SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Açılış Tarihi Belirlendi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17635)

sait arslan 27.03.2008 08:56

Açılış Tarihi Belirlendi

[U]Yiğidolar[/U] ve aynı zamanda [U]Yiğidolar 58[/U] marka adının sahibi ile oluşumun içinde yer alanlar ilerki günlerde yapılacak çalışmaların daha anlamlı hale gelmesi için ilk başta yer sorununu çözmeliyiz diyerek bu işi bitirmek için düğmeye bastılar.Şuan tadilatta olan mekan [U]29 Haziran 2008[/U](PAZAR) bütün Sivasspor taraftarları için İstanbulda hizmete açılacaktır.Merkezini İstanbul olarak belirleyen oluşum, sağlıklı bir çalışma yaparak hedefe hızlı ulaşmak istemektedir.Ancak şu bilinmeliki burdaki çalışmalarımızın iki tür açılımı vardır.

1-Kulübümüze Büyük Bir Yardım Kamapanyası(5 ayda bir)
2-Sivas'ta Büyük Taraftar Oluşumu

Açılıştan sonra 1. madde çalışmaları yasalara uygun şekilde hazırlanarak 2009 yılına yetiştirilecektir.Ayrıca Sivasımıza bu çalışmamız başladıktan sonra 2. maddenin gerçekleşmesi için gidilerek bütün lider sınıfına giren şahıslarla(isteyenler) bir araya gelinecektir.O gün herkez susacak [U]Sivasspor Yönetimi [/U]konuşacaktır.Bu oluşum anlayacağınız gibi iki madde üzerinde duracaktır.İlk hazırlık [U]29 Haziran 2008[/U] tarihinde yapılacak olan mekan(oluşumun merkezi) açılışıdır.Gerekli bilgiler konularımızın devamlı anlamsız yere silindiği bu sitede olacaktır.

Saygılar

NoT: Yiğidolar ve Yiğidolar 58, marka sınıfına kişisel olarak girmiştir.Kulüp ile alakası yoktur.Ancak Herşey Sivasspor için olduğu için Kulübümüz ismi rahatca kullanabilir-kullanabilmektedir.Büyük oluşum için verdikleri detek için ise teşekkür ederiz.Bizimle ilgilenen şahıslara(Yönt.) teşekkür ederiz.

sait arslan 27.03.2008 09:08

--->: Açılış Tarihi Belirlendi

YER ADRESİ DAVET İÇİN AÇILACAK SIRADAKİ KONU BAŞLIĞINDA OLACAKTIR.
AMAÇ, SİVASSPOR TARAFTARIYIM DİYENLERİ TEK İSİMDE TOPLAMAKTIR.
OLUŞUMA DESTEK VEREN YÜZLERCE-BİNLERCE KİŞİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

YİĞİDOLAR

myway 27.03.2008 09:53

-->: Açılış Tarihi Belirlendi

[B]Yeni olusumunuz hayirli olsun . Sivasa ve Sivasspora faydali olacak her seyin ve herkesin arkasindayiz...[/B]

merkez-1 27.03.2008 11:48

ben mesela iç kısımda tuğlalarla ayrı bir yer yapıyorum.büyük ihtimalle işim gereği ta açılışa kadar çalışacağım.herşeyin hayırlısı olsun.
ayrıca ben daha sesimi çıkartmayacağım.bahsettiğim konu anlaşılsın diye şunu demek istiyorm.
orta boy yazımı hazırladım.cama bakıldığında Sivasspor.Com yazacak mekanımızda.bunuda eksik etmeyeceğiz.insallah buda suç değildir sevgili site yönetim.

her zaman bu kelimeyi eksik etmedik.

hepinize SAYGILAR...

video58 27.03.2008 15:05

sen yerleri bile süpüremessin:)
o günden sonra herkezde titreme başlar.
açılışta göbek atacağım videoyuda buraya koyacağım.

XXCakir58 27.03.2008 15:10

Bütün Sivaslilara ve SIvassporlulara hayirli olsun. Faydali olacak herkesin arkasindayiz, daima, herzaman

sinan-58 27.03.2008 15:21

ya ne istanbulu dikkat ederseniz bizim stadımız sivasta maçları orada oynuyoruz

Yiğidolar Grubu 01.04.2008 17:24

--->: -->: Açılış Tarihi Belirlendi

[QUOTE=sinan-58;339783]ya ne istanbulu dikkat ederseniz bizim stadımız sivasta maçları orada oynuyoruz[/QUOTE]

2. maddede yer almaktadır dediğin.biraz sabır.artık yiğidoların spor çalışmalarını firmamız çizecektir.isteyen bulunabilir isteyen bulunmaz.büyük oluşumu istanbulda kurcağız diye birşey demedik.sivas yazıyor yukarda.şirket mecburen istanbul.
artık kabul edilmeli bu.yiğidolar boş bir isim değil.artık spor üzerine çalışan bir firmadır.
açılış daveti açılınca bekleriz herkezi.

