SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   7. YILIMIZ KUTLU OLSUN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16019)

SivasSpor.Com 20.01.2008 21:00

7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

[IMG]http://www.sivasspor.com/foto/sivasspor.jpg[/IMG]

2001 yılında Sivas ve Sivasspor aşkıyla yaşayan hemşerilerimizi bir arada tutmak,ortak bir platformda buluşturmak,Sivasspor hakkında bilgi paylaşımında bulunmak için kurulan [url]www.sivasspor.com[/url] 7. Yaşını siz değerli üyelerimizle beraber kutlamanın sevincini yaşıyor.

Yedi yıl önce Sivasspor taraftarlarının sanal ortamda bilgi paylaşımında bulunacağı,Sivasspor haberlerini okuyacağı,desteğini ve eleştrilerini dile getireceği hiç bir platform yoktu. Bu eksikliği hisseden Rüştü Elmas neden bizimde bir sitemiz olmasın ki diyerek çalışmalarına başladı ve Sivasspor.Com’u faliyete geçirerek bu büyük eksikliği giderdi.

Sivasspor.Com ailesi her geçen gün büyüdü,gelişti ve taraftar siteleri arasında farklı bir konuma ulaştı. Spor Sevgi,Barış ve Kardeşliktir prensibinden asla taviz vermedi. Sivas’a ve Sivaslıya yakışır bir forum oluşturdu. Sanal dostluklar çeşitli organizasyonlarla hayatta yerini buldu üyelerimizin sevinçlerini ve üzüntülerini hep beraber paylaştık. Kimi zaman bir üyemizin düğün fotoğrafları ile sevindik,kimi zaman üyelerimizin acıları ile hüzünlendik. Sanal alemden gerçek dostluklara doğru yol aldık.

Sivasspor.Com her yıl büyümeye,gelişmeye ve profesyonelleşemeye doğru hızla yol alıyor. Hedefimiz üyelerimize daha kaliteli hizmet etmek,profesyönelleşmek ve her zaman Sivasspor’un faydasına çalışmaktır. Çıktığımız bu zor yolda en büyük yardımcımız iyi niyetimiz,çalışma azimimiz ve en önemlisi siz değerli üyelerimizin destekleridir.Ortak paydamız Sivas sevgisi ve Sivasspor sevdasıdır.

Kalitemizi arttırarak,prensiplerimizden ödün vermeden,sevgi ve kardeşilik ortamına koruyarak yolumuza devam edeceğiz.

Hep Beraber Daha Nice Senelere

ibrahimovic7 20.01.2008 21:05

--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN !

İlk yorumu da ben yazayım iyiyki doğmuşssunuz:) iyiyki bu site açılmış Ben allahın hergünü bu siteye girmeden edemiyorum okadar bağımlıyım bu siteye sivas 2. liginde şampiyon olduğu seneden beridirde sivassporla ilgili bilgileri burdan alırım. Emeği gecenlere saygılar sevgiler antalyadan Oğuz ÖKTEM

sivas_kangallı 20.01.2008 21:07

walla iyiki bu site var günümün yarısı bu sitedeyim bu sitede emeği geçen herkese sonsuz tşk ederiz... 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

sivassoldier 20.01.2008 21:10

bu sayfayi düzenleyenlerin(rüstü elmas, site haberciler, moderatörler...) ve simdiye kadar forumdaki konulari acan üyelerin ellerine saglik. siz olmasaniz belki ben sivasspor üzerine bu kadar bilgiye sahip olamayacaktim. cok güzel bir site düzenlemissiniz. herkese öneririm. tüm sivasspor.com ailesine ve üyelerne nice yillar...

