tanenizle, bu konular için tartıştım. Sonuçta hiçbirinden hiç kimse haklı çıkmadı, ama bir tanesi de çıkıp "Yalçın abi, sen haklıymışsın" demedi.
Hangi futbolcular mı bunlar? En başta Mehmet YILDIZ. Anderson gittiği zaman ben zil takıp oynamıştım, M. YILDIZ'ın ondan 50 kere daha iyi olduğunu söylemiştim. Anderson gidince görürsünüz küme düşeceğiz, M.YILDIZ 2. Lig topçusu demiştiniz. Herşey ortada o gün bana sataşanların çıtı çıkmıyor. Sonra MUHAMMED ALİ, "yaşlı adamı ne yapacağız, iyi bir yedek olur. İyi olsa Diyarbakırspor'dan göndermezdi" dediler. Bende takımın böyle bir abi futbolcuya, orta sahayı çekip çevirecek, hemde iyi frikik atacak birine ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Yine herşey ortada, fakat kimse yok. Şimdi Mahmut Hanefi içinde söylüyorum. İyi olmasa Bülent UYGUN almazdı. Merak etmeyin. Siz olumlu ve iyimser davranın, takımı ve futbolcuyu destekleyin, motive edin, gerisini Bülent Hocaya bırakın... . |
artık bu sitenin havası iyice kaçtı!!!
ilk günlere bakıyorumda nereden nereye. eski muhabbet kalmamış. insanlar buraya giriyor, sanki rakip takım taraftarı gibi yorum yazıyor. yapmayın ALLAH aşkına, sizler bu futbolcuların karakterini, yapısını, mantalitesini nereden biliyorsunuzda bülent uygun'u suçluyorsunuz... ÇOK AYIP BİR LAF ''SİVASSPOR ŞAMAR OĞLANI'' OLACAKMIŞ...yazık sadece yazık. her zaman her yerde başı dik, sivaslı ve sivassporlu duruşu sergileyecek insanlara ihtiyacımız var.. sizin gibi sivasspor'a hakaret edecek, ezik, stadda sadece küfür eden holiganlara ihtiyacımız yok!!!(YARASI OLANLARA...) ...HER ZAMAN İNADINA SİVASSPOR... |
bu transferler hayirli olsun
transfer ettimiz iki kisi daha var bence , bir yerde okumustum: can arat ve gürhan gürsoy fenerbahce den |
ARKADAŞLAR TRANSFERLERE LAF ETMEYELİM NE KADAR PARA O KADAR TRANSFER
|
BURADA YAZAN HER SİVASLIYIM DİYENE İNANMAYIN , KAZIYIN ALTINI 3 BÜYÜK YALAKASI ÇIKAR BİR ÇOĞUNUNALTINDAN, ONUN İÇİN BAZI YORUMLARA KATILMIYOR VE SAYGI DUYMUYORUM, AMA BİZLERİDE UYANIK TUTUTUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM, O HİÇ BEĞENMEDEİKLERİ HOCA DAHİL FUTBOLCULARIMIZLA GELİP ZİRVEYE OTURDUK, BAZILARI HALA AYNI AĞIZLARLA BOŞ BOŞ KONUŞUYOR, ZAMAN ZAMAN ANTREMANA BİLE ANCAK 13 FUTBOLCUYLA ÇIKABİLEN BİR TAKIM BUGÜN LİGİN ZİRVESİNDE BAZILARI İSE HALA ZIRVA DERDİNDE, ALINA HER FUTBOLCU BİZİM İÇİN KIYMETLİDİR BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR, HAKKIYLA BU FORMA İÇİN TER DÖKTÜĞÜ SÜRECE HİÇ BİRİNE TOZ KONDURMAYIZ,
|
Yönetim ve Uygun eldeki imkanlara göre en iyi transferi yapacaklarına inanıyorum. Sonuçta bu işi Türkiye de en iyi onlar yapıyor.