iyi günler sinan gardaş

sait arslan 01.04.2008 17:28

[QUOTE=Yiğidolar Grubu;343045]2. maddede yer almaktadır dediğin.biraz sabır.artık yiğidoların spor çalışmalarını firmamız çizecektir.isteyen bulunabilir isteyen bulunmaz.büyük oluşumu istanbulda kurcağız diye birşey demedik.sivas yazıyor yukarda.şirket mecburen istanbul.
artık kabul edilmeli bu.yiğidolar boş bir isim değil.artık spor üzerine çalışan bir firmadır.
açılış daveti açılınca bekleriz herkezi.

iyi günler sinan gardaş[/QUOTE]

SIRADAKİ KONUMUZ TABİKİ AÇILIŞA DAVET OLACAKTIR.
AYRICA BU KONUMUZ İNTERNET DIŞI GELİŞMELERLEDE DUYURULACAKTIR.
AMACIMIZ SİTE ÜYELERİNDENDE DAVETTE(AÇILIŞTA) BİRİLERİNİ GÖRMEKTİR.

DEMEK GELDİN.BENDE ÇIKIP ALT KATA İNİYORUM GARDAŞ:)

Del Piero 01.04.2008 17:31

[B]Tamamen hayal ürünü bir oluşum gibime geliyor :)[/B]

merkez-1 03.04.2008 11:15

belirtilen tarihte açılış görüntüleri ve yer adresinin bulunduğu bir konu sitede yer alacaktır.amaç sivasspora hizmettir.biz kastamonuspor'lu değil SİVASSPORluyuz.Destekleriniz için çok teşekkür ederiz.Herkez mutlu olacak.bu garantiyi veriyoruz.bahsedilen 2 madde üzerinde durulacaktır.
hiçbir güç bu yoldan bizi ayıramayacaktır.gönlümüzden geçeni yaradanımız daha iyi bilmektedir.sonucuda belirttiğim gibi paylaşmaktan çekinmeyeceğiz.

hafikli1983 16.04.2008 12:31

maraton tribünündeyiz yeni sezonda.
açılış YirmiDokuzunda.

yerin istanbulda olması kampanya gereğidir.
sivastaki hermaçta yiğidolar adı altında toplanılacak hu.

bekleyelim görelim dimi.olunacaksa bu düşüncede olunmalı yav.

S.KUTLU 19.04.2008 10:27

AÇILIŞ YAPILDIĞINDA ADRES VE TEL NUMARALARI BİLDİRİLECEKTİR.
ARKADAŞLARIMIZ YENİ KONU AÇARAK SİZLERİ BİLGİLENDİRECEKTİR.
AÇILIŞ ÖNCESİ VEYA SONRASI SİVASTA GÜVENDİĞİMİZ ARKADAŞLARLA BİR ARAYA GELİP MAÇ ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLAYACAĞIZ.YENİ SEZONA DİĞER KONULARIMIZDA BAHSETTİĞİMİZ GİBİ BOMBA GİBİ GİRECEĞİZ.GEREKLİ DESTEĞİ GÖRDÜĞÜMÜZE İNANIYORUZ.

slasher//z 19.04.2008 11:05

ne diyelim; bekleyelim görelim

ne diyelim; bekleyelim görelim, inşallah sivassporumuza faydalı olur..

mermerbey 20.04.2008 17:33

SİVASSPORUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLACAĞINA İNANIYORUM.ANCAK SÖYLENEN TARİHİ BEKLEYİP GÖRMEK GEREKİYOR.

sait arslan 21.04.2008 08:50

--->: ne diyelim; bekleyelim görelim

[QUOTE=slasher//z;351158]ne diyelim; bekleyelim görelim, inşallah sivassporumuza faydalı olur..[/QUOTE]

haklısın beklemek kaldı.
bu işi başlatanlarada iyi çalışmak kaldı.

duana amin diyorum.

sait arslan 22.04.2008 12:53

[QUOTE=myway;339620][B]Yeni olusumunuz hayirli olsun . Sivasa ve Sivasspora faydali olacak her seyin ve herkesin arkasindayiz...[/B][/QUOTE]

BU SÖZÜNLE GRUR DUYACAKSIN.ÇÜNKÜ YİĞİDOLAR İSMİNİ SEVİYORSUN.

çılgın-sedat 22.04.2008 14:14

herşey sivasspor için başarılı olacağı kesin

mermerbey 22.04.2008 15:06

serdar abi.burdada diyorum yaşlanmıssın abi ya.hakkaten çok yaşlanmıssın.
biraz sessiz kal.desteklerin için teşk.

