SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   KARTONLU PROTESTO (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16775)

Rallim58 15.02.2008 18:44

KARTONLU PROTESTO

Arkadaşlar haftaya stada gelecek tüm yiğidolara sesleniyorum:
Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasına gelecek tüm taraftarlar kırtasiyeciden birer beyaz karton alarak, üzerine

"4 EYLÜLDE LİG TV İSTEMİYORUZ" ya da

"HAKKIMIZDIR CANLI YAYIN - LİG TV'DEN SİVAS'A OYUN" vs. vs.

örneklerini aklına gelen yorumlarıyla destek versin HAKARET içermeyen yazılı kartonlarla

AMA HERKES GETİRECEK, ÇÜNKÜ BİR ANDA HERKES AÇACAK STADI SADECE PANKART SARACAK
Böyle varyasyonlarla değişik bir tepki koyarak sesimizi duyurma imkanı buluruz. Karton olduğu için rulo yaparak taşınacağından problemde olmaz. Destek yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum

sivas_kangallı 15.02.2008 18:48

--->: KARTONLU PROTESTO

bence iyi fikir inş yaparsınız...

yenicubuklu 15.02.2008 18:51

-->: KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=Rallim58;320701]Arkadaşlar haftaya stada gelecek tüm yiğidolara sesleniyorum:
Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasına gelecek tüm taraftarlar kırtasiyeciden birer beyaz karton alarak, üzerine

"HAKKIMIZDI CANLI YAYIN - LİG TV'DEN SİVAS'A OYUN" vs. vs.

örneklerini aklına gelen yorumlarıyla destek versin ama HAKARET içermeyen yazılı kartonlarla

Böyle varvasyonlarla değişik bir tepki koyarak sesimizi duyurma imkanı buluruz. Karton olduğu için rulo yaparak taşınacağından problemde olmaz. Destek yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum

Bence de cok iyi fikir aslan yigido!!!
hemen bu isi ciddiye alip icraata koyun gonullerimiz sizinle diyebiliyoruz ancak hollandadan selamlar

yenicubuklu 15.02.2008 18:53

destekliyorum cok iyi dusunmussun yigido

SONMEZ 15.02.2008 18:58

[B]Güzel bir fikir, tebrik ediyorum.[/B]
[B]Bu arada, yazılar okunaklı olmalı...![/B]
[B]Veee... kartonları açtıktan sonra,[/B]
[B]hazır rulo da yapmışken, icap edenlere [/B]
[B]hediye olarak verirsiniz ve de icap eden şekilde[/B]
[B]kullanırlar artık...![/B]

yiğidocan58 15.02.2008 19:05

desteklıyorum guzel fikir bence bi şekilde sesimizi duyurmalıyız.Umarım maça gelen her yiğido üstüne düşeni yapar.

İNADINA 58

basayev58 15.02.2008 19:07

herkes kartonla uğraşmak yerine,tüm tribünler siyah karton açarsa,bu protesto medyayada yansır bence...yoksa tüm stada gelenler pankart hazırlıyıp gelmez,ama bu kartonlar dağıtılırsa,vede maç başlamadan açılırsa,mesaj yerine ulaşır.

alem_halil 15.02.2008 19:08

evet çok güzel düşünmüzsün kardeş bu başlığı arada güncelle bütün yiğidolarımız okusun saygılarımla emeğin için tşk ederiz...şimdiden ben yazı düşünmeye başlayacam..
maçımızı izlemek istiyoru..

merkez_emre 15.02.2008 19:12

kucuk ufak seyler olabılır ama buyuk bı pankart buyuk protesto yapılacagını giç sanmıyorum :D

alem_halil 15.02.2008 19:16

[QUOTE=basayev58;320714]herkes kartonla uğraşmak yerine,tüm tribünler siyah karton açarsa,bu protesto medyayada yansır bence...yoksa tüm stada gelenler pankart hazırlıyıp gelmez,ama bu kartonlar dağıtılırsa,vede maç başlamadan açılırsa,mesaj yerine ulaşır.[/QUOTE]

bunuda yönetim düşünmeli...arkadaş..