AMCA58 20.01.2008 21:12

DAHA NİCE YEDİLİ YILLARA..(17,27...)
TABİKİİ BAŞTA RÜŞTÜ BEY OLAMAK ÜZERE BİRÇOK ARKADAŞIMIZIN EMEKLERİ VAR BU YEDİ YILDA.
ŞAHSIM ADINA SİZLERİN ARASINDA BULUNMAKTAN BÜYÜK BİR ZEVK VE HAZ ALMAKTAYIM.EN BÜYÜK HAZZIMDA; SİVASLILARIN BÖYLE GÜZEL BİR PLATFORMDA BULUŞARAK ,HERHANGİ BİR KÖTÜLÜĞE MAHAL VERMEDEN DOSTA DÜŞMANA BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ GÖSTEREBİLME KABİLİYETİNİ KANITLAMIŞ OLMALARIDIR.
BU MUTLU BERABERLİĞİ SAĞLAYAN HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLER...
İYİKİ VARSIN SİVASSPOR.COM,İYİKİ VASINIZ SİVASLI HEMŞEHRİLERİM.
SİVASLI OLMAKTAN DAİMA GURUR DUYANLARA SELAMLAR...

dülger58 20.01.2008 21:22

TÜM SİVASLI SPORSEVERLERİ VE DEGERLİ HEMŞERİLERİMİZİ BU SİTEDE BULUŞTURDUGUNUZDAN DOLAYI SİVASSPOR.COM DA EMEGİ GECEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM..NİCE MUTLU HAYIRLI YILLARA.HER ZAMAN VE HERYERDE KARDEŞLİGİN, DOSTLUGUN ARTMASI DİLEGİYLE..

by_hunter 20.01.2008 21:48

-->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

sitenin kurulmasında emek sahıbı olan herkese teşşekkur edıyorum yiğidoların buluşma adresi oldu resmen iyiki varsın sivasspor.com iyiki varsın şanlı sivasspor umuz

talha58 20.01.2008 21:53

--->: 7. YILIMIZ KUTLU OLSUN

[B][COLOR="Indigo"]İyi ki varsın Sivasspor.com. İnşallah 7. yıl için özel organizasyonları da bekliyoruz. Bizim de sitede 4. yılımız oldu herhalde. Vay be dile kolay. [/COLOR][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 20.01.2008 22:07

[COLOR="Blue"][/COLOR]nice 7 yıllara diyorum ALLAH utandırmasın

dragon_58 20.01.2008 22:07

--------------------------------------------------------------------------------

İyi ki varsın Sivasspor.com. İnşallah 7. yıl için özel organizasyonları da bekliyoruz. Bizim de sitede 4. yılımız oldu herhalde. Vay be dile kolay.

aynen kardes :D

RüStü ElmaS 20.01.2008 22:10

Evet [B]7. Yılımızı[/B] kutlamanın sevincini yaşıyorum.

Acı tadlı günler yaşadık,siteyi kurduğumuz ilk yıllardan bu yana hep [B]Sivas’ın ve Sivasspor’un tanıtımını yapmayı, hemşerilerimi aynı platformda buluşturmayı[/B] hedefledim.
Bu hedefimize Allah’a şükürler olsun siz değerli hemşerilerimin de desteğiyle vardık.

Sivasspor.Com artık bir marka halini aldı, [B]üyelerimizin desteği ve ilgisi, yönetici arkadaşlarımının gayretleri[/B] ile yeni hedeflere ve yeni başarılara doğru yol alacağız.
Yedi yıldır sitemiz aracılığı ile taraftarlarımıza hizmet veren [B]bütün eski/yeni yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum[/B].
Her geçen gün dünyanın dört bir yanından sitemize üye olarak, yorumlarda bulunarak katkı sağlayan üyelerimize şükranlarımı sunuyorum.

[B]Sivasspor.Com bir ailedir[/B], bu ailenin ferdi olmanın tek şartı [B]Spor Sevgi,Barış ve Kardeşliktir[/B] düsturunu benimsemektir.
İlkeli yayın anlayışımızdan taviz vermeden, kalitemizi üst seviyelere çıkartarak yolumuza devam edeceğiz.

[B]7. yılımızın Sivasspor.Com ailesine hayırlar getirmesini diliyorum.[/B] Benlik senlik olmadan Sivasspor Sevdası altında daha nice yıllara ve daha nice başarılara doğru yol almamız dileği ile...

