![]() |
ADAY KADRO AÇIKLANDI
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/mehmetmillitkm.jpg[/IMG]
A Milli Takım'ın 26 Mart 2008 Çarşamba günü saat 20.00'de Beyaz Rusya ile oynayacağı özel maçının aday kadrosu ve kamp programı belli oldu. Mehmet Yıldız aday kadroda yer alıyor. Milli Takım, 23 Mart Pazar günü saat 17.00'de Polat Renaissance Hotel'de toplanacak. 24 Mart Pazartesi günü Türkiye Futbol Federasyonu ve Garanti Bankası arasında Polat Renaissance Hotel'de düzenlenecek imza töreninden önce Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim saat 11.00'de aynı salonda bir basın toplantısı yapacak. Milli Takımımız, 24 Mart Pazartesi akşamı saat 19.00'da Galatasaray Metin Oktay Tesisleri'nde basına tamamen açık bir antrenman yapacak. 25 Mart Salı günü saat 11.00'de Minsk'e hareket edecek olan Milli Takımımız, Beyaz Rusya'da Hotel Europe Minsk'de konaklayacak. Milli Takımımız, 25 Mart Salı günü saat 19.00'da maçın oynanacağı Dinamo Stadı'nda basına 15 dakika açık bir antrenman yaparak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayacak. Milli Takımımız, Beyaz Rusya ile yapılacak hazırlık maçının ardından saat 23.30'da Türkiye'ye dönecek. [B]A Milli Takım'ın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:[/B] Volkan Demirel, Mehmet Aurelio, Uğur Boral, Yasin Çakmak, Gökhan Gönül, Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Hakan Kadir Balta, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Arda Turan (Galatasaray), Rüştü Reçber, Serdar Özkan, Gökhan Zan (Beşiktaş), [B][COLOR="Red"]Mehmet Yıldız (Sivasspor), [/COLOR][/B]Gökhan Ünal (Kayserispor), Tolga Zengin (Trabzonspor), Gökhan Emreciksin (MKE Ankaragücü), Remzi Giray Kaçar (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor), Mustafa Sarp (Bursaspor), Emre Aşık (Ankaraspor), Nihat Kahveci (Villarreal), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Halil Altıntop (Schalke 04), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Tümer Metin (Larissa), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Caner Erkin (CSKA Moskova) |
--->: A Milli Takım kadrosu açıklandı!
ya bu hoca tam bir ahmak fenerde oynamayan tum oyuncuları doldurmuş
|
vay be ismini unuttugumuz futbolcular kadroda bizde sadece mehmet yildiz yuh be
|
bu hocan tam bi gslı lan emre aşık topmu oynuyo bizim murat nerde lan hoca sen mehmet yıldızıda alman ama ayıp olmasın diye alıyon...milli maçlarını sırf mehmet yıldızımız var diye izliyorum..yoksa bu hocanın kadrosu izlenirmi.
|
[B]Tolga Zengin ve Selçuk Şahinin Bu takımda işi yokh...boşa cagrılmışlar.. Akın Vardar Çagrılmalıydı bence..Akının Performansını görmemek için kör olmak gerek[/B]
|
-->: A Milli Takım kadrosu açıklandı!
bence murat sözgelmezde kadroya alınmalıydı
|
-->: A Milli Takım kadrosu açıklandı!
tolgayi nediye cagiriyo anlamaiyorum akin varken Caner Erkin (CSKA Moskova) Mustafa Sarp (Bursaspor), Emre Aşık (Ankaraspor), Gökhan Emreciksin (MKE Ankaragücü), bunlar bnce milli takimda oynayabilecek kapasitede degil
|
akın,murat,abdurrahman nerde bunlar galıba terımde geçici körlük var allah şifasını versin....
|
MİLLİ TAKIMDA YENİ YÜZLER GÖRMEK GÜZEL FAKAT SİVASIMIZDAN BİR TANE FUTBOLCU GÖRMEK ÜZÜCÜ. NE YAPALIM İLERDE BU SAYININ ARTMASINI BEKLİYECEĞİZ...
|
[QUOTE=firath;336459]ya bu hoca tam bir ahmak fenerde oynamayan tum oyuncuları doldurmuş[/QUOTE]
arkadşım sana yuzde yuz katılıyorum adamlar bı şampıyonlar liginde başarılı oldu dıye nerdeyse hepsini almış yawww w w w bu yuzden ana dolu kulupleri avrupada başarılı olamazzz fatih hoca birazda anadoludaki genç yeteneklere şans vermesi lazımmm:) |
--->: ADAY KADRO AÇIKLANDI
Ya ben daha bişe demiom.Adam Murat Sözgelmez gibi adamı kadroya almamış gitmiş Emre'yi almış.Bi de ilk 11 oynarsa siz görün.
|
--->: -->: A Milli Takım kadrosu açıklandı!
