![]() |
BİLETLER SATIŞTA
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/fbsvs2.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'de hafta sonu lider Sivasspor ile 3. sıradaki Fenerbahçe arasında oynanacak maçın biletleri satışa çıktı. Sonucu ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Bilet Satış Gişesi'nde bugün sabah saatlerinden itibaren satılmaya başlandı. Gişede, kale arkası tribün biletleri 10 YTL'den, maraton tribünü biletleri ise 20 YTL'den satışa sunuluyor. Sivaslı futbolseverlerin yanı sıra çevre illerden de sporseverlerin ilgi göstermesi beklenen maçın biletlerinin maç gününe kalmadan biteceği tahmin ediliyor. Bu arada, konuk takım Fenerbahçe'nin seyircilerine, 4 Eylül Stadyumu havuz tarafı kale arkası tribününün sağ bölümünün ayrıldığı, konuk seyircilerin biletlerini 10 YTL'den maç günü stadyumdan alabilecekleri belirtildi. |
-->: Kale Arkasi Havuz Yine Onların
olmazkı bukadar sacmalık takımımız lıder ve bukadar onemlı bır macta bız rakıpe kale arkasını tamamen verıyoruz her halde takımlarını destekleyıp rakıbe 12. adam destegı saglamak ıcın oldu olası bıletlerınıde bedava olsun yapmısken oluda yapsalardı acaba aynı durum olsa mac ıst. olsa ve taraftar dısarda kalsa aynı seyı onlar bıze yaparmıydı?
|
--->: Kale Arkasi Havuz Yine Onların
yuh olur mu bu kadar yav!! zaten stadda tek tezahurat yapılan kısımdı orayıda fenerlilere verdik oh ne güzel... :mad: :mad: :mad:
|
sımdı cılgınlar filan nerede olacak yaw
ben mac ıcın ist dan sıwas a gelecem hem de hasret gıderecem sivas ımı bu maç da bağıra bağıra desteklemek istiyorum |
grupların tribünde nerede bulunacağını yetkili biri burdan bildirirse bizde oraya gelelim ona göre...
|
Komple fenere mi verildi ?? Her zamanki gibi degilmi yaa ?? Deplasman takimlarinin yerleri belliydi aslinda. Böyle bir karar alacagina inanamiyorum YÖnetimin
|
biz elimizden geldiği kadar takımımıza destek verelim gerisi bos.
|
antep - fener maçında fenerlilerin sesi anteplilerden çok çıkıyordu. göreyim sizi yiğidolar kesin şunların sesini. çıtları çıkmasın. özellikle maraton da oturan beyefendiler şu önemli maçta az bağırsanlar.
|
[B][COLOR="Red"]Bu macta guruplar gar tarafı ve maratonda olacak maratona ımkanı olanlar gelsınler maratonun ustu kapalı oldugu ıcın ses daha ıyı cıkar ...![/COLOR][/B]
|
ne diyon yani kala arkasina gidip terbiyesizlikmi yapacan burdan nasil giderlerse bizde oraya gittigimizde daha fazlasiyla karsilasa bilirsin bunun sorum lulugunu aliyorsan sana kolay gelsin
|
saçmalık böyle birşey olamaz takım şampiyonluk yolundayken bunun yapılmasına bir anlam veremiyorum
|
--->: -->: Kale Arkasi Havuz Yine Onların
[QUOTE=mesut_tncsvs;305220]saçmalık böyle birşey olamaz takım şampiyonluk yolundayken bunun yapılmasına bir anlam veremiyorum[/QUOTE]
EVET ABİ SANA KATILIYORUM ÇOK SAÇMA:confused: |
bidefa BURASI DINGONU ÇİFLİĞİ DEĞİL HERŞEYİN BİR KURALI BİR TÜZÜĞÜ VAR ÖYLE İSTEĞE GÖRE STADI AYIRAMASSIN RAKIP TAKIMA STAD KAPASITESININ BELLI BIR YUZDELIK BOLUMU AYRILABILIR BU YÜZDE FEDERASYON TARAFINDAN BİLDİRİLİR NE EKSİK NE FAZLA YER VEREBILIRSIN ONUN İÇİN ÖYLE BİŞEY OLMAZ
|
gardaşlarım sakin olun. baskanımız böyle bir karar almışsa elbet vardır bir bildiği. yani uzaktan olayın içyüzünü bilmeden topa tutmayalım. baskanımız enine boyuna olayı düsünüp karara varmıştır. biz sadece baskanımızın kararlarına saygı duyalım ve üzerimize düsen görevi yapalım. gerisini onlar hallediyorlar.