altuntas58 15.02.2008 19:30

Çok güzel bir fikir size katılıyorum bu işi organize etmek için bir komite kurulmalı seyirciyi bilinclendirmeli aslında bu karonları herkesin kendisinin getimesi yerine bir sponsor bulunsa daha iyi olur stadyum kapısından girerken herkese bir tane pankart verilirse sesimizi ancak o zaman duyururuz yoksa herkes bir birine güvenir karton pankart getirenler az olur diye düşünüyorum

TracyMcGrady58 15.02.2008 19:51

LigTv aleyhine tezahuratda yapilabilir ama kartonlarla protesto edilirse bilmem cekerler mi. Mac baslarken herkes siyah kartonlari cikarsin ve LigTv aleyhine tezahurat yapilsin

SONMEZ 15.02.2008 19:58

--->: -->: KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=altuntas58;320733]Çok güzel bir fikir size katılıyorum bu işi organize etmek için bir komite kurulmalı seyirciyi bilinclendirmeli aslında bu karonları herkesin kendisinin getimesi yerine bir sponsor bulunsa daha iyi olur stadyum kapısından girerken herkese bir tane pankart verilirse sesimizi ancak o zaman duyururuz yoksa herkes bir birine güvenir karton pankart getirenler az olur diye düşünüyorum[/QUOTE]

[B]Çok doğru ama...
Kim yapacak onu ?
Hani nerde ?[/B]

svs_çapkın_58 15.02.2008 19:58

güzel bir organizasyon olur belki o zaman anlaşılır sivassporumuzun değeri

GuNaY 15.02.2008 21:40

[QUOTE=merkez_emre;320717]kucuk ufak seyler olabılır ama buyuk bı pankart buyuk protesto yapılacagını giç sanmıyorum :D[/QUOTE]

[B]Sana hak vermemek elde değil Emre...
Bunun için çok iyi organize olmuş bir stad gerekir ki, görünen köy klavuz istemez...[/B]

sinan-58 15.02.2008 21:53

[QUOTE=TracyMcGrady58;320737]LigTv aleyhine tezahuratda yapilabilir ama kartonlarla protesto edilirse bilmem cekerler mi. Mac baslarken herkes siyah kartonlari cikarsin ve LigTv aleyhine tezahurat yapilsin[/QUOTE]

bizim seyirci takımı desteklemek için bağırmıyorki lig tv yi protesto etmek için bağırsın tek bir şey yapılabilir yönetim kartonları kendi dağıtırsa olur yoksa bu seyirci hiç birşey yapmaz

sivasfutbol 15.02.2008 22:05

lig tv maçı yayınlamayacak ama yinede protesto edelim tşk.

Rallim58 15.02.2008 22:36

KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=by_hunter;320712]ıyı fıkır ama sızce kameralar bunu cekrmı bence onlara en buyuk ceza kablolarını kesmek aslında:D daha once su devamlı maçlarını verdıklerı takımların yaptııgı gıbı

arkadasın dedıgı bıraz zor olabıler onu kameralar cekmez ama buyk bır panlkart acarsak veya reklam panolarına koyarsak o zaman mecburen cekerler[/QUOTE]

[B]Arkadaş herkes ama herkesten kastımız da bu. Görmemek için kör olmak lazım pozisyonunu biz oluşturmalıyız. Amigo KARTON diyecek biranda tribünler bembeyaz ve protesto yazıları, nasıl çekilmez.
Onlar çekmedi diyelim;
SİVAS'TA YEREL VE ULUSAL YAZILI BASINIMIZIN TEMSİLCİLERİNİN GÖZÜDE KÖR İSE BİZ HİÇBİRŞEYİN MÜCADELESİNİ VERMEYELİM[/B]

TracyMcGrady58 15.02.2008 22:42

[QUOTE=sinan-58;320758]bizim seyirci takımı desteklemek için bağırmıyorki lig tv yi protesto etmek için bağırsın tek bir şey yapılabilir yönetim kartonları kendi dağıtırsa olur yoksa bu seyirci hiç birşey yapmaz[/QUOTE]

Evet dogru, LigTv aleyhine tezahurat yapacaklarina takimi desteklesinler daha iyi ama ben sanmiyom tribünlerde her hangi bir pankartin acilacagini