[QUOTE=yigido_furkan;336483]tolgayi nediye cagiriyo anlamaiyorum akin varken Caner Erkin (CSKA Moskova) Mustafa Sarp (Bursaspor), Emre Aşık (Ankaraspor), Gökhan Emreciksin (MKE Ankaragücü), bunlar bnce milli takimda oynayabilecek kapasitede degil[/QUOTE]
çifte standart var arkadaşlar bencede bu oyuncuların milli takımda işi yokk k kk nerde bizim akın abdurrahman murat felan hocaaaaa aaa adamı deli etme bida olmasınn n n nn portekiz maçını sivassporun kadrosuyla yapacaz inşallahhh:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
-->: ADAY KADRO AÇIKLANDI
bence akın ve murat alınmalıydı ama bizi temsil eden mehmet yıldız var
|
[B][COLOR="Indigo"]Abdurrahman veya Musa alınabilirdi bence. [/COLOR][/B]
|
garip bi kadro.ama fatih hoca işini biliyodur inşallahh....
|
[B]Hayrettin'in çağırılması lazımdı bence..[/B]
|
[B]Milli Takıma Çağrılan Futbolcularımız
A Milli : [COLOR="Red"]Mehmet YILDIZ[/COLOR] A2 Milli : [COLOR="Red"]Murat SÖZGELMEZ[/COLOR] U19 - U18 : [COLOR="Red"]Fatih SANDALLI[/COLOR][/B] |
[B]Fatih Hocamıza Saygımız Sonsuz Ama,
Bu Konuda Eleştirmek İstiyorum. Gerçekten Sivasspor'da Çok İyi Oyuncuları Almamış.[/B] |
Hocam allah aşkına sen nasıl iş yapıyorsun ya yasin çakmağı neden alıyorsun giray ı neden alıosun serkan kırıntılıyı neden alıyorsun murat sözgelmez akın vardar haketmiomu vicdansız herif
gökdeniz milli takım a ne verio ya ben böle birşey görmedim ya adamları sogutuo milli takımdan |
akın yok murat yok bu ne biçim kadro ya.
|
ben artık fatih terim'e inanmıyorum.sayı vermek istemiyorum,isim de vermek istemiyorum,ama sivasspordan birkaç oyuncu daha milli takıma çağrılmalıydı
|
-->: --->: A Milli Takım kadrosu açıklandı!
[QUOTE=firath;336459]ya bu hoca tam bir ahmak fenerde oynamayan tum oyuncuları doldurmuş[/QUOTE]
Hakaret etmeyelim bize yakışmaz. Şöyle diyebiliriz GS. ye diyet borcunu ödüyor. |
[B]FATIH HOCAMINIZIN VARDIR BI BILDIGI ...![/B]
|
[B]neden sadece mehmet tıldız çağrılıyorki
aha kapı gibi abdurrahman var sonra panter akın var ve şuan türkiyenin en az gol yiyen kalecisi defansta murat var hey terim hey doldur bakalım istanbullu adamları doldur ne olacaksa[/B] |
haklısın toprağım sana katılıyom yasin ve selçuk un ne işi var ya |
ligde en az gol yiyen takımın savunmasının en iyi oyuncusu [B]MURAT SÖZGELMEZİ[/B] kadroya almayıp, fenerbahçede sadece bi kaç maç oynayabilen [B]yasin[/B]i ve ligde 32 gol yemiş ligde kalmak için çırpınan bi takımın defans oyuncusu [B]emre aşık' [/B]ı kadroya alan fatih terime hakkımız helal değildir ... [B]YAZIKLAR OLSUN [/B], benim ay-yıldızlı onurlu formamın yönetimini elinde bulunduran imparator(!)[B] fatih terim [/B].. pırıl pırıl parlayan,her geçen gün oyununu dahada ileri götüren, muhteşem bi oyuncunun geleceği ile oynamaya hakkın yok..
