![]() |
MAÇIN ARDINDAN
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/b.uygun2.jpg[/IMG]
Süper Lig'de zirveyi kovalayan Sivasspor, zorlu Bursa deplasmanından 3 puan çıkartarak takibini sürdürdü... Maçtan sonra teknik adamlar şunları söyledi... Fenerbahçe'nin puan kaybettiği bir haftada Bursaspor'u deplasmanda son dakika golüyle yenmeyi başaran Sivasspor'da yüzler gülüyor. [B]Kulüp Başkanı Mecnun Odyakmaz[/B], sonuna kadar mücadele edeceklerini söylerken, Teknik Direktör Bülent Uygun; "Allah bizim düşmemizi istemiyor, inandığımız yolda inandığımız insanlarla devam edip, başaracağımıza inanıyorum" dedi. Geçtiğimiz haftanın flaş takımlarından Bursaspor bugün kendi sahasında Sivasspor'a 1-0 yenildi. Maçın ardından Sivas camiasında sevinç gözlenirken Yeşil Beyazlı takımda yüzler gergindi. Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, şampiyonluk yolunda sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. [B]Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun[/B] da geçtiğimiz hafta Rizespor karşısında alınan beraberlik sonrası takımın düştüğü yönünde eleştirilere sitem etti. Uygun; "Allah bizim düşmemizi istemiyor. Allah'a şükürler olsun, inandığımız yolda inandığımız insanlarla yola devam edeceğiz. Önümüzdeki iki hafta son derece önemli. Bu iki haftayı atlatırsak başaracağımıza inanıyorum. En azından Anadoludan şampiyon bir takımın çıkabileceğini herkese gösterdik. İnanın yedek kulübesine otorttuğum kaleci Petkov'un kolu kırık, ama yinede yedek yazdık. Akın da bugün dördüncü sarı kartını gördü. A milli takımlarda oynayan 4 oyunmucumuzdan yoksunuz, kısıtlı kadroyla mücadele ediyoruz" dedi. [B]Sivassporlu Mehmet Yıldız ve Abdurrahmen Dereli[/B] ise takım olarak iyi mücadele ettiklerini, golün daha erken dakikalarda gelmesi gerektiğini söylediler. [COLOR="Green"][B]BURSA CEPHESİ[/B][/COLOR] [B]Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba[/B] ise gol yollarında başarılı olamadıklarını, hafta içerisinde gol çalışmalarına rağmen ftubolcularının ilk yarıdaki iyi oyunu golle süsleyemediklerini kaydetti. Aybaba, oyuncularıyla biraraya gelip önümüzdeki hafta maçlarına konsantre olacaklarını belirtti. Bursasporlu Cihan ile Ömer Erdoğan da iyi mücadele etmelerine karşın golü bulamadıklarını kaydetti. Öte yandan, göreve geldiğinden bu yana ilk kez Samet Aybaba Bursaspor'lu taraftarlar tarafından tribünlere çağrıldı. [B]internetspor.com[/B] |
-->: MAÇIN ARDINDAN
cok iyi oynadik. Bursaspor da iyi oynadi onlari kutlarim. Tabiki son dakkada gol yemek her takimi üzer. Biz gol attik sevindik moralli sivasa dönüyoruz. Insallah daha illerlere gideriz.
|
--->: MAÇIN ARDINDAN
İNANMAK BAŞARININ YARI İNANINCA OLUYO DİMİ BÜLENT HOCA EGERKI ANTEP.Ç.RİZE MAÇLARINDA FENER MACINDADA ENAZ 1 PUAN ŞÇIN İNANARAK OYNASAYDIK BUGUN ENAZ 4 PUAN FARK ATMISTIK BU ISTANBUL MUHALLEBI ÇOCUKLARINA BEA ..