[B]7. Yılımız Kutlu Olsun.[/B]

DENİZEVİ 20.01.2008 22:18

Bende yeni olmama rağmen 7.Yıldönümünüzü kutlamadan geçmek istemedim.Gerçekten bildiğim ve dolaştığım diğer sitelere göre; bir taraftar sitesinin bu derece üyeleri ile birlikte kenetlenerek bütünleşmiş ,paylaşımlarında-yorumlarında ölçülü-seviyeli-saygılı olmakla [url]www.sivasspor.com[/url] u duruşuyla örnek site olmasından dolayı kutluyorum.Bu güzel başarılı çalışmalarınızın daim olmasını diler,günlerinizin bir ay ışığı kadar parlak,güneş ışınları gibi berrak olması dileğiyle,tüm
[url]www.sivasspor.com[/url] yetkilileri / personeli ve üyelerine yaşamları boyunca sağlıklı ve huzurlu-mutlu yarınlar temenni ederim.
Sivasspor'umuza Şampiyonluk yarışında sonsuz başarılar...
Saygılarımla...

Engin58 20.01.2008 22:19

[B][COLOR="Blue"]Nice guzeliklere hep birlikte,Ayrica degerli kardesim Rüstü Elmasa tesekkürlerimizi arz eder tüm site görevlerine calismalarinda üstün basarilar diler sükranlarimizi iletiriz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

DS2006 20.01.2008 22:35

hayirli olsun
sitede emegi gecen herkesin ellerine saglik allah razi olsun daha nice nice yillara

Ibrahim1983 20.01.2008 22:38

[CENTER][B][I]Iyiki varsin sivasspor.com emegi gecen herkesten ALLAH razi olsun, bir sivasli olarak bu sitede olmaktan gurur duyuyorum basarilarinizin devamini diyorum [COLOR="Red"]NICE MUTLU YILLARA SIVASSPOR COM[/COLOR][/I][/B][/CENTER]

St_GoGo 20.01.2008 22:42

[B]Şimdiye Kadar Acısıyla Tatlısıyla OKadar Zaman Geçirildi Ve Koskaca 6 Yıl Geride ßırakıldı , Öncelikle ßizleri ßu Sitelerde ßirleştiren Rüştü Abime Çok Teşekkür Ediyorum , Rüştü Abinin Sivas İçin Yaptıklarını Saymaya Kalksam Sabaha Kadar ßitiremem Heralde :) , İyiki Varsın Rüştü Abi Ve Tabiki Sivas Ve SivasSpor Severler , Daha Hepßeraber Nice Yıllara İnşallah...[/B]

alidenizhan 20.01.2008 22:53

tüm yiğiyolara sa sizinle birlikde daha kutlayacağımız nice yeni senelere iiki sivaslıyım ... (ben ankaradayım ankarada olan sivaslı arkadaşlar bana yazarlarsa sevinirim forma polar vb almayı düşünüyorum ama bulamıyorum eYw)

GuNaY 20.01.2008 23:01

[B]Öncelikle bu güzide siteyi bizlere kazandıran Rüştü Abime;
Kuruluş aşamasında ve sonrasında emeği geçen, yorumları ve düşüncelerini yazarak heran en sıcak bilgileri alabilmemizi sağlayan site yönetimi ve üyelerine ne kadar teşekkür etsek azdır...
Parmakla gösterilebilecek bir sitenin küçükte olsa bir parçası olduğum, doğumundan bu güne dek yer aldığım ve alacağım (inşallah) içinde ayrıca gururluyum :)
Daha nice 7 yıllara...[/B]

AyhanBayrak 20.01.2008 23:03

[B]SEVGILI YIGIDOLAR SITENIN ILK KURULDUGUNDAN BU YANA VE ÜYESI OLDUGUMDAN VE GÖREV ALDIGIMDAN SIMDIYE KADAR OLAN ZAMANLARDA COK ÖNEMLI GELISMELER YASADIM.[/B]

[B]ILK ÖNCE SIVASLI HEMSERILERIMLE TANISMA FIRSATINI BULDUM.BU GÜZEL INSANLARLA COK SEYLERI PAYLASTIM.BAZEN NESELI BAZEN ÜZÜNTÜLÜ AMA HER ZAMAN SAMIMI VE CANDAN SEVEN INSANLAR.[/B]

