![]() |
BU NASIL SİVASLILIK?
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/bjktrftr.jpg[/IMG]
Sivasspor’a rakip olarak Sivas’a gelen üç büyüklere gösterilen aşırı ilgi Beşiktaş maçı öncesinde de yaşandı. Genellikle Sivaslı’lardan oluşan bir grup üzerlerine giydikleri siyah-beyaz formalarla Beşiktaş’ı karşılamak ve ona maç öncesi moral vermek için havalanına giderek destek oldular. Sivasspor’un kritik maçtaki rakibi Beşiktaş’a destek verenlerin giydiği montun arkasında yazan “Sivaslı Kartallar” yazısı “Bu ne perhiz bu ne lahana” dedirtirken, bir başka Sivaslı’nın (!) küçük çocukları toplayıp, üzerlerine Beşiktaş forması giydirerek karşılamaya gelmesi de ayrıca dikkat çekti. Sivaslı’lar, rakibimiz olan bir takıma bu kadar çok sevgi gösterisinde bulunmak ve onlara moral vermek yerine Sivasspor’a yapılmasının daha mantıklı olacağını belirterek “Sivasspor’un rakibini destekleyen ve ona moral veren kim olursa olsun doğru bir iş yapmıyor. Çocuklarımıza Sivasspor sevgisi aşılanacağı yerde, göz göre göre başka takımlara kanalize ediliyor, bu da Sivasspor’un geleceğine vurulan en büyük darbedir” dediler. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: BU NASIL SİVASLILIK?
sivassporumuz şampıyonluğa koşarken sivas gençlerinin bu yaptıklarını kınıyorum
...HERŞEYE RAĞMEN SİVASSPOR... |
Ne Sivaslılığı olsa olsa AntiSivaslılık bunun adı.Hem Sivaslıyım de hem de Sivaslı Kartal.Benliklerini,özlerini ve memleketini unutmuş,silmiş bunlar. Bunlarınki yaşamak değil sadece nefes alıp veriyorlar.Bunların Sivasa ve Sivasspora verdiği zararı düşman olsa vermez.
|
[B]kardeşim Sivasdaysan Sivassporu tut be ...[/B]
|
Özünü ve geçmişini unutanlar yarınlarını da unutmaya ve yokolmaya mahkûmdur vesselam.
|
yazıklar olsun. bari sivaslı kartallar demeselerdi de sadece kartallar diye yazsalarmış. hiç değilse o montu görüp sivasın kendi seyircisi bile başka takımı tutuyor demezlerdi.
|
Tek kelimeyle rezalet. Aynı durum Fenerlisi, G.Saraylısı içinde geçerli. Senede 2 kez maç yapıyor senin tuttuğun ******** takım ile memleketinin takımı. Hiç olmazsa 2 kezde İstanbul takımını tutma, ne olur yani? Bu kadar mı çok karnını doyuruyor elin takımı. Yazıklar olsun....
. |
GERÇEK SİVASLI OLANLARIN BU ŞEKİLDE OLACAGINA İNANMIYORUM.BUNLARIN YAPTIGI TAMAMEN İST TAKIMLARINA OLAN BU SEVGİ NEDEN BİLMİYORUM .ZATEN BU GİBİ TARAFTARLARIN YÜZÜNDEN TÜRK FUTBOLU BİR TÜRLÜ İLERLEYEMİYOR.AVRUPADA HİÇ BİR ŞEHİRİN TAKIMI BİR BAŞKA TAKMIN ŞEHRİNİN TAKIMINI TUTMUYOR ONLARLA AYNI PLATFORMA YARIŞABİLMEMİZ İÇİN TARFTAR TOPLULUGUMUZUN BU ŞEKİLDE OLACAGINA İNANIYORUM.
