SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   STADYUMDA DİZAYN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17887)

Rallim58 07.04.2008 21:05

STADYUMDA DİZAYN

[B]Sezon sonu geldi hala koltuk kavgası bitmedi. Hangi blok, hangi sıra, hangi taraf vs. Aslında herkes yerini çok iyi biliyorda tecaül arif insanlarımız var aramızda, bunlarda bilinçli yapıyor. Daha çoklukla ailesi ya da kızı ile gelen taraftarların yer konusunda bu durumdan ciddi rahatsızlık duydukları bu hafta BJK müsabakasında da gün yüzüne çıkmış oldu.
Yaşanan bu olumsuzluklara görevi, yer tesbitlerinde yardımcı olmak olan özel güvenlik görevlilerinin olay mahalline defalarca davet edilmelerine rağmen gelmemeleri dikkat çekti. Hatta olayları maraton bölgesinden izlemekle yetindi. Olaylara polisin iyiniyetli idare amirinin babacan yaklaşımları noktayı koydu.

Bu konuda Stadyum yetkililerine acizane tavsiyem ;

1- Blok yerlerini belirten yazı, çevre duvarlarda yazılı. Stad boş iken gözüküyor. Onu duvar üzerine levha ile payanda eşliğinde olabilir, herkesin görebileceği şekilde...

2- Koltuk numaraları var. Ancak her koltuk sırasına hangi gruba ait olduğu belirlenebilir. Örnek K serisinin 12. koltuğuna mevcut yazılı olan 12 nin önüne K harfi eklenerek K-12 şeklinde sunulabilir...

Olaylara hemen her hafta şahit olan üyelerin iştirakleri ile yorum ekleyeceklerini ümit ediyor;
Hiç değilse seneye daha sağlıklı bir yer çizelgesi yapılmış olarak görmek dileğiyle.. [/B]

eyuphulagu 07.04.2008 21:19

--->: STADYUMDA DİZAYN

Yeni bir stad yapılmadığı sürece bu kavgalar her zaman sürecektir.ayrıca sivasın insanı henüz daha bu tür şeylere alışık olmadığı için biraz daha zamana ihtiyacının olduğunu düşünüyorum.

maxx 07.04.2008 22:45

Selamlar,

rallim58 ın yorumlarını cok sık olmasada yakından takıp etmeye calısıyorum.Ozellıkle 2. devreden ıtıbaren gerek yorumları gerek tavsıyelerı ıle benı dahada cok yakından takıp ettırme hıssını uyandırdı.Neden mı???Cunku tam bır SIVAS lı..bızler sartlar geregı baska ıllerde yasayan kısılerız (ben antalya ), ıste bızım duygu ve dusuncelerımızı bu kısı dıle getırıyorda ondan.Antalyadan bırkackez geldıgımız an aynı problemlerı yasadık...zaman zaman ısın dozuda kacmıyor degıldı hanı.Ama bıran once yapılan bu tavsıyelere kulak tıkanılmamalı geregı yapılmalı..seneye avrupa macları var.. Sımdıden tedbır alınmazsa sahada degıl tırubunde yenılecez...saygılarımla..Tekrardan agzına saglık rallım58.. keske herkes aynı anda senın gıbı hareket edebılse...

Rallim58 08.04.2008 09:34

[B]Tüm taraftarlarımız hayatından memnun galiba, ama BJK müsabakasında yanıbaşımızda dünyalar tatlısı kızı ile gelen arkadaşa konuyu sitede tartışmaya açacağıma söz verdiğim için açtım.

Demekki Sivasspor taraftarı herşeyden ve de hallerinden son derece memnun, kolay gelsin.

Benden vebal kalkmış olsun diye yazdım. Herkese sağlıklı günler dilerim.[/B]

atababa111 08.04.2008 13:59

TEŞEKKÜRLER BİLİNÇLİ KARDEŞİM.İSTANBULDAN SİVASLI HEMŞEHRİLERİMİZE SEVGİLER.

