![]() |
MAÇIN ARDINDAN
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent2800.jpg[/IMG]
''Mağlubiyetlerde bir suçlu gerekir. Bu maçtaki mağlubiyetten de ben sorumluyum. Özür diliyorum bu nedenle. Rakibimizi de kutluyorum. Avrupa'daki maçında başarılar diliyorum. Birçok yıldız oyuncuları var ve onlar istediklerini bugün yapan taraftı. Biz istediklerimizi yapamadık. Artık önümüze bakacağız. Bundan sonraki süreç bizi nereye götürecek göreceğiz. Zorlu 2 deplasmanımız var şimdi. Durumumuzu bu maçlardan sonra belli olacak. Ancak çok üzgünüm..'' ''Saha içersinde önlem almak istiyorsunuz ama bu hedefinizi her zaman gerçekleştiremiyorsunuz. Özellikle ikinci yarıda baskı kurmayı başardık rakibimize ancak gelen 3. gol moralmizi bozdu ve konsantrasyonumuzu kaybettik. Yakaladığımız güzel bir galibiyet serisi vardı. Ancak olmadı. Devamını getiremedik. Futbolun doğası bu. Bize sadece kutlamak kalıyor.'' ''Yemememiz gereken goller yedik. Oyuncularımızı kademe, pozisyon ve bireysel hatalar yaptı. Ancak bunlar olabilecek şeyler. Biz onlarla bu noktaya geldik bundan sonra da onlarla devam edeceğiz.'' ''Bireysel farklar bu maçta daha da fazla kendini gösterdi. İstediğimiz gibi pres de yapamadık. Zemin buna engel oluyor. Hızlı bir şekilde bunu gerçekleştirmenizi engelleyen bir etken böyle bir zemin..'' ''Bugün Sezer'in performansından dolayı çok mutluyum. Alex ile eşleşti ancak 22 yaşındaki bir oyuncu için yapabileceğinin en iyisini yaptı. Alex de bugün mükemmeldi. Ben iki oyuncuyu da performansları nedeniyle kutluyorum.'' BASIN TOPLANTISI Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun ise, kendi evlerinde daha önce 10'da 10 yaptıklarını hatırlatarak, şöyle konuştu: ''Bu maçı da kazanmak istiyorduk. En azından ligdeki konumumuz itibariyle bu yakaladığımız çıkışla birlikte liderliğimizi devam ettirmek istiyorduk, ama maalesef kazanamadık. Öncelikle seyircilerimizden özür diliyorum. Çünkü genelde bir maçın kötü gidişatıyla ilgili ya hakem suçludur, ya da teknik direktörler suçludur. Bugün de ben kendimin suçlu olduğunu düşünüyorum ve bundan dolayı özür diliyorum.'' Fenerbahçe'yi kutlayan Uygun, ''Bugün yıldızlarıyla maçı lehlerine çevirmeyi bildiler. Aldığımız bütün önlemlere rağmen, maalesef biraz da saha şartlarının dezavantajıyla birlikte, teknik kapasitelerinin üst düzeyde olmasıyla galip geldiler. Bugün onları tebrik ediyor, Avrupa kupalarında da başarılar diliyorum'' diye konuştu. Bundan sonra oynayacakları 2 deplasman maçında alacakları sonuçların ligdeki durumlarını belirleyeceğini ifade eden Uygun, şunları kaydetti: ''Ona göre kendimize bir yön çizip, o yönde de devam edeceğiz. Bizim değişmeyen tek şeyimiz, futbol adına güzellikler sunmak. Mücadelemize ve bireysel yeteneklerimizi sergilemeye devam edeceğiz. Fair-play'den ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz.'' -''BÜTÜN SUÇ BENİM''- Uygun, futbolcularının moralinin nasıl olduğunun sorulması üzerine, şöyle konuştu: ''Tabi üzüntülüler. Üzüntülü olmaları da doğal. Çünkü onlar da bir futbol devrimi yapmak istiyorlardı. Yani Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini... Şu ana kadar gösterdikleri performansla, bu kadar kısıtlı imkanlara rağmen bunu kanıtladılar. Bugün oyuna forvet bile sokamadık. Çünkü forvetimiz yok. Bu kadar kısıtlı imkanlarla buraya kadar getiren futbolcularımız, bizden daha iyi şartlara sahip olan birçok Anadolu takımının şampiyon olabileceğini gösterdi. O yüzden ben onlarla zaten gurur duyuyorum. Hiç üzülmelerine gerek yok, bütün suç benim.'' Hakemle ilgili soruyu ise Uygun, ''Hakemin aynaya bakmasını isterim'' diye yanıtladı. |
-->: Bulent Uygun: BÜTÜN SUÇ BEN
hocam size sonuna destek veriyoz sadece bir maçı yenilince bırakmayız takımı 3 eziklerin inadına şampiyon olacağız ama olmasakta birşey değişmez sonuna kadar sivaslıyız
|
--->: Bulent Uygun: BÜTÜN SUÇ BEN
Helal olsun BÜLENT hoca,diyecek söz bulamiyorum,bu adamin kiymetini yarin birgün milli takima veya büyük bir takimi calistirinca anlariz.insanlar her zaman elindekinin kiymetini kaybedince anliyor biz kaybetmeden kiymetini bilelimde hocayi kaybetmiyelim...
