![]() |
TEZAHURAT YAZALIM
ARKADAŞLAR SİVASSPORUMUZA ÖZEL TEZAHURATLAR YAZALIM.KLASİK TEZAHURATLARI SİVASSPORUMUZA UYARLAYALIM.MAÇLARDA SADECE SİVAS SİVAS DİYE BAĞIRMAYIZ BÖYLELİKLE.BU SİTEDE TEZAHURATLARIMIZI PAYLAŞALIMKİ TRİBÜN KÜLTÜRÜMÜZ ARTSIN.
İLKİ BENDEN 1 Biz adını koyamadık sana olan sevgimizin Bir tarifini bulamadık Anlatılmaz yaşanırsın Bu alemin kralısın SİVASSPORUM iyiki varsın 2 yaşamak kimin umrunda çokta kafamda bu dünya aşığız biz bu renklere seviyoruz ÖLÜMÜNE!.. |
--->: TEZAHURAT YAZALIM
[B]Sİ Sİ Sİ
VAS VAS VAS SİVAS SİVAS VAS VAS VAS... KISA MA NAÇLARDA GÜZEL VE UYUMLU OLUR... HEMDE ETKİLİ OLUR...[/B] |
güzel başlık ya.zaten bizde tezahürat bilen yok biraz öğrenir millet.hep aynı tezahüratı yapmayız.
alıntı ama napalım :) Yalanmis anladim baska sevgiler, En tatli sevgiler sendeymis meger, Sampiyon olmadan olursem eger, Kefenim kırmızı beyaz olsun.. |
ARKADASLAR COK GUZEL BIR KONUYA DEGİNMİŞSİNİZ COK SAGOLUN AMA BİZİM ADAMIMIZ BAGIRMAZ ARKADASLAR ANCA CEKİRDEK YER BOSUNA HİŞ UGRASMAYIN YAZIK SİZE DİLİMDE TUY BİTTİ AMA MİLLET HALA CEKİRDEGE DEVAM DİYOR.....
|
-->: TEZAHURAT YAZALIM
alemin kralı her zamaaaaaaaaan biziz
hep seninleyiz çünkü biz yiğido gençliğiiiiiiiz |
[B][I][COLOR="Red"][I]SİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEYSİVASSPOR OLEY[/I][/COLOR][/I][/B]
|
o o o o oo o oo sivas
haydi bastır sivass o o o oo o o oo sivas haydı bastır sivass her zaman heryerde en buyuk sivasss |
HERSEY SENIN UGRUNA,KATLANMAK BOYUN BORCUM
HERSEY SENIN UGRUNA,KATLANMAK BOYUN BORCUM CİMBOMA KO..CAKSIN,BAŞKA YOLU YOK BUNUN ŞAMPIYON OLACAKSIN,BASKA YOLU YOK BUNUN... |
arkadaşlar bu kadar mı bizim tezahüratlar ya:(:(
|
ELLERİNİZE SAGLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
|
trübün kültürümüz yoqqq..kasımpaşanın-i.b.b'nin bile tezahüratları daha çokk biraz gayret lütfen...
|
gsnın 4 sene ust uste sampıyon olduk melodısınıde eklersek soyle bır tezahurat yerınde olur dıye dusunuyorum
-şampiyon olamaz duser dedıler -taraftarı hep gerdiler -yüzbın kere soyledık bız -vestel manısa degılız |
Seninle Ağladık
Seninle Güldük biz Sevdamuız Ugruna Cok Can Verdık Biz Kırmızı Ölüm Olsun Beyaz Aşkımız Herkese Nasip Olmaz Biz SİVASLIYIZ...:D |
[B]Seyirciyiz bizzz... !!!!
çekirdek yerizzz... !!! gol olunca oley çekeriiizzz.... !!! canımz sıkılırsa küfür ederizzz ...!!!! Laaayy Laayyy Lay Layy LAaayyy [/B] |
YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN BİLSEKKİ KOPACAK KELLE BENDENDEN AŞKIMIZ HARBİDEN HEMDE DERİNDEN ASLA VAZGEÇMEYİZ SİVASIM SENDEN
|
SENİNLE AGLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDANIN UGRUNA ÇOK CAN VERDİK BİZ SİYAHIN KARANLIK BEYAZIN AYDINLIK KİMSEYE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLLIK
|
ooooooo haydı bastır tam zamnı şimdi goleri atlamım avrupanın kralı olamam alemn kralıyız avrupanun gençleriz yız anadulun yiğidosuyuz
|
[QUOTE=BEAT58;354495]SENİNLE AGLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDANIN UGRUNA ÇOK CAN VERDİK BİZ SİYAHIN KARANLIK BEYAZIN AYDINLIK KİMSEYE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLLIK[/QUOTE]
çok güzel olmuş bravooooo:mad::mad::mad: |
alem buysa bizde varız
şampiyonluk amacımız kırmızımız olay olur beyazımız hüzün olur 4 eylül cehennemi yigidoların yeri... elimden bu kadarı geliyor....(uzatarak söylenirse güzel oluyor) |
-->: --->: TEZAHURAT YAZALIM
[QUOTE=FatihCan;354482][B]Seyirciyiz bizzz... !!!!