Rallim58 09.04.2008 11:59

[QUOTE=maxx;346383]Selamlar,

rallim58 ın yorumlarını cok sık olmasada yakından takıp etmeye calısıyorum.Ozellıkle 2. devreden ıtıbaren gerek yorumları gerek tavsıyelerı ıle benı dahada cok yakından takıp ettırme hıssını uyandırdı.Neden mı???Cunku tam bır SIVAS lı..bızler sartlar geregı baska ıllerde yasayan kısılerız (ben antalya ), ıste bızım duygu ve dusuncelerımızı bu kısı dıle getırıyorda ondan.Antalyadan bırkackez geldıgımız an aynı problemlerı yasadık...zaman zaman ısın dozuda kacmıyor degıldı hanı.Ama bıran once yapılan bu tavsıyelere kulak tıkanılmamalı geregı yapılmalı..seneye avrupa macları var.. Sımdıden tedbır alınmazsa sahada degıl tırubunde yenılecez...saygılarımla..Tekrardan agzına saglık rallım58.. keske herkes aynı anda senın gıbı hareket edebılse...[/QUOTE]

[QUOTE=atababa111;346545]TEŞEKKÜRLER BİLİNÇLİ KARDEŞİM.İSTANBULDAN SİVASLI HEMŞEHRİLERİMİZE SEVGİLER.[/QUOTE]

[B]Teşekkürler yorum ve destekleriniz için ancak; üzüldüğüm şey şu; Orada, olay mahallinde bunu sivasspor sitesinde gündeme getirelim derken herkes vallaha iyi olur ağbi hatta gazetelere bile konu olmalı, gibi söylem ve destek varken burada sessiz kalınmasına doğrusu bir anlam veremiyorum[/B]

yigidomustafa58 09.04.2008 12:10

[B]vallahi gittiğim istanbul maçlarında biz yer aramıyoruz direk nereye bulursak oturmak yok hemen desteğe başlıyoruz kimsede yer aramıyor ...[/B]

Rallim58 09.04.2008 12:53

[QUOTE=yigidomustafa58;346905][B]vallahi gittiğim istanbul maçlarında biz yer aramıyoruz direk nereye bulursak oturmak yok hemen desteğe başlıyoruz kimsede yer aramıyor ...[/B][/QUOTE]

[B]Taraftar olanlar için doğrusu da öyle olmalı ancak, daha saygılı olarak medenice yaklaşıp herkes biletindeki yerinden desteğini sürdürüp oraya destek için gelen bayanlarımız bile var ama öyle saygılı ? davranıyoruz ki adeta senin burda ne işin var diyoruz.

Öyleki hem kendi numarasına ait yerde oturmuyor gelip kafasına göre oturuyor hemde tezahüratta bulunmuyor. Ya da bi başka ifade ile örnek ben her hafta biletlerin satışa sunulduğu gün mesai bitiminde ilk işim bizim grubun biletlerini almak oluyor. Yani ben haftanın ilk günlerinde biletimi alayım, diğeri de maç saatine kadar belki beleş girdim girdim giremezsem bilet alırım mantığından bilet alıp kendiine ait yere değil benim yere oturacak. İşte bu uygun değil. İsyanlar buna yoksa elbette herkesin yeri var koltuğu var. Bu hafta bu nedenle 3 koltuğa beş kişi oturanlar oldu..[/B]

Rallim58 11.04.2008 07:30

[B]Kendi hesabımızı da Beşiktaş'tan sormalıyız bence...![/B]

Abdullah DuMaN 11.04.2008 07:37

-->: STADYUMDA DİZAYN

[QUOTE=Rallim58;346354][B]Sezon sonu geldi hala koltuk kavgası bitmedi. Hangi blok, hangi sıra, hangi taraf vs. Aslında herkes yerini çok iyi biliyorda tecaül arif insanlarımız var aramızda, bunlarda bilinçli yapıyor. Daha çoklukla ailesi ya da kızı ile gelen taraftarların yer konusunda bu durumdan ciddi rahatsızlık duydukları bu hafta BJK müsabakasında da gün yüzüne çıkmış oldu.
Yaşanan bu olumsuzluklara görevi, yer tesbitlerinde yardımcı olmak olan özel güvenlikçilerin olay mahalline defalarca davet edilmelerine rağmen gelmemeleri dikkat çekti. Hatta olayları maraton bölgesinden izlemekle yetindi. Olaylara polisin iyiniyetli idare amirinin babacan yaklaşımları noktayı koydu.
Bu konuda Stadyum yetkililerine acizane tavsiyem ;

1- Blok yerlerini belirten yazı, çevre duvarlarda yazılı. Stad boş iken gözüküyor. Onu duvar üzerine levha ile payanda eşliğinde olabilir, herkesin görebileceği şekilde...

2- Koltuk numaraları var. Ancak her koltuk sırasına hangi gruba ait olduğu belirlenebilir. Örnek K serisinin 12. koltuğuna mevcut yazılı olan 12 nin önüne K harfi eklenerek K-12 şeklinde sunulabilir...

