![]() |
İŞTE BU İYİ HABER
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/svsofts2.jpg[/IMG]
Gençlerbirliği Oftaş takımında iki önemli oyuncu sarı kart cezalısı olduğu için Sivasspor’a karşı forma giyemeyecek. Fenerbahçe ile oynadıkları maçta sarı kart gören Tozo ve takım kaptanı İlhan 4. sarı kartılarını görerek cezalı duruma düştüler. Gençlerbirliği Oftaş takımında forma giyen bu iki oyuncunun yer almamasının özellikle defansta ve orta sahada önemli kayıp oldukları ifade edildi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
-->: İŞTE BU İYİ HABER
Oftasta kim oynuyor oynamiyor bizi ilgilendirmez, biz kendimize bakmaliyiz ve bu maca en iyi sekilde hazirlanip ve konsantre olmaliyiz
|
--->: İŞTE BU İYİ HABER
[B][COLOR="Red"]SIVASSPORUMUZ ICIN HIC ÖNEMI YOK ÖNEMLI SIVASSPORUMUZ ASLANLAR CIKAR FUTBOLUNU OYNAR VEDE INSALLAH 3 PUANI ALIR DÖNER.SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
[B]1 futbolcunun takımı ne kadar değiştirdiğinin birçok takımda örneği mevcut. Oftaşın en önemli 2 oyuncusu bunlar. Tabi kim sakat kim cezalı bizi ilgilendirmez bizim kendimize bakmamız lazım ama karşı takımın önemli silahlarının oynamayacak olması da bence çok önemli bir artı.[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Valla ben Sivas'taki maçta Oftaş takımını çok beğenmiştim. Sivas'a gelen takımlar için de en iyilerinden biriydi bence. Tozo çok önemli değil ama İlhan iyi oyuncu. Fakat seyrettiğim Oftaş takımında İbrahim Şahin, Kenan Atak ve Sandro çok önemli adamlar. Zaten takımın ofansif gücünü bu 3 oyuncu taşıyor. [/COLOR][/B]
|
Futbolda öyle bir olgu yoktur ben buna inanmıyorum.Oftaş sahaya 9 kişiyle çıkmayacak yine 11 kişi olacaklar. Bu nedenle kim oynamazsa oynamasın bizim takım kendi oyununu oynasın yeter.Sivasspor da haftalardır 7-8 eksikle oynadı ama buraya kadar bir çok maçı kazandı.
|
[B][I][FONT="Century Gothic"][COLOR="DarkRed"]Futbolda öyle bir olgu yoktur ben buna inanmıyorum.Oftaş sahaya 9 kişiyle çıkmayacak yine 11 kişi olacaklar. Bu nedenle kim oynamazsa oynamasın bizim takım kendi oyununu oynasın yeter.Sivasspor da haftalardır 7-8 eksikle oynadı ama buraya kadar bir çok maçı kazandı.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: --->: İŞTE BU İYİ HABER
[QUOTE=leblebi82;319496][B][COLOR="Indigo"]Valla ben Sivas'taki maçta Oftaş takımını çok beğenmiştim. Sivas'a gelen takımlar için de en iyilerinden biriydi bence. [/COLOR][/B][/QUOTE]
bencede, f.b.'den sonra sivasta en iyi oyunu oftaş oynamıştı sivasıma karşı.. onlarda iki önemli oyuncu oynamazken bizde iki önemli oyuncunun takıma katılacak olması bizim için önemli bi avantaj olacaktır.. inşallah bu avantajı iyi kullanıp önce [B]iyi futbol[/B] sonra üç puanla döneriz ankaradan.. |
[B]tozo yoksa sandro var..oftaş herşeye rağmen iyi takım..[/B]
|
insallah bize avantaj olur. Mutlaka 3 puan almamiz lazim
|
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR LİGİN EN İYİ MÜCADELE EDEN TAKIMLARINDAN BİRİSİ. TOZO BU TAKIMIN BEYNİYDİ. HER ATAKLARINDA O VARDI. ARTIK OGÜN TOP BİZİ SEVERSE MAÇI ALIRIZ. GAZİANTEPSPOR MAÇONDA OYNADIĞIMIZ GİBİ OYNARSAK İŞİMİZ ÇOK ZOR....