|
inş. takımada uyum sorunu yaşamazlar. m.hanefi dışındaki oyuncuları pek tanımıyorum. hayırlı olur inşallah.
|
TRANSFERLERIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN UMARIM SİVASSPOR İÇİN ELLERİNDEN GELENLERINI YAPARLAR
|
MUHAMMET HANİFİ HANGİ MEVKİDE OYNOR ARKADAŞLAR SINDIYSA MEVKİNDE OYNUYAN OYUNCUDAN KALİTELİMİ
|
hakısınız bunlar direk oynayacak oyuncu değil takviye
|
MUHAMMED HAMEFİ SOL BEK AMA HAYRETTİNİ KESECEĞİNİ SANMIYORUM BENİM DÜŞÜNCEM BÜLENT HOCA HANEFİYİ SOL BEKE ÇEKECEK HAYRETTİNİ DE SOL AÇIK OYNATACAK!!!
|
[COLOR="black"][COLOR="Red"][U][B]ya bulent hoca aliyorsa sorun yok bence izlemisde almistir hayirlis olsun[/B][/U][/COLOR][/COLOR]
|
Arkadaşlar SivasSpor'da takımın başında bence Türkiye'nin en başarılı ve kaliteli teknik direktörü var.Tabi sizler benden daha iyi bilirsiniz Bülent Uygun'u.Bülent Hoca her futbolcuyu transfer etmiyor.Futbolcu yetenekli olabilir ama bunun yanında ahlak-i durumununda SivasSpor'a uyum sağlaması önemli.Bence bülent uygun bunu yapıyor.Transferleriniz içerisinde Mahmut Hanefi bence çok yetenekli bir oyuncu ama yıllarca Fb de yedek bekledi.Mahmut Hanefi ye yol gösteren birisi lazım kendini geliştrimesi açısından.Bence Bülent Uygun bunu yapacak.Burda tartışmanın birbirinizin kalbini kırmanın hiç bi manası yok.Bülent Uygun varsa merak etmeyin, gözünüz arkada kalmaz.Kahramanmaraş'tan SivasSpor'a yürekten başarılar....
|
[QUOTE=B.DUMANLI;292577]2.lig A kategorisinde oynayan hic bir takim bu oyunculari kadrosuna katmaz.SIVASSPORU ikinci devre samar oglani yapacaklar giden vuracak gelen vuracak.Seyirci gelmiyor maclara diye dert yakinanlar bundan sonrada dert yanmasinlar.Alinacak otobüs belki bizi sampiyon yapar.Otobüse verilen paraya acinmiyorda is transfere gelincemi para kiymete biniyor.Ilk Trabzon maglubiyeti seyirciyi 4 Eylülden uzaklastirmayla kalmiyacak yönetime olan güvenide sarsacak.Malatyaspordan alindigi söylenen Emre Efe Malatyasporun kadrosunda bile yok ,diger alinanlarda ondan farksiz.[/QUOTE][B]Vallahi gülüyüm mü ağlayım mı?O kadar saçma sapan yorum yapmışsın ki ne yapacağımı şaşırdım.Bir futbolcunun kalitesini büyük takımlarda oynayarak mı ölçüyorsun?Senin kalite anlayışını futbolcunun kadroya girip girmemesi mi?Zaten öyle bir topcuya bizim paramız yetmez...Malum senin gibi saçma sapan yorum yapıp elini cebine götürmeyenler çok bu memlekette.
Sana son bir soru?Şuan ki kadrodan hangisinin ismini önceden duymuştun?Bir zamanlar beceriksiz diye ana avrat küfür ettiğiniz Mehmet Yıldız'ı mı?Diaollo'yu mu?Abdurrahman'ı mı?Muhammed Ali'yi mi?Gurbanov'u mu?Akın'ı mı?Sedat'ı mı?Balili'yi mi?Chatkov'u mu?...Söylesene hangisinin ismini daha önce bir takımın kadrosunda gördün?Ayrıca sen stada takım iyi futbolcular alıp başarılı olunca gidiyorsun sanırım.Unutma iyi topcularla herkes şampiyon olur ve arkalarında milyonlarca kişi olur...Önemli olan ne biliyor musun?Futbolculara aşık olmak değil renklere aşık olmak.İyi günde değil asıl kötü günde takıma sahip cıkmak...[/B] |
fatih akyel kampta yok mu ne zaman gelicek
|
ya bide tümer metin gelcekmiş nasıl oluyor şimdi
|
tşkler bilgi için..............
|
Sivasspor 5 futblcu ile de yollarını ayırdı.