HADI BAKALIM ANKARAGUCU MACI SON SANSINIZ EGER III BI SKORLA GALIP GELIRDE TARAFTARIMIZLA MAC SONUNDA IYI BIR SHOW YAPARSAK OZAMAN BIZLER TUM TURKIYEDEKI YIGIDOLAR TEK YUREK TEK BILEK OLUP SIZLERE CANI GONULDEN INANACAKTIR..EYVALLAH.. OPUYORUM ALINLARINIZDAN SIZLERI..AMA NOLUR B IZI SU RUYAYA INANDIRIN BE BÜLENT HOCAAA HA HADI BE YURU BEEE YIGIDOM .. ISTBULDAN KASIMPASA MACINI IPLE CEKEN 20 BIN YIGIDODAN SADECE BIRIII HOS VE BASARILARLA KALIN |
[B][COLOR="Indigo"]Evet gelecek hafta kaleye kim geçecek. Volkan mı ? Yoksa Petkoviç oynayabilir mi ?[/COLOR][/B]
|
altın değerinde 3 puan aldık iyi oynadık ve emeğimizin karşılığını aldık.
|
UZUN ZAMANDIR TAKIMI BU KADAR CANLI VE DİRİ GÖRÜYORUM İYİ OYNADIK İYİ MÜCADELE ETTİK FARKLIDA BİREBİLİRDİ FAKAT OLMADI. BEN İNANIYORUM Kİ VOLKAN ÜNLÜ KALEMİZİ BAŞARIYLA KORUYACAKTIR...
|
petkivi hala duzelmedimi insalah volkanda akin gibi olur
|
[B]güzel bir mac oldu :) dostluk kazandi
iki takimda cok iyi mücadele etti her iki takimda gol kacirdi mac bizim icin daha önemliydi sonucta zirve yarisindayiz :) golü bulup kazanan taraf biz oldugumuz icin mutluyum takimi teknik heyeti taraftari tebrik ederim[/B] |
tek kelimeile superdi ama o gole kadar benim neler yasadigimi benimle maci izleyenler bana anlatiyorlar kisaca onlar maci degil beni izlemisler
gerisini siz tahmin edin. A-----Z YE HERKESE TESEKUR EDERIM. |
[B]Muhteşem bir galibiyet ve 3 puan.
İlk yarı Bursa, İkinci yarı biz iyi oynadık. İlk yarı, bursa farkı yakalayabilirdi, İkinci yarı biz farka gidebilirdik. Dikkatimi çeken ve sevindiğim bir durum var ki : Maçın son dakikasında, sağ bekimiz Abdurrahma DERELİ, sağ kulvardan depar atıyor, sağ açıktan defansın arkasına sızıyor ve golü atıyor...! Bu durum, ne kadar mücadeleci ve ne kadar fizik gücümüz olduğunun göstergesidir. Helal olsun Paşalara.[/B] |
Ligde artık son on haftaya giriyoruz ve liderle aramızda sadece bir puancık:) var. Rakiplerin fikstürüne ve bizim fikstürümüze bakınca eğer bu takıma Oliviera bir an evvel katılırsa dört takım arasında en güçlü şampiyon adayı biziz diyebiliriz.
Defansımız ve kalecimiz mükemmel, sadece ilerde Mehmet Yıldız'ı besleyecek ve rahatlatacak bir orta sahamız yok. Maalesef Muhammed Ali dökülüyor. Umarım Bülent hoca buraya bir an evvel el atar... |
Muhammed ali'nin takıma zerre kadar faydası yok. Bence kendine gelene kadar yedek kalması gerekiyor. Yerine kimi oynatsalarda ondan daha iyi oynayacağına adım gibi eminim.
Biran önce kendine gelmeli, takımın kaderiyle oynamaya hakkı yoktur. |
Bursa taraftarı süper valla, işte takım böyle desteklenir.
Statları yeşil beyaz ırmağıydı adeta, bir o kadar da efendiler. |
radyodan dinledim maci heycanli bir mac olmustu gulen taraf biz olduk
|
gerçekten önemli bir galibiyet umarım hep böyle gider istanbul takımları yenilir ve biz şampıyon oluruz
|
Takımımızda düşüş olmadığı gibi,liğe verilmeyen her ara bizim için avantajdır.Bu avantajı bugünde kullandık,zira bir önceki hafta fener'e karşı oynayan bursaspor'da ilk yarı ortaya koyduğu ve tükettiği kondisyondan başka hiçbir şey yokdu.