Olaylara hemen her hafta şahit olan üyelerin iştirakleri ile yorum ekleyeceklerini ümit ediyor;
Hiç değilse seneye daha sağlıklı bir yer çizelgesi yapılmış olarak görmek dileğiyle.. [/B][/QUOTE]

AYNEN KATILIDIM BU HAFTA BENİMDE BAŞIMA GELDİ ADAM GELMİŞ KALK YERİMDEN DİO DAYI ETME BURA BİZİM 3 TANE ALDIK YOK VER BAKAYIM BİLETİ BURA B DEĞİL C GİT B YE DEDİK ARKASINA 1 TANE DAHA BURA N O DEĞİL ABİ

Rallim58 11.04.2008 08:20

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;347679]AYNEN KATILIDIM BU HAFTA BENİMDE BAŞIMA GELDİ ADAM GELMİŞ KALK YERİMDEN DİO DAYI ETME BURA BİZİM 3 TANE ALDIK YOK VER BAKAYIM BİLETİ BURA B DEĞİL C GİT B YE DEDİK ARKASINA 1 TANE DAHA BURA N O DEĞİL ABİ[/QUOTE]

[B]Katılımınız için teşekkürler ancak, daha önce de söylediğim gibi; olay anında veryansınla isyanlarını dile getiriyorlar, konuyu siteye taşıyıp tartışma ve görüş, yorum denilince kaçar oluyoruz, ürküyoruz, tepkisiz oluyoruz.
[COLOR="Red"]Tepkisiz toplum olmuşuz vesselam.[/COLOR][/B]

EMREE58 11.04.2008 09:16

Arkadaşlar şüphesiz sivasspor en iyi stadlarda oynamayı hakediyor fakat herşey zamanla düzelecek önemli olan sivassporun önümüzdeki yıllada istikrarlı futbolunu yansıtmasıdır.Başarılı ve hersene avrupaya giden bi takımız oldugu zaman sivasspora layık güzel bir stad yapılacagına inanıyorum.

kadir984 11.04.2008 09:58

herkes yerine otursun taraftar grupları diye ayrım yapmışız birde bir grup bir yere diğeri öbür yere toplanıyor. arkadaşlar taraftar arkadaşlarda ayrı ve yerine oturursa hem bulunduğu yerde biraz daha fazla kişiye tezahürat yaptırmış olur diye düşünüyorum.

eyuphulagu 14.04.2008 22:17

Arkadaşlar atalarımız eski kumaştan yeni elbise olmaz demiş.biz eski statdan yeni stad yapmaya çalışıyoruz.yama yapılmış stattan ancak bu kadar olur.ayrıca sivasspor taraftarının henüz süper lig havasında olduğunu düşünmüyorum.süper ligde kalıcı olmak ;uzun yıllar süper ligde oynamak bence şampiyonluktan daha önemlidir.süper ligi 2.,3.,4. sıralarda bitiren kocaelispor,samsunspor,malatyaspor un şu an nerelerde olduğunu sakın aklımızdan çıkarmayalım.şunu da unutmayalım 2-3 yıl öncelerine kadar 2.lig de oynayan bir takım ve istediği yere oturmaya alışmış bir taraftar topluluğu.bazı şeyler birdenbire olmuyor.taraftarın da önce zamana sonra eğitime ihtiyacı var.

Rallim58 16.07.2008 12:55

[B]Avrupa yolunda adım adım ilerleyen Sivassporumuz, hafta sonu kendi sahamızda Gırbalj'i 1-0 yenerek 3. tura yükselirken; yaşanan acı tablo yiğidoları yaraladı.

Kapalı yanında bulunan WC nin S borusu alt taraf girişten aşağı çok çirkin bir görüntü ile akıntı olması, böyle mi Avrupa ile yarışacağız? dedirtti.

Beden terbiyesi yetkililerinin, başta İl Müdürü Sn. Salim Kılıç bey olmak üzere, olaya bir an önce müdahil olması kaçınılmaz olduğu bir gerçek. Olay mahallini görenler mutlak olmuştur, ya da şu andan itibaren bir şekilde yansıtılacağına inanıyorum.

Koltuk numarfalarının silinmiş olması dikkat çekerken, yenilerek yazılırken seri ve kotuk numaralarının yazılacağını ümit ediyorum [/B]

merkez_emre 16.07.2008 13:14

[B]valla bende cok rezılıık cekdım 15 20 dk gec kaldım dye kapıları acmadılar ılk yarıyı kacırdık ıkıncı yarıda almıyorlardı ama tırmandık bi şekilde girdik :D [/B]

burak18 16.07.2008 13:37

bu sene her macta bu yer olayı problem oldu bu işe bir çözüm getirilmesi lazım artık bence

YavuZ ÇandıR 16.07.2008 13:45

-->: --->: STADYUMDA DİZAYN

[QUOTE=Rallim58;347676][B]Kendi hesabımızı da Beşiktaş'tan sormalıyız bence...![/B][/QUOTE]

süper resimdi:D:D.bencede kendi hesebımızı da Beşiktaş'tan sormalıyız.