Rallim58 15.02.2008 23:06

[QUOTE=altuntas58;320733]Çok güzel bir fikir size katılıyorum bu işi organize etmek için bir komite kurulmalı seyirciyi bilinclendirmeli aslında bu karonları herkesin kendisinin getimesi yerine bir sponsor bulunsa daha iyi olur stadyum kapısından girerken herkese bir tane pankart verilirse sesimizi ancak o zaman duyururuz yoksa herkes bir birine güvenir karton pankart getirenler az olur diye düşünüyorum[/QUOTE]

[B]Eğer 1 lira dahi bedeli olmayan kartonu almaya yanaşmayan yiğido varsa ki sanmam, kusura bakmasın ama stada da zahmet edip gelmesin. Dediğiniz gibi sponsorla yazısız siyah karton dağıtımı da olabilir.

Yani o hafta bizim LİG TV'Yİ PROTESTODA FIRSAT HAFTAMIZ

Bunu çok iyi değerlendirmeliyiz, Herkes değişik fikirlerini ortaya koymalı ki en güzeli hangisi ise o uygulanmalı. Bu sayfalar Sivas yerel basın mensupları tarafından da takip ediliyor gerekirse oradan da haber yaptırarak taraftar haberdar edilebilir[/B]

SenSetik 15.02.2008 23:10

bence güzel fikir......ben yapıyorum önümüzdeki hafta..

Yiğiter 15.02.2008 23:13

-->: --->: KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=sensetik;320785]bence güzel fikir......ben yapıyorum önümüzdeki hafta..[/QUOTE]

abi sen [B]"hepimiz freuduz"[/B] yaz da biraz gözleri korksun:D

SenSetik 15.02.2008 23:17

--->: -->: --->: KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=yigiter187;320787]abi sen [B]"hepimiz freuduz"[/B] yaz da biraz gözleri korksun:D[/QUOTE]

:D:D buna gülerim işte yiğiter :D:D

.................................

EyüphanAydın 15.02.2008 23:23

[B]Gerçekten Çok Yerinde Çok Zamanlı Bir Protesto.
Böyle Vasif Olaylara Karşılıksız Kalmamalıyız.Bu Tür Olaylara Tepkimizi Çoğaltıp Hata Yaptıklarını Böyle Bir Yanlış Yaptıklarını Anlayana Kadar Yapmalıyız.
Gerçekten Çok Önemli Bir Konuya Değinmişşiniz,Yoldan Geçerken Görürsem Böyle Bir Fikri Düşünen Her Kim Olursa Küçüğüm Büyüğüm Olsun Başımdaki Fesi Çıkarırım:)[/B]

Yiğiter 15.02.2008 23:24

-->: --->: -->: --->: KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=sensetik;320790]:D:D buna gülerim işte yiğiter :D:D

.................................[/QUOTE]

[B]ben de espiriyi kendime yaparken çok güldüm..:)

ama böyle bir pankart açılsın haftanın fotoğrafı olarak pazartesi günü hıncal uluç 90 dakikada bizi konuşur eminim buna..

[COLOR="Red"]"dikkat et ligtv...7 milyon freuduz":D:D[/B][/COLOR]

[B]adamlar valla sivasın antremanlarını bile canlı yayınlarlar..:D[/B]

Rallim58 15.02.2008 23:31

[QUOTE=yigiter187;320787]abi sen [B]"hepimiz freuduz"[/B] yaz da biraz gözleri korksun:D[/QUOTE]

[QUOTE=yigiter187;320793][B]ben de espiriyi kendime yaparken çok güldüm..:)

ama böyle bir pankart açılsın haftanın fotoğrafı olarak pazartesi günü hıncal uluç 90 dakikada bizi konuşur eminim buna..

[COLOR="Red"]"dikkat et ligtv...7 milyon freuduz":D:D[/B][/COLOR]

[B]adamlar valla sivasın antremanlarını bile canlı yayınlarlar..:D[/B][/QUOTE]

[B]Arkadaşlar antrenmanı bile canlı yayınlatacak FREUDUZ esprisi müsaitse dinleyelim (Uygunsa)[/B]

Rallim58 16.02.2008 00:05

KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=yenicubuklu;320709]destekliyorum cok iyi dusunmussun yigido[/QUOTE]

[B]Daha ne düşüncesi olan çok yiğidomuz vardır ama iş icraatta. Birlikten kuvvet misali herkes taşın altına elini koymalı...
Destek olunmalı, sahip çıkılmalı...
Elin oğlu bizim için taze örnek.....;
[B]Koydu topyekün tepkiyi aldı yayını[/B]
BİZ, HAKKIMIZ OLANI ALAMIYORUZ...
BİRLİK OLAMIYORUZKİ, YAZIK DEĞİLMİ...

