![]() |
Pankartlı mesaj.
Arkadaşlar BJK maçında "İSTANBUL KUŞATMASI" yazan ve üzerinde Trabzon'u saymazsak İstanbul dışına çıkmamış Şampiyonluk kupasını almak için istanbul surlarına dayanmış takımımızın fotosu olan bir Pankart nasıl olur.
[B]Bu tüm 3 büyük sevdalılarını ve 3 büyütülmüşü titretecek, ve ne kadar kararlı olduğumuzu gösterecek güzel bir mesaj olabilir.[/B] Ben bir tane hazırladım. bu büyük bir pankart şeklinde tribünden açılabilir. |
--->: Pankartlı mesaj.
Harika olmuş ellerine sağlık.İnşallah açılır böyle bir pankart.Bide bu sene şampiyon anadoludan harika tezahürat olmuş maç boyu söylenebilir.
|
Eyvalla. inşalla böyle birşey açılır. Şampiyon olunca da İSTANBULUN FETHİ diye açarız.
|
İnşallah zaten o gün bir gelsin neler çıkacak eminim.Hele gardaş walla harikasın nelerde düşünmüşsün...
|
emeğine ve ellerine sağlık çok gzel bir çalışma olmuş.artık sivasspor ve sivas için şov zamanı artık...
|
Diğer Maçlarda Tek Ses olamıyorsak Belşiktaş maçında Tek Ses olalımm
|
1 tane daha hazırladım eğer pankartta yazıdahabüyük vurgulanmak istenirse. Resim küçültülerek sol tarafa koyulabilir.
|
Cok guzel olmus ellerinize emeginize saglik.Saygilarimla...
|
[QUOTE=Engin58;342629]Cok guzel olmus ellerinize emeginize saglik.Saygilarimla...[/QUOTE]
Sağolasın. inşallah böyle bir pankart açılır. |
ŞU PANKART AÇILSINDA ALEM GÖRSÜN YİĞİDOYU
|
[B]Pankart çok güzel olmuş, emeğine sağlık.
Ancak aklıma takılan soru, pankart nasıl yapılacak? Eğer okunaklı ve görünmesini istiyorsak büyük ölçülerde yaptırmak gerekiyor. Öncelikli olarak maddi, sonrasında zaman ve en sonunda stada asmak sıkıntıları olacaktır. Resim üzerinde çok fazla oynamaya gerek yok, anlatılabilecek ve söylenebilecek herşeyi o karede anlatmışsın :) Şimdi sırada daha önemli olan yapım aşaması. Bence bunun üzerinde konuşulması gerek ;)[/B] |
gardas su pankarti baska sitelerede gonderde herkez gorsun yigidonun buyuklunu . ellerine saglik cok iyi dusunmussun.
|
Guzel Olmus Fakat bana Amatorce geldi biraz..
Biraz ufak degisikler fotografi daha guzel yapabilir.. Profesyonel biri tarafindan.. Kotu amacli soylemiyorum, |
çok zor be gardaş. ama taraftar grup temsilcileri bir sponsor bulabilirlerse sponsorun da reklamını alt köşelere koyarak pankart giderlerini sponsorlara yıkılabilir. sonucta büyük bir maç ve büyük sükse yapacak bir pankart. bence bundan büyük reklam olmaz. maç gününe kadar yaptırmak için hazırlıklar başlamalı diye düsünüyorum.
|
harput çok hoş olmuş baya güzel ya ama sanmıyom öle bişe yapılacagını bizim millette iş yok çıkmaz kimse
|
bızım aklımızda var zaten aklıma gelen 2 tane var
1 '' İstanbulun Fethi 2008 '' 2 '' Burada Para Değil Yürek Konuşur'' sivasta tanıdık hırdavatcı veya terzisi olan varsa bize yardım edebilir :P |
-->: Pankartlı mesaj.
güzel olmuş emegine saglık süpersin
|
umarım sivas bjk yi yener 2 0.......
|
Arkadaşlar BJK maçında "İSTANBUL KUŞATMASI" yazan ve üzerinde Trabzon'u saymazsak İstanbul dışına çıkmamış Şampiyonluk kupasını almak için istanbul surlarına dayanmış takımımızın fotosu olan bir Pankart nasıl olur.
