SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ANLAYANA.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16352)

puar 28.01.2008 09:26

ANLAYANA....

[COLOR="SeaGreen"][B]Bildiğimiz gibi takımımız 4-1 yenilerek bizlere üzmüştür. bakıyorumda bu üzüntüden memnun olup takımı yıpratma içine girenlerde var.
Bunlardan en büyük idda takımımızın macı verdiği halk dilinde kabaca olacak ama resmen sattığımız ifadesidir?
Soruyorum bunları yazıp söyleyenlere??
Bir bildiğiniz varsa söyleyin bizlerde bilelim...
Yoksa bişey, Bu bir iftiradır.İftirada çok büyük günahtır hesabıı verilmez bu dünyda...
Uzun lafın kısa bilip bilmeden sadece kızgınlıkla yapılmış yorumların dikkatli secilip ayrımcılık yapmadan vede moral bozmadan yapılmasıdır.
Aşağıdaki tabloda herşeyi açık gösteriyor fazla söze gerek yok.
Kalın sağlıcakla.[/B][/COLOR]

[COLOR="Navy"][B]Trabzonspor 13
Gençlerbirliği 12
Ankaragücü 11
Beşiktaş 9
Bursaspor 9
Manisaspor 9
Kayserispor 8
Gazinatep 8
Erciyesspor 8
Rizespor 7
Denizlispor 6
D.bakırspor 4
Samsunspor 3
Antalyaspor 3
Sakaryaspor 3
İ.b.belediyespor 3
G.oftaşspor 3
Kasımpaşa 3
Fenerbahce 2
Galatasaray 2
Ankaraspor 2
Malatyaspor 2
Konyaspor 1[/B][/COLOR]

MustafaParlak 28.01.2008 09:29

-->: ANLAYANA....

puar sen onlara takma onlar sivassporlu olamaz çünkü gerçek sivassporlu adam satmaz...

boun_58 28.01.2008 09:31

--->: ANLAYANA....

geçmişi unutup deplasman maçlarımıza konsantre olalım hadi sivas güldür bizi

MsCPorTaL 28.01.2008 09:35

kusura bakma olaya biraz fransız olduğum için konuyu ve o tabloyu tam anlayamadım.

ama şunu söyleyebilirim eğer takıma ciddi anlamda sahip çıkın bu yeter takıma

puar 28.01.2008 09:42

[QUOTE=MsCPorTaL;310869]kusura bakma olaya biraz fransız olduğum için konuyu ve o tabloyu tam anlayamadım.

ama şunu söyleyebilirim eğer takıma ciddi anlamda sahip çıkın bu yeter takıma[/QUOTE]

süper ligdeki aldığımız puanların dağılımı.

kangallı mustii 28.01.2008 09:44

[QUOTE=puar;310865][COLOR="SeaGreen"][B]Bildiğimiz gibi takımımız 4-1 yenilerek bizlere üzmüştür. bakıyorumda bu üzüntüden memnun olup takımı yıpratma içine girenlerde var.
Bunlardan en büyük idda takımımızın macı verdiği halk dilinde kabaca olacak ama resmen sattığımız ifadesidir?
Soruyorum bunları yazıp söyleyenlere??
Bir bildiğiniz varsa söyleyin bizlerde bilelim...
Yoksa bişey, Bu bir iftiradır.İftirada çok büyük günahtır hesabıı verilmez bu dünyda...
Uzun lafın kısa bilip bilmeden sadece kızgınlıkla yapılmış yorumların dikkatli secilip ayrımcılık yapmadan vede moral bozmadan yapılmasıdır.
Aşağıdaki tabloda herşeyi açık gösteriyor fazla söze gerek yok.
Kalın sağlıcakla.[/B][/COLOR]

[COLOR="Navy"][B]Trabzonspor 13
Gençlerbirliği 12
Ankaragücü 11
Beşiktaş 9
Bursaspor 9
Manisaspor 9
Kayserispor 8
Gazinatep 8
Erciyesspor 8
Rizespor 7
Denizlispor 6
D.bakırspor 4
Samsunspor 3
Antalyaspor 3
Sakaryaspor 3
İ.b.belediyespor 3
G.oftaşspor 3
Kasımpaşa 3
Fenerbahce 2
Galatasaray 2
Ankaraspor 2
Malatyaspor 2
Konyaspor 1[/B][/COLOR][/QUOTE]

arkadaşlar kendimizi üzmeyelim ALLAH ın izniyle 2 hafta sonra tekrar lideriz sivassporumaza göz değdi sivasın suyunu içen maç falan satmaz bizi yenen takımı yeneni yendik biz öülümeüne ölümüne sivasspor

yigidomustafa58 28.01.2008 09:46

[QUOTE=MsCPorTaL;310869]kusura bakma olaya biraz fransız olduğum için konuyu ve o tabloyu tam anlayamadım.

