SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   NASIL TARAFTAR OLMALI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16516)

muco5806 02.02.2008 14:50

NASIL TARAFTAR OLMALI

Selamlar herkese ben ANKARA dan Mücahit Şahin benim maruzatım şu;bence toplu olarak bi yerlerde buluşmaktansa sitede sivaslı sayısı 20 yi aşmış ve gercekten bu işi başarabilecek her ildeki üyelerden 1 er temsilci seçelim ve bi komisyon yapalım.Seçilen kişiler toplantıya giderken bizde desteklerimizi eksik etmeyelim her ilde de ayrı bi komisyon kurulsun yani anlatmak istedigim her ilden seçilen temsilcilerle bi zirve yapılsın görüşlerinize arz ediyorum...Saygılarımla...

belalı_yiğido58 02.02.2008 14:59

--->: HER İLDEN 1 TEMSİLCİ

[COLOR="DarkRed"][B]NASIL BİR ZİRVE YAPMAK İSTİYOSUN...AÇIKLARMISIN....[/B][/COLOR]

muco5806 02.02.2008 15:01

YANİ İLLERDEN SEÇİLEN HER BAŞKAN TOPLANIP BAŞKANLAR ZİRVESİ OLACAK İİLERDEKİ SİVASSPOR TARAFTAR DURUMU VE MAÇLAR KONUŞULACAK HER İLDEN GELEN MADDİ DESTEKTE BÖYLECE BİR ELDE TOPLANMIŞ OLACAK

belalı_yiğido58 02.02.2008 15:08

[COLOR="DarkRed"][B]BANA KALIRSA DERNEKLERİMİZE BAŞVUR ONLARDAN MUTLAKA BİR SONUÇ ÇIKAR SANA DA YARDIMCI OLURLAR..[/B][/COLOR]

muco5806 02.02.2008 15:10

[QUOTE=belalı_yiğido58;314359][COLOR="DarkRed"][B]BANA KALIRSA DERNEKLERİMİZE BAŞVUR ONLARDAN MUTLAKA BİR SONUÇ ÇIKAR SANA DA YARDIMCI OLURLAR..[/B][/COLOR][/QUOTE]DERNEKLER BAGIMSIZ ÇALIŞIRLAR BEN BU İŞİ SİVASSPOR.COM OLARAK YÜRÜTELİM DİYORUM

izmirliyiğido35 02.02.2008 15:11

iyi düşünmüşsün kardeş
.....................

sivaslıbaki 02.02.2008 16:06

güzel fikir ama bu nasıl olacak anlamadım.

alperen5841 02.02.2008 20:45

NASIL TARAFTAR OLMALI

ARKADAŞLAR HERKESİN MALUMU BİZ BU KONUDA BİRAZ GERİYİZ. TARFATAR 12. ADAMDIR. ÇARŞI VA ESES LERİ ÖRNEK ALMALIYIZ. GRUPLARDA Bİ LİDER SEÇİLSİN KAMERALAR MAÇI DEĞİL TARAFTARI ÇEKSİN BİZDE BU POTANSİYEL VAR OLMASADA MUTLAKA OLMALI
(YANLIŞ ANLAŞILMASIN NE BEŞİKTAŞLIYIM NEDE ESKİŞEHİRLİ)
LÜTFEN İZLEYİN
[url]http://www.youtube.com/watch?v=4At1XHGcPnE&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=H-YBLm2drd0&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=K4Kq1GbrATE&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=cDnJLRNnCXc&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=tMaXgqfTU8A&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=oHT-zQ3LmLI[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=c8WZG-eS9GI&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=0uh9Tt2WoqI&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=moE2KkH3KMo&feature=related[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=jOQkIRXKIpY&feature=related[/url]
KUSURA BAKMAYIN LİNKLERİ AÇAMADIM

samet yıldız 02.02.2008 20:53

--->: NASIL TARAFTAR OLMALI

bjk nin taraftarı çok çılgın
en kısa sürede sivassporunda öyle ateşli taraftarları olur inş.