|
çok güzel oldu bu haber.......
|
rakıp bizi ılgılendırmez,boyle seylerle kendımızı avutmayalım sonucta sahaya 11 futbolcu cıkıyor,bızdede muhammed alı ve devran cezalı ona bakarsan.... cıkacagız sahaya mucadele edecegız ve kazanacagız... insallah...
|
[B]oLSaDa BiSey Faydetmez Zaten :))))))[/B]
|
İŞTE BU İYİ HABER
Tozo ve İlhan'ın olmamaları belki iyi haber ama Sivasspor kim olursa olsun galibiyeti hedeflemelidir. Takımımız Tozo yada İlhan'ın varlığı yokluğuna göre taktik-teknik geliştirmeyecek...
[B]HAYDİ YİĞİDİM AL 3 PUANI YAVAŞLADIĞIMIZ YERDEN HIZLANALIM[/B] |
[B]hey allahım ne tuhaf şeylere sevinir olduk.Sanki onlar cezalı oftaş 9 kişi çıkacak maça.[/B]
|
bu tür haberler futbolcuları rehavete sokar.oftaş 11 kişi çıkacak sahaya.bizimde petkoviç sakatlanmıştı ama akın girdi harika işler yaptı.balili sakatlandı ama yeri bir şekilde dolduruldu.futbolcuların en iyi şekilde motive olması lazım
|
evet özellikle ilhan'ın olmamasına sevindim işte bu iyi haber ya bizde MAHO ile kim cezaliydı.
|
ibrahim şahine dikkat....rakip doksan dakika durmaksızın koşuyor....ilk yarıdaki maçta nefeslerimiz tutulmuştu hatırlarsanız.....
ama bence bu maçı rahat alacağız...içimden bir his öyle söylüyor..... |
TOZO YOKSA SANDRO VAR.............
|
İŞTE BU İYİ HABER
[QUOTE=zaralım 58;319584]evet özellikle ilhan'ın olmamasına sevindim işte bu iyi haber ya bizde MAHO ile kim cezaliydı.[/QUOTE]
[B]Mohammed Ali ile Devran Ayhan, sarı kart cezalısı oldukları için bu hafta Gençlerbirliği Oftaş-Sivasspor karşılaşmasında takımdaki yerlerini alamayacaklar. [/B] |
tozo yoksa bozo olacak yerine oynayacak futbolcu daha istekli oynayacak forma kapmak için bu haberler bizim konsantremizi bozar sen iyi oynarsan kazanırsın bizdede 7-8 sakat vardı ama kazanmaya devam ediyorduk. iyi oynayan kazanır gerisi hikaye.
|
Bu tür haberler takımda bir rehavet oluşturur, o oyuncuların yerine gelecek oyuncunun daha iyi oynamayacağı nereden biliyoruz.Bence işi daha sıkı tutup daha çok çalışıp bu maçı almak için ne gerekiyorsa yapılmalı.Alacağımız beraberlik yada mağlubiyet bizi hedefimizden çok ama çok uzaklaştırır, galibiyet ise şampiyonluk için bizi yeniden umutlandırır.
|
2 oyuncularından eksik olmaları bizim için bir artı durum ama unutmamamız gereken bir husus var o da her iki takımın sahaya 11 kişi çıkması ama bizim takımımız kendi üzerine düşen görevi yaparsa karşımızda ki takımın hangi takım olması hangi futbolcusunun eksik olması bizi ilgilendirmez...
|
bizi ilgilendimez bunlar aslanlar gibi sahaya çıkıp 3 puan almalıyız.
|
arkadaşlar bülen hoca kadroyu kurmakta sıkıntı çeker mi? sizce.
