![]() |
Saha Genişliğinde Bayrak
[B][COLOR="Red"]bir futbol sahasının büyüklüğü nedir acaba. çok acil lazım galatasaray maçında sahaya bayrak yaptırma düşüncesi varda
Kaleden kaleye kaç metre ve eni kaç metre acaba(oynanan çim sahanın) Çok acil lazım. Yardım edin lütfen!....[/COLOR][/B] |
Saha Genişliğinde Bayrak
[B]Bu hafta Sivas-Gs maçında sahaya kaleden kaleye maç öncesi kırmızı beyaz bayrak koyulacak. Maç sırasında tekrar kaldırılıcak. Sivas'tan iki esnaf şimdi bu çalışma ile uğraşıyor.
Not: Uydurma felan değil. Bunu yapan babam oluyo :D:D:D::D:D[/B] |
-->: Acil Yardım.....
[CENTER][B][COLOR="Red"]Tamam arkadaşlar buldum[/COLOR]
Bilyeneler içinde paylaşmak istedim Oyun alanı dikdörtgen şeklinde olmak zorundadır. Taç çizgisi kale çizgisinden uzun olmak zorundadır. Oyun alanının uzunluğu: Minimum 90 m, maksimum 120 m. Genişliği: Minimum 45 m, maksimum 90 m. dir. Uluslararası maçlarda ise oyun alanı uzunluğu: Minimum 100 m, maksimum 110 m. genişliği: Minimum 64 m, maksimum 75 m. Oyun alanının işaretlenmesi Oyun alanı çizgilerle belirlenmiştir. Bu çizgiler ait oldukları alanı sınırlayan çizgilerdir. Oyun alanını çevreleyen iki uzun çizgi taç çizgisi olarak adlandırılır. Kısa olanlar ise kale çizgisidir. Oyun alanı çizgileri en çok 12 cm genişliğinde olmalıdır. Oyun alanı orta saha çizgisiyle ikiye ayrılmıştır. Orta nokta, orta alan çizgisinin orta noktasındadır. Çevresine 9.15 m çapında bir daire çizilmiştir. Kale alanı Kale alanları, oyun alanının her iki ucunda şu şekilde belirlenir: Kale çizgisinden her iki kale direğinden 5.5 m uzaklıktan oyun alanının içine doğru 5.5 m uzunlukta iki çizgi çekilir ve bu çizgiler kale çizgisine paralel bir çizgiyle birleştirilir. Bu çizgilerle ve kale çizgisiyle sınırlı alan kale alanıdır. Ceza alanı Ceza alanı her iki tarafta şöyle belirlenir: Kale çizgisi üzerinden her kale direğinden 16.5 m uzaklıktan kale çizgisine dik 16.5 m uzunlukta iki çizgi çekilir ve bu çizgiler kale çizgisine paralel bir çizgiyle birleştirilir. Bu çizgilerle ve kale çizgisiyle sınırlı alan penaltı alanıdır. Ceza alanında kale direklerinin arasındaki çizgiden 11 m uzaklıkta ve tam orta hizasında bir penaltı noktası bulunur. Her penaltı alanın dışına merkezi penaltı noktası olan 9.15 m çapında bir yay çizilir. [IMG]http://www.bilgipanosu.com/wp-content/uploads/2007/09/futbol-saha-olculeri1.jpg[/IMG][/B][/CENTER] |
--->: Saha Genişliğinde Bayrak
:):) ŞİMDİDEN ÇABALARI İÇİN TEŞEKKÜER EDERİM BABANA
|
-->: Saha Genişliğinde Bayrak
[B]Walla harıl harıl çalışıyo. Gecden belli :D:D:D
İyi bişe çıkacak heralde ortaya. Hadi hayırlısı....[/B] |
Babanız ne iş yapıyor acaba esnaf olarak tanıyormuyuz merak ettim.
Bu çalışması içinde ayrıca teşekkürler. |
[B]Sivassporumuz bütün bu calışmaları hak etti bu takım için ne yapsak azdir ben burdan Sivassporumuza başarılar dilerim[/B]
|
sahadan sahaya bayrak yaptıracana çarsıdaki esnafa bayrak tafıtsanız assalar olmazmı
|
Zaten bir dev bayragimiz vardi, o bayrak nerde acaba :D
|
güzel bir düşünce
maça yetiştirilmesi iyi olur kolay gelsin.. |
KARDEŞİM BAYRAK YAPTIRACAKMIŞSIN ÖNCELİKLE TEŞEKKURLER .
SİVAS 4 EYLÜL STADYUMU ALANI RESMİ OLARAK SİVASSPOR.ORG SİTESİNDEDE BAHSEDİLDİĞİ ÜZERE [U]68 x 105[/U] EBATLARINDADIR TEKRAR TEŞEKKURLER |
bayrak olursa mütiş olur gerçekten yaptıranların ellerine saglık sivaslı olmak öncü olmaktır diger esnaflardanda aynı ilgiyi istiyoruz inşallah herkes uyanır tüşekkürler...
|
Stat Bilgileri
SİVAS 4 EYLÜL Genel Bilgiler Seyirci Kapasitesi :11500 Şehir :SİVAS Açıklama : Oyun Alanı Oyun Alanı Ölçüsü :68 x 105 Zemin Türü :Doğal Çim Işıklandırma : Tribünler Koltuklandırma :Tümü Koltuklu Engelli Tribünü :Var Kapalı Devre Kamera Sistemi :Var * [url]www.tff.org[/url] dan alıntıdır |
çok süper bi fikir uğraşanlardan allah razı olsun.bide trübün için büyük bayrak vardı onuda trübünde açarlarsa süper olur...
|
macdan once durup duracagı en fazla 15 dk ve 15 dk ıcın de dunya kadar para vermeye gerek yok o paraya kulube yardım edılse bayragında kucuk bır halde istasyonda caddesıne asılması daha ıı olur
|
VALLA SAOLASIN GARDAS HER KES IPIN UCUNDAN TUTSA ELINDEN GELENI YAPSA BU TAKIM COK IYI YERLERE GELICEK AMA SIVASLILAR USTLERINDEKI OLU TOPRAGI HALA ATAMADILAR
|
[QUOTE=merkez_emre;357109]macdan once durup duracagı en fazla 15 dk ve 15 dk ıcın de dunya kadar para vermeye gerek yok o paraya kulube yardım edılse bayragında kucuk bır halde istasyonda caddesıne asılması daha ıı olur[/QUOTE]
Bu maç için böyle bir show yapılabilir ve ses getirir... Maçtan sonra küçük parçacıklara bölünerek dağıtılır geri ;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:33. |