SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   BOMBA TRANSFERLER!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18512)

OLCAY_58_AKKUS 05.05.2008 16:40

BOMBA TRANSFERLER!!!

[B]Allahın izni ile bu sen en azından UEFA kupasına katılacağız.Takım hepinizin malumu iyi durumda ama takfiye yapılacak bölgelerde yok değil.ben kendi adıma düşündüklerimi yazacağım siz değerli yiğidolarda kendi fikirlerinizi burda belirtin lütfen.1-Cvetkov gönderilip yerine daha kaliteli bir yabancı forvet alınmalı bizim yedek külübesinde oturacak topcuya vercek paramız yok yada onun yerine bursadan sinan kaloğlunu alıp orta alana kaliteli bir yabancı alırız.
2-Fenerbahçeden KEMAL mutlak alınmalı dünkü maçta gördükki kanfory büyük maçlarda bocalıyor, ama kemal hem teknik hem de çok koşan yetenekli ve genç bir oyuncu üstelik başarıya kendi adına aç. 3-Gürhan Gürsoy tekrar alınmalı o süper bir yetenek ve sivası tanıyan bilen takıma alışkın becerikli genç sol kanat adamı inanın bulamayız.4-defans için kimse bir demez sanırım ama sağ ve sol kanat alternatiflerimiz yok bu mevkiler takviye istiyor.aklımda malesef isim yok önerisi olan varsa yazsın.5-Bize kesinlikle apo ile uyum sağlayacak kaliteli bir sağ açık lazım eksikliğini çok aradık bu kanadın.aklımdan mehmet Yozgatlı geçiyor ama bize gelip eskisi gibi oynayabilirmi beni düşündürüyor.5-Eğer alınırsa süper olacak bir adam Selçuk fenerde mutlu değil devamlı oynamamaktan şikayetçi alınırsa sivas için harika olur.Bu arad unutmadan rizeden altan da faydalı olur bunların hepsi değil ama bir iki tanesi iyi olur bence[/B]

tanju_58 05.05.2008 16:46

--->: BOMBA TRANSFERLER!!!

abi sen resmen fenerin kadroyu sivasa aldın :)
cvetkov iyi forvet yalnızca hocanın forveti tek tutması nedeniyle yedekte oturuyor...

deathnear58 05.05.2008 18:10

transfer olmadan takım kalkına bılır sadece takım oyunu lazım yoksaa hiç bir yere gelınmezz arkadaslar transfer belkı lazım yada degıl ama transfer olsa bıle takım oyunu en basta gelmelı

yusuf_yusuf 05.05.2008 18:17

taransfer yapmamız lazım ya bomba olacak-----------

OsMaN1674 05.05.2008 18:32

Bencede fenerden kemal bjk den M.yozgatlı alınırsa iyi olur

zaralım 58 05.05.2008 18:35

BÜLENT HOCA ve EKİBİ EN İYİ ŞEKİLDE TRANSFER PLANI OLUŞTURUR.GÜVENİMİZ TAM

sinan-58 05.05.2008 18:39

-->: BOMBA TRANSFERLER!!!

[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;361481][B]Allahın izni ile bu sen en azından UEFA kupasına katılacağız.Takım hepinizin malumu iyi durumda ama takfiye yapılacak bölgelerde yok değil.ben kendi adıma düşündüklerimi yazacağım siz değerli yiğidolarda kendi fikirlerinizi burda belirtin lütfen.1-Cvetkov gönderilip yerine daha kaliteli bir yabancı forvet alınmalı bizim yedek külübesinde oturacak topcuya vercek paramız yok yada onun yerine bursadan sinan kaloğlunu alıp orta alana kaliteli bir yabancı alırız.
2-Fenerbahçeden KEMAL mutlak alınmalı dünkü maçta gördükki kanfory büyük maçlarda bocalıyor, ama kemal hem teknik hem de çok koşan yetenekli ve genç bir oyuncu üstelik başarıya kendi adına aç. 3-Gürhan Gürsoy tekrar alınmalı o süper bir yetenek ve sivası tanıyan bilen takıma alışkın becerikli genç sol kanat adamı inanın bulamayız.4-defans için kimse bir demez sanırım ama sağ ve sol kanat alternatiflerimiz yok bu mevkiler takviye istiyor.aklımda malesef isim yok önerisi olan varsa yazsın.5-Bize kesinlikle apo ile uyum sağlayacak kaliteli bir sağ açık lazım eksikliğini çok aradık bu kanadın.aklımdan mehmet Yozgatlı geçiyor ama bize gelip eskisi gibi oynayabilirmi beni düşündürüyor.5-Eğer alınırsa süper olacak bir adam Selçuk fenerde mutlu değil devamlı oynamamaktan şikayetçi alınırsa sivas için harika olur.Bu arad unutmadan rizeden altan da faydalı olur bunların hepsi değil ama bir iki tanesi iyi olur bence[/B][/QUOTE]