4 Eylüldeki maçımız bizim için fırsat, bunuda değerlendiremezsek vah bize vahlar bize[/B]

Sivas-58-58-58 16.02.2008 00:14

hep hayal ürünü bunlar bayrak atkı getirmeyen kartonmu getirecek kendini getirsin türbnde desdek olsun yeter

casus84 16.02.2008 00:28

[QUOTE=Rallim58;320701]Arkadaşlar haftaya stada gelecek tüm yiğidolara sesleniyorum:

"HAKKIMIZDI CANLI YAYIN - LİG TV'DEN SİVAS'A OYUN" vs. vs.

örneklerini aklına gelen yorumlarıyla destek versin ama HAKARET içermeyen yazılı kartonlarla

Böyle varvasyonlarla değişik bir tepki koyarak sesimizi duyurma imkanı buluruz. Karton olduğu için rulo yaparak taşınacağından problemde olmaz. Destek yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum[/QUOTE]

[B]Kesinlikle yapılmalı.Çok isabetli olur.

+1967[/B]

sinan-58 16.02.2008 00:30

arkadaşlar artık kesin bir karar verelim ve herkese duyuralım

asubay 16.02.2008 00:34

arkadaşlar hiç gerek yok yeni federasyon eminim bu olaya müdahale edecktir bir hafta bekleyelim beklenen ilgi gösterilmezse organize olup ayaklanalım yok hak ettiğimiz değer verilirse alkışlayalım

yigidoo 16.02.2008 01:23

gardaslar yayin kararini lig tv vermiyor ki onlari portosto ediyorsunuz. hangi macalari verilecegini federosyon karar veriyor. lig tv de mecburen ona uymak zorunda. onlarin elinde degil yani.gecen sene ligin sonunda kumeye düsmeye oynayan cok takim vardir lig tv hepsini verdi canli ama izni federesyon vermisti.
fikir cok guzel ama yanlis adres. Ulusoy efendi ye söylemeniz gerekti bunu neden bu hafta degisti diye!! antep masin onlar verdirmisti canli olarak bu hafta degisti cünku ts liler bagirdi ulusay hizmetcilerine oda doksan derece döndu.

albina58 16.02.2008 01:38

Üç hafta kadar evvel,sitemiz aracılığı ile liğ tv'ye mail-ler atmıştık,format halindeki mesajımızda,SİVASSPOR'un konumu,nufüs yapısı,nufüsa orantılı liğ tv'ye rayting getirisi konusunda açıklamalar yaptıktan sonra,maçlarımızın yayınlanması konusunda arzumuzu belirtmiştik.
Gönderdiğimiz şikayet mail-leri karşılığında,sorumlu memur,TÜRKAN YILMAZ imzalı,iade mesajı geldi ve detayında,bu şikayetlerimizin,liğ tv yönetimi tarafından dikkate alındığını belirtmişti.
Nitekim son üç haftada maçlarımız yayınlanmakta ve sonrası için TÜRK halkına özgü olarak,kızdırmadan yani rest çekerek inatlaşmaya varmadan,bize özgü yapma dediğimiz zaman yapıldığı bir ortamda günümüz şartlarında medeni bir yolla sadece mail-ler atarak,liğ tv'yi etkimiz altına alır ve ekonomik piyasa koşullarında arz-talep dengesi oluşturarak daha fazla maçlarımızın yayın hakkına sahip olabiliriz.

cem 16.02.2008 02:04

çok guzel dusunulmus bı fıkır hemen uygulanmalı... sivassporum iddada bıle isim sahıbı oldu artık(iddaa artık maclarımıza alt ust ve ılkyarı ıkıncı yarı bahıs atma onerısı getırdı) neden maclarımız verılmesın...

