![]() |
hayrettin oynamalımı
bülen hoca büyük adam; adam hayrettini oynatmadığı zaman yahu hoca hayrettini neden oynatmıyorsun diye eleştiriyorduk.ama hocam sen haklıymışsın hayrettini oynatmamakta. bjk-sivas maçında rezaletti yaw.
|
--->: hayrettin oynamalımı
hayrettın bu takımda yerın yok senın ıns seneye satarlar senı
|
[B]EVET BIR COK GOLE DONUSECEK PASLARI ATAMADI COK TOP KAPTIRDI BJK YE AMA NEYSE ONUMUZE BAKALIM[/B]
|
adam sivasın her atağında topu bjk lılara kaptırmadı resmen onlara pas verdi yaw.
|
ikinci yarıda çok büyük bir form düşüklüğü var...
transfer habeleri kafasını karıştırdı sanırım... |
[b]En kötü hayrettin oynadı en iyi de bence abdurrahman o kadar pas attı yoksa sonuç farklı olurdu[/b]
|
adam buyuk mçlarda çok hata yapıyo bu maçtada onun hataları yuznden gool yedikk yazıklar olsun sana
|
Ya arkadaşlar bu kadar da abartmamak lazım..Sivasspor gayet iyi oynadı..Rakip bjk+HAKEM...Dün söylemiştim bu hakeme dikkat diye..İbrahim kaş 15 dk önce eliyle topu aldı.Orda 2.sarıdan kırmızı görüp çıkmalı ve penaltı sivasa verilmeliydi...Bariz hakem hataları ne şanssa hep bizim aleyhimize oldu bu hafta...Rakiplerin de leyhine..
|
[QUOTE=adriano5858;345728]Ya arkadaşlar bu kadar da abartmamak lazım..Sivasspor gayet iyi oynadı..Rakip bjk+HAKEM...Dün söylemiştim bu hakeme dikkat diye..İbrahim kaş 15 dk önce eliyle topu aldı.Orda 2.sarıdan kırmızı görüp çıkmalı ve penaltı sivasa verilmeliydi...Bariz hakem hataları ne şanssa hep bizim aleyhimize oldu bu hafta...Rakiplerin de leyhine..[/QUOTE]
Hiç hakeme çamur atmaya gerek yok arkadaşım. Hakem Beşiktaş'tan çok bizim yanımızdaydı ama malesef takım olarak iyi oynamadık bu hafta. |
bencede hakem bizim yanımızdaydı...defanstaki küçük hatalar nedeniyle yenildik...
suçlu aramaya gerek yok... |
-->: hayrettin oynamalımı
[QUOTE=musakaya58;345691]bülen hoca büyük adam; adam hayrettini oynatmadığı zaman yahu hoca hayrettini neden oynatmıyorsun diye eleştiriyorduk.ama hocam sen haklıymışsın hayrettini oynatmamakta. bjk-sivas maçında rezaletti yaw.[/QUOTE]
AYNI FENER MAÇINDAKİ GİBİ GELGEÇ HAYRETTİN ADAM ALIYO GİDİYO GERİ GETİREMİYO |
HAKEM HATA YAPMADI BE
SEN O POZISYONDA HOLOSKOYA KAFA VURDURURSAN BÖYLE OLUR HAYRETTIN;MURAT;CVETKOV;IYIDEGILDILER |
hakem iyiydi ama hayrettini kazanmamız lazım nede olsa o bizim sivasspor için çok emegi geçti ama bu sezon çok hata yaptı kaybettigimiz maçları hatırlarsanız hayrettinin payı yüksek bugun maçta topu kaybediyor çalım yiyor peşinden koşmuyor
|
arkadaşlar bu takımda zaten aksayan hayrettin her maçta aksayan hayrettin.takımın en kötüsü hayrettin.1 yıldır her maça gittim her maçta takımın en kötüsü hayrettindi.nasıl oluyoda hayrettini yıldız olarak millete yedirdiler hala anlamıyuorum.satsınlarda para kazansınlar bari
|
Hakemin Hatası Bence Yoktu Ama türkiyede iyi bir hakem yok !