ama şunu söyleyebilirim eğer takıma ciddi anlamda sahip çıkın bu yeter takıma[/QUOTE]
[B]
abicim o liste Türkcell Süper Lig'e çıktığımızda takımlardan aldığımız puanlardır...[/B]

yyucepur 28.01.2008 09:49

Mecnun Başkanı ve Bülent hocayı yakından tanıyanlar iyi bilirki,Gerçek Sivaslı adam satmaz.(Biz Bülent hocayı Yiğido yazdık)

PRoFeSSioNaL 28.01.2008 10:21

[B]PuaR Herkezin DüsünceSi Farklı ßurda..Bilende Konusuyo ßilmeyende..Yalanmı ?..Ama Ne Olur İlerde Anlarlar..[/B]

puar 28.01.2008 10:24

Biri çıksın ben gördüm şunu yaptılar sattılar macı kanıtlasınlar...
İftira anca bize zarr verir bunu sivaslı yaparsa sivaslılığından şüphe duyarım.

EyüphanAydın 28.01.2008 10:26

[B]Arkdaşlar Bu Maçin Satıldığını İdda Edenler Çıksın,Ne Varsa Ne Kanıtı Varsa Söylesin.Polemik Yapmaya Takımımızı Yıpratmaya Zamanımız Yok.Destek Vermeye Zamanımız Var.Haydi Birlik Zamanı.[/B]

PRoFeSSioNaL 28.01.2008 10:27

[QUOTE=puar;310916]Biri çıksın ben gördüm şunu yaptılar sattılar macı kanıtlasınlar...
İftira anca bize zarr verir bunu sivaslı yaparsa sivaslılığından şüphe duyarım.[/QUOTE]

[B]GardaŞ Tmm Anlıyoruz Ofkeni ßiz ßiliyoruz..o ..... De ßilsin Fazla Uzatmayalım Nede Olsa İftira.[/B]

yigido_furkan 28.01.2008 10:29

bıde bu var yenılınce sattı felan sankı Sıvas herseyı garantıledı formalıte ıcabı cıkıyo maclara 1. sırada adam nıe satsın Bulent hoca soyunma odasında ne dıyecek oyuncuya bu macı verdıkmı dıyecek hayır Bulent hocada Mecnun baskanda adam gıbı adamdır nasıl aklınızdan boyle seylerı gecırıyosunuz anlamıyorum

by_hunter 28.01.2008 10:36

kımse svassporumuz hakkında boyle konusamaz şanlı sivassporumuza bu sekılde çamur atmaz unutmayınkı güneş balcıkla sıvanmaz...

jakobieen 28.01.2008 10:42

-->: --->: ANLAYANA....

[QUOTE=puar;310916]Biri çıksın ben gördüm şunu yaptılar sattılar macı kanıtlasınlar...
İftira anca bize zarr verir bunu sivaslı yaparsa sivaslılığından şüphe duyarım.[/QUOTE]

sattık tabi gardaş, başka bi açıklaması olur mu bunun, örneğin bizim bi akın vardar'ın fiyatı tüm febe'yi satın alacak kadar yüksek değil mi, hayrettinimiz avrupanın üst düzey takımlarında futbol oynamadımı ki bizde adam kaçırıyor, devran bi kaç kez dünya kupası kaldırırken bu kadar kötümüydü, m.yıldız çelside top oynamadımı, nasıl olurda kötü febe gibi, adı sanı duyulmamış oyunculardan kurulmuş takıma yenilebilir, mantıksal açıklaması mı var bunun, [B]sattık işte[/B].. hem ben bizzat şahit oldum buna.. aziz yıldırım: "david soldan mükemmel bi orta yapsın top alex'in tam kafasına düşsün ve alex'in kafası tam köşeyi bulsun" diye mecnun başkana sıkı sıkıya tembih ediyordu..

.. tüm bunları geçtim bizim real madritten ne eksiğimiz varda onlar evlerinde tüm maçlarını kazanırken biz 1 (bir) mağlubiyet alırız evimizde.. [B]sattık işte sattık [/B]...

Thai 28.01.2008 10:45

-->: --->: ANLAYANA....

Dün siteye giemedim, seni bu kadar kızdıran bir yazı mı yazıldı forumlara..

Alıntı yaparsan biz de tepkimizi koyarız gardaş...

Kimmiş bu diyenler....

