![]() |
Zirve maçı için balkonlar da doldu!
[B]Zirve maçı için balkonlar da doldu![/B]
Biletleri 3 gün önce tükenen Sivasspor-Galatasaray maçı için karşılaşmanın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nın çevresindeki binaların balkonlarında yerler şimdiden ayrıldı. Ligde 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda yapılacak ve şampiyonluk yarışını belirleyecek Sivasspor-Galatasaray maçının biletlerinin tamamı satıldı. Sivas'ın yanı sıra çevre illerden de çok sayıda futbolseverin izleyeceği maç öncesinde, statta hazırlıklar sürüyor. Bürokratlar ve spor adamlarının maçı izleyeceği protokol tribününün merdiven boşluklarına sandalyeler yerleştiriliyor. Tribünler ve saha zemini maça hazırlanıyor. Saha zeminindeki çim, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ekiplerince iş makineleriyle biçiliyor. Yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşma için bilet bulmak imkansız hale gelirken, özellikle stadın havuz tarafı kale arkası tribününün arkasında bulunan ve sahayı tam olarak gören 5 apartmanın üst katlarındaki dairelerin balkonlarında şimdiden yerler ayrıldı. Ev sahipleri, Sivasspor maçlarında evlerine yakın akrabaları ile komşularının ve arkadaşlarının maç izlemeye misafirliğe geldiğini belirtiyor. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında evlerinin stadı gören balkonlarının dolduğunu ifade eden ev sahipleri, Galatasaray maçı için de şimdiden akraba ve arkadaşları için balkonda yer ayırdıklarını belirtiyorlar. |
-->: Zirve maçı için balkonlar da doldu!
cok iyi bir fikir. Iyi olur heryeri dolduralim. Sivassporumuzu destekleyelim. Insallah el birliyle alacagiz bu maci.
|
--->: Zirve maçı için balkonlar da doldu!
kırmızının yanına en iyi beyaz gider sarı değil beyazın yanına en iyi kırmızı gider siyah değil sarının yanına en iyi lacivert gider kırmızı değil yiğido kardeşlerim benim ben milaslıyım milas muğlanın bir ilçesi bodruma ise sadece yarım saat uzaklıkta koyu bir fenerbahçeliyimdirde sivasın cimbomu yeneceğini ve kendilerine yeten 3 farkı atcağınıda eminim ha şampiyonluğa gelecek olursak ona ben karışmayın futbolcu kardeşlerimiz söylesin hepiniz mutlu mesut günler anadolunun yıldızı sivaslı kardeşlerim benim...
|
İNŞ. YENERİZ ARKADAŞIM ÇOK ÖENEMİ MAÇ BU MAÇTA ÖLMEK VAR SUSMAK YOK ****YİGİDO******GENÇLİK****/*
|
[B]ya işte budur destek zamanı son iki maçımız kaldı ne bekliyoruz...[/B]
|
Hahah Iyi Fikir Aslinda..O katlardan da Bilet Parasi Almak Lagzim :P hahaha:P
|
Yeni stadın şart olduğu şimdi anlaşılıyor.İnşallah en kısa sürede modern bir stad yapımına başlanır...
|
[B]Gerçekten Maçin Atmosferi Yüksek Olucak
Maça İlgi Çok Yüksek Olucak... İnşallah Allahın İzniyle Maçtan Galip Geliceğiz.. En Çok Üzüldüğüm Bir Konuda :rolleyes: 4 Eylül Stadının Yakınlarında Bir Akrabamız Bilene Yok :D Neyse İnşallah Yakında Akrabamız Taşınırlar :)[/B] |
hep destek tam destek her sey sivasspor için
|
[B]ohh ne güzel iş
bide bizim ordan evimiz olsa ne olurdu sanki :D [/B] |
arkadaşlar balkonda boş yer varmı:D:D:D:D:D:D:D
balkonlarda karaborsaya düşmesin:D:D:D:D |
Türkiye'nin en değerli balkonları
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
Biletleri 3 gün önce tükenen Sivasspor-Galatasaray maçı için karşılaşmanın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nın çevresindeki binaların balkonlarında yerler şimdiden ayrıldı.