nL58 02.02.2008 21:03

[QUOTE=samet yıldız;314475]bjk nin taraftarı çok çılgın
en kısa sürede sivassporunda öyle ateşli taraftarları olur inş.[/QUOTE]

sen inaniyormusun oyle bisy olacagina :D

samet yıldız 02.02.2008 21:05

[QUOTE=nL58;314476]sen inaniyormusun oyle bisy olacagina :D[/QUOTE]

olur olurda
en az bi yarım asır daha geçmesi lazım

Rallim58 02.02.2008 21:07

NASIL TARAFTAR OLMALI

SEVGİLLİ YİĞİDOLAR :
1-Karşılaşmalara gelip Skor ne olursa olsun 90 dakika susmayan taraftardır. Açılan kampanyalara sahip çıkandır. Çevremizi yönlendirerek kampanyaya katılımlarını sağlayandır.
2- Foruma her önüne gelen hemen üye olup anında da cevap yazma yorum yapma hakkına sahip oluyor. Bu çok ciddi yanlış, çok ciddi futbol teröristlerine, futbol anarşistlerine, futbol provokatörlerine davetiyedir. Bunu çok ivedi gözden geçirilmesi için site yönetimi çözüm üretmelidir.
3- Başka kulüp taraftarı kendini Sivas'a olan sempatiliğini belirtiyor gibi yorum yazıp (nasıl olsa sanal alem hesabından) ortamı germeye çalışarak taraftarlar arasında sanal husumet çıkarılıyor. Tabi bazı misafir taraftarların samimiyetleri yorumlarından belli oluyor, onları tenzihen söylüyorum.
4- Yorumlarımızdaki eleştirilerimizi daha seviyeli üslup ve olumlu yönde yol gösterici nitelikte olursa yiğidolarımızın kaynaşmasına neden oluruz diye düşünüyorum.
5- Kar-Kış, Yağmur-Çamur, Soğuk-Sıcak demeden nasıl -25 lerde Trabzon maçına gittiysek, tüm karşılaşmalarda stadda yerlerini alandır.
6- VEE GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ-GÜN YİĞİDOLARIMIZIN DAYANIŞMA KAYNAŞMA GÜNÜ-GÜN SİVASSPOR ÜZERİNDE BİRLEŞİP NASIL ŞAMPİYON YAPARIZ DÜŞÜNCESİYLE KAFA YORUP, TEZAHÜRATLARIYLA YİĞİDO OLMAK GÜNÜ VE ŞİMDİ YİĞİDOLARDA BİRLİK ZAMANI
YİĞİDOLARA saygılar, selamlar

Rallim58 02.02.2008 21:18

NASIL TARAFTAR OLMALI

1- İçeri girerken, normal sırayı bırakıp önlerden tanıdık arayıp KAYNAK YAPMAYAN;
2- Kalabalık arasında sıra düzgün olmayınca yanlardan şişirme sıralarla YANKESİCİLERE FIRSAT VERMEYEN;
3- Arada kalan küçük çocukların ezilmesine kadar giden BASKI YAPMAYAN;
4- BİLETLERİNDEKİ NUMARALARA GİDEREK MEDENİ TARAFTAR GÖRÜNTÜSÜ ÇİZEN;
5- Maç esnasında bir başkasının küfrünü duyan erkek çocuğunun Baba beni bir daha maça getirme DEDİRTMEYEN;
6- Müsabaka boyunca adeta tiyatro izler gibi OTURMAYAN;

YİĞİDOM ANCAK TARAFTAR OLMA YOLUNDA İLERLEME KAYDETMİŞ DİYEBİLİRİZ.....???

şafak58_35 02.02.2008 22:05

[B][I][COLOR="Red"]valla sivasta süper ligde yeni ve belliki seyirci önceki maçlara gitmemiş yani tezahurat bilmiyorlar ama inşallah zamanla olur ya bukadar karamsar olmayın canım[/COLOR][/I][/B]

alperen5841 03.02.2008 12:38

BÖYLE ÇILGIN TARAFTAR LAZIM BİZE ÇEKİRDEK ÇITLAYAN DEĞİL. ESKİŞEHİR GÖRÜNTÜLERİDE DEPLASMANDAN PENDİKTE 20 BİN ANKARADA 25 BİN KİŞİ BİZİM DEPLASMANLARDA KAÇ KİŞİ OLUYOR?

muco5806 03.02.2008 12:59

[QUOTE=sivaslıbaki;314383]güzel fikir ama bu nasıl olacak anlamadım.[/QUOTE][COLOR="Red"]YA BAKIN ABİLERİM BÜYÜKLERİM EN BAŞTAN UZUN UZUN ANLATIYORUM DİYELİM BU SİTEDE 1000 TANE SİVASLI VAR BUNLARIN 100 Ü ANKARA DA 300 Ü İSTANBULDA 30 MERSİNDE 40 SİVASTA MESELA DİGER İLLERDE VAR BU İLLERDEKİ SİVASSPOR.COM ÜYELERİ TOPLANSIN KENDİ İLERRİNİN BAŞKANLARINI SEÇSİN BU BAŞKANLARDA İSTANBULDA ANKARA DA SİVASTA NERDE OLURSA OLSUN Bİ YERDE TOPLANSIN DİGER BÜTÜN İLLERİ TEMSİL ETSİNLER YANİ BAŞKANLAR KURULU OLSUN İLLERDEKİ TARAFTAR MADDİ MANEVİ KONULAR KONUŞULSUN KARARLAR BÖYLE ALINSIN DERNEKLERDEN BAGIMSIZ OLARAK BİR SİVASSPOR.COM ÇALIŞMASI OLSUN UMARIM ANLATABİLM,İŞİMDİR SAYGILARIMLA...[/COLOR]