|
sivasli yerine koyan mı varki bunları sivasliyim diyen kendi takımını tutar bole bjk olunmaz dicek bisey yok sizin gibileri istemioruz gidin onlari tutun [COLOR="Red"]8TAŞ kuyruk acınızı anlıoruz[/COLOR]:):)
|
kocaman bir ayıp.!!!aslında söylenecek çok şey var ama boşverin,çünkü kendi şehirlerini başkalarına tercih edenlerden her şey beklenir.!!söyleyerek,konuşarak anca çenemizi yorarız..
|
[B]ne sivaslısı yav bunlardan sivaslı olmaz olsun.yazıklar olsun biz orda gol yerken onlar şanlı beşiktaş diye bağırdıar.Bunlardan sivaslı olacağına hiç olmasın daha iyi[/B]
|
bizene sizene elin beşiktaşlısından.hangi Sivasspor taraftar grubunun öyle poları pankart var.
|
valla şampiyon takım taraftardan belli olur...ama ben bizim taraftardan o ışığı alamıyorum...
3. ve 2. ligde oynarken insanlarda bi sivasspor sevgisi vardı...süper lige çıktık hatta şampiyonluğa koşuyoruz, sen gidiyon rakibe sevgi gösterisi sunuyosun adamları deplasmanda pisikolojik baskı altına alacağına adamlara boynuna sarılıyon... sonra bu adamlar sivasspor niye şampiyon olmadık diye sezon sonu hocayı yönetimi oyuncuları suçlayacaklar... |
yazık çok yazık ben doğma büyüme istanbuldayım dikkat edin istanbuldayım diyorum istanbulluyum demiyorum ama bir sivaslı olarak bir iki kerede görsem memleketimi yinede insan özünü unutmalı ben istanbul doğumluyum ama katıksız sivaslıyım eskiden galatasarayı tutuyodum 4 sene önce ama 4 senedir fanatik derecede sivassporluyum ben birde özellikle galatasarayın türibün çocuğuydum sivaslı olupta başka takımı tutana yazıklar olsun ayıp büyük terbiyesizlik
|
Bir insanın sivaslı olması sivassporu tutacağı ya da tutmak zorunda olduğu anlamına gelmez! Bizim kalbimizde tek takım war doğduk beşiktaş büyüdük beşiktaş.. Bunu kimsenin eleştirmeye hakkı yok.. Memleketimizin takımını destekleriz ama hiç bir zaman hiç bir takımı beşiktaşımızdan önde tutmayız tutamayız.. Siz kırmızı beyaza gönül vermişsiniz biz siyah beyaza memleketler aynı ama rıhlar renkler farklı.. Bunu eleştirme hakkını kimsede görmüyorum..
|
.Ayni otobuse bindirip 8 ysala beraber göndermek gerekti bunlarin hepsini.
|
GİYDİKLERİ MONTUN ARKASINDAKİ SİVASI ÇIKARSINLAR YAZIK BÖYLE SİVASLI OLMAZ GİDİN BAŞKA YERDE DESTEKLEYİN HİÇ İSTANBULDAN BAŞKA TAKIM DESTEKLEYEN VARMI SİZİN NÜFUSTA BAŞKA BİR YER YAZMASI LAZIM DİĞER MAÇLARA GELİPTE SİVASI DESTEKLEMEYİN AYIP
|
Benim nüfüsta sivas yazıoda sivassporlu yazmıo hemşerim kac taneniz tek sivassporu tutuo acaba burda yorum yapanların yarısından cogu fenerli bende buraya yazıorum hadi eywallah..!