|
evet bunlar iyi haber ama önemli olan bizm oyuncuların iyi performans göstermeleri biz başkalrına değil kendimize bakmalıyız.
|
kesinlikle inanın bu zor deplasmandan 3 puanla döneceğiz sivasspor acayib bi şekilde adapte olmus durumda 2 futbolcumuzu yok olabilir fakat biliyorsunuz ki futbol bi takım oyunu ve sivasspor türkcell süper ligin takımca en iyi oynayan takımı:)
|
sivasspor ilk yarıda oynadığı gibi oynadığı takdirde süper ligdeki tüm takımları yenebilir,ancak sivasspor ikinci devrede oynadığı maçlarda birinci devrede ortaya koyduğu futbolu uynayamıyor,
artı cezalı oyuncular var bu noktada rakip takımında ideal onbirinden bazı oyuncuların oynamaması rehavet yerine bence sivassporlu oyuncularda biraz daha olumlu etki yapacaktır. rakip sahaya 9 kişi çıkmayacak 11 kişi çıkacak buda doğru,fenerbahçe gibi milyon dolarlarla ifade edilen bir takımda bile sakat ve cezalı oyuncuların yokluğu takımı olumsuz yönde etkiliyorsa oftaşı hayli hayli etkileyecektir. |
NSIL ÇIKARLARSA ÇIKSINLAR BİZİ İLGİLENDİRMEZ ..OYNADIĞIMIZ ZAMAN NELER YAPABİLECEĞİMİZİ HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR ..BİZİMDE BİR SÜRÜ EKSİĞİMİZ VAR AMA ...ÇOĞU MAÇIMIZI KAZANDIK ..İNŞALLAH BU SEFERDE KAZANACAĞIZ..
|
oftaşta kim oynar kim oynamaz bizi ilgilendirmez
bizi ilgilendiren konu nasil oynarız nasl galip geliriz bunun mücadelesini vermeliyiz |
[B]bu maç kesinlikle bizimdir oftaşsporun bence en iyi futbolcusu kaleci hariç Tozoydu bu maç bizimdir kesinlikle[/B]
|
katiliyorum arkadasim sana .bu zihniyetle bir yere varilmaz
|
G.OFTAS HIC YABANA ATILACAK TAKIM DEGIL IKI EKSIKLERI VAR AMA YINEDE [B][COLOR="Red"]DIKKAT [/COLOR][/B]
|
bizi kendi takımımız ilgilendiriyor
|
[B]1 Futbolcu 1 Futbolcudr Biz İşimize Bakalım Önemli Olan O dUr.[/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;319475][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/svsofts2.jpg[/IMG]
Gençlerbirliği Oftaş takımında iki önemli oyuncu sarı kart cezalısı olduğu için Sivasspor’a karşı forma giyemeyecek. Fenerbahçe ile oynadıkları maçta sarı kart gören Tozo ve takım kaptanı İlhan 4. sarı kartılarını görerek cezalı duruma düştüler. Gençlerbirliği Oftaş takımında forma giyen bu iki oyuncunun yer almamasının özellikle defansta ve orta sahada önemli kayıp oldukları ifade edildi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B][/QUOTE] En büyük hata bence karşı takım eksik diye düşünmek... biz çok eksikle çok takımı yendik. bu hataya düşmeyelim.. |
[COLOR="DarkRed"][B]OFTAŞIN GENÇ BİR KADROSU VAR BENCE EKSİKLERİNİN YERLERİNİ DOLDURURLAR...TABİKİ BU BİZİ İLGİLENDİRMEZ...BİZ ÇIKIP OYNAYIP 3 PUANIDA ALIP DÖNERİZ EVİMİZE.....[/B][/COLOR]
|
degil iki eksikle oynamak,hocalari,malzemecileri,kulüp baskanlarida oynasa biz bu maci alacaz yaw alacaz tamamdir o is insallah.
|
[B]gercektende iyi haber yeneceğiz inşaLLah.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:12. |