S.KUTLU 24.04.2008 22:20

dostum bu hüso bana mesaj çekmiş.şuna bişe de beni duyuyorsan.elimde kalacak valahi.bu konuyu ben açsam nolacak sen açsan nolacak hüso.konuyu acalı 1 hafta olmus konuşuyon.akıl fikir vere tanrım sana:)

açılış görüntüleri yayınlanacak.
bundan önce sivasa gidilecek sanırım.

merkez-apo 24.04.2008 22:55

umarım sivasspor için faydalı olur....İnşallah [B][COLOR="Red"]Yeniçeriler[/COLOR][/B] gibi güçlü bir grup olur sivasın gelmiş geçmiş en iyi gurubudur [B][COLOR="Red"]Yeniçeri[/COLOR][/B] bir ruhtur inkar edilemez...

[B][COLOR="Blue"]Bizler Yeniçeriyiz Eğilmez Dik Başımız Yeterki Kırmızı beyaz olsun bizim mezar taşımız...[/COLOR][/B]

YİĞİDOLAR 58 25.04.2008 15:32

[QUOTE=merkez-apo;353850]umarım sivasspor için faydalı olur....İnşallah [B][COLOR="Red"]Yeniçeriler[/COLOR][/B] gibi güçlü bir grup olur sivasın gelmiş geçmiş en iyi gurubudur [B][COLOR="Red"]Yeniçeri[/COLOR][/B] bir ruhtur inkar edilemez...

[B][COLOR="Blue"]Bizler Yeniçeriyiz Eğilmez Dik Başımız Yeterki Kırmızı beyaz olsun bizim mezar taşımız...[/COLOR][/B][/QUOTE]

HERŞEY ÜST ÜSTE GELİYOR.ÇOK GÜZEL BİR ORTAM İÇİNDE OLUNACAK.HEM SİVAS HEM İSTANBUL.CANLANACAK TARAFTAR İNŞ.

merkez-1 27.04.2008 10:54

bahsedilen konular üst üste sitemizde yeri ve zamanı gelince muhteşem bir canlılıkla sizlere yeni konu şeklinde ulaştırılacaktır.

mermerbey 28.04.2008 17:40

[B]BU KONUYU ANINDA KOMPLE SİLİYORSUNUZ.
LÜTFEN RİCA EDİYORUM.

BU SİTEDE KONUMUZ OLMASINI İSTEMİYORUM.[/B]

YİĞİDOLAR(spor) MARKA SAHİBİ Yusuf Mermer

Alişan 28.04.2008 17:44

Yeni oluşum için teşekkürler istanbuldaki sivasslılar tayfası umarım hem sivasa hem sivasspora büyük faydalarınız dokunur. Yalnız ileriki zamanlarda eminim büyük bir güçle ve emin adımlarla ilerleyeceksiniz (istanbulun yarısı sivaslı) bu gücünüzü ve emin adımlarınızı hep sivasspor için kullanın. Biliyorsunuz diğer üç büyük takımında büyük taraftar gurubu var örn.bjk çarşı gibi sizde böyle bir grup olabilirsiniz ama sakın bjk kaybettiği zaman çarşının onlara yaptığını siz sivasspora yapmayın çünkü sizler yiğidosunuz şunu bilmenizi isterim her zaman her yerde sivasspor için varız

mermerbey 28.04.2008 17:45

LÜTFEN RİCA EDİYORUM.

YiğidoGençlik 28.04.2008 17:52

kardeşim iyi de bu olanlardan nie kimsenin haberi yok kendi başınıza kime sordunuzda böyle bi oluşumu kafanıza göre yapıyorsunuz bu işin cefasını yıllardır biz çekiyoruz ama yaparsanız elinizden öperim şunada unutmayın herşeyin bir adabı usulü var

mermerbey 28.04.2008 17:53

[QUOTE=YiğidoGençlik;356271]kardeşim iyi de bu olanlardan nie kimsenin haberi yok kendi başınıza kime sordunuzda böyle bi oluşumu kafanıza göre yapıyorsunuz bu işin cefasını yıllardır biz çekiyoruz ama yaparsanız elinizden öperim şunada unutmayın herşeyin bir adabı usulü var[/QUOTE]

grup liderin aranacaktır.