|
[QUOTE=ADNANDEMIRISIK;346514]GİYDİKLERİ MONTUN ARKASINDAKİ SİVASI ÇIKARSINLAR YAZIK BÖYLE SİVASLI OLMAZ GİDİN BAŞKA YERDE DESTEKLEYİN HİÇ İSTANBULDAN BAŞKA TAKIM DESTEKLEYEN VARMI SİZİN NÜFUSTA BAŞKA BİR YER YAZMASI LAZIM DİĞER MAÇLARA GELİPTE SİVASI DESTEKLEMEYİN AYIP[/QUOTE]
Burada kımsenın baskasnın sıvaslılıgını denemeye yargılamaya haddı yok.her sıvaslı sıvassporu tutacak dıye bır zorunlulukta yok.kımsenın bunu eleştırmesının manasıda yok.ben beşıktası tutarım baskası fenerı dıgerı sıvası kımsenın bunu elestırmeye yada sorgulamaya gucude yetmez haddıde olamaz.daha sıvasspor super lıge çıkmadan sıvasın adını anmayanlar ne cabuk sıvaslı oldularda baskalarına laf atıyorlar...herseyın bası saygı.ben besıktaslıyım sıvaslıyım ama sıvassporlu degılım bınlerce kısı gıbı..yazılarda sevıye dusmesın mumkunse.kendı kendınızı dusuyorsunuz... [IMG]http://img390.imageshack.us/img390/1512/b7ef3e738261265beeff0abvb6.jpg[/IMG] [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/8889/25zc1.jpg[/IMG] |
ya bence bunlar gercek sivasli degiller
sadece sözde sivaslilar |
[QUOTE=bozkurt187;346517]ya bence bunlar gercek sivasli degiller
sadece sözde sivaslilar[/QUOTE] Takım tutmaklamı belli oluo o işler hemşerim? |
-->: BU NASIL SİVASLILIK?
[B]Bakın aslanlar gibi bir kadromuz var türkiyede yenemeyeceğimiz Takım yok olabilir yenilebilirizde dünyanın sonu gelmediya ama şu sivaslıyım diyipte sözde büyütülmüş istanbul takımlarını tutanlara ne demeli [/B]
[B]Bu tip insanlar atasının dedesinin doğup büyüdüğü topraklara ihanet edenler kişiliğini kazanmamış zavallılar[/B] |
yaptıkları ayıptır yaa baska bişi değil...
|
İNADINA SİVASSPOR.............
|
birçoğumuz eskiden İstanbul Takımlarını tuttuk destekledik.......
ama gelinen şu noktada yaptığınız affedilemez birşeydir... helal olsun diyecek başka hiçbirşey bulamıyorum... sizin kanınız götürdükten sonra.......... gayri biz bize yeteriz.... |
Neden kiziyoruzki nüfusta Sivas yaziyor diye herkes Sivasli degildir,memlekette yüzlerce belki binlerce isci ve memur var baska yerlerden gelen mesela ünlülerden Emel Sayin babasinin görevi geregi Sivas ta dogmus.
Ama surasida gercek ister bu sekilde olsun ister 7 göbekten Sivasli olsun montlarina Sivasli kartallar yazmalari üzücü. Bu sene ilk adim atildi insallah devamini üstünede koyarak getirir ve Trabzonun zamaninda yaptigi gibi 3 büyükbas a kafa tutar sampiyonlugu ellerinden alirsak bu tip arkadaslarida yanimiza cekeriz.En azindan montlarina Sivasli kartallar gibisinden seyler yazip ortaliga cikamaz bizi ülkeye rezil etmezler. |
[QUOTE=catamite;346516]Burada kımsenın baskasnın sıvaslılıgını denemeye yargılamaya haddı yok.her sıvaslı sıvassporu tutacak dıye bır zorunlulukta yok.kımsenın bunu eleştırmesının manasıda yok.ben beşıktası tutarım baskası fenerı dıgerı sıvası kımsenın bunu elestırmeye yada sorgulamaya gucude yetmez haddıde olamaz.daha sıvasspor super lıge çıkmadan sıvasın adını anmayanlar ne cabuk sıvaslı oldularda baskalarına laf atıyorlar...herseyın bası saygı.ben besıktaslıyım sıvaslıyım ama sıvassporlu degılım bınlerce kısı gıbı..yazılarda sevıye dusmesın mumkunse.kendı kendınızı dusuyorsunuz...