YavuZ ÇandıR 16.07.2008 13:46

-->: --->: STADYUMDA DİZAYN

[QUOTE=merkez_emre;388131][B]valla bende cok rezılıık cekdım 15 20 dk gec kaldım dye kapıları acmadılar ılk yarıyı kacırdık ıkıncı yarıda almıyorlardı ama tırmandık bi şekilde girdik :D [/B][/QUOTE]

vay be gerçek taraftar budur.helal be emre!helal be!

Rallim58 16.07.2008 14:07

[B][QUOTE=burak18;388137]bu sene her macta bu yer olayı problem oldu bu işe bir çözüm getirilmesi lazım artık bence[/QUOTE]

Yetkili arkadaşlar ilgilerini esirgemezlerse, çözülemeyecek birşey yok. Ağırlıklı bu tepki ve kargaşalar kale arkalarında oluyor. Onun için çözüm önerisini de (acizane) kale arkasından vereceğim; gerçi daha öncede söyledim ama demekki ilgi çekmemiş. ÖRNEK : Kalearkası gar veya havuz farketmez zaten o bilette girişte engel olunduğu için farketmiyor. A Blok K seri ve 35 sıralı koltuklu bilet için tahsisi edilen koltuğa [COLOR="Red"]A/K-35[/COLOR] veya sadece [COLOR="red"]K-35[/COLOR] yazılması çok mu zor?

Eğer zor ise, Yöneticiler zor işlerin başarılması için vardır[/B]

şafak58_35 16.07.2008 15:12

bilgi için teşekkürler...............

58bbp58 14.11.2008 16:26

Cevap: STADYUMDA DİZAYN

BENCE YENİ YAPILACAK OLAN STADA DİZAYN YAPSINLAR.BU STADA YAPSALAR NE YAPMASALAR NE ÇÜNKÜ STAD DOLMUYOR Kİ YENİ STADI BELKİ DOLDURUR LAR BAKALIM İÇİ NASIL OLMUŞ DİYEREK TEN

58_BuRHaN_58 14.11.2008 17:20

[B]rallim58 konuyu açtigin için teşekkurler her hafta aynı olaylar la karşılaşıyoruz orasi benim burasi senin maç başlıyor maçın ortasinda yer tartışması birde zaten daracık koltuklar ve ayak koyma yerleri bi kişi basamaklara varmak için 25 kişiyi eziyor. kombine aldık rahat maç izleyelim diye yine de giriş çıkış derdi bitmiyor kuyruk kuyruk bıktık artık maç izlemek deil rezalet!!![/B]

XXCakir58 14.11.2008 17:38

-->: STADYUMDA DİZAYN

Hakkimizda hayirlisi, insallah hersey istedigimiz, istedikleri gbi olur.Paylasim icin sagol.

EyüphanAydın 14.11.2008 17:40

[B]Türkiyede iyi bir takım olmak istiyorsak,Avrupaya yavaş yavaş Anadolu takımı olarak açılmak istiyorsak ilk önce stadımızın kalitesini arttırmalıyız.

Bu stad kalitesi Takımımız'ın gücü kaynağı olarak görebiliriz.Şimdi Sivas'a 40 bin kişilik stad yapmak yanlış olur.

Şimdiki stadı zaten zar zor doldurmaktayız en iyisi stadın ortepedik kalitesidir.En yakın zamanda iyi bir stadımız'ın olması dileğiyle.[/B]

cücü baba 14.11.2008 20:11

[B]Rallim ağbi biraz konuyu geç gördüm ama sorunlar zaten devam ediyor açtığın konuyla ilgili hatta bende bazı şeyler ekleyebilirim. Önce sezon başındaki braga maçı trübünler dolu özelliklede gurbetçilerimiz yoğunlukta ama bir sorun varki şaşırmamak elde değil maraton trübünü a sırası yani ilk oturaklar UEFA tarafından güvenlik gerekçesi ile iptal olmuş ama biletler satılmış bu nasıl iş anlamadım çoğu gurbetçi olan seyirciler mağdur oldu.Bir diğeri ise arkadaşlarla havuz tarafına gidelim dediler havada güzel olur dedik A blok H sırası ama gel görki sıra aşşağıdan yukarı F de bitiyor neyseki başka yerlerde boşluk vardıda gidip oturduk bu nasıl iştir anlamadım..[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:13.