çekirdek yerizzz... !!! gol olunca oley çekeriiizzz.... !!! canımz sıkılırsa küfür ederizzz ...!!!! Laaayy Laayyy Lay Layy LAaayyy [/B][/QUOTE] harika bir tezahurat.................. |
67 yılında doğduk
türkiyenin kralı olduk gerçekleri tarih yazar tarihide yiğidolarrrrrrrr başın öne eğilmesin aldırma sivas aldırma şampiyon sen değilmisin aldırma sivas aldırma aldırma sivas aldırma aldırma bülent aldırma başkan aldırma dünyada milyon taraftar seninle güler ağlar inanmasın yavsaklar aldırma sivas aldırma aldırma bülent aldırma başkan aldırma benim sevgim sana birtek hayat yalan sensin gerçek şampiyonluklar gelecek aldırma sivas aldırma aldırma bülent aldırma başkan aldırma |
ALLAH ARTIRSIN...................
|
seninle açtım gözlerimi
öğrendim seninle sevmeyi böyle gider aşkımız çinki biz sivassporluyuz laylaylay laylaylaylay... |
sabrettik bekledik,hiç sorun etmedik
başarı gelecek birgün dedik istanbul yıkamaz bizi,biz daha bitmedik laylaylaylay laylaylay... |
şehrinde bayrakları asılı
gururlu olmuş homuzları kasılı bizi gören helal olsun diyo ölürümde ayrılamam sivasım senden biraz kopya oldu ama.:D |
bi anlık ilham geldi inş bişeye benzemiştir arkadaşlar..
|
[QUOTE=FatihCan;354482][B]Seyirciyiz bizzz... !!!!
çekirdek yerizzz... !!! gol olunca oley çekeriiizzz.... !!! canımz sıkılırsa küfür ederizzz ...!!!! Laaayy Laayyy Lay Layy LAaayyy [/B][/QUOTE] süper olmuş eline sağıl inş türübün başkanları görürde stadda bize söylettirirler.. |
BIZIM ADIMIZ SIVAS
GELIYORUZ YAVAS YAVAS AVRUPAYA ADIM ADIM DUY BIZI AVRUPA GELIYOR BIZIM DELI YIGDOLAR SIVAS SIVAS |
ölmeden mezara koymayın bizi ÇARŞININ katili yapmayın bizi korkutmaz bizleri musallat taşı ölümüne seviyoruz biz sivassporu
|
ne beşiktaş ne fener hepside ip..ler sivasın aşkıyla inliyor trübünler sivas oyoyoy dıtar oyoyoy sivas oyoyoy
biraz kfrlü takdir sizin ölüm varmış korku varmış bu dünyanın sonu varmış deplasmanda 4 eylülde çılgınlar hepseninle... çılgınlar bunu söylerse mütiş olurr(birleşin artıkk) hani o hastaneye taşıdıgımız günler hani o ceylan gibi kaçtıgınız seneler sarı-lacivert formalı g.. verenler or... cocugusunuz gençfenerliler kusura bakmayın onlar bunu hak ediyor... |
[QUOTE=06kaan058;354563]ölmeden mezara koymayın bizi ÇARŞININ katili yapmayın bizi korkutmaz bizleri musallat taşı ölümüne seviyoruz biz sivassporu[/QUOTE]
daha yaRAtıcı oLaLım ya :S ßu ne! ayrıca o musaLLAt değil musaLLadır. |
ne manisa ne bursa nede trabzon bu sene sensin sampiyon haydi bastir haydi bastir haydi bastir SİVASSPOR haydi bastir haydi bastir SİVASSPOR
|
STAD KİREÇ TUTMUYOR KUMUNU KARMAYINCA
İÇİMİZ RAHAT ETMİYOR ..........(FENERE,CİNCONA,KARTALA)KOYMAYINCA STAD KİREÇ TUTMUYOR KUMUNU KARMAYINCA İÇİMİZ RAHAT ETMİYOR ŞAMPİYON OLMAYINCA.. |
Sen şampiyon olacaksın
Kupaları alacaksın ..............(CİNCONADA,FENEREDE,KARTALADA) ko..caksın seviyoruz işte var mı diyeceğin........ |
[COLOR="Red"]ne fark ederki cimbom olmazsa kanarya olsun tarihe geçmek için saldırsana saldırsana saldırsana sivasspor[/COLOR]
|
[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
öyle bir sevgiki tarif edlimeeez seni bizden başka kimse sevemeeeeez sivasıııım sivasııım sivaslı olmayan bunu bilemeeeez sivasııım |
İBADETİM OLDUN
İNANCIM OLDUN SANKİ SEN YARATTIN BEN KULUN OLDUM ÖLÜMÜNE SİVAS.... |
NE FENER
NE BEŞİKTAŞ NEDE GALATASARAY BU SENE SENSİN ŞAMPİYON SİVAS... |
SEN UYU BEN DEPLASMANLARA KAÇAYIM
YOLLARDA İNCE BİR CİGARA SARAYIM SEVGİLİM BUGECE BEKLEME BENİ SENDENDE ÖNEMLİ SİVAS SEVGİSİ... |
--->: -->: TEZAHURAT YAZALIM
[FONT="Times New Roman"][B][I][COLOR="DarkOrchid"]Yürekten katılıyorum kardeşim :D[/COLOR][/I][/B][/FONT]
---------- |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:27. |