Bu tüm 3 büyük sevdalılarını ve 3 büyütülmüşü titretecek, ve ne kadar kararlı olduğumuzu gösterecek güzel bir mesaj olabilir. Ben bir tane hazırladım. bu büyük bir pankart şeklinde tribünden açılabilir............. |
[QUOTE=candayanmaz58;342632]ŞU PANKART AÇILSINDA ALEM GÖRSÜN YİĞİDOYU[/QUOTE]
Vay hemşerim hemen resmine koymuşsun pankartı. Çok beğendin demekki. |
[QUOTE=GuNaY;342636][B]Pankart çok güzel olmuş, emeğine sağlık.
Ancak aklıma takılan soru, pankart nasıl yapılacak? Eğer okunaklı ve görünmesini istiyorsak büyük ölçülerde yaptırmak gerekiyor. Öncelikli olarak maddi, sonrasında zaman ve en sonunda stada asmak sıkıntıları olacaktır. Resim üzerinde çok fazla oynamaya gerek yok, anlatılabilecek ve söylenebilecek herşeyi o karede anlatmışsın :) Şimdi sırada daha önemli olan yapım aşaması. Bence bunun üzerinde konuşulması gerek ;)[/B][/QUOTE] Evet haklısın. 2ci hazırladığım var yazı sağ tarafta yazıyo. bunun çokta büyük birşey olmasına gerek yok 1.5 metreye 4 metre hazırlanabilir. resim 1.5 metrelik kısımda olur yazı 3 metre moyunca uzanır. böylece resim çok yer kaplamamış olur ve daha ucuza mal olur. Stadın ön tarafına parmaklıklara asılabilir. 2. olarak beğenen herkese teşekkür ederim. Grafik tasarım olarak çok da görsel sayılmaz mesela kupanın arkasından ışık yayılabilir. Ben bukadarını becerdim. Pankartın istediğimiz mesajı da verdiğini sanıyorum. |
DAHA FAZLA UĞRAŞILIRSA DAHA İİ BİŞEY OLURMUŞ AMA YİNEDE EMEĞE SAYGI ELİNE SAĞLIK
|
[QUOTE=akifeker;342869]DAHA FAZLA UĞRAŞILIRSA DAHA İİ BİŞEY OLURMUŞ AMA YİNEDE EMEĞE SAYGI ELİNE SAĞLIK[/QUOTE]
Daha iyisi tabiki çok güzel olur ama mühim olan böyle bir mesajın verilmesi. SİVASSPORUMUZU ciddiye almayanlara şu aşamada bile şampiyonlukta şansı olmadığını söyleyen tüm istanbul ŞOVMENlerine çok güzel mesaj olur. Çünkü bu kuşatmayı kazanırsak hepsini birden mağlup edeceğiz. Ligde 2. dönem başlayacak 1cisi Sivasspordan önce 2cisi Sivasspordan sonra diye. Mecnun Başkanın dediği gibi [B]“İstanbul'a kar yağmadan Türkiye'ye kış gelmez”[/B] bu tabuya karşı olduğumuzu bu pankartla veya daha iyisiyle gösterelim. |
süper olmuş kardes ellerıne saglık
|
Taraftar dernekleri birşeyler yapamazmı bu konuda.
Onlar yardım edebilir. Altına da "BİZLER İNANDIK SİZ KUPAYI ANADOLUYA GETİRECEKSİNİZ" diye yazabiliriz. Daha değişik fikri olanda belirtse iyi olur. |
açılırsa süper olur çok güsell.....
|
[B]Eğer Beşiktaş Maçinida Alırsak Sivasspor.Com Ailesinden
İsteğimiz Anasayfaya Bu Resmi Koyarlarsa Seviniriz.. Bu Arada Resimde Gerçekten Muhteşem.[/B] |
[B]Çok iyi düşünmüşsün güzel olmuş eline sağlık[/B]
|
güzel düşünmüşsünde kardeş onu yapacak taraftar nerde bizdeeee.
|
[B]Güzel düşünülmüş bir proje.