|
hayrettin çok önemli maçlarda çok büyük hatalar yapıyor bence bu emektar futbolumuzu artık gönderme vakti gelmiştir.
|
[B]Hayrettin bu hafta çok kötü oynadı öyleki ayağından top cıktıktan sonra daha topa bakmayacak kadar oyunla alakası yoktu koşmaktan aciz bir durumda kafasına göre takıldı ya kardeşim sen tarlada madımakmı topluyorsun bu mac bizim için tarihi bir önem taşıyan bir mactı ama malesef hayrettin bu gün gününde değildi bu maca konsantre olamamış bir görüntüsü vardı[/B]
|
herkes hayrettin diyor ama bülent hoca bülent hoca petkoviçi golleri izlesinn diyemi oynatıyor
|
hayrettını kesınlıkle sıvasspor da oynamamsı lazımm
cunku o kapasıtede bır topcu degıl sıvaslı ama sıvasa layık degıll ınsalah ılerleyen zamanlarda daha ıyı oynarr ... |
[B]Karim Saidi ve Murat Sozgelmez ancak bu kadar uyumsuz olabilirdiler ve de oldular..
bence eksikligimiz hayrettinden degil Saidi murat ikilisinin uyumsuzlugundan di. Tek kelimeyle performanslari berbatti... Hele Saidi ekran karsisinda cildirtti....[/B] |
topa nasil mudahale edeceni kestiremedi bu macta
|
Bu takımda br nevi,filiz hüviyetinde,yani dokuz yılını vermiş, bir futbolcudan bahsediyoruz.Hayrettin,maça başlarken,üstelik bu sezon şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcusu olarak,takımda oynayan öz sivas çocuğu olarakta,aşırı motive oluyor.Aşırı motive olduğunda ise böylesi hataları kaçınılmaz,zira konumu itibriyle süper liğde deneyim ve tecrübe olarak bazı eksiklikleri bulunmaktadır.
önemli olan,bundan sonrası için yaşadığı bugünki hatalı pozisyonlarından ders çıkarmasıdır. |
petkovicin ilk golde hatasi vardi trabzonlular bosa demiyodu yan top zade petkovic diye birde muratin o pozisyonda kafa vurdurmasi tabi ki kötu oldu buyuk maclarin havasini kaldiramiyoruz ama hayirlisi olsun önumuze bakacaz bir suclu aranacaksa bu hayrettin olmamali adamin kac senedir u takimda emegi var 1-2 macla futbolcumuzu elestirmeyelim.
|
ayrica hakemde kötu degildi iyi mac yönetti bence
|
bence hayrettin oynamalı..........
|
hayrettin oynamalımı
Hayrettin özellikle derbi maçlar'da çok hata yapıyor, ve çok top kaybediyor. Biraz daha sakin ve basit oynamalı.
|
Hayrettin'in bu sene form durumu hiç iyi değil. Ama tecrübesi yeter. Fakat yine de yerinde daha süratli, adam geçirmeyen, gol ortaları yapabilen birisi olsa çok daha iyi olur. Bakın Abdurrahman'a sağ kanadın süper adamı oldu. İnşallah onu elimizden almazlar.