Her zaman söylediğim,takım futbolunda teknikdirektörün talimatlarına sonuna kadar uyan takımımız galibiyete her zaman yakındır,rakip kim olursa olsun.Yeterki takım düzeninden kopmayalım,tıpkı ilk devre kendi evimizde bursa spor karşısında 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmayan takımımız sonuçta gülen taraf olmuş ve 3-2 almışdı maçı. Bu liğ son beş hafta kendi evimizde oynayacağımız maçlarda çözülecek.Kayseri-bjk ve gs maçları bu liğin düğümünü çözer,o zamana kadar gerek sakatlık,gerekse başka nedenlerden dolayı takımımızın başına birşey gelmesse mutlu sona ulaşan takım biz oluruz.Fikstür avantıjı ile son beş hafta evimizde oynayacağımız bjk-gs maçları,gerek fenerbahçeden sonra bizimle oynayacak takımların kondisyonu bitmiş halde olmaları,diğer takımlardan bizim bir adım önde olduğumuz kanıtıdır. Umarım,yeni gelen federasyon,bazılarına şirin gözükmek için bazı filimler çevirmez. Birde asıl önemli olan konu,ilk beş içinde olacağımız kesinleştiği bu hafta itibari ile oynayacağımız avrupa arenasında,sahip olduğumuz bütçe hiçbirşeydir.Avrupa arenasında sıradan bir mücadelenin maliyeti 25-30 milyon dolardan başlar ve ekstra masraflarıda(konaklama vs.) cabası.Geçmiş yıllarda avrupa arenasında mücadele ederek sonra uzun zaman bunun külfetini ödemek zorunda kalan takımları(Gençlerbirliği-denizli-erciyes vs.) unutmayalım. |
-->: --->: MAÇIN ARDINDAN
[B][QUOTE=albina58;328059]Takımımızda düşüş olmadığı gibi,liğe verilmeyen her ara bizim için avantajdır.Bu avantajı bugünde kullandık,zira bir önceki hafta fener'e karşı oynayan bursaspor'da ilk yarı ortaya koyduğu ve tükettiği kondisyondan başka hiçbir şey yokdu.
Her zaman söylediğim,takım futbolunda teknikdirektörün talimatlarına sonuna kadar uyan takımımız galibiyete her zaman yakındır,rakip kim olursa olsun.Yeterki takım düzeninden kopmayalım,tıpkı ilk devre kendi evimizde bursa spor karşısında 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen oyun disiplininden kopmayan takımımız sonuçta gülen taraf olmuş ve 3-2 almışdı maçı. Bu liğ son beş hafta kendi evimizde oynayacağımız maçlarda çözülecek.Kayseri-bjk ve gs maçları bu liğin düğümünü çözer,o zamana kadar gerek sakatlık,gerekse başka nedenlerden dolayı takımımızın başına birşey gelmesse mutlu sona ulaşan takım biz oluruz.Fikstür avantıjı ile son beş hafta evimizde oynayacağımız bjk-gs maçları,gerek fenerbahçeden sonra bizimle oynayacak takımların kondisyonu bitmiş halde olmaları,diğer takımlardan bizim bir adım önde olduğumuz kanıtıdır. Umarım,yeni gelen federasyon,bazılarına şirin gözükmek için bazı filimler çevirmez. Birde asıl önemli olan konu,ilk beş içinde olacağımız kesinleştiği bu hafta itibari ile oynayacağımız avrupa arenasında,sahip olduğumuz bütçe hiçbirşeydir.Avrupa arenasında sıradan bir mücadelenin maliyeti 25-30 milyon dolardan başlar ve ekstra masraflarıda(konaklama vs.) cabası.Geçmiş yıllarda avrupa arenasında mücadele ederek sonra uzun zaman bunun külfetini ödemek zorunda kalan takımları(Gençlerbirliği-denizli-erciyes vs.) unutmayalım.[/QUOTE] Ben avrupada oynamanin kulfeti olacagini zannetmiyorum.. Avrupada oynamak icin de ayrica guclu butcelere gerek yok.. tabiki iyi sonuclar icin iyi butce lazim ama artik eskisi gibi degil.. avrupa kupalarinda oynayan takimlar ilk turlarda elenseler bile karli cikiyorlar bu isin icinden...[/B] |
[B][COLOR="Blue"]İyi Gidiyoruz...