|
[QUOTE=frankfurt58;310169]Helal olsun BÜLENT hoca,diyecek söz bulamiyorum,bu adamin kiymetini yarin birgün milli takima veya büyük bir takimi calistirinca anlariz.insanlar her zaman elindekinin kiymetini kaybedince anliyor biz kaybetmeden kiymetini bilelimde hocayi kaybetmiyelim...[/QUOTE]
dogru soyluorsun abi kiymetini bilmemiz lazim bazi arkadaslar eskiden fenerde oynadigi icin maci bilerek verdigini soyluyor onlarida burdan bikere daha kiniyorum |
düşene vurmak çok kolay.onu suçlarsın bunu suçlarsın.ama önemli olan takım kötü gittiğindede yanında olmak.bu haftaya kadar nasıl bize gurur yaşattıysa takımımız bundan sonrada aynı gururu yaşatacaktır.
TAKIMIN YANINDA OLMA ZAMANIDIR. |
HOCAAA SANA CAN KURBAN KENDİNİ SUÇLAMAYI BIRAKTA YOLUMUZA DEVAM EDELİM BİR YENİLĞİYLE KENDİNİZİ SUÇLAMAYIN SELO CANN58
|
okadar uzuntuluyumki kelimelerle anlatamam..NE BILEYIM YA NEDEN YENEMEDIKKI;YAA BUGUN GERCEKTEN KOTUYDUK,BUGUN FENERI YENSE IDIK NELER OLMAZDIKI.....HAYAT BUU KANI BESPARA ETMEYENLER YINE HAKLI TARAF OLDU NEYSEE HAYIRLISI OLSUN ILEREYE BAKMAK LAZIM SUCLU KIMSE DILL SUCLU MACIN HAKEMIDIR...
|
--->: MAÇIN ARDINDAN
Bülent hocam seni çok seviyoruz ama anlamadığım bişey var neden orta sahamız bu kadar boştu. Bence bir takımın bel kemiği orta sahası değil midir ?? Neden bu kadar teknik hata yapıldı ?? Ama olsun bundan önce yaşattığınız sevinçlere sayalım.
|
-->: MAÇIN ARDINDAN
Her teknik direktör sucu üstüne almaz ama iste bu BÜLENT UYGUN farki. Hocamizin kiymetini bilmeliyiz ve sonsuza kadar destekliyoruz
|
caniniz sagolsun sivassporum diger maclarda telafi edersiniz <<<<<<EN BÜYÜK SIVASSPOR>>>>>>
|
[B]Canın sağolsun bülent hocam.. Hep yenecek değilizya..[/B]
|
Kötü oyunumuzun tek sorumlusu benim..
Maçtan sonra Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun kötü oyunun tek sorumlusunun kendisi olduğunu belirtti.
