![]() |
Kayseriye Akıyoruz!
13.04.2008 Tarihinde saat: 15:00'da Kayseride oynanacak olan karşılaşma için Asla Yanlız Yürümeyceksin sloganı ile Çılgınlar 58 grubu olarak Sivassporumuzu deplasmanda yanlız bırakmıyoruz.
58 Sivassporlu Taraftarlar Derneği Hareket Tarihi : 13.04.2008 Hareket Saati : 09:30 Hareket Yeri : Meydan İrtibat Telefonu : 0543 699 21 80 - 0544 954 85 85 Dernek Adresi :Uluanak Mah. Ulu Çarşı Sok. No:28 |
--->: Kayseriye Akıyoruz!
inşallah kayseride görüşürüz yiğit hemşolarım gelinde kayseriye tarafatr gösterelim
|
Allah ın izniyle komşuyu yenicez kayseri de.
bence rahat bi maç olucak; imkanı olan yiğidolar lütfen takımı destekleyelim... |
BENDE GELMEYİ ORDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM AMA NASİP BEN OLAMASAMDA DUALARIM TÜM SİVASSPORLU OYUNCULAR VE YİĞİDOLARLA OLACAK ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN
|
Ben Muğla'nın Fethiye ilçesinde oturuyorum Denizli deplasmanında da organizyon olacakmı sizlerle beraber olmak isterim hem de çok
|
-->: --->: Kayseriye Akıyoruz!
[B][QUOTE=altan54&58;346860]Ben Muğla'nın Fethiye ilçesinde oturuyorum Denizli deplasmanında da organizyon olacakmı sizlerle beraber olmak isterim hem de çok[/QUOTE]
Manisaya oldugu gibi Denizliye de biz Izmirden gidiyoruz. Gelirseniz gorusuruz:)[/B] |
--->: -->: --->: Kayseriye Akıyoruz!
[QUOTE=myway;346864][B]
Manisaya oldugu gibi Denizliye de biz Izmirden gidiyoruz. Gelirseniz gorusuruz:)[/B][/QUOTE] Tamam çok teşekkür ederim gelemediğim maçlarda da dualarımız Sivasspor ile... |
-->: Kayseriye Akıyoruz!
[B]Sivassporumuz için verilen desteklere çok teşekkür ederim[/B]
|
ÇOK KRİTİK BİR MAÇA AMA ALCAZ BU MAÇI BEN EMİNİM....
|
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN BARİ ŞAM.LİGİNE KALALIM YA
|
Hafta sonu Kayserideyiz..Kayseride gecen yıl yapılan bir istatistiğe göre nüfusun %7 si Sivaslıymış ..Buda ortalama 50.000 kişi eder .Bin kişi ordan gelir Bin kişide Sivas tan gideriz.Üç puanımızıda alır geliriz..Özel araçlaryıla gidecek arkadaşlar Kayseriye girmeden Sarımsaklı barajı var.Çok güzel bir piknik alanı.Orada piknik yapmanız tavsiye ederimki sesimiz maçta daha çok çıksın yani...Sivassporumuza başarılar ..Yola devam..Chelsea ya selam .(Başkanımız demiştiya gecen yıl Chelsea yı Sivasa getirecez diye...)
|
[B]Yiğidomuza Şu Ana Kadar Vermiş Olduğunuz Destekden Dolayı Teşekkür
Etmeyi Bir Borç Bilirim. Gerçekten Komşumuzla Yapıcağımız Maç Çok Önemli Bir Maç, Hem Onların Açisindan Hemde Bizim... Yüce Yarabbim Yüzümüzü Utandırmasın.. Allah Hepimizin Yardımcısı Olsun..[/B] |
SİVASSPOR NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ ÇILGINLAR 58...
|
ya kusura bakmayın ama bizler gurbette yasayan sivaslılar olarak sizi anlayamıyoruz,nedir aranızdaki husumet bilmiyoruz ama lütfen artık bitirin bu saçmalığı!
hep beraber gidin kayseriye,gençlik ayrı,çılgınlar ayrı... eger bu husumet devam ederse ben artık işin içinde sivasın basarısından baska seyler olduğunu da düşünmeye baslayacağım ve bu konuda da benim gibi düşünen birçok sivaslı hemşerim olduğunu da biliyorum... tek çatı,tek yürek... |
SİVASSSPOR BU MAÇI KESİNLİKLE ALACAK.BAŞKA YOLU YOK!
|
Sizin desteğinizle bu maçtan galip gelicez inşallah.
|
Kendi sahasında BJK'yi destekleyen taraftarlar olduğu müddet bunlara inat SİVAS zirveden inmeyecektir.
|
Asla Yanlız Yürümeyceksin sloganı ile çılgınlar 58 grubu ile bende kayseri deplasmanına gidecegim sivasspor un yanındayız
|
beşiktaş oftaş a yenilmesi çok iyi oldu.takımımız ligi en kötü ihtimalle 2.bitirecek bence.kayserisporla dostça-centilmence bir maç olmasını umuyorum,fenerbahçe ve galatasaray a hakem kıyağıyla verilen üçer puanı görelim artık ve sivaslılar olarak sadece sivassporumuzu tutalım.bitsin artık istanbul takımı sevdası!!!
|
Her Türlü Bekleriz!..
