![]() |
UĞUR YILDIRIM SİVAS`TA
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/uguryildirim.jpg[/IMG]
Sivasspor Gaziantepspor'da top koşturan Uğur Yıldırım ile anlaşmaya vardı. Sivasspor Teknik Sorumlusu Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'da forma giyen Uğur Yıldırım ile anlaştıklarını söyledi. Uğur Yıldırım'ın gözünden bir operasyon geçirdiğini, 2-3 ay oynama ihtimali olmadığını belirten Uygun, ''Durum böyle olunca başkanımızla görüşmüş, 2-3 ay oynama ihtimali olmadığını söylemiş. Başkanımız da, (biz seni almak istiyoruz, seni de böyle olduğu için yolda bırakamayız) demiş. Biz de o şekilde transfer ettik'' diye konuştu. Bülent Uygun, Uğur Yıldırım ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. |
--->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da
hayırlı olsun
faydalı olur inş. |
vazgeçildiğini duymuştuk. sözleşme imzalanacak mı kesin.
|
[B][COLOR="DarkRed"]Hayirli ugurlu olsun Sivassporumuza.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
[B]hayırlı ugurlu olsun faydalı olur inş[/B]
|
hayırlı uğurlu oslun ...........................................
|
[QUOTE=ofozturk;312712]vazgeçildiğini duymuştuk. sözleşme imzalanacak mı kesin.[/QUOTE]
2.5 yıllık imzalandı bile arkadaşım yani kesin |
-->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da
anlaşmaya varılmış ama 2-3 ay oynamayacakmış..nasıl iş anklayamadım..
|
2-e ay yok olan adam niye alınır...............
|
--->: -->: Uğur Yıldırım Sivasspor'da
[QUOTE=ceza_tolga_rep;312765]2-e ay yok olan adam niye alınır...............[/QUOTE]
Niye alınır maliyeti düşük olduğu için lig bir sözondan ibaret olmadağı için kailteli bir futbolcu olduğu için tüm bunlar göz önünde bulundurularak 2 ay oynamaması önemli olmadığı düşünülüp alınmıştır isabetli bir transfer olmuştur şahsi kanaatim |
2 ay oynamadıktan nerde oynatıcaz biz bu adamı ya :)
|
--->: UĞUR YILDIRIM SİVAS`TA
seneye ondan sonraki sene .
|
[B][I][U][COLOR="Green"]En ßaşta GEçmiş oLsun Diyorum Soradan İnş Faydalı oLur Sivasımıza..! Hoş Geldin Diyoruz..'[/COLOR][/U][/I][/B]
|
hocam sen inş yanılmazsın...2 aylık süre zarfı içinde takıma alıştırır o bize avrupada faydalı olacaktır inş..:)
|
Uğur Yıldırım muhteşem bir transfer..Sivassporun yeni Mohamed aLİSİ olacak bence..Onun gibi frikik ustası..Ama sakat olması kötü..Bir an önce iyileşmesini ve şampiyonluğumuza katkıda bulunmasını istiyoruz...
|
yine boşuna yapılmış bir transfer eger bu takım şampiyonluga oynuyorsa ilk 11 de oynayacak oyuncu olmalı bence fener maçımda hayrettinin yerine bir oyuncu koyamadık adamlar sol tarafı koridora çevirdi aldıgımız hanifi oynayamazmıydı eee hazır dedil kardeşim nie o zaman alıyosun ama inş. ii olur saygılarımla
|
Nerede kırık dökük var onu alıyorlar, sonrada adı transfer yaptık oluyor. Ya bunlar üstün zekalı; yada ben birşey bilmiyorum.
|
-->: UĞUR YILDIRIM SİVAS`TA
Hayirli ugurlu olsun. Simdi 2-3 ay oynamiyacak mi ??
|
[B]Hayırlı uğurlu olsun... İyi transfer sakatlığını atlattıktan sonra sağ kanatta çok iş yapar...[/B]
|
[B][QUOTE=yigiter187;312755]anlaşmaya varılmış ama 2-3 ay oynamayacakmış..nasıl iş anklayamadım..[/QUOTE]
Bu transfer bu yıl için günü birlik değil gelecek yılda çok iyi faydalanılacak bir futbolcu... Muhammed'in yaşını düşünürsek bu transferin ne denli gerekli olduğu ortadadır...[/B] |
[COLOR="darkred"]arkadaşlar uğur kaliteli bir oyuncu bu sezon takıma fazla katkı sağlayamasada ileride çok önemli silahımız olacak[/COLOR]
|
INSALLAH FAYDALI OLUR VE IYI HISMETLER EDER SIVASIMIZA.
