![]() |
YENİÇERİLER
[COLOR="Red"][B]Sevgili sıvasspor com aılesı gecen sene 2 yarı baslarında kurulan grubumuz 100 90 ı Yenıcerılerde yetısmıstır bu sezon 2 yarı ıle bırlıkte Yenıcerılerın stada gelmesı ıle bırlıkte grubumuz uyelerı Yenıcerı ıle maclara devam etmektedır duyrulur...![/B][/COLOR]
|
-->: MERKEZ TAYFA
yani artık merkez tayfa diye bir grup yok
[COLOR="Red"][B]efsaneler döner hikayeler biter bu alemde kral yeniçeriler[/B][/COLOR] |
--->: MERKEZ TAYFA
hıı birlikte daha iyi olur başarılar dilerim.
|
[B]hadi bakaLım hayırLısı oLsun :)[/B]
|
[QUOTE=Yeniçerİst;305712][B]hadi bakaLım hayırLısı oLsun :)[/B][/QUOTE]
[B]Tesekkur ederım ...! Saoloun ...! [/B] |
--->: -->: MERKEZ TAYFA
[QUOTE=sinan-58;305709]yani artık merkez tayfa diye bir grup yok
[COLOR="Red"][B]efsaneler döner hikayeler biter bu alemde kral yeniçeriler[/B][/COLOR][/QUOTE] [B][LIST=1][*]Zaten bız abılerımız gıttı dıe boyle bır grup kurmustuk sımdı artım abılerımız dondu bızde onlarla beraber daha saglam olarak devam edecegız ...![/LIST][/B] |
yani hep birlikte el ele sivasspor zirveye
|
[QUOTE=sivas_kangallı;305710]hıı birlikte daha iyi olur başarılar dilerim.[/QUOTE]
[B]Tesekkurler sıvassporumuz basrdıkca bız daha bırlıkte cok ısler yapacagız ...![/B] |
[B]ßen ßu Konuyu Daha Önceden Açıklayacaktım Ama Sağolsun İsmail Arkadaşımız ßenden Önce Dawranmış Teşekkürler İSmail :)[/B]
|
[B]haydi hayırlısı .[/B]
|
[B]Ne Demişler Birlikten Kuvvet Doğar...[/B]
|
BİRLEŞMENİZDEN DOLAYI ÇOK SEVİNDİM EMMA:)
TÜM TARAFTAR GRUPLARI BİRLEŞŞE TEK BİR ÇATI ALTINDA TOPLANSA NE GÜZEL OLUCAK TEK YÜREK TEK HEDEF |
[B]SONUNDA BU KONUYU BIRININ SOYLEMESI GUZEL OLDU İSMAİL SAGOL.HAYIRLISI OLSUN[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]eywallah ismail saolasın artık sitede de MERKEZ TAYFA yerine[/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B]YENİÇERİLER[/B][/COLOR] [B][COLOR="DarkRed"]yazılmalı!....[/COLOR][/B]
|
hayırlı uğurlu olsun ama bi ara sanki 1967 dernekle birleştiniz gibi hatırlıyorum..yanlışmıyım
|
-->: --->: MERKEZ TAYFA
[QUOTE=ReFRaCToRY;305783][B][COLOR="DarkRed"]eywallah ismail saolasın artık sitede de MERKEZ TAYFA yerine[/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B]YENİÇERİLER[/B][/COLOR] [B][COLOR="DarkRed"]yazılmalı!....[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]EWt Lütfen Soldaki ana Sayfadaki Kısım Yeniçeriler Olarak Deiştirilsin...![/B] |
-->: --->: MERKEZ TAYFA
[QUOTE=nazimgulturk;305796]hayırlı uğurlu olsun ama bi ara sanki 1967 dernekle birleştiniz gibi hatırlıyorum..yanlışmıyım[/QUOTE]
[B]Yeniçeriler qELince Akan Sular Durur ßiz ßu Şehri Onlarla Sewdikkk[/B] |
--->: -->: --->: MERKEZ TAYFA
[QUOTE=NAUGHTYBOY58;305814][B]EWt Lütfen Soldaki ana Sayfadaki Kısım Yeniçeriler Olarak Deiştirilsin...![/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]EVET ARTIK ANASAYFADAKİ MERKEZ TAYFA İSMİ YENİÇERİLER OLARAK DEĞİŞTİRİLMELİ....[/B][/COLOR] |
--->: -->: MERKEZ TAYFA
[QUOTE=NAUGHTYBOY58;305753][B]ßen ßu Konuyu Daha Önceden Açıklayacaktım Ama Sağolsun İsmail Arkadaşımız ßenden Önce Dawranmış Teşekkürler İSmail :)[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]Eyw. reıs saolasın...!Duymayanlar duysun [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Red"]Ya ama gercektende merkez tayfa yerıne Yenıcerıler yazılsın ...![/COLOR][/B]
|
hayırlı olsun başarılar arkadaşlar....