cem 03.02.2008 13:15

taraftarın tecrube kazanabılmesı ıcın,maclara vede futbola ılgı gostermesı lazım,ne kadar acıdırkı sıvas halkının buyuk bolumunun futbolla uzaktan yakından alakası yokturdur,(istanbuldakı yiğidoları biraz ayrı tutuyorum)böyle bir takımın taraftarı sizce nasıl tezahurat yapabılır..

alem_halil 03.02.2008 13:27

bizim sivas halkı futbola ilgi duyuyo ama bu ilgi sadece izlemek amaçlı oluyo arasırada hakeme küfrediliyo...yani sade destek oluyum bağırıyım ynımdakileride bağırdıyım düşüncesi yok...inş olur ama çok zor diyorum saygılarımla....

koz58 03.02.2008 13:35

-->: HER İLDEN 1 TEMSİLCİ

Bu fikir çok güzel.Böyle bir organize olunduğunda bundan en çok sivasspor faydalanacaktır.Sivasspor taraftarlarının organizeli olması ileriye yönelik çok güzel ve faydalı olacağına inanıyorum.Diğer 3 büyütülmüşlerin benzeri çalışmaları varda,neden bizim olmasınki.Bence bunu site yöneticileri değerlendirsinler.

sivas_kangallı 03.02.2008 14:19

güsel fikir iyi düşünmüşsün....

solak 03.02.2008 14:37

ARKADSLAR SİVASSPORUN SATEN BAYA BAYA Bİ TARAFTARIU VAR SİVASLI OLANDA OLMAYAN DA SİVASI DESTEKLİYOR ONEMLİ OLAN KALPTEN DESTEKLEMEK İNSALLAH BİZDE PEK FAZLA BEKLEMEDEN 2 SENE İÇİNDE TARAFTARLARI TOPLAMAYA BASLARIZ AYRICA BÜLENT UYGUNUN SİVASSPORU HER ZMN ÇALISTIRMASI NI İSTERİM

belalı_yiğido58 03.02.2008 14:43

[COLOR="DarkRed"][B]BİZİM ÖNCELİKLE TARAFTAR DRUPLARIMIZI TOPLAYARAK BU AMACA ULAŞILIR.....[/B][/COLOR]

kurtay58 03.02.2008 14:46

Bu işi başarmak biraz zor. Allah kolaylık versin.

belalı_yiğido58 03.02.2008 14:46

[COLOR="DarkRed"][B]İYİ DÜŞÜNMÜŞÜN AMA NE YAPMAK GEREKİYOR......[/B][/COLOR]

hamdicellek 03.02.2008 15:04

evet kardeşim çokta mükemmel olur ben antalyada yaşayan bir sivaslı olarak sürekli antalyada yaşayanlarla irtibat kurnak istiyorum ama bir türlü cevap veren olmuyor antalyadan sivasspora destek olmak istiyorum sivaslıları bir araya getirerek gerek maçlarına gerekse maddi destek saglamak açısından burdan gene sesleniyorum bütün sivaslılara antalyada yaşayanlar lütfen benle irtibata geçiniz

mezgirtli 03.02.2008 16:25

kardesımızın dusuncesı guzel uygulanabılırse mukemmel olur.neden burda herdusuncenın onune dernek setı cekılır anlamam.derneklerde tamam ama fıkırlere degısık manevralara acık olalım.netıcede asıl olan sıvasspor sa meşru olan heryol mubahtır.dernek,dusunce,maddı manevı yardım kulubun azası olmalı