Emekleri geçenlerden allah razı oLsun sivas adına, özeLLikLe Mecnun ßaşkandan ve ßüLent Hocamızdan !![/COLOR][/B] |
[QUOTE]Avrupa arenasında sıradan bir mücadelenin maliyeti 25-30 milyon dolardan başlar ve ekstra masraflarıda(konaklama vs.)[/QUOTE]
Arkadaşım bunuda nereden çıkartın şimdi? Aslı astarı yoktur bu söylediklerinin. Bilmeden konuşmayalım lütfen. Reklam, tv, uefa'dan alınan paralar ne kadar sen biliyormusun. UEFA kupasında sivassporu öyle kolay eleyebileceklerini üstelik hiç sanmıyorum. |
arkadaşlar kasımpaşa maçı da dahil firesiz atlatırsak aradaki maçlarımızı birinciliği alabiliriz. üstteki takımların oynayacakları zorlu maçlar var.
inş üstesinden geleceğiz. bursa maçından cok korkuyordum. yigidolarımız bizleri birkez daha gururlandırdı. hepsine teşekkürler. başkanımıza hocamız futbolcularımıza taraftarımıza tek tek teşekkürler. |
HOCAMMMMMMM. ORTASAHA....ORTASAHA...ORTASAHAA. BURASI ÇOK SOS VERİYOR.BURAYA MÜCADELECEİ,TEKNİĞİ İYİ,KUVVETLİ,ŞEYTAN BİRİ OLMASI LAZIMMM. MUSAA DA ARTIK ZAYIF KALIYOR FİZİKMAN. ŞU ANDA EN İYİSİ İLHAN UMMAK. ACİLL ORTASAHAYA Bİ ÇÖZÜM. DİKKAT EDİN BURSA MAÇINDA DEFANS İYİ OLMASA ÇOK KÖTÜ OLURDU SONUÇ. DEFANSIN BURSALI FORVETLERLE DEVAMLI KARŞIKARŞIYA GELİP ZOR DIRIMA DÜŞMELERİ ORTASAHANIN YARATICI,MÜCADELECİ,VE ZEKİİ DAVTRANMAMALARINDAN KAYNAKLANIYOR.
|
Gerçekten çok güzel vede anlamlı bir galibiyetti...Bursada canlı izleyen biri olarak Adamların shovlarını izledik gerçektende eğlenmesini çok iyi bilen bir kitleleri vardı...Turbunde onlar stadda biz kazandık
|
[QUOTE=serhatcan;328121]HOCAMMMMMMM. ORTASAHA....ORTASAHA...ORTASAHAA. BURASI ÇOK SOS VERİYOR.BURAYA MÜCADELECEİ,TEKNİĞİ İYİ,KUVVETLİ,ŞEYTAN BİRİ OLMASI LAZIMMM. MUSAA DA ARTIK ZAYIF KALIYOR FİZİKMAN. ŞU ANDA EN İYİSİ İLHAN UMMAK. ACİLL ORTASAHAYA Bİ ÇÖZÜM. DİKKAT EDİN BURSA MAÇINDA DEFANS İYİ OLMASA ÇOK KÖTÜ OLURDU SONUÇ. DEFANSIN BURSALI FORVETLERLE DEVAMLI KARŞIKARŞIYA GELİP ZOR DIRIMA DÜŞMELERİ ORTASAHANIN YARATICI,MÜCADELECİ,VE ZEKİİ DAVTRANMAMALARINDAN KAYNAKLANIYOR.[/QUOTE]
KARDEŞ AZ KALDI ŞU OLİVİERANIN SORUNU ÇÖZÜLÜRSE İNŞALLAH GERÇEKTEN TEKNİK BİR OYUNCU OLDUĞU SÖYLENİYOR. ONDAN SONRA SİVASIMIZIN TEK ESKİĞİ ORTA SAHA SORUNU DA GİDERİLMİŞ OLACAK. MUHAMMET ALİ HEM ORT. HEM FORVET HATTA BURSA DA HEMDE DEFANS YAPTI. MECBUREN ORTA BOŞ KALDI. AMA BENİM YETERSİZ BULDUĞUM OYUNCU GENÇ YAŞINA RAĞMEN SEZER NEDEN OYNAYAMIYOR EN AZINDAN KOŞMASI LAZIM GELMEZ M? |
[QUOTE=kadir984;328124]KARDEŞ AZ KALDI ŞU OLİVİERANIN SORUNU ÇÖZÜLÜRSE İNŞALLAH GERÇEKTEN TEKNİK BİR OYUNCU OLDUĞU SÖYLENİYOR. ONDAN SONRA SİVASIMIZIN TEK ESKİĞİ ORTA SAHA SORUNU DA GİDERİLMİŞ OLACAK. MUHAMMET ALİ HEM ORT. HEM FORVET HATTA BURSA DA HEMDE DEFANS YAPTI. MECBUREN ORTA BOŞ KALDI. AMA BENİM YETERSİZ BULDUĞUM OYUNCU GENÇ YAŞINA RAĞMEN SEZER NEDEN OYNAYAMIYOR EN AZINDAN KOŞMASI LAZIM GELMEZ M?[/QUOTE]