Yiğiter 28.01.2008 10:45

varsayımlae bilimsel gerçekler değildirler...
eğer satıldığına dair kanıtınız varsa bilimsel olarak buyurun kanıtlayın..yoksa lüzumsuzluk yapmayın..

Dağcı 28.01.2008 10:47

ANLAYANA....

[B][COLOR="Blue"]Bizi bizden başkası yıkamaz zaten... Ne gelirse içimizdekilerden gelir...[/COLOR][/B]

ero 28.01.2008 10:51

yha sadece maça adam gibi bir taktikle hazırlanılmamış.hiç bi özel önlemler alınmamış..fenerinse bu maça ne kdr hazır geldiğini gördük olay bundan ibaret

özsivasli1903 28.01.2008 11:11

sayin baskan mecnun otyakmazi ve bülent uygun hocami taniyanlar iyi bilir ki sivas ne mac satar nede alir...
kazaninca oh süper sivas hepiniz iyisiniz...
kaybedince fenere vay lambalari taktirdilar forma verdiler söyle böyle hatta sivas maci satti bile diyenler oldu.
bu kadar kolay mi 10 macda 10 yap 1 mac kaybet oh hic birsey yokmus gibi iftira at... bunlar kesin fenerli ve galatasarayli salaklar....

puar 28.01.2008 11:14

--->: -->: --->: ANLAYANA....

[QUOTE=Thai;310943]Dün siteye giemedim, seni bu kadar kızdıran bir yazı mı yazıldı forumlara..

Kimmiş bu diyenler....[/QUOTE]

formlara bak abi bunu diyenler sivaslılar malasef...
sivaslı yiğittir merttir adam gibi adamdır namuzlu şereflidir...böyle bir insanlara iftira atmak suctur...

SenSetik 28.01.2008 11:16

bunu söyleyenin kendisi satılmıştır arkadaş..

özgühertaş 28.01.2008 11:18

yazıklar olsun sattı diye düşünen beyinzis kafalılara yazıklar olsun.bu takım bizlere en güzel duyguları yaşattı amma bir mağlıbiyette böyle düşünen beyinsiz kafalılara yazıklar olsun.
hem destek tam destek.onlar bizim gönlümüzün şampiyonu.

puar 28.01.2008 14:03

Çok şükür sivaslıyız dürüst başkan yönetim vede teknik kadromuz var sonuna kadar arkasındayız.

bugokturk 28.01.2008 14:11

--->: -->: --->: ANLAYANA....

[QUOTE=Thai;310943]Dün siteye giemedim, seni bu kadar kızdıran bir yazı mı yazıldı forumlara..

Kimmiş bu diyenler....[/QUOTE]

Kardeş, öyle bir kişinin yazdığı bir yazı değil ki. O kadar çok kişi sattılar dedi ki, benim gibi onlara tepki koyanlar kendini yanlız hissetti...

nuri_58 28.01.2008 14:14

geçmiş maçlar geride kaldı şimdi önümüzdeki maçlara bakmalıyız...

selcuk349 28.01.2008 14:19

bütün sivaslılar maç sonrası yiğidolar kızgınlıkla böyle davranmıştır.ama özellikle 4. golde çok büyük şok yaşadım.kezma yapa yanlız.hayrettin izliyor.inşallah o gün ki performanslarıdır.sivasspor bütün türkiyenin takımıdır.onun için ilk bizlerin koruması lazım.

ibrahim58-nl 29.01.2008 15:14

Anlayan anliyor... asilsiz iftira atanlarida anlayan anliyor merak edilmesin

rguler 29.01.2008 15:38

orhanım bunu buraya yazman bile abes sivassporun böyle birşey yapmayacağını hepimiz biliriz.bunu düşünenler varsa onlar sivassporlu değildir bence.onlar günübirlik sivaslılar.üzme kendini

Del Piero 29.01.2008 15:41

bu maçı sattı diyenler ispatlasınlar

ispatlayamazlarsa ********in önde gideni hodir mneydan .!

arif1959 29.01.2008 15:51

arkadaşlar kafanıza takmayın maçı sattı diyenlerin tuttuğu takımlar belli fenerbahçe yüzüncü yılda bir sivası yenemeden şampiyon oldu satsa o zaman satardı

puar 29.01.2008 15:52

[QUOTE=arif1959;312052]arkadaşlar kafanıza takmayın maçı sattı diyenlerin tuttuğu takımlar belli fenerbahçe yüzüncü yılda bir sivası yenemeden şampiyon oldu satsa o zaman satardı[/QUOTE]hay yaşa abi fazla söze gerek bırakmadın bizi...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:30.