[B]BAZI MACLARDAN SONRA BIRIBIRIMIZI TESELLI ETTIK BAZI MACLARDAN SONRA BIRLIKTE SEVINDIK.BAZEN BIR ARKADASIMIZIN ACISINI PAYLASTIK BAZENDE SEVINCINE ORTAK OLDUK.[/B]

[B]COGUMUZ BIRIBIRIMIZI HIC GÖRMEMISTE OLSAK, TANIMASAKTA YÜREKLERIMIZ BERABER ATIYOR.BÜYÜK BIR AILE ORTAMIMIZ OLUSTU.[/B]
[B]BU ORTAMIN OLUSMASINDA VE GELISMESINDE BÜTÜN SITE SAKINLERININ GEREK FORMLARA GEREKSE SOHBETLERDEKI KATILIMLARIYLA DESTEKLERI COK BÜYÜK.[/B]

[B]HERKESE TEKER TEKER TESEKKÜR EDIYORUM. [/B]

[B][URL="http://www.sivasspor.com"]www.sivasspor.com[/URL] TARAFTARLARI OLARAK HERKESE KARSI GÜZEL BIR DAYANISMA ÖRNEGI OLUSTURDUNUZ.[/B]

[B]AMA BURADA SITEYI HAZIRLANMASINDAN BUGÜNE KADAR YAPTIGI HIZMETLERDEN VE FEDAKARLIKTAN DOLAYI RÜSTÜ ELMAS GARDASIMIZI VE SITE YÖNETIMINDE GECMIS DÖNEMDE VE SIMDIKI DÖNEMDE GÖREV ALMIS ARKADASLARIMIZIDA ÖZELLIKLE KUTLUYOR VE TESEKKÜR EDEREK AYRICA COCUGU GIBI SEFKATLE ILGILENDIGI BU SITEYI HIC BIR MADDI BEKLENTISI OLMADAN BIZE SUNDUGU ICIN RÜSTÜ ELMASA TESEKKÜR EDIYORUM[/B]

[B]SITEMIZ INSALLAH SEZON SONUNDA SAMPIYON TARAFTAR SITESI OLACAK.[/B]

[B]RÜSTÜ SANA TEKRAR TESEKKÜR EDIYORUM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.[/B]

[B]DAHA NICE 7.SENELER GÖRECEGIZ DIYORUM[/B]

[B]SEVGI VE SAYGILAR. [/B]

Urachi855 20.01.2008 23:09

bekir kale çağlayan köyü

busene insallah sampıyon oluruz sivasi çok seviyorum sevgilerimle

Fatih Bayrak 20.01.2008 23:21

[B][COLOR="Blue"]Ne mutlu bize ´´ [url]www.sivasspor.com[/url] ´´ 7 yasina girdi.
Basta Rüstü Baskanima, canla basla calisan yönetici Gardaslarima,
benim gibi Sivas ve Sivasspor taraftarina, sevdalilarina candan tesekkür ederim.
iyiki varsin Sivasim, Sivassporum, Sivaslim.
Nice Mutlu Yillara.
Dogum Günün Kutlu Olsun [url]www.sivasspor.com[/url] [/COLOR][/B]

Yagmur58 20.01.2008 23:30

7 INCI YILIMIZ KUTLU OLSUN..daha nice yillara...emegi gecen herkese tesekkurler..

yigidoo58 20.01.2008 23:31

Sivassporumuzu Sanal Alemdede temsil eden hemserilerimize yürekten saygı ve sevgilerimle ßir keresinde KraL58 Sampiyon yigidolar yazmısım Msn Nickime o sene ßirinci Lig'e Cıkmıstık Simdide yazdım insallah Sampiyon oLuruz Saygı ve Sevgilerimle ßirinci Ligde ßasarı dileklerimle .

sivasın1uşağıbg 20.01.2008 23:33

bu takımada böyle site yakışırdı yani nice 7. ve 77. yıllara

58zarali 20.01.2008 23:40

birlik ve beraberlik içinde nice 7. nice 70. yıllara inşallah

vahap16 21.01.2008 00:00

iyiki varsın sivasspor nice mutlu yıllara son iki gündür çok sevinçliyim büyükşehirden 3 puanı aldığımız için bursanın dağ yöresinde sivasspor bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğim her şey gönlünüzce olsun saygılar.