[B]sen kımsın ki gelip bizim forumumuzda bunları söylüyosun senin üyeliğini silmediyse bu site yonetımi seninde haddini bilip ona göre konusman lazım. bak bakalım bi sivaslı, gsli, fbli, bi çarşı forumuna girdiği zaman kaç dakikada uyeliği siliniyo; bize sivassporumuzu destekleyecek adam lazım, ayırca şunu da unutma biz sivassporun 3.liginden beri taraftarıyız; ve herzaman yanındayız!!![/B] |
SİVASLI reziller !!!!!!!!!.............
|
[QUOTE=slasher//z;346537][QUOTE=catamite;346516]Burada kımsenın baskasnın sıvaslılıgını denemeye yargılamaya haddı yok.her sıvaslı sıvassporu tutacak dıye bır zorunlulukta yok.kımsenın bunu eleştırmesının manasıda yok.ben beşıktası tutarım baskası fenerı dıgerı sıvası kımsenın bunu elestırmeye yada sorgulamaya gucude yetmez haddıde olamaz.daha sıvasspor super lıge çıkmadan sıvasın adını anmayanlar ne cabuk sıvaslı oldularda baskalarına laf atıyorlar...herseyın bası saygı.ben besıktaslıyım sıvaslıyım ama sıvassporlu degılım bınlerce kısı gıbı..yazılarda sevıye dusmesın mumkunse.kendı kendınızı dusuyorsunuz...
[B]sen kımsın ki gelip bizim forumumuzda bunları söylüyosun senin üyeliğini silmediyse bu site yonetımi seninde haddini bilip ona göre konusman lazım. bak bakalım bi sivaslı, gsli, fbli, bi çarşı forumuna girdiği zaman kaç dakikada uyeliği siliniyo; bize sivassporumuzu destekleyecek adam lazım, ayırca şunu da unutma biz sivassporun 3.liginden beri taraftarıyız; ve herzaman yanındayız!!![/B][/QUOTE] buyur gel bızım forumlarımızda saygı sevgı cercevesı vardır.kımse hakaret etmedıgı surece ekarte edılmez.sivaslısıda var konyalısıda var var oglu var. [url]www.bjksivas.com[/url] bırde altından kalkamayacak laflar etmeyın.kalvyeden ssallamak kolay.sıte edıtorunun dıkkatını çekerım.lutfen sevıye.burda bıze mıllıyetcılık hesabı yapanlar 8 -9 yazarak ne kadar mıllıyetcı oldugunu gosterıyor.anlamayan varsa anlasın.her sıvaslı sıvassporlu degıldır....kımsenınde buna laf soylemesıne haddı yoktur..zorlamı beyler.demokratık bır ulkede yasıyoruz.antı demokrat konusmalar yapmak zorbalıktan ote deıldır.. |
yazıklar olsun hepsie onların kanlarından şüphe duyarım özentiler başka bişey değil.
inönüde sivaslı ayılar dediklerinde zoruna gitmeyen insanlara soylenecek bi lafım olamaz. |
Cok büyük ayip sivasli olupta karsi takimin tarafi olmak vede destek vermek [B][COLOR="Red"]SIVAS VE SIVASSPOR DENILDIGINDE AKAN SULAR DURUR BIR SIVASLI OLARAK HER ZAMAN HER YERDE TAM DESTEK NER DE OLURSAK OLALIM SIVASLIYSAK SIVASSPORUMUZA DESTEK VERMEYE AMA BÖYLE HEM SIVASLI OLUPTA KARSI RAKIP TAKIMA DESTEK VERENLERE SUNU DIYORUM YAPMIS OLDUKLARI SEY COK AYIP VE BIZ YIGIDOLAR OLARAK BÖYLLERINI SIDDET ILE KINIYORUZ.***SIVASSPORLUYUZ VEDE YIGIDOYUZ BUNUN ILEDE GURURLUYUZ ONURLUYUZ MUTLUYUZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=catamite;346515]Benim nüfüsta sivas yazıoda sivassporlu yazmıo hemşerim kac taneniz tek sivassporu tutuo acaba burda yorum yapanların yarısından cogu fenerli bende buraya yazıorum hadi eywallah..![/QUOTE]