1 transer chevkov un yerine kim gelirse gelsin yedek oturacak çunkü balili ile mehmet olacak
2 kemal çok iyi olur ama syla normal maçlarda harika nereye koyarsan koy oynuyor
3 transfer gurhan gelirse harika olur
4 transfer hayro ve aponun yedeği bencede olmalı ama sağ kanat unutmaki musanın oda balili donunce duzelir
5 transfer selçuk bize gelmez hemde kemalle gurhan gelirse orta sahaya oyuncuya gerek yok daha

yerliturkuaz 05.05.2008 22:15

[B]EVET BİR DAHAKİ SENEYE AVRUPA KUPALARINDA MÜCADELE EDECĞİZ BAŞARILI OLMAK İÇİN KADROYA TAKVİYELER YAPILMALI TABİ KADRONUN YAPISI BOZULMADAN BİZİ BÜYÜK MAÇLARIN AĞIRLIĞINI KALDIRABİLECEK OYUNCULAR TRANSFER ETMEMİZ GEREKİR DDİYE DÜŞÜNÜYORUM...[/B]

yigido_sampiyon 05.05.2008 22:20

bence kemal kesinlikle alınmamalı...

iyi oyuncu fakat çok fazla sakatlanıyor...sivası uzun zaman sıkıntıya sokabilir...

sivaslı volki 05.05.2008 22:21

evet bencede fb den kemal ve gürhan alınmalıçok yararlı olur bize

izmirligardaş58 05.05.2008 22:49

bende serionun performansını beğenmiorum çünki adam neredeyse deffans oynatılcak o adam forvete yakın oynatılmalı bülent hoca ceza alanına girmesine pek izin vermio verse çoşacak

izmirligardaş58 05.05.2008 22:50

[QUOTE=izmirligardaş58;361739]bende serionun performansını beğenmiorum çünki adam neredeyse deffans oynatılcak o adam forvete yakın oynatılmalı bülent hoca ceza alanına girmesine pek izin vermio verse çoşacak[/QUOTE]

sergio yani arkadaşlar kelime eksikliği olmuş inşallah balili bu hafta oynar

XXCakir58 05.05.2008 22:50

bence takimlara kim transfer edilecegini Sivasspor ekibleri bilir. Ama kim gelirse gelsin, hosgelmistir, bize faydali olsun.

furky.b 05.05.2008 22:56

Yildiz Futbolcular..Sivassporumuzun Takimi Bozar..

Ha arkadas demis..Sag kanat lagzim? Katilmiyorum en guzel bolgemiz O Taraf..Musa Aydin, Ugur Yildirim!!

Bence Sol Taraf Eksik..!! Ve simdilik goriyorumki Defansta da Sorun var..Ama Murat sozgelmez & Sedat Bayrak super 2lisi Insallah Gelecek Sezon Yine Oyniyorlar yani ondan sorun degil..

Yasir de doniyor..yani sylla nin yerine oyniyabilir..

izmirligardaş58 05.05.2008 23:01

[QUOTE=furky.b;361745]Yildiz Futbolcular..Sivassporumuzun Takimi Bozar..

Ha arkadas demis..Sag kanat lagzim? Katilmiyorum en guzel bolgemiz O Taraf..Musa Aydin, Ugur Yildirim!!

Bence Sol Taraf Eksik..!! Ve simdilik goriyorumki Defansta da Sorun var..Ama Murat sozgelmez & Sedat Bayrak super 2lisi Insallah Gelecek Sezon Yine Oyniyorlar yani ondan sorun degil..

Yasir de doniyor..yani sylla nin yerine oyniyabilir..[/QUOTE]

bak hocam harbiden sana katılıyorum 33 maçtır sol kanatın ezikliğini yaşıoruz zaten rakiplerimizde bizi hep ordan vuruolar deil mi hayrettin çok kötü orda oda haklı destekleyecek adam yok sol kanat şart sağlam ama ilhanı alıo bazen sol iç golleride o attırıo zaten plase ortalarla soldan

yigido_sampiyon 05.05.2008 23:17

bence fenerden can arat ve gürhan gelsin...