|
bence fatih terimin direk gönderilmesi lazım........................
|
[B]inş. mehmeti ilk 11 de oynatır [/B]
|
[B]fatih terim sanırım artık bunadı seçtiği oyunculara bakıyorum 1-sabri ne olduğu belli değil adam kodro dışı kalıyor fatih terim rica ediyor geri dönüyor ama adam hala aynı değişen bir şey yok.Sabri şimdi Abdurrahman'dan daha iyi oynuyor diyen varsa vatan haini derim ben 2- emre aşık bu adam hangi takımda oynuyor inanın onu bile bilmiyorum.Buna karşılık murat sözgelmez e bakıyoırum adam gol atıyor gol kurtarıyor ve takımının en istikrarlı oyuncusu .Fatih hoca gözündeki at gözlüklerini çıkar da etrafına bak Türkiyede sadece istanbul takımları futbol oynamıyor. Uefa başarı sıralamasına giren Sivas spordan sadece mehmeti alarak aklın sıra Sivas tan da oyuncu aldım diyeceksin ama eminin 1 dakika bile oynatmayacaksın.Hoca birilerine yaranmışlık yapma, adaletli ol yoksa şampiyonada Fatih terim istifa diye bağırtır o yaranmaya çalıştıkların o zamanda seni kimse kurtaramaz.Gerçi sen umrumda değilsin ama olan Türkiye'ye olur.[/B]
|
Arkadaşlar sivassporumuzdan mehmet yıdız'ın aday kadroya girmesi beni sevindirdi ama sivassporumuzda bir sürü milli takım düzeyinde futbolcu var onlar niye yok aday kadroda.
|
şimdi küfretsen günah etmesen için içini yiyor. gelde çık işin içinden. be adam görmedin mi selçuk denilen adamın sevilla karşısında fenere yaptıklarını izlemedin mi kasımpaşa fener maçını. be adam göremedinmi bizim murat sözgelmezin gol attığını görmedin mi kaleden top çıkarıp gol önlediğini.
onu da geçtim teknik traktör ; abdurrahman gibi atom karınca misali çalışan bir oyuncuyu da mı görmedin. yazık senin kafanda zaten kadro olışturmuşsun. (fb-gs-bjk-(ve diğerleri 3 kişi) çok yazık |
Murat sözgelmez i,akın vardar ı,abdurahman ı,ve hatta ilhan ummak ı ( dikkat edin bu ilhana cidddi ciddi sivassporun en faydalı futbolcularından ) görmeyen,inkar eden bir teknikdirektör ülkesini düşünmüyor kendi egosunu tatminn ediyor demektir.
|
[B][COLOR="Red"]tslu togayı alıp AKIn2ı almayan zihniyeti kınıyorum...[/COLOR][/B]
|
[B]GERCEKTENDE FATIH TERIMIN ADAY KADROSU ELSTIRILEBILIR AMA SAYGI DUYMAK GEREKIR SONUCTA TAKIMIN PATRONU AMA MURAT SOZGELMEZIN ADAY KADROYA ALINMASI GEREKIRDI ...![/B]
|
Fatih hoca yine beni şaşırttı.Bizim Hayrettin'i bi çağırıyo bi çağırmıyo,Akını formda olduğu zaman çağırmadı şimdi de zaten yedek çıkmaya başladı,Murat'ı hiç düşünmedi,kısacası adaletli davranmıyor.Ligin en formda adamı Mehmet Topuz'u bile çağırmamış :confused:
|
[B]HAYRETTINDE SU AN DA PERFORMANS DUSUKLUGU VAR CAGIRMAMASI NORMAL AMA MURAT SOZGELMEZI ALABILIRDI ...![/B]
|
Abdurahman Akın ve Musa Aydını almalıydı...
|
Bİ ARA CİMBOMU DOLDURDU ŞİMDİDE SIRA FENERDE
|
BENCE SİVASTAN AKIN,MEHMET,HAYRETTİN,MUSA,ABDURRAHMAN GİRMELİYDİ
|
[B]murat sözgelmez nerde hoca bozuntusu...
milli takım fark yiyip gelsin zerre kadar üzülürsem ne olayım..[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:55. |