drummer 21.01.2008 00:14

[B][COLOR="Red"][I]nice yedi yıllara demek lazım..
emeği geçen herkese teşekkür ederim.
yıllardır birlikteyiz,umarım bu güzel site hep kalır ve tüm güzelliğiyle devam eder.
nice yıllara sivasspor.
hep birlikte..[/I][/COLOR][/B]

sivasın1uşağıbg 21.01.2008 00:19

sitede emegi gecen herkese tşk artık bos zamanlarımızı sitemizde yigidolarla geciriyoruz

Dark Force 21.01.2008 02:21

[B]Sivassporumuzun en sıcak haberlerini buradan alıyoruz iyiki varsınız bundan sonraki yayın hayatınızdada başarılar
Emeği geçen herkese teşekkürler....[/B]

Bahattin 21.01.2008 03:35

basarilarinin devamini diliyorum insallah site dahada genisletilir ve daha cok taraftar burda bir araya gelir bu steyi kuranada ayrica saygilarimi yolluyorum ve emegi gecen herkese

sivaslitaner58 21.01.2008 05:56

daha uzun yillarimiz var sivassporum

myway 21.01.2008 06:24

[B]7. yilimiz hayirli ugurlu olsun . Sivaslinin tek adresi [url]www.sivasspor.com[/url] ve biz bu adresi 2. bir ailemiz olarak gorduk.Basta Rustu Abi olmak uzere Emegi gecen herkese tesekkurler...:)[/B]

Abdullah DuMaN 21.01.2008 07:15

inşallah hep beraber 70.yılı da kutlarız

tekintufekci 21.01.2008 08:33

daha nice yıllara inşallah hep beraberce iyiki varsınız sivasımız yaşıyoruz gurbette olsakda bu siteyi yapan rüştü elmasdan ALLAH razı olsun

Buraq58 21.01.2008 08:34

Nice Yıllara SivasSpor.com...;)

ReFRaCToRY 21.01.2008 09:14

[B][COLOR="DarkRed"]nice başarılı 7 yıllara!.............[/COLOR][/B]

GLoBe-Y-Gençlik 21.01.2008 09:20

[B]Hayırlı Olsun Ins 40. yılımızıda goruruz basarılar[/B]

PARTNER58AHMET 21.01.2008 09:20

BU SİTENİN AÇILIŞIYLA BİR BAŞKA ZORUNLULUK HİSSETTİMKENDİMDE VE DEDİMKİ BU KADAR SİVASLI VAR BU KADAR ÜYESİ VAR BEN NEDEN OLMAYAYIM DEDİM VE İSTANBULDA OTURDUĞUM İÇİN KENDİMİ SİVASTAN UZAK HİSSEDİYORDUM KENDİMİ AMA
BU SİTENİN AÇILMASIYLAN SİVASLILARLAN TANIŞMA FIRSATIM OLDU KAH İSTANBULDAN KAH DİĞER ÜLKELERDEN VE SİVASIMIZIN İÇİNDEN TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINDAN TANIŞTIĞIMIZ ARKADAŞLARIM OLDU BU SİTENİN SAYESİNDE ARTIK HANGİ İLE GİTSEM HANGİ ÜLKEYE GİTSEM ÖYLE SANIYORUMKİ ORADADA BİR EVİM VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM HER KİM VEYAA KİMLER BU SİTE İÇİN ÇALIŞMIŞSA ALLAH RAZI OLSUN DER ALAHTAN SAĞLIKLI MUTLU VE NEŞELİ GÜNLER GEÇİRMEMİZ DİLEĞİYLE NİCE YILLAR DİLERİM

Rallim58 21.01.2008 09:22

Süper lig Şampiyonu takımının Sitesi olmak dileğiyle, Nice yeni 7 yıllara. Site sayesinde düşünceler, görüşler paylaşılıyor. Başarılı ve hayırlı haberlerin yazılması ümidiyle SİTE ADMİNLERİ VE YÖNETİCİLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.

PRoFeSSioNaL 21.01.2008 09:45

[B]Nice 7Yedi Yıllara Arkadaşlar..Dewamı Gelir .İnş..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:20.