|
bu adam cok süper frikik ustası attıgı gollere bakıyom ama bu adam nedense bızım turkıyede yada g.antepte neden tutmadı onu anlamıyom ama bülent uygun hocamız uguru eskı halıne getırı ve ugurda o nefıs gollerine sivasspor formasıyla devam eder :):):) cok süper olmus alındıgı
|
süper olmuş hayırlı ugurlu olsun sivasımıza
|
fatih akyel,ferdi elmas da sivasspor daydı ama imzalarını göremedik
|
UĞUR YILDIRIM
Öncelikle hayırlı olsun. Takımıza uyum sağladığı taktirde kendi kalitesi ile bayaı faydalı olacaktır.
Başarılar. |
takımımız devre arasını iyi değerlendirdi ve güzel transferler yaptı inşallah takımımıza yararlı olur uğur yıldırım güzel bir futbolcudur
|
gercekten super oldu beee
sivassporumuza ve hepimize hayirli olsun |
SİVASSPORA HAYIRLI UGURLU OLSUN.ANLADIGIM KADARIYLA BU SEZON OYNAYAMAYACAK HERHALDE.NEYSE İLERİYİ DÜŞÜNMEK LAZIM..
|
inşallah sivassporumuza faydalı olur...
|
ISTE ISTE GELDI YILDIZIMIZ HOSGELDIN UGUR YILDIRIM
|
İnş TaKıMıMıZa faydaLı oLur.BaşarılaR diLeriM!!:rolleyes:
_______________ [COLOR="Red"][B][I]BiZiM TeK BiR AdıMıZ vaR.SeLayLa okuNdU eZaNLa BiTeceK!!![/I][/B][/COLOR] |
uğur yıldırım dünya frikik yarışmasında birinci olmuştu. fakat türkiye benimle ilgilenmiyor diye hollanda milli takımını seçtiğini duymuştum en son.
takıma gayet yararlı ve oynadığı zamanda faydalı olup formunun zirvesine çıkıcağından eminim |
Hayırlı olsun. Bir firikik ustası. Komple futbolcu. 2-3 ay sonra takımda yerini alır. Yiğidolar memnun olacak.
|
İlk Önce Uğur Yıldırıma Acil Şifalar Diliyorum Bence İyi Bir Transder Ama Keşke Hazır OLsaydı Diyorum
Yıldırım 2 Yıl Önce Hereenven Takımında Dünyanın En iyi Frikik Ustası Ödülünü Almıştır Bilgilerinize SunuluR Kaynak: [url]http://www.maksimum.com/spor/haber/5/19343.php[/url] |
Bu Sene Çok İyi Transferler Yaptık.İnşallah Takıma Faydalı OLur.
|
[QUOTE=CK58;312767]Niye alınır maliyeti düşük olduğu için lig bir sözondan ibaret olmadağı için kailteli bir futbolcu olduğu için tüm bunlar göz önünde bulundurularak 2 ay oynamaması önemli olmadığı düşünülüp alınmıştır isabetli bir transfer olmuştur şahsi kanaatim[/QUOTE]
evet sana katılıyorum arkadaşım,manchaster nistelroyu ayağı kırık olarak transfer etmişti,hatırlayın.uğur sivasa büyük katkı sağlayacaktır bundan eminim. |
[B]Çok iyi oldu Avrupaya hazırlıklar başldı. Hadi dayanın yiğidolar girelim şu avrupa kapısından çok kaliteli bir kadromuz oluyor.[/B]
|
walla bıze oynayacak topçu lazım zaten sakatımız cok ama vardır hocamızın bır bıldıgı belkıde şampıyonlar lıgıne geniş kadro istiyo onun hazırlıklarına başladı şimdiden:D
|
[QUOTE=CK58;312767]Niye alınır maliyeti düşük olduğu için lig bir sözondan ibaret olmadağı için kailteli bir futbolcu olduğu için tüm bunlar göz önünde bulundurularak 2 ay oynamaması önemli olmadığı düşünülüp alınmıştır isabetli bir transfer olmuştur şahsi kanaatim[/QUOTE]
evet arkadaşım sana katılıyorum şu an oynamasa bile çok iii bi yayırım düşüncesindeyim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:55. |