Ligde 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda yapılacak ve şampiyonluk yarışını belirleyecek Sivasspor-Galatasaray maçının biletlerinin tamamı satıldı. Sivas'ın yanı sıra çevre illerden de çok sayıda futbolseverin izleyeceği maç öncesinde, statta hazırlıklar sürüyor. Bürokratlar ve spor adamlarının maçı izleyeceği protokol tribününün merdiven boşluklarına sandalyeler yerleştiriliyor. Tribünler ve saha zemini maça hazırlanıyor. Saha zeminindeki çim, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ekiplerince iş makineleriyle biçiliyor. Yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşma için bilet bulmak imkansız hale gelirken, özellikle stadın havuz tarafı kale arkası tribününün arkasında bulunan ve sahayı tam olarak gören 5 apartmanın üst katlarındaki dairelerin balkonlarında şimdiden yerler ayrıldı. Ev sahipleri, Sivasspor maçlarında evlerine yakın akrabaları ile komşularının ve arkadaşlarının maç izlemeye misafirliğe geldiğini belirtiyor. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında evlerinin stadı gören balkonlarının dolduğunu ifade eden ev sahipleri, Galatasaray maçı için de şimdiden akraba ve arkadaşları için balkonda yer ayırdıklarını belirtiyorlar. AA |
--->: Türkiye'nin en değerli balkonları
ne kadar şanslılar demi keşke bende orada olabilseydim
|
KEŞKE BENDE SİVASTA OLABİLSEM AMA NEYSE İNŞ SİVASSPORUM YETERLİ SKORU SAĞLAYIP ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLİYECEK
|
bende astım bolkonuma bayrak yaaaaaaaaa
|
[COLOR="DarkRed"][B]o balkonlarda degilde stad da olmak vardı...............[/B][/COLOR]
|
bende yarın formam la izmirde tur atacağım
|
[B]GÜZEL BİR ENSANTETE LİGİN MAÇI OLMASI AYRI BİR GÜZELLİK KATIYOR TABİ[/B]
|
işyerinde sivasspor formasıyla garsonluk yapıyorum... bilet bulamadım sivaslı sivassporlu aynı tribünü kuvaladığımız arkadaşlarımızın bileti 30 ytl ye bana önermisinden çok acı duydum
|
[B]ahh ordan evimiz olacakti ki :)[/B]
|
gün birlik gunudur hepbirlikte olup gsyi yenicez.
|
evet her apartmanda kesin bayrak var 1den fazla bende 3 metrelik astım
|
GALATA MAÇIN DA ÇEKİRDEK YASAK OLSA KEŞKE.....
|
[QUOTE=sulker48;359043]kırmızının yanına en iyi beyaz gider sarı değil beyazın yanına en iyi kırmızı gider siyah değil sarının yanına en iyi lacivert gider kırmızı değil yiğido kardeşlerim benim ben milaslıyım milas muğlanın bir ilçesi bodruma ise sadece yarım saat uzaklıkta koyu bir fenerbahçeliyimdirde sivasın cimbomu yeneceğini ve kendilerine yeten 3 farkı atcağınıda eminim ha şampiyonluğa gelecek olursak ona ben karışmayın futbolcu kardeşlerimiz söylesin hepiniz mutlu mesut günler anadolunun yıldızı sivaslı kardeşlerim benim...[/QUOTE]
sivas-gese 3-0 febe-gençler 1-1 tamam mı? |
[B]Şampiyonluk maçında bilet kalmamış, çevre evlerin balkonundan izleyecekmiş herkes.....Şampiyonluk yürüyüşümüzü değil balkonlardan, yıldızlardan seyrettireceğiz tüm dünyaya.
Pazar akşamı 20:45'i vurunca, zaman duracak gökler selama geçecek.... İşte diyecek yıldızlar... Bizden daha parlak, bizden daha büyük bir yıldız...... Toplanın, selam durun diyecekler.... Bu her yerde görülmüyor, ona "ANADOLU YILDIZI" diyorlar. 41 yıl sonra dünyaya gelecek diyorlardı, bakın bakın geçiyor diyecekler..... Tüm yıldızlar selam duracak.... Ve o an zaman duracak, tüm Yiğidolar sevinçten ağlayacak..... Ağlat bizi sevinçten ALLAH'ımmm.........[/B] . |
[QUOTE=izmirliyigido;359563][B]Şampiyonluk maçında bilet kalmamış, çevre evlerin balkonundan izleyecekmiş herkes.....Şampiyonluk yürüyüşümüzü değil balkonlardan, yıldızlardan seyrettireceğiz tüm dünyaya.