Hayrettin de kendine çeki düzen vermeli. Vermeli ki, fiyatını arttırsın. Aksi halde ucuza gidecek. . |
arkadaşlar unutmayın ki sivassporu buralara bu oyuncular getirdi dünkü maçı izledim sivasspor ii oynayamadı yada beşiktaş sivassporun oyununu bozdu dün yenilmiş olabiliriz ama bu oyuncular bize bu mutlulukları yaşattı sezon başında birçoğumuz küme düşmemek için dua ederken şimdi avrupa ya gitmek için uğraşıyoruz lütfen eleştirilerinizde dikkatli olalım sivasımı ve sivassporumu çok seviyorum maçlarda destek olamıyoruz bari adamları eleştirirken dikkatli olalım MECNUN BAŞKAN BÜLENT HOCA VE SİVASSPORLU FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR EDİYORUM bizi bu heyecenı bu mutluluğu yaşattığı için ben hayrettin'ide diğer oyuncularıda çok seviyorum
|
gardaşlar bu bir gerçek BÜYÜK MAÇLARI KALDIRAMIYORUZ
|
BÜYÜK MAÇLARDA KÜÇÜK GOLLER YEDİK (BASİT GOLLER)
|
sSAYIN BÜLENT HOCA ÜÇ DÖRT HAFTADIR MUSADA İLHANDA HAYRETTİNDE DÜŞÜŞ VAR BİRAZ DİNLENSİNLER NİÇİN İLK ONBİRDE İSRAR EDİYORSUNUZ İKİNCİ YARI GİREN OYUNCULAR KÖTÜMÜYDÜ BELKİ BERABERLİKLE ÇIKARDIK LÜTFEN ONLARDA İSRAR ETMEYİN
|
belliydi böyle olaağı ben arkadaşlara bile dedim hayrettin oynarsa holoskoyu tutamaz sonuçta golleri holosko attı ama hayrettinin hatasıyla değil kendimiz verdik maçı
|
[COLOR="Red"][B]Hayrettin bariz hatalar yaptı :( [/B][/COLOR]
Oyunun başından sonuna panikten kurtulamadı hatta gittikçe dahada fazla panik yaptı ve gözlerimize inanamayacağımız şekilde rakibe armut gibi toplar bırakıp durdu .. [COLOR="Blue"][B]Eli ayağı birbirine dolaşıyor bu aralar, sakin olmayı öğrenemedi bi türlü..Yada hep böyle desek daha doğru olur, ama malesef tribünden böyle görünüyor..[/B][/COLOR]Dialloyu niye övüyoruz sizce ?Soğukkanlı ve yerinde müdahale yaptığı için dimi ,tam tersinede hayrettini de yapacağını bilmeyen bir görüntü çizdiği için eleştiriyoruz.. Kendine gelip daha olgun bir futbol izletmesi dileğiyle ,saygılar.. |
elbette hayrettin oynamalı ama her maça banko çıkmadan oynamalı ki giydiği formayı vbir daha bırakmamak için daha fazla gyret göstermeli diyorum. ee ne oldu şimdi hayrettin biliyor her maç bankoyum diyor iyisimi bir iki maç keseceksin görecekler. sadece hayrettin için geçerli değil bu tüm oyuncular için geçerli.
|
ama sadece hayrettine suç bulmamak lazım defansta murat çok bariz hatalar yaptı hem hayrettin sol tarafta çok yanlız kaldı ne ilhan nede 2. yarı oyuna giren ugur yıldırım fazla yardım etmediler hayrettine
|
HAYRETTİN ve MUSA AYDIN BU TAKIMDA İLK 11 DE OYNAMAMALI.
|
evet arkadaşlar adam harcamakta bir numarayız ne olmuş bir maç kötü oynadıysa o adam sivas için zamanında tekmeye kafa soktu şimdi hafif bi düşüşte silin adamı yakıştıramadım bunu size
|
[B]hayretin ikinci yarının en kötü topçusu...hayatında sol ayak kullanmamış biri olarak ben çıksam daha iyi oynarım herhalde..[/B]
|
Sivas'ı bir maçla değerlendirmeyelim.Daha herşey bitmedi.Her oyuncunun kötü oynadığı maçlar olabilir.Biz takımımıza sahip çıkalım.
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;345744]bencede hakem bizim yanımızdaydı...defanstaki küçük hatalar nedeniyle yenildik...
suçlu aramaya gerek yok...[/QUOTE] [B]Aga ne küçük hatası!Şampiyonluğa oynuyoruz normal gol yesekk eyvallah da boyle goller yenmez!!![/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:57. |