sivasistanbul34 05.05.2008 23:20

arkadaşlar bence bu önümüzdeki sezon mehmet yıldızın gitme ihtimali var bülent hocamız onu gönderecek iyi bir teklif eden olursa eğer mehmet yıldız giderse kadroda 5-6 kişi yenilencek o zaman kimin nereye geleceği belli olur ama mehmet yıldız giderse balilidende ümidi kesin die düşünüyorum çünkü mehmet yıldız - balili ikilisi birbirinden ayrı oynayamazlar oynasalarda pek takımlara faydaları olmaz die düşünüyorum heeeeeeee olurmu olur mehmet yıldız gitmez balilide iyileşir o zamana kadar paf takımındanda 1-2 kişi girer oyuna veya yedeklerde kalır (mecnun odyakmaz sölemişti)eksik olan yerlerede takviyeler yapılır siz o zaman sivası görün derim ben bu arada ben mayısın 21'nde erzicana askere gidiyorum bu zamana kadar gerek istanbulda stadlarda olsun gerek sitemizde olsun her türlü desteğimi sivasspora verdim ama askerde biraz zor olacağını düşünüyorum ama askerden geldikten sonra yine sizlerle beraberim inşallah bana dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar haklarınızıda helal edin islam dini için türklük için sizler için her ne olursa olsun VATAN SAĞOLSUN

cem 05.05.2008 23:24

bende gercek sandım.. spor gazetelerı gıbısınız ortada fol yok yumurta yok alıp satıyosunuz.. sezon sonu takımdan kımse ayrılmasın bir iki takviye yeter.. bende gercekten transfer var sandım...

sampiyon_yigit 05.05.2008 23:27

1 DEFANS :arkadaslar cimbom macina bakin..yedigimiz gollere bakin ilk iki gole heledeki ben bircok macta defans sorunu cektigimiz gozume cok batiyo en az gol yiyen takim olmamiza ragmen defansi kotu buluyorum ortami cok iyi bizde ondanmi atamiyolar anlamadim ama defans inanin cok kotu hatalar yapiyo

2 TOP KONTROLÜ : Arkadaslar burda fransada 16-18 yasindaki genc cocuklar bile abartmadan soyluyorum sivassporun futbolcularindan daha iyi top kontrolu yapiyolar hocam futbolculara biraz top kontrolunu calistir olmuyo amatör futbolcular gibi topu kontrol edememezlik olmaz profesyonelle futbolcu nasil olursa olsun topu kontro edebilmeli!!!!

BΔSKΔN 05.05.2008 23:38

Başarımız daimi olsun arkadaşalar...

bekçi 05.05.2008 23:43

evety arkadaşlar ceyhun da olabilir kemal de uygun

merkez-apo 06.05.2008 00:01

fenerden gidenler

Bileti eline verilenler!

SEZON bitmeden önce Fenerbahçe’den gidecek oyuncuların isimleri de şekillenmeye başladı. Yönetimin, fazla oynama şansı bulamayan Kemal, Ali Bilgin, Can Arat ve Gürhan’ı bonservisiyle satacağı, İlhan’ı ise tecrübe kazanması için 1 seneliğine Süper Lig’de oynayan bir kulübe kiralayacağı gelen bilgiler arasında...kaynak: fotospor

Can Arat ı Ve Gürhanı kaçırmamamız lazım bence

ilker_8787 06.05.2008 00:04

--->: fenerden gidenler

kemali kaçırmamak lazım diğerleri beş para etmez.Özellikle Ali Bilgin hem futbolculuk olarak hem de karakter olarak değersiz.

merkez-apo 06.05.2008 00:06

can ve gürhan kötü oyuncularmı kardeşim can 21 ligde bizi sırtlayan oyuncuydu.gürhan ise geçen yıl çok güzel işler başardı sivassporda gelirlerse takıma alışırlar hemen zorluk çekmezler

izmirligardaş58 06.05.2008 00:13

abi boş verin canı falan ilhan parlak gibi topçumu varya adam tam bomba feneri kaç maçta oyuna sonradan girerek kurtardı bak şimdiden sölüorum ilhan sivasa gelcek görürsünz

merkez-apo 06.05.2008 00:39

Mecnun Başkanımız hangi oyuncular için devreye girer acaba*

altuntas58 06.05.2008 00:40

-->: fenerden gidenler

[B]Fenerbahceden bize bir kac futbolcu gelirse önümüzdeki sezon daha başarılı oluruz[/B]

cavus 06.05.2008 00:40

arkadaslar yozgatli bjk de hic oynamadi bizde isyaparmi bilmem, ama bence artik eskisi gibi oynamaz.
forvet olarak belki b.b den necati ates olabilir,bursadan gelirse sinsn kala oglu,,olabilir

forumcu58 06.05.2008 00:43

bos ver ne yapacn sende onları yaw bızde kocaman futbolcular varken ne gerek ama bu gs macında arda yaktı bızı gercekten

merkez-apo 06.05.2008 00:51

[QUOTE=forumcu58;361802]daha fenerlı dıyorsunuz yaw sızde walla bak salla gıtsın fenerden adam olmaz adamındanda futbolcu olmaz[/QUOTE]
kardeş setrveti gürhanı canı unutma derim onlarda fenerliydi ama sivassporda yiğido oldular ha kimse yanlış anlamasın ben fenerli değilim