Evetttt iyi irdelemişsin. SEZER denen futbolcu genç,fiziği de mükemmel,tekniğide fenaa değil. ama ama ama ger gör ki oynamıyorr. ,eğer kafasını kullanıp birazda mücadele etse hem sivassporun değişmez oyuncusu olacak hemde kalburüstü bir futbolcu olacak.Bu nun için de en büyük görev bülent uyguna düşüyor.onu yetiştirmeli,konuşmalı,taktikler vermeli. |
Öncelikle Bursaspor taraftarını kutlarım. Ben böyle taraftar Anadolu'da görmedim kim ne derse desin. Hatta bence 3 büyüklerden bile iyiler diyebilirim. Sivas'ta böyle bir atmosferde futbol oynandığını düşünmek değil, hayal etmek bile [B]imkansız[/B] bence. Neyse, tekrar Bursaspor taraftarını kutlarım.
İkinci kutlanacak kişi ise Bülent UYGUN. Yerinde müdahaleler ve oyuncu değişiklikleriyle maçın 2. yarısında oyun kontrolünü elimizde tuttuk ve her zaman olduğu gibi ilk yarı rakibi tarttık,ölçtük, biçtik ve 2. yarıda da oyunu yine lehimize çevirdik. Bu Bülent UYGUN'un zaferidir. Son günlerin flaş takımı Bursa'da yenmek kolay değildi. Futbolcular ise ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Hele de Akın yükselen performansını (son dakika da gördüğü sarı kartla durdurmaz inşallah) tüm Türkiye'ye bir kez daha gösterdi. Bence bu haftanın takımı [B]Sivasspor[/B], haftanın yıldızı ise [B]Akın Vardar[/B] olmalı. Önümüzde ki 4 haftalık periyotta Ankaragücü, V.Manisaspor (D), Konyaspor ve Kasımpaşa (D) maçlarını 10 - 12 puan alabilirsek Beşiktaş maçı öncesi şampiyonluk için en kuvvetli adayız. . |
çok önemli bir galibiyet oldu....umarım bu böyle devam eder ve biz şampiyon oluruz
|
[B]İvan Petrov Chetkov 3 Pozizyona Girdi 3 Dışarı Gitti.!
1-0 Olsun Bizim Olsun (Ollduu)) :)[/B] |
hocam bence son 2-3 mactir kötü oynuyoruz bu mactada iyi oynamadik ama kazanmasini bildik bu performans düzelmesi lazim
|
arkadaşlar seniye bu kadro şampiyon olur kesin :akın,hayrettin,mehmet yıldız,sedat,murat,apdurrahman,balili,yasir,sylla,diallo
bu kadro korusun sivas seniye kesin rahat şampiyon olur. |
Bu kadar zorlu deplasmanda lige kalma savaş veren takımı yenmek büyük başarı,
Zaten takımımız kendi oyununu oynadığı zaman yenemeyecek takım yok, Ligin en az gol yiyen takımıyız, Şampiyonluk artık hayal değil ama şanş da olmalı |
[B]biz daha istekliydik galibiyet için daha erken gelebilirdi ve farklı bitebilirdi...[/B]
|
önümüzdeki fixtür bizim için avantajlı gibi görünsede ....daha zor yollardan geçicez......
|
[B]Çok Zorlu Bir Deplasmandı.
Sivasspor' Şans Verilmedi. Ama Sivasspor'un Yakaladığı Muhteşem Çıkışı Unutmuş Olmalılar. Sivasspor Oynadı,Yılmadı Ve Kazandı. Gerçekten Tebrik Ediyorum Futbolcularımızı Teknik Heyetimizi Bülent Hocamızı Ve Yanlız Bırakmayan Taraftarlarımızı.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:12. |