Rallim58 16.02.2008 07:23

[QUOTE=asubay;320819]arkadaşlar hiç gerek yok yeni federasyon eminim bu olaya müdahale edecktir bir hafta bekleyelim beklenen ilgi gösterilmezse organize olup ayaklanalım yok hak ettiğimiz değer verilirse alkışlayalım[/QUOTE]

[QUOTE=yigidoo;320833]gardaslar yayin kararini lig tv vermiyor ki onlari portosto ediyorsunuz. hangi macalari verilecegini federosyon karar veriyor. lig tv de mecburen ona uymak zorunda. onlarin elinde degil yani.gecen sene ligin sonunda kumeye düsmeye oynayan cok takim vardir lig tv hepsini verdi canli ama izni federesyon vermisti.
fikir cok guzel ama yanlis adres. Ulusoy efendi ye söylemeniz gerekti bunu neden bu hafta degisti diye!! antep masin onlar verdirmisti canli olarak bu hafta degisti cünku ts liler bagirdi ulusay hizmetcilerine oda doksan derece döndu.[/QUOTE]

Bu hafta içi yeni federasyondan zaten genel anlamda bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Ona görede nihai rota belirlenir ama ;

-EN KÖTÜ KARAR BİLE KARARSIZLIKTAN İYİDİR

-BİZ PROTESTO KONUSUNDA DUYARLI VE KARARLI DAYANIŞMA İÇİNDE OLALIM,TOPLU TEPKİ GÖSTERMESİNİ BİLELİM GERİ ADIMI KİM ATACAKSA O ATSIN . FEDERASYONMU-LİG TV Mİ FARKETMEZ.

alem_halil 16.02.2008 10:04

gençler maçını alırsak büyük ihtimal rize maçı canlı yayınlanır biz tepkimizi gösterelim tanısınlar bizi duyarsız kalmayalım saygılarımla gençler maçında sivasımıza yürekten başarılar dilerim..

Rallim58 16.02.2008 10:10

KARTONLU PROTESTO

[QUOTE=albina58;320836]Üç hafta kadar evvel,sitemiz aracılığı ile liğ tv'ye mail-ler atmıştık,format halindeki mesajımızda,SİVASSPOR'un konumu,nufüs yapısı,nufüsa orantılı liğ tv'ye rayting getirisi konusunda açıklamalar yaptıktan sonra,maçlarımızın yayınlanması konusunda arzumuzu belirtmiştik.
Gönderdiğimiz şikayet mail-leri karşılığında,sorumlu memur,TÜRKAN YILMAZ imzalı,iade mesajı geldi ve detayında,bu şikayetlerimizin,liğ tv yönetimi tarafından dikkate alındığını belirtmişti.
Nitekim son üç haftada maçlarımız yayınlanmakta ve sonrası için TÜRK halkına özgü olarak,kızdırmadan yani rest çekerek inatlaşmaya varmadan,bize özgü yapma dediğimiz zaman yapıldığı bir ortamda günümüz şartlarında medeni bir yolla sadece mail-ler atarak,liğ tv'yi etkimiz altına alır ve ekonomik piyasa koşullarında arz-talep dengesi oluşturarak daha fazla maçlarımızın yayın hakkına sahip olabiliriz.[/QUOTE]

[B]Hafta boyunca yazdık yazıştık mail gönderen kaç kişi oldu Allah Aşkına. Adamlar organizeli şekilde bir anda 6000 kişi Lig Tv*yi adeta ablukaya aldılar. Biz................
Aynı sayı aynı kişiler aynı yüzler,

BU HAFTAKİ ORGANİZELİ PROTESTO GELECEĞİMİZE YÖN ÇİZER diye düşünüyorum [/B]

puar 16.02.2008 10:17

site yönetimi açılış sayfasına güzel bir protesto yazmalı....

Rallim58 16.02.2008 10:40

[QUOTE=puar;320919]site yönetimi açılış sayfasına güzel bir protesto yazmalı....[/QUOTE]

[B]Site yönetimi bu sayfayı bir haftadır okumuyor galiba[/B]

Buraq58 16.02.2008 10:41

[B][B]İyi Fikire Benziyo Değilmi.[/B]
Arkadaşlar.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:36.