HaYaLL58 03.02.2008 16:47

[COLOR="Blue"]güzel bir düşünce ama organize etmek baya bi zor...[/COLOR]

koran58 03.02.2008 16:51

Çok güzel düşünmüşünüz bende Sivasspor eski yöneticilerinden Orhan Koran çorumda iş yapmaktayım 12 senedir burdayım her ay memleketime gidip gelmekteyim canımız sivasspor takımımızın tüm deplasmanlarına gitmekteyim şu anda cevrem tanıdıgım ve çok büyük kesim sivasspor diyor ve hayran kalıyorlar çünkü ben sıvaslıyım çok iyi düşünülmüş şahsıma çorumda ben temsilci olarak kendimi adledebilirim ama diyeceksinizki çorumla sivasın ne işi olabilir belki bir gün olabilir çok güzel bir görüş her arkadaşımız yardımcı olması lazım çünkü başka Sivas yok memleketim ve çanımdan çok sevdiğim takımım için canımı veririm lütfen tüm taraftarlarımız yiğdolar takımımıza hocamıza başkanımıza yönetim kurulu arkadaşlarımıza destek verelim lütfen eskiden haritada sivasın yerini bilmeyenler vardı ya şimdi şükürler olsun herkes SİVASSPOR umuza memleketimize gıptayla bakıyor bu takım şampiyon Email ardesimi veriyorum belki gerek duyarsanız yazarsınız [email]Koran58@mynet.com[/email]

Ertugrul 03.02.2008 16:52

[B]Her ilde 1 SivasSpor.Com temsilcisi fikri çok güzel,uygulanmasında
çeşitli zorluklar olsada sitemizin alt yapısı,üye sayısı ve üye
profili bu iş için yeterlidir.Gerekli organizasyon şemasının ortaya
konması için üyelerimizden bu konu hakkında fikirlerini
belirtmeleri rica ediyoruz.Ramazan ayı münasebetiyle çeşitli
illerde ve yurt dışında düzenlenen İftar Buluşmaları bu
potansiyelin sitemizde olduğunu gösteriyor.Böyle bir projeyi
hayata geçirmek için daha fazla öneriye,isteğe ve görüşe
ihtiyaçımız var.[/B]

muco5806 03.02.2008 17:51

[COLOR="Red"]BİZ BİRLİKTE OLDUKTAN SONRA ZORLUKLAR KESİNLİKLE AŞILABİLİR BU BİRLEŞİM İÇİN HER İLDEKİ SİVASSPOR.COM ÜYELERİNİN EVVELA BULUŞMASI LAZIM BUNUN İÇİNDE BURDAN İRTİBATA GEÇİLEBİLİR BENİM DÜŞÜNCEME KATILANLAR VE HAYATA GEÇİRMEK İSTEYENLER BU BAŞLIK ALTINDA İLLERİNİ YAZIP DİGER ÜYELERİ YOPLASIN MESELA ''HER İLDEN 1 TYEMSİLCİ/SİVAS''GİBİ VE DE İLLERDE TOPLANMAK İÇİN BİR MEKEN GEREKECEK BU İŞ İÇİNDE BU İŞİ GERÇEKTEN BENİMSEYEN SPONSORLŞAR LAZIM AMA İNANIYORUM Kİ İŞ SİVAS VE SİVASSPOR OLUNCA BU TÜR PÜRÜZLER COKTA ÖNEMLİ DEGİL GEREKİRSE BU İŞ İÇİN DE KAMPANYA BAŞLATILABİLİR...Saygılarımla...[/COLOR]

SEMİH-58 03.02.2008 18:49

bu konuyu yıllar önce kamuoyuna açıklamıştım lakin kimseden bir şey çıkmadı...hatta ankara sincan bölge temsilcisi olmayı bile düşünmüştüm...

EyüphanAydın 03.02.2008 20:40

[B]Fikir Mükemmel Ama Konuya Geçmede Biraz Zorlanabiliriz.Bunu Sivasspor Başarabilir Bunu Yapabiliriz.[/B]

samet yıldız 03.02.2008 21:27

[QUOTE=EyüphanAydın;314805][B]Fikir Mükemmel Ama Konuya Geçmede Biraz Zorlanabiliriz.Bunu Sivasspor Başarabilir Bunu Yapabiliriz.[/B][/QUOTE]

katılıyorum eyüphan kardeşime :D

albina58 03.02.2008 21:54

Biz SİVASLILAR hiçbir zaman birlik ve beraberlik içerisinde hareket edemiyiz.Bu bizim kanımızda var.Pesimist yani kötümser değilim,ancak bu kadarlık ömrümde kendimce edindiğim tecrübem ışığında maalesef bu kanaat bende oluşmaktadır.
Sadece son iki yıl zarfında,istanbul genelinde,sivasspor taraftar derneği çalışmalarımızdada bunun sıkıntısını bizzat yaşadığım gibi,diyaloğda olduğum muhtelif derneklerdede bu gibi sıkıntı yaşamayan dernek ve oluşum görmemekteyim.
Bu gibi çalışmalarda bir nevi profosyonel bir çalışmanın olması,daha işe başlamadan kağıt üzerinde yapılacak işlerin sınırları tespit edildikten sonra bu sıkıntıların yaşanmayacağı ümit ediyorum.
Yinede asolan bir nokta varkı en acı gelende bana o dur.''eğer şu şahıs varsa ben yokum.'',''eğer o şahıs oraya gidiyorsa ben gitmem ''mantığı,bunu aşmadığımız sürecede ilerleme kaydedemeyeceğiz.