|
[COLOR="Green"][B]EVET KARDEŞLERİMİNDE SÖYLEDİKLERİ GİBİ MERKEZ TAYFA İSMİ ''YENİÇERİLER'' OLARAK DEĞİŞTİRilir memnun oluruz ayrıca arkadaşlar rüştü beye bu konuda mesaj atarsanız iyi olur...[/B][/COLOR]
|
[B]ewet kardeşlerım cok haklı şu merkez tayfa yerıne YENIÇERILER yazılsın [/B]
|
[B]ßuradan Şuan Sİtede Online Olan Yönetici Cahar ßeye SEsleniorum Duy ßiziiiii :)[/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Dur ben de sesleniyim!... Yönetici Cahar Beeey duy bizi!!!!!!![/COLOR][/B]
|
bu gruplara tekrar tekrar tesekurler var olun
|
hayırlı olsun ismail kardeşim...
|
[B]hadi ya bı yazıyı degıştırmek bu kadar zormu[/B]
|
--->: YENİÇERİLER
[FONT="Comic Sans MS"][B]Hayırlı olsun kardeşlerim.. Hepinizi Şahsım olarak çok seviyorum zaten sizlerde bunu az çok biliyorsunuz.. A B farketmez .. Fatih İsmaiL Hakan Yasin Tarkan V.D :D :D Daha nice İstanbuLLara.. İlk durak Antep Benden :D:D SözümüzDe durcaz in$ [/B][/FONT]
|
-->: YENİÇERİLER
ewet merkez tayfa ismi yeniçeri olarak değiştirilsinnnnnnnnnn
|
[COLOR="Black"][B]TUNA_TNK´isimli üyeden Alıntı
anasayfadaki sivasımızın taraftar gruplarının isminin yazılı olduğu kısımdaki ''merkez tayfa '' isminin ''yeniçeriler''olarak değiştirilmesini istiyorm zira merkez tayfa diye bir grup yok artık ''YENİÇERİLER'' VAR isteğimin dikkate alınmasını rica ediyorum...[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]gardaş, şimdi Merkez artık tamamıyla bittimi? Bu konuyu biraz beklememizde yarar var. Bu önümüzdeki haftayı bekleyelim bir. O zamana kadar bu eski bölüme yazabilirsiniz. Tamamıyla kesinleştikten sonra değiştiririz. İyi akşamlaR[/B][/COLOR] __________________ |
[COLOR="Black"][B]arkadaşlar bencede kırmızı yazıda rüştü elmasın dediği gibi biraz beklersek ve yeniçerilerin ileri gelenleri onay verirse merkez tayfa ismi değişsin derim ben...[/B][/COLOR]
|
diğerleride bu yeniçerilerle birleşse olmazmı madem iyi bir grupmuş
|
vALLA ÖZLEMİĞŞTİK YAV.HADİ BAKALIM HAYIRLISI.
|
bu gruplasmalar zarar verır trıbunde onlar farklı bagırır baskaları farklı bagırır
[FONT="Century Gothic"]ya guzel bı grupta mıllet toplansın ya da bırakın sadece yıgıdolar dıe kalalım [/FONT] Yenıcerılerı ben ıkıncı lıgdeyken fln hep takıp edıodum HAdi Hayırlı ınsallah takıma yararınız dokunur |
havuz tarafındaki gurupla gar tarafındaki gurup kalabalık olursak sıtadıda aşka getiririz maraton zaten aklı estikçe bağırıyo inş fb maçında daha farklı olurda iyi bi sonuç alırız..
|
[B]Pazar Günü Nerdeyiz Nasıl Yapıyoz Bi Bilen Varsa Bilgilendirsin ...[/B]
|
valaha YENİÇERİLER yenıden stada donmesı ıyı oldu ıns gar tarafındakı kale arkasını costurular bu zorlu macta en buyuk kozumuz taraftar olmalı
|
Hayırlı Olsun
Yeniçeriler Ama bence bütün grupların bir isim altında birleşmesi o şekilde takıma destek vermesi daha doru.. |
Cok geCiktiK Hadi yaaa neYi bkliYOruz YEniCeriLEr....
dileYEne deiL dileDiinE.... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:50. |