LÜTFEN RİCA EDİYORUM.

video58 28.04.2008 19:14

[B]RÜŞTÜ AMCA KONUYU SİLERMİSİN.
SİTEDE OLMAK İSTEMİYORUZ.
LÜTFEN.YUKARDA BELİRTİLMİŞ.[/B]

ready 28.04.2008 19:19

[B]her kafasına esen grup kuruyor dikkatinizi çekerim ki maçlar istanbulda degil sivas 4 eylül stadyumunda oynanıyor bi de şu bazı arkadaşlar yazılarımızı silermisiniz diye yazmışlar burası sivassporun resmi sitesi çocuk oyuncagı degil[/B]

video58 28.04.2008 19:22

[QUOTE=ready;356355][B]her kafasına esen grup kuruyor dikkatinizi çekerim ki maçlar istanbulda degil sivas 4 eylül stadyumunda oynanıyor bi de şu bazı arkadaşlar yazılarımızı silermisiniz diye yazmışlar burası sivassporun resmi sitesi çocuk oyuncagı degil[/B][/QUOTE]

BURASI RESMİ SİTE DEĞİL.
BAZI ARKADAŞLAR KARARI ÇOK SAYI İLE ALDI.
KONULARIMIZIN SİLİNDİĞİ SİTEDE BU KONULARINDA OLMASINI İSTEMİYORUZ O KADAR.
BUNLARIDA BİZ SİLDİRİYORUZ.

BİDE BU GRUP AMA BAŞKA YÖNLERİDE VAR.FİRMA SINIFINDA

yigido24 28.04.2008 19:25

[QUOTE=video58;356360]BURASI RESMİ SİTE DEĞİL.
BAZI ARKADAŞLAR KARARI ÇOK SAYI İLE ALDI.
KONULARIMIZIN SİLİNDİĞİ SİTEDE BU KONULARINDA OLMASINI İSTEMİYORUZ O KADAR.
BUNLARIDA BİZ SİLDİRİYORUZ.

BİDE BU GRUP AMA BAŞKA YÖNLERİDE VAR.FİRMA SINIFINDA[/QUOTE]

Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz.Şimdiki gruplar yetmiyormuda bir grup daha kurmak istiyorsun.Üstelik istanbuldan.Sen istanbuldan sivasımı yönetmek istiyorsun.Sivastakılerın kendi akılları yokmu?Rant sağlamak istiyorsan yanlış kapıyı çaldın.Ne demek firma sınıfında?

ready 28.04.2008 19:27

[B]bana göre arkadaş istanbuldan sivası yönetmeye kalkıyor sivas ve sivasspor üzerinden kimse rant saglayamaz[/B]

video58 28.04.2008 19:32

[QUOTE=ready;356371][B]bana göre arkadaş istanbuldan sivası yönetmeye kalkıyor sivas ve sivasspor üzerinden kimse rant saglayamaz[/B][/QUOTE]

yooo
konuları görmediğinden bilmediğinden.marka sahibi en iyisini yapıyor.
olmassa kulüpte kullanamaz taraftarda bu ismi haberin ola.

sana marka sınıfında artık bir firma diyoruz.
yasaya göre spor ortamında izinle kullanılır.

yigido24 28.04.2008 19:33

[QUOTE=video58;356381]yooo
konuları görmediğinden bilmediğinden.marka sahibi en iyisini yapıyor.
olmassa kulüpte kullanamaz taraftarda bu ismi haberin ola.

sana marka sınıfında artık bir firma diyoruz.
yasaya göre spor ortamında izinle kullanılır.[/QUOTE]
O zaman sen bunu rant için yaptın.Ne demek kulüp kullanamaz.Senin gerçe yüzün ortaya çıktı,amacında belli.Rant için yanlış kapı seçtin.Git bunları sivasspor yönetimine söyle bakalım sana ne diyecekler.

video58 28.04.2008 19:35

[QUOTE=58yigido;356386]O zaman sen bunu rant için yaptın.Ne demek kulüp kullanamaz.Senin gerçe yüzün ortaya çıktı,amacında belli.Rant için yanlış kapı seçtin.Git bunları sivasspor yönetimine söyle bakalım sana ne diyecekler.[/QUOTE]

14.06.2008 SİVASSPORUN HEDİYESİ VERİLECEKTİR.
SEN GİT KULÜBE SÖLE KİM İYİ YOLDA BİZİ SÖYLER.
SEN RAHAT OL...

ready 28.04.2008 19:36

gardaşlar bir takım insanlar sivasspor üzerinden ve yigidolar üzerinden rant saglamaya çalışıyor uymayalım lütfen

video58 28.04.2008 19:36

[B]RÜŞTÜ AMCA KONUYU SİLERMİSİN.
SİTEDE OLMAK İSTEMİYORUZ.
LÜTFEN.YUKARDA BELİRTİLMİŞ.[/B]

yigido24 28.04.2008 19:36

Site görevlileri halen neyi bekliyorsunuz atın böyle rantçıları sitedende site temizlensin.Adamın maksadı belli baksana Sivasspor yönetimi bile kullanamaz bu ismi diyor bide utanmadan.Şimdiye kadar herkes kullanıyordu ne oldu şimdi birdenbirede bu isme sahip çıkıyorsun.

yigido24 28.04.2008 19:37

Foyaları ortaya çıktıydı,konu silinsin diye çabalıyor.Maksatları amacları belli oldu bunların. Tipik br Mermerbey klasiği :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:09.