kim fenerli ya sen ne diosun ben 3 buyhuklerden kimseyi tutmuyorum ama bugun avrupa oldugu icin fenerbahceyi destekliyorum iste bole |
selamın aleyküm arkadaşlar şu resimde gördüğüm tablodan utanıyorum bide arkalarına sivaslı kartallar yazmışlar ben doğma büyüme istanbulluyum ama heryaz memleketime gitmessem huzursuz oluyorum ve buradaki bütün maçlarına gidiyorum bunların sivaslı oluşundan şüphe duymak lazım ama üç beş çapulcuyu kafaya takmayın desteklerinizi eksik etmeyelim takımımız büyük bir başarı ve kısa zamanda iyi bir yol kat etmiştir başkanımız hocamız süper bizde gerçek sivaslı gerçek taraftar olusak geri gelir sivasa sivas spora her şey feda olsun soyumuzun ejdadımızın doğup büyüdüğü topraklara sahip çıkalım dört büyük yok artık tek büyük takım var oda SİVAS SPOR<<<<
|
bırakın kim kimi tutarsa tutsun.yalvaracak değiliz ya gelinde sivassporu tutun diye.biz heryere yeteriz onlarsızda.
|
bence tartismaya pek gerek yok...bu sivasli diye geilenlerin adina gercekten aci bir durum...bölelerinede aciorum..bende aslen cimbomluyum ama sivasspor benim gönlümde kazili.demem su sivas herzaman benim icin önplana gecer..cimbom-sivas oynarsa herzaman sivasi tutacagim..tabiki tutacagim ben tutmuycamda kim tutcak..benim memleketim o..yaziklar olsun yhaaa.ne yhani ben almanayada dogdum burda büyüdüm ve almanca dilini cok kullaniom hal böleyken ben ille schalke 04 mi tutmam lazim veya bayern münih..tövbe tövbe siddetle kinioruz..belki bu mesajima tepki cok gelcek..otursgun yerden almanyadan yaziosun hadi be sende ordan sen gercek türk degilsin diyenler..onlara tek cevabim:BAKIN BEN ALMANYADA DOGMUS VE BURDA BÜYÜMÜS OLSAM BILE EVET BELKI ALMAN NUFÜS CÜZDANI TASIMIS OLSAM BILE DAMARLARIMDAN TÜRK KANI AKIO OK?!
|
-->: BU NASIL SİVASLILIK?
[B]ligtv yw üye oldukça fanatik fotomaç gibi gazeteleri alıp bu kulüpleri zenginleştirdikçe bunların sayısı artar..[/B]
|
böyle yapcaksanız hiç gelmeyin daha iyi sizin gibi taraftara ihtiyacımız yok
|
bakın güzel kardeşlerim herkes istediği takımı tutar ne diyosunuz yani sivaslıyız diye sivassporu mu tutacaz hemşerimm hem sen merak etme nihat o istanbullular sivaslılara laf atınca hadlerini bildirende bizdik senin gibi elimizi kolumuzu sallayarak gezmedik gerekli cevabı biz onlara söledik
|
KÜTÜĞÜNDE SİVAS YAZIP SONRA KUTUĞUNU İSTANBUL A FALAN ALDIRANLAR BUNLAR BENDE KARŞILAŞIYOM AMA SON GOLDE BİR KAPAK YAPTIM KI O TANIDIKLARIMA
|
WAYYYYYY BEN ORAYI GÖRMEDİM TUH SIZN SIFATINA TÖBE TÖBE YHAA BU NE YHA BOYLE SİVASLI YAZMIŞLAR O SAN BANA VE BENM GİBİLERE YAKIŞIR YAKIŞIR KI MİLLET BANA ALİ FLN DEMEZ SİVASLI VEYA PUSATLI DER BE YUHH BU KADR YUZSUZLUK OLMAZ BE ABCİM YHA
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:00. |