Siz bizi nasıl karşıladıysanız bizde sizi öyle karşılayacağız!.. Umarım yine Tribünününüzde Bjkli , Fbli, GSli, Ankaragüçlüler olmaz. Deplasmana Geldiğimizde çoktular. |
[B]bende gelmeyi çok isterdim ama kısmet işte ama dualarım sivassporla birlikte[/B][COLOR="Red"][B]EN BÜYÜK SİVASSPOR[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=sivasli215;347505]ya kusura bakmayın ama bizler gurbette yasayan sivaslılar olarak sizi anlayamıyoruz,nedir aranızdaki husumet bilmiyoruz ama lütfen artık bitirin bu saçmalığı!
hep beraber gidin kayseriye,gençlik ayrı,çılgınlar ayrı... eger bu husumet devam ederse ben artık işin içinde sivasın basarısından baska seyler olduğunu da düşünmeye baslayacağım ve bu konuda da benim gibi düşünen birçok sivaslı hemşerim olduğunu da biliyorum... tek çatı,tek yürek...[/QUOTE] Sivas'ın başarısını düşünmüyor bunlar, ben bundan eminim artık. akılları sıra sivasspor sayesinde birşeyler elde etmek istiyorlar. Bunlar taraftar değil, olamazlarda. Bence SS liğin en yalnız takımı. |
bazıları bilip bilmeden konuşmasın kimse gruplar kadar sivasspora destek olamıyor eğer çok biliyorsanız gelin sizide gorelim
|
[QUOTE=sinan-58;348063]bazıları bilip bilmeden konuşmasın kimse gruplar kadar sivasspora destek olamıyor eğer çok biliyorsanız gelin sizide gorelim[/QUOTE]
Sevgili bir okadarda Kiymetli Yigidolar, Vakit kargasa degil destek ve beraberlik zamanidir. Aman ha boyle siz biz meselelerine girmeyin. Bunlar birlikteligimizi zedeler mac saati her kes yigidodur. Mactan sonra gruplarinizi guclendirin destekleyin ki bir sonraki maca daha guclu cikin Biz gurbetteyiz Yigidolar vekaletimiz sizde her yigido iki defa bagirmak zorunda. sesinizden kayseru stadinin sutunlari catlasin Hollanda dan hepinize selamlar |
--->: -->: --->: Kayseriye Akıyoruz!
[QUOTE=altan54&58;346866]Tamam çok teşekkür ederim gelemediğim maçlarda da dualarımız Sivasspor ile...[/QUOTE]
Sivasımıza bu onemli maçta başarılar.. |
[QUOTE=SS'li;348061]Sivas'ın başarısını düşünmüyor bunlar, ben bundan eminim artık.
akılları sıra sivasspor sayesinde birşeyler elde etmek istiyorlar. Bunlar taraftar değil, olamazlarda. Bence SS liğin en yalnız takımı.[/QUOTE] Yarın bizlerle Kayseri deplasmanına gel.Birde Sivastaki maçın birinde maçtan önce bizimle gel organizasyonların içinde bulun çektiğimiz cefayı çileyi gör ondan sonra gel burda yaz istersen... |
bende gelecegim ölümüne sivasım kayseriyi yıkacaz yigidommmlaaa
|
İyi yolculuklar kazasız belasız bir yolculuk olur inş
|
[QUOTE=Üni-Ç58;348172]Yarın bizlerle Kayseri deplasmanına gel.Birde Sivastaki maçın birinde maçtan önce bizimle gel organizasyonların içinde bulun çektiğimiz cefayı çileyi gör ondan sonra gel burda yaz istersen...[/QUOTE]
organizasyon mu??? biz medyadan gördüğümüz ve okuduğumuzu söylüyoruz.organizasyon yapıyosunuz madem; bizler neden göremiyoruz. takımın futbolcuları ve hoca neden evimizdeki SEYİRCİ bizi yaterince destekleyemiyor diye beyanat veriyor. son bjk macında gördük işte,300-500 kişiyi bastıramadınız! yanlış anlamayın,burda hepimiz sivassporumuzun basarısı için ugrasıyoruz.günahlarıyla sevaplarıyla bu takım bizim takımımız.biz sizden en azından 4 eylül stadının içinde bari grupçuluk kimliğinizi bir tarafa bırakıp asıl amacınız olan sivassporumuz için hep birlikte caba göstermenizi bekliyoruz... |
DENİZLİ MAÇINA İZMİRDEN GELECEĞİZ ÇOK SAYIDA ALLAH NASİP EDERSE ÇEVRE İLLERDENDE GELMELERİNİ İSTİYORUZ AMA OTURMAYA DEĞİL DESTEKLEMEYE
|
takimimizi en iyi sekilde destekliyelim
|
ben gelemiyom arkadaşlar takımımızı iyi destekleyinşimdiden tşkrl sadece dostluk olsun taraftarlar arasında fazla sataşmayalım nede olsamaç bu allah yardımcınız olsun hayırlı yolculuklarşimdiden
|
sivasta olsaydım uça uça gelirdim inşallah bu sezon sizlerin aranıza katılcam.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:38. |