Uygun, ‘ Mağlubiyetlerde hep bir suçlu aranır ve ben de bu suçu üzerime alıyorum, mağlubiyetin tek sorumlusu benim. Fenerbahçe’yi kutluyorum önemli yıldızları var hak ettiler. Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum' dedi. Uygun sözlerine şöyle devam etti: 'yediğimiz 3. gol düzenimizi alt-üst etti. Her maçta yeneceğiz diye bir kaide yok Sivasspor'da yenilir. Yemememiz gereken golleri yedik ve yapmamamız gereken hataları yaptık. Adam adama oynamayı istedik ancak Fenerbahçe’nin çok sayıda klas oyuncuları olduğu için başarılı olamadık’ dedi… [COLOR="Red"][B][FONT="Comic Sans MS"]Canın saolsun CanıM HocaM..[/FONT][/B][/COLOR] |
Bu sezon oynadığımız en kötü oyundu. Fb'ye karşı herkes FB'liler ayakta duramaz sahaya uyum sağlayamaz sandı ama yanıldıkları anladılar.Bizim takım ayakta durmakta daha çok zorlandı. Bu oyunla bu maçı almamız çok zordu.Futbol bu yenmekte var yenilmekte ama eğer şampiyon olmak istiyoruz diyorsak bu maçı almamız gerekirdi. Futbol üç neticeli bir oyun.Bundan sonra daha iyi neler yaparız onun hazırlıklarına bakmamız lazım.Başarılarının devam etmesini dilemektan başka yapacak birşey yok artık.
|
[B]Bülent Uygunla başladık Uygun adım devam edeceğiz.
Sivasspor şu an üst sıralardaysa bu Bülent hocanın sayesindedir..[/B] |
SIVASSPORUN BASARISI KALICIDIR ,BASARILARIMIZ DEVAM EDECEKTIR.HOCAMIZIN YONETIM TARZINI KUTLUYORUM.BIZLERE DEFALARCA SEVINC YASATAN SIVASSPORUMUZA,OYUNCULARIMIZA,YIGIDOLARA BINLERCE TESEKKUR.
CEMIL AKTURK KHURAISH/RIYAD/SAUDI ARABIA |
eldeki imkanlar bu kadar olursa tabiki milyon dolarlik takima karsi bu kadar olur. Gecmis olsun Sivassporuma FB tebrikler. önümuze bakmamiz gerek, isimiz daha zor bundan sonra ki kafa olarak düsuse gecmeyelim.
|
YENİLMEMİZE ÜZÜLMÜYORUM GAYET DOĞAL BİR DURUM AMA DAMARINDAN PARA AKAN KANSIZLARA FARKLI MAĞLUP OLMAK İNSANI KAHREDİYOR
HOCAM SANADA HELAL OLSUN SUÇU KENDİ ÜSTÜNE ÇEKTİN SAHADAKİ OYUNCULARIDA KUTLUYORUM UZUN SÜRE PARA ALAMADAN EKSİK OYUNCULARIN YOKLUĞUNU HİÇ ARATMADAN BURALARA KADAR GELEBİLDİNİZ İŞTE SİZİN BU KARDEŞLİKLE GELEN BAŞARINIZ BİZLERİN GÖĞSÜNÜ GEREREK GEZMEMİZİ SAĞLIYORSUNUZ HEPİNİZE HELAL OLSUN |
hiçbir teknik adam ve futbolcu sahadan boynu bükük ayrılmak istemez hepimize geçmiş olsun inşallah bu son üzülüşümüz olur sivasspor bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim
|
hocam senin ....... sağolsun
sen insan üstü bi başarı zaten yakaladın inş öbür maçlarda deva mederiz hiç üzülmedik emin ol..sonuçta karşımızda fb vardı herşeyiyle kalite takım..onların bi kezmanı bizim takımı satın alır...onlar utansınki hala fazla puan farkı yok... |
[B][I][COLOR="red"]ya bület hoca bizim en büyük şansımız ama maçtan sonra ntv de bi açıklama yaptı bu takım elinden geleni yaptı bugüne gelmeside başarıdır die yani sanki yenilgiden sonra havlu atmış havası vardı rıdvan dilmenin bile dikkatini çekti o bile bület hoca yanlış yorum yapıyor sanki bu iş bitmiş gibi falan dedi...bende rıdvan hoca gibi düşünüyorum yoksa yanılıyorsam sizler bişeyler söylerseniz iyi olur fikriniz nedir???[/COLOR][/I][/B]
|
can yigidolar olur boyle soyler, bu takim yenecekte yenilecekte saglik olsun; bu takim konyaya ankarayada yenildi ne olmus yani yenildigizim koca fenerbahce saglik olsunbir maca takilip kalmayalim evelki sene fenerbahce galatasaryi darmadagin etmisti ama galatasaray sampiyon oldu, olayi bu kadar buyutmeyelim is kazasi diyip gecelim biz takimimizin arkasindayiz canlari sagolsun unutmayiniz sivassporun eski gunlerini bugun biz mukemmel bir yerdeyiz bunun kiymetini bilelim takima sahaip cikalim mactaki stadi dolduran seyirciyede helal olsun guzel mac oldu ama yenildik canlari sagolsun....