|
isterse tüm tiribün fenerin olsun bu maçı almak zorundayız ve allahın izniyle alacağız
|
yok arkadaşlar bildiğim kadarı ile öyle bir şey yok dün öğrendim stadın %10 u kadar yani deplasman taraftarının olduğu yer verilecek sadece ama aksi şekli olursa çok yanlış bir uygulama olur kınıyoruz
|
[QUOTE=ofozturk;305248]gardaşlarım sakin olun. baskanımız böyle bir karar almışsa elbet vardır bir bildiği. yani uzaktan olayın içyüzünü bilmeden topa tutmayalım. baskanımız enine boyuna olayı düsünüp karara varmıştır. biz sadece baskanımızın kararlarına saygı duyalım ve üzerimize düsen görevi yapalım. gerisini onlar hallediyorlar.[/QUOTE]
sana kesinlikle katılıyorum büyük insanlara hesap sorulmaz mecnun başkan büyük insan herşeyi o daha iyi bilir bizlerden ne kadar iyi bildiğide gerçek takım süper ve şampiyonluğa gidiyor |
Eğer bizim bulunduğumuz Havuz tarafı kalearkası Fb taraftarına veririlerse Çılgınlar olarak hangi tribünde bulunucağımıza abilerimiz karar verecektir...
|
Mecnun başkan centilmenlik için bunu düşünmüş olabilir
|
YANLIŞ BENCE HEMEN BİLETLERİ ALIN YOKSA YER KALMAYACAK
|
İyi de arkadaşlar havuz tarafını verirlerse biz nereye geçecez?Yani önceden bile stadımız full doluyodu dışarı da bile kalan oluyodu şimdi havuz tarafı full gfb ye verilirmi yani.Biz taraftarımızla ve yüreğimizle alıyoruz maçları.Onlar zevk için geliyorlar.Haksız mıyım arkadaşlar?:)
|
ben bir kısım arkadaşın dediği gibi başkanımızın işine karışılmasının doğru olmadığını düşünüyorum. lütfen saçmalık gibi kelimeleri yönetimin kararları için kullanmayalım arkadaşlar.
|
olsun sivasımız yeneceginden onemli degil
|
Baskan birsey dusunmustur yoksa neden oyle birsey yapsinki..
|
[COLOR="Black"][B]ARKADAŞLAR BENCE BU MAÇTA BÜTÜN GRUPLAR KALE ARKASI GAR TARAFINDA BİRLEŞSİN TEK SES OLARAK DESTEK VERELİM...[/B][/COLOR]
|
yok be olmaz öyle sey hepsi verilirmi bari yarısını verselermiş havuz tarafının orada gruplar falan var inş. yapmazlar byle bişey
|
[B][COLOR="DarkRed"]FoRZa KaLe ArKASı GaR!::::::: herkesi bekleriz!.....[/COLOR][/B]
|
[B]inş öle degıldır ismail haber kaynağı ne balon olmasın ???
oyleyse sırada el altından ucretsiz bilet ve ücretsiz köfte ekmek de vardır GİNE ! ! ! [/B] [B]BAĞIMSIZ ve HER TAKIMA EŞİT BİR YÖNETİM !!![/B] |
[B]ßu Tamamen ßir Ayrıcalıktır neden gs bjk weya trabzona Werilmıorda fb Ye WErilior Düşündürücü Deilmiii ßu ????[/B]
|
Olmaz Boyle sey ya. belki dogru değildir.