serhatcan 03.02.2008 23:05

ALOOOOOO. MİLLETTTTT. SİVASTA İŞYERLERİ KAPANIYORRRR,İNSANLAR İŞSİZ KALACAKKKK. VE ONLARIN ÇOCUKLARI OKUYAMAYACAKK ,VEE O ÇOCUKLARRR ALLAH KORUSUN KÖTÜ İŞLERLE UĞRAŞACAKK VEE SİVASS OLUMSUZ BİR ŞEHİR OLACAKK. NE GÜZEL BURADA HER İLDEN TOPLANALIM DİYORSUNUZ SİVASSPOR İÇİN. BU ÇOK GÜZELL. AMA BİRİNİZDE DEYİNKİİ HADİ TÜM ŞEHİRLERDEKİ SİVASLILAR TOPLANALIM ANKARAYA GİDELİM İŞYERLERİMİZ TAŞINMASIN KAPANMASIN DİYELİMM. UNUTMAYIN REFAHIN OLMADIĞI YERDE BAŞARILAR SUNİİ DİR. DOLAYISIYLA BİZLER KENDİMİZİ BURADA NE KADAR YIRTSAKTAAA İLERDE İSVASSPOR ÇÖKECEKTİR. ÖNCEE SİVASIMIZ İÇİN BİŞEY YAPALIM. İŞYERLERİMİZ TAŞINMASIN KAPANMASIN.

yigido24 04.02.2008 13:37

Bu çok güzel bir fikir.Eğer gerçekleştirilebilirse güzel olur,ama biz taraftar olarak,sivaslı olara uğraşmamız gerek.Bu güzel fikrinden dolayı seni kutluyorum.

tekniker58 04.02.2008 14:01

gerkes sivasa göz dikmiş arkadaş bizi bizle rahat bırakmıyorlar.yok dikimevi taşınacak yok t.m.o. gidecek gittikten sonra ne olacak arkanızdaki enkazı kim temizleycek.

muco5806 04.02.2008 15:20

[COLOR="Red"][B]Arkadaşlarım Abilerim Kardeşlerim neden bu karamsarlık lütfen bunu yapmayın bütün yol tek yürek olmaktan geçer lütfen bu fikri gercekten benimseyen ve elinden geleni gerçekten hakkınca yapacak olan kişiler daha somut adımlar atmak için irtibata geçelim, manevi destek verenlerede çok teşekkür ediyoruz Saygılarımla...[/B][/COLOR]

FurkaN 05.02.2008 20:52

[B]Aslında güzel bir fikir... Ancak teoride güzel dururken uygulamaya geçirmede çok büyük sıkıntılar çekilebilir... Zira milletimizin yapısı belli birlik olmada, bir davranmakta büyük sıkıntılar var... Bu iş yapılırken bin düşünülüp bir adım atılmalı... Öyle bir iş ki bu, başladığınızda geri dönüşü çok zor... Yani amiyane tabirle tükürdüğünü yalamak var sonunda, bu nedenle bu iş için seçilecek insanlar ve ekip büyük önem arzediyor... Bu iş sevda işi ona göre davranmalı...[/B]

talha58 05.02.2008 20:58

--->: -->: HER İLDEN 1 TEMSİLCİ

[QUOTE=FurkaN;315772][B]Aslında güzel bir fikir... Ancak teoride güzel dururken uygulamaya geçirmede çok büyük sıkıntılar çekilebilir... Zira milletimizin yapısı belli birlik olmada, bir davranmakta büyük sıkıntılar var... Bu iş yapılırken bin düşünülüp bir adım atılmalı... Öyle bir iş ki bu, başladığınızda geri dönüşü çok zor... Yani amiyane tabirle tükürdüğünü yalamak var sonunda, bu nedenle bu iş için seçilecek insanlar ve ekip büyük önem arzediyor... Bu iş sevda işi ona göre davranmalı...[/B][/QUOTE]

[B][COLOR="Indigo"]Özüm dediklerin çok doğru. Ama ben bu fikri geliştirilmeye açık bir fikir olarak not aldım. İnşallah gerekli katılımlarla konunun çerçevesi çizilir. [/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:15.