Gurbetci Gokhan 06.05.2008 07:40

[B][COLOR="Navy"]Bu alınmalı, şu kalmalı, şu gönderilmeli… Siz ‘Bütce’ nedir bilirmisiniz. Ammada bol keseden atmışın. Kolaydı öyle Selçuk’u veya Kemal’ı almak. Ha, birde, Fener’den gönderilen, BJK’da forma bulamayan Yozgatlıi’yi alalım öğlemi. Üstelik sanki sizin gördüklerinizi, takımla iç içe olan, teknik director, yardımcılar, transfer komitesi veya görevlisi, külüp menejeri, başkan, yani bu işin uzmanları göremiyorlar. Siz gerçekten bir deha olmalısınıız. Birde yetmiyormuş gibi bu husuta “taş ve kuyu” misali yeni bir konu açmışın. Sanırım boş vaktiniz çok ve sıkılıyorsunuz. Gerçekten çok komiksiniz...[/COLOR][/B]

myway 06.05.2008 07:59

[B]
En onemli eksigimiz bence ne kanatlarda ne de ortasahada. Defansimizin gobegi cok uyumsuz.. Sedat sakatlanmasa cok daha iyi olurduk.. 2. ligden super lige cikan sampiyon kadronun oyuncusu can arat i geri Sivasa bekliyoruz:)[/B]

kadir984 06.05.2008 08:00

siz nerelere tranfer yapıyorsunuz ya hiç mi maçlarda dikkat etmediniz ;)

orta sahamız eksikti sergio geldi gelecek sezona hazırlansa tamam

forvet hattı dersen zaten bizim oyun anlayışımız tek forvet yoksa yedekler de chetkov da var ömer kaplan da var gitmezse

savunmaya gelince süperlig de bizim savunma kadar yerleşik savunma yok ki.

abdurrahmanın önüne derseniz biz zaten uğuru bu mevkii de oynatacğız.

değerli arkadaşlar sivassporumuza en büyük ve en önemli tranfer RAKİP TAKIMI ÖNDE KARŞILAMAK İÇİN BİR ÖN LİBERO LAZIM.

kadir984 06.05.2008 08:05

--->: -->: BOMBA TRANSFERLER!!!

[QUOTE=bekçi;361764]evety arkadaşlar ceyhun da olabilir kemal de uygun[/QUOTE]

CEYHUN MU O ADAM FUTBOLA CİRKEFLİK KARIŞTIRIYOR BAKSANA GİTTİĞİ YERDE YARIM SEZON DURAMAZ HEM ONU NE YAPACAĞIZ Kİ BİZİM SERGİOMUZ VAR ARTIK

baysivaslı 06.05.2008 08:27

yıldız tranfer ; yönetim prensip anlaşmasına vardığı söylenen BAYERN MÜNİH TEN LUCA TONİ...

yiğidolargeliyo 06.05.2008 08:37

önce göndersinler petkovu hayrettini musayı sonra kimi alırsa alsın lar

sinan-58 06.05.2008 08:46

kaleye ihtiyaç yok defansa kanatlarda apo ve hayro ya yedek lazım defansın gobekte murat sedat dıallo ve saıdı var orta sahanın ortasına yasir donecek ama kemal gelirsede kotu olmaz sol kanat eksiğimiz var gurhan iyi olur oraya ileri zaten belli eto yu getirsek kadroya giremez mehmetle balili var arkalarındada mohammed

altuntas58 06.05.2008 08:47

[B
Sivasspora takviye şart eğer bir kac takfiye yapılırsa seneye çok daha iyi yerlerde oluruz [/B]

Divriği58- 06.05.2008 09:02

*********gürhan alınsa yeter****

OLCAY_58_AKKUS 06.05.2008 09:07

[QUOTE=Gurbetci Gokhan;361849][B][COLOR="Navy"]Bu alınmalı, şu kalmalı, şu gönderilmeli… Siz ‘Bütce’ nedir bilirmisiniz. Ammada bol keseden atmışın. Kolaydı öyle Selçuk’u veya Kemal’ı almak. Ha, birde, Fener’den gönderilen, BJK’da forma bulamayan Yozgatlıi’yi alalım öğlemi. Üstelik sanki sizin gördüklerinizi, takımla iç içe olan, teknik director, yardımcılar, transfer komitesi veya görevlisi, külüp menejeri, başkan, yani bu işin uzmanları göremiyorlar. Siz gerçekten bir deha olmalısınıız. Birde yetmiyormuş gibi bu husuta “taş ve kuyu” misali yeni bir konu açmışın. Sanırım boş vaktiniz çok ve sıkılıyorsunuz. Gerçekten çok komiksiniz...[/COLOR][/B][/QUOTE]

maksadım kimin ne düşündüğünü anlamak sende baya bilgilisin bu konularda seni transfer edelim biz menejer olarak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:08.