|
[QUOTE=merkez_emre;305837]
[B]BAĞIMSIZ ve HER TAKIMA EŞİT BİR YÖNETİM !!![/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B]İMZA!............................[/B][/COLOR] |
--->: -->: Kale Arkasi Havuz Yine Onların
[QUOTE=NAUGHTYBOY58;305839][B]ßu Tamamen ßir Ayrıcalıktır neden gs bjk weya trabzona Werilmıorda fb Ye WErilior Düşündürücü Deilmiii ßu ???? aynen katılıyorum kardeşime neden fb ye verılıyor onların ayrıcalıkları ne kı
|
-->: --->: Kale Arkasi Havuz Yine Onların
[QUOTE=merkez_emre;305837][B]inş öle degıldır ismail haber kaynağı ne balon olmasın ???
oyleyse sırada el altından ucretsiz bilet ve ücretsiz köfte ekmek de vardır GİNE ! ! ! [/B] [B]BAĞIMSIZ ve HER TAKIMA EŞİT BİR YÖNETİM !!![/B][/QUOTE] [B]Ewt Emre Sana KAtılmamak Elde Değil Kendi Taraftarına Yapılmayan ŞEyler Onlara Yapılır Kofte arası Ekmekler qElir Sonrada ßiletlerini Ayaklarına KAdar qELir SEfa Aßilerinin Alır qİrerler Ne qÜZel İStanßul ßeee[/B] |
[COLOR="Black"][B]arkadaşlar zaten bugün itibariyle kale arkası gar bileti kalmamış...
bizim sivasta kendi takımımızı izleme olanağımız nedn düşürülüyor, fb lilerin gelip maç izlemesi stadı doldurması bizim stada gitmemizden önemli mi..........?[/B][/COLOR] |
-->: --->: Kale Arkasi Havuz Yine Onların
[QUOTE=YİĞİDOOO;305847][COLOR="Black"][B]arkadaşlar zaten bugün itibariyle kale arkası gar bileti kalmamış...
bizim sivasta kendi takımımızı izleme olanağımız nedn düşürülüyor, fb lilerin gelip maç izlemesi stadı doldurması bizim stada gitmemizden önemli mi..........?[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]ßizim Yonetimimizce Onemli KArdeş Hiçßir Zaman Kurtulamayacağız FEnerbahçenin Arka ßahçesi Olmaktan [/B] |
[B]Fatıh bıletler tukenmıs ne yapacagız ...![/B]
|
[B]dün başkan cine 5 teki bizim stadyumda söyledi kale arkasının komple verilceğini
spiker sadece fenerbahçeyemi bu yoksa tüm takımlara olurmu bu dedi...başkan hangi takım istersen o na veririz dedi...[/B] |
--->: -->: --->: Kale Arkasi Havuz Yine Onların
[QUOTE=NAUGHTYBOY58;305859][B]ßizim Yonetimimizce Onemli KArdeş Hiçßir Zaman Kurtulamayacağız FEnerbahçenin Arka ßahçesi Olmaktan [/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]Benım actıgım gercekler acıdır topıcınde ne demek ıstedıgımı burda tek kelıme ıle anlatmısın tesekkurler kardesım ...![/B][/COLOR] |
--->: -->: --->: Kale Arkasi Havuz Yine Onların
[QUOTE=NAUGHTYBOY58;305859][B]ßizim Yonetimimizce Onemli KArdeş Hiçßir Zaman Kurtulamayacağız FEnerbahçenin Arka ßahçesi Olmaktan [/B][/QUOTE]
[B][COLOR="DarkRed"]BAĞIMSIZ SİVASSPOR!...........[/COLOR][/B] |
[QUOTE=zarali_sansar;305864][B]dün başkan cine 5 teki bizim stadyumda söyledi kale arkasının komple verilceğini
spiker sadece fenerbahçeyemi bu yoksa tüm takımlara olurmu bu dedi...başkan hangi takım istersen o na veririz dedi...[/B][/QUOTE] [B][COLOR="Red"]Emrecım okuyacagın gıbı balon bır haber deılmıs nese hayırlısı ...![/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:20. |