|
[QUOTE=MeD_Turc;310279]can yigidolar olur boyle soyler, bu takim yenecekte yenilecekte saglik olsun; bu takim konyaya ankarayada yenildi ne olmus yani yenildigizim koca fenerbahce saglik olsunbir maca takilip kalmayalim evelki sene fenerbahce galatasaryi darmadagin etmisti ama galatasaray sampiyon oldu, olayi bu kadar buyutmeyelim is kazasi diyip gecelim biz takimimizin arkasindayiz canlari sagolsun unutmayiniz sivassporun eski gunlerini bugun biz mukemmel bir yerdeyiz bunun kiymetini bilelim takima sahaip cikalim mactaki stadi dolduran seyirciyede helal olsun guzel mac oldu ama yenildik canlari sagolsun....[/QUOTE]
COK HAKLISIN ABI SANA KATILIYORUM |
şampiyonluk yolunda telafisi mümkün yara aldık,teknik olarak maça defansif başlayıp kontraartaklar ile maçın kaderi değişebilirdi,ama takımımızın defansif ya da atak futbol oyanamayışı bizi bu mağlubiyeti getirdi..neyse önümüzde yaralı antep deplasmanı var bu maç çok önemliii
|
[COLOR="Red"][B]ARKADASLAR LÜTFEN SAKIN OLALIM; BU SONUCTA BIR OYUNDUR
FUTBOL EGLENCEDIR YENMEKTE VAR YENILMEKTE VAR TAKIMIMIZ BU SEFER YENILDI DIYE KÖTÜLEMEK OLMUYOR ÜYELER ARASI KARSILIKLI SAYGI OLMASINI DILIYORUM BIRBIRINIZI ÜZMEDEN KÖTÜLEMEDEN YORUM YAZINIZ MISAFIR ÜYELER MISAFIRLIGINI EV SAHIBI OLANLARDA MISAFIRPERVERLIGINI BILSIN YOKSA GEREKENLER YAPILACAKTIR[/B][/COLOR] |
hocam suç sende değil suç henüz sivasın büyüklüğünü kabul edemeyen sivaslılarda. ben maraton trübününde idim ve tribünün yarısı fenerli idi. maalesef bunlar sivaslı idi suç sizde değil sizinle yola çıkan taraftarda. yönetim teknik kadro ve futbolcular ellerinden geleni yaptı ama hala sivaslı olupta sivasın yenilmesini isteyen sivaslılar yüzünden takım yenildi.
|
ne demiş üstad sefai...kırıldık defalarca ama eğilmedik...hıçkırıklarımızı yele vermediki, namertler soysuzlar duyupta sevinmesinler diye..
yılmak yok yola devam... senin gibi adama can gurba bülent baba... |
Bülnt Hocanın arkasındayız.Buralara gelmemiz bile çok büyük başarı.Biz bir maç kazanıp şampiyon olduk demedik ki bir maç kaybedince şampiyonluk gitti diyelim.Sezon başında 19. haftada lideriz desek herkes suratımıza tükürürlerde; ama şimdi...
Ne olursa olsun ŞAMPİYON SİVAS. |
her işte bir hayır vardır bülent hocam.senin kadar bizde üzüldük ama neyse bide bizim bugün orta sahamız ve hayrettin neden bu kadar boşluk verdiki anlamadım valla neyse önünümüzdeki maçlara bakıyoruzz
|
SONUNA KADAR ARKANDAYIZ BÜLENT HOCAM. HEYKELİ DİKİLECEK ADAMSIN. ŞAMPİYON YAP BİZİ HOCAM. EN BÜYÜK SİVASSPOR.