Umarım teoriyle-pratiğin çatışması değil; çakışması dileğiyle... Çakışırsa yakışır.[/B] |
[QUOTE=Harput0658;342876]Daha iyisi tabiki çok güzel olur ama mühim olan böyle bir mesajın verilmesi.
SİVASSPORUMUZU ciddiye almayanlara şu aşamada bile şampiyonlukta şansı olmadığını söyleyen tüm istanbul ŞOVMENlerine çok güzel mesaj olur. Çünkü bu kuşatmayı kazanırsak hepsini birden mağlup edeceğiz. Ligde 2. dönem başlayacak 1cisi Sivasspordan önce 2cisi Sivasspordan sonra diye. Mecnun Başkanın dediği gibi [B]“İstanbul'a kar yağmadan Türkiye'ye kış gelmez”[/B] bu tabuya karşı olduğumuzu bu pankartla veya daha iyisiyle gösterelim.[/QUOTE] haklısın gardaşş.........................:D:D |
[QUOTE=SONMEZ;342957][B]Güzel düşünülmüş bir proje.
Umarım teoriyle-pratiğin çatışması değil; çakışması dileğiyle... Çakışırsa yakışır.[/B][/QUOTE] İnşallah bir noktada çakışır ve gerçekleşir. |
bunu yaptırması en az bir milyar ve bu parayı kimse wermez vericek varsada helal olsun!!!
|
Arkadaşlar pankart yaptırmak çok kolay.SİVASSPOR'umuza helal olsun. Kim gönlünden ne koparsa Banka hesap numaraları verilir ve yapılır.
Örnek; 5 ytl 5ytl 10 ytl 20 ytl vb.gibi. 70 Milyon SİVAS'ı görecek bundan güzel reklam olur mu? Kangal köpeğimizi de unutmayalım. |
Arkadaşlar cümle "İSTANBUL KUŞATMASI" olduğunda derdimizi tam ifade etmiyor sanki.biz İstanbul'u kuşatmak yerine onların hanedanlığına son vereceğiz,saltanatlarını yıkacağız.Cümleyi "HANEDANLIĞIN SON GÜNLERİ" diye değiştirsek daha güzel olmaz mı? aşağıdada benim amatör çalışmam var daah güzeli yapılabilir ama paintte bu kadar ancak :)bu arada aramıza para toplanılacaksa ben varım,ciddi bir organizasyon olsun eller cebe gitsin :)
|
[QUOTE=merkez_emre;342692]bızım aklımızda var zaten aklıma gelen 2 tane var
1 '' İstanbulun Fethi 2008 '' 2 '' Burada Para Değil Yürek Konuşur'' BU İKİ CÜMLEYİ BERABER İÇEREN BİR PANKARTIN AÇILMASI HER YÖNDEN DAHA GÜZEL OLMAZMI |
[QUOTE=candayanmaz58;343303][QUOTE=merkez_emre;342692]bızım aklımızda var zaten aklıma gelen 2 tane var
1 '' İstanbulun Fethi 2008 '' 2 '' Burada Para Değil Yürek Konuşur'' BU İKİ CÜMLEYİ BERABER İÇEREN BİR PANKARTIN AÇILMASI HER YÖNDEN DAHA GÜZEL OLMAZMI[/QUOTE] nasıl olursa olsun güzel olur ama.emre abim ve bu fikiri çıkarttıgı kişiler öğrenci.bilmem anlatabildimmi.destek. |
[IMG]http://ademgoze.sitemynet.com/mynet_resimlerim/istanbul_fethi.jpg[/IMG]
|
güzel olur bizler v başında sizler stad'ta görevinizi yapın
|
KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK HARİKA OLMUŞ.SLOGAN MÜKEMMEL
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:07. |