Pazar akşamı 20:45'i vurunca, zaman duracak gökler selama geçecek.... İşte diyecek yıldızlar... Bizden daha parlak, bizden daha büyük bir yıldız...... Toplanın, selam durun diyecekler.... Bu her yerde görülmüyor, ona "ANADOLU YILDIZI" diyorlar. 41 yıl sonra dünyaya gelecek diyorlardı, bakın bakın geçiyor diyecekler..... Tüm yıldızlar selam duracak.... Ve o an zaman duracak, tüm Yiğidolar sevinçten ağlayacak..... Ağlat bizi sevinçten ALLAH'ımmm.........[/B] .[/QUOTE] AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN |
bizde bilet bulamadık boyle olsun bende giderim cok iyi fikir
|
çok iyi bir dusunce bos yer varsa bizde geliriz.
|
[QUOTE=samet yıldız;359032][B]Zirve maçı için balkonlar da doldu![/B]
Biletleri 3 gün önce tükenen Sivasspor-Galatasaray maçı için karşılaşmanın oynanacağı 4 Eylül Stadı'nın çevresindeki binaların balkonlarında yerler şimdiden ayrıldı. Ligde 4 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda yapılacak ve şampiyonluk yarışını belirleyecek Sivasspor-Galatasaray maçının biletlerinin tamamı satıldı. Sivas'ın yanı sıra çevre illerden de çok sayıda futbolseverin izleyeceği maç öncesinde, statta hazırlıklar sürüyor. Bürokratlar ve spor adamlarının maçı izleyeceği protokol tribününün merdiven boşluklarına sandalyeler yerleştiriliyor. Tribünler ve saha zemini maça hazırlanıyor. Saha zeminindeki çim, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ekiplerince iş makineleriyle biçiliyor. Yılın maçı olarak nitelendirilen karşılaşma için bilet bulmak imkansız hale gelirken, özellikle stadın havuz tarafı kale arkası tribününün arkasında bulunan ve sahayı tam olarak gören 5 apartmanın üst katlarındaki dairelerin balkonlarında şimdiden yerler ayrıldı. Ev sahipleri, Sivasspor maçlarında evlerine yakın akrabaları ile komşularının ve arkadaşlarının maç izlemeye misafirliğe geldiğini belirtiyor. Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında evlerinin stadı gören balkonlarının dolduğunu ifade eden ev sahipleri, Galatasaray maçı için de şimdiden akraba ve arkadaşları için balkonda yer ayırdıklarını belirtiyorlar.[/QUOTE] BELEŞ BALKON YANİ.............. :D:D:D |
Yeni stadın şart olduğu şimdi anlaşılıyor.İnşallah en kısa sürede modern bir stad yapımına başlanır
|
Arkadaşlar 6000 Bilet Bulunmuş Karaborsada Belki son gün ümitlerinizi kaybetmeyin satışa sunulabilir .D balkonlara kalmayın :D
|
[B]davet eden olsada bizde gitsek[/B]
|
[B]macın biletleri 4 gün onceden bitiyor bu kadar ilgi var balkon feln:D inşallah o biletleri alan kısıler baska maclarda oldugu gibi cekirdek yemekle yetinmezler.. yoksa dısarda 90 dk susmayacak olan ama bilet bulamayan cook yiğido var..[/B]
|
[QUOTE=GOSt;359992][B]macın biletleri 4 gün onceden bitiyor bu kadar ilgi var balkon feln:D inşallah o biletleri alan kısıler baska maclarda oldugu gibi cekirdek yemekle yetinmezler.. yoksa dısarda 90 dk susmayacak olan ama bilet bulamayan cook yiğido var..[/B][/QUOTE]
[B]inş.inş. bizim seyirciye değil taraftara ihtiyacımz var [/B] |
hep destek tam destek yürü be yiğidom gazan mübarek olsun
|
Arkadaşlar size balkondan saha nasıl gözüküyor onun fotoğrafını göstereyim.Valla loca gibi :)
[IMG]http://www.internethaber.com/images/other/1.20080503131013.jpg[/IMG] [IMG]http://www.internethaber.com/images/other/2.20080503131020.jpg[/IMG] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:43. |