|
taraftar demek iyi günde olduğu kadar kötü gündede tekımın yanında olmak demek.herşeye rağmen sivasspor
|
[B]Napalım Gaziantep Maçına Bakacağız Haydi Yiğidoo...[/B]
|
--->: -->: Bulent Uygun: BÜTÜN SUÇ BEN
[QUOTE=ceza_tolga_rep;310164]helal olsun size helal.eski fenerliler helallllllllllllllllll...[/QUOTE]
dikkat ediyorumda sizin gibi mantıksız ve saçma yorumlar yapan başka bir arkadaşa rastlamadım şuanda sitemizde.lütfen yazdıklarınızı düşünerek hemde birkaç kere düşünerek yazınız,böyle yazmaya devam edecekseniz şunu bilinki kimse sizin saçmasapan yorumlarınızı okumak zorunda değil... |
bülent hocam kendini sakınhaa suçlama,enson suçlanacak kişi sensin.bu duruma başda sizlerin sayesinde geldik.bu yenilgiyi iş kazası olarak görerek bundan sımrası için daha dikkatli olmalıyız,dünyanın sonu değilyaa..
|
Yahu arkadaşlar şu üstünüzdeki fener formasını çıkarın ondan sonra eleştirenlere yorum yapın.Eminim büyük bir kısmınız buraya üzüldük yazarken içinizden oh olsun cimboma gitmeyecekya şampiyonluk diye seviniyorsunuz.Alayının canı cehenneme antibizans diyoruz anlamıyorsunuz.Maçtan birgün önce hoca ben fenerbahçeliyim derse cemaat hepten fenerli olur.Başkan fenerli hoca fenerli oyuncu fenrli sonuç gayet doğal.Son bir söz beni banlıyormusunuz napıyorsunuz artık burda gfb58 fenerli58 fb58 vs vs ile yada aslan58 gs58 ile yada kartal58 nickli kendini sivaslı zanneden arkadaşların arasında olmak istemiyorum.Ha diyeceksiniz sen kimsin ister ol ister olma haklısınız ama gün gelir sivasspor başkanı olurum o zaman anlarsınız.Neyse herkese mutlu geceler özellikle fenerlilere bense şehir dışında yüzü asık morali bozuk bir yiğido olarak yaşamaya devam...
|
--->: -->: Bulent Uygun: BÜTÜN SUÇ BEN
[QUOTE=AMCA58;310334]dikkat ediyorumda sizin gibi mantıksız ve saçma yorumlar yapan başka bir arkadaşa rastlamadım şuanda sitemizde.lütfen yazdıklarınızı düşünerek hemde birkaç kere düşünerek yazınız,böyle yazmaya devam edecekseniz şunu bilinki kimse sizin saçmasapan yorumlarınızı okumak zorunda değil...[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]ARKADAŞ KÖTÜ BİŞEY DEMEMİŞKİ bilindiği üzere BÜLENT HOCAMIZ FENERBAHÇEDEde TOP KOŞturdu DEMOKRASİ OLDUĞU BİR YERDE HERKES FİKRİNİ SÖYLER KİMSEDE KARIŞAMAZ.......[/B][/COLOR] |
HAYIR HOCAM ESAS SUC BIZLERIM HALA TRBUNLERIN YARISININ USTUNDE ORJINAL SIVASSPOR URUNU YOKSA HALA SIVASLILAR 5058 E MESAJ ATMIYOLARSA ESAS SUC BIZIM DEMEKTIR BULENT HOCAM
|
hocamızın kiymetini bilmeyen yoktur herhalde...canı solsun
|
COLOR="DarkRed"][B]Siz Bizim Canımızsınız Sn HOCAM 11 Yiğidooooo Damarımızdaki kanımız MECNUN Başkanımız ALın Yazımız...İiiiYiiiKiiii Varsınız SizLeriiiii çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]Canınız saolsun be nolcak Dünya sonumu salla gitsin HOCAM....[/B][/COLOR] |
Sağlik olsun Biz bu Şampiyonluğu aliriz Bu Kadro ile Yillik 50 milyon dolar harcamak gerekmiyo demek ki buralara gelmek için
Allahin izniyle ali cengiz oyunlarida yapilmazsa biz Şampiyonuz(Adaletli bi lig olursa tabi...) |
üzülmeyin arkadaslar... şampiyonlukne olursa olsun yine sivastan gecer...
antep macını alalım devamı gelecek inşallah. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:58. |