Bernard OKORONWATA.......İsrail takımına gitti. Harun AVGIN..............Samsunspor Yasin KARACA.............Belçika ligi Sezgin BEKTAŞ ve Ferhat YAYLA......Anadolu ÜSKÜDAR |
arkadaslar bizim Malatyadan aldıgı oyuncu Emre Efe degil Emre Aktaş bu oyuncu bursa dogumlu ınegolde oynamıs ordan Ankaraspor super lıge yukseldıgınde kadrosunda cogu maçta ilk 18 olan bazı maçlarda sonradan gırmıs ordan KEÇİÖRENGÜCÜ oynamıs ordan MAlatyaya gırmıs bu sezon 9 10 maç oynamıs fena oyuncu degilmiş ayrıca beyenmeyen arkaslar ıcın biraz para yardımında bulununda kalıtelisi alalım.Eldekıyle bukadar oluyo Bulent hocanında bir bildigi vardır elbet.
|
arkadaşlar benım anlamadıgım bu malatyadan aldıgınız emre aktaş dün adanaspora resmı ımza attı..kampa katıldı basın acıklaması yaptı.sız emınmısınız bu adamın sıvasta olduguna.hatta adanasporun resmı sıtesıne gırıp resım ve haberlerı gorebılırsınız.
|
beyler ümitleri yitirmeyelim bülent hocanın transferlerine inanın bülent hocanın transferlerine en başından beri dikkat edenler bunu iyi bilir hem daha transfer dosyamız kapanmadı dah 4 oyuncu daha alınacak bülent hocaya sonuna kadar güvenin
|
-->: --->: SON TRANSFERLER !!!!!
[QUOTE=merthan2007;292843]arkadaşlar benım anlamadıgım bu malatyadan aldıgınız emre aktaş dün adanaspora resmı ımza attı..kampa katıldı basın acıklaması yaptı.sız emınmısınız bu adamın sıvasta olduguna.hatta adanasporun resmı sıtesıne gırıp resım ve haberlerı gorebılırsınız.[/QUOTE]
emre aktaş yazmadık zaten, EMRE EFE yeni transferimiz.... |
hoca işini bilir önemli olan oynadığı takım değil çocuklar futbolcunun topu nasıl oynadığı.
|
bnce bülent hoca kolay kolay yanlış yapmaz bu tranferleri yaptıysa bir bildiği vardır demekki .......bu adam bişiler bilmese buraya kadar da gelemezdik her şey sivas için sivassporumuz için helal olsun size....................
|
[QUOTE=istanbullumurat;292845]beyler ümitleri yitirmeyelim bülent hocanın transferlerine inanın bülent hocanın transferlerine en başından beri dikkat edenler bunu iyi bilir hem daha transfer dosyamız kapanmadı dah 4 oyuncu daha alınacak bülent hocaya sonuna kadar güvenin[/QUOTE]
ya arkadaşım sen neden konuya başlık olarak beyleri seçtin bu sitede bayanlarda var futbolu sevip gönül veren... neyse şampiyon sivas:d:) gönüllerin tek şampiyonuna<şampiyonluk yolunda başarılar.........................................Nude Lindsay Lohan saver |
Hoca biliyor bu işi. yıllarını vermiş. iyi-kötü futbolcuyu tanır. dolayısıyla yaptığı işlere, verdiği kararlara saygı göstermek, desteklemek lazım.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:50. |