SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   KARARI BEKLİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18765)

SivasSpor.Com 15.05.2008 08:19

KARARI BEKLİYORUZ

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/mecnun_otyakmaz_3.jpg[/IMG]

Üçlü averaj gereği sezonu 4. sırada bitiren Sivasspor'da isyan sürüyor...

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, lig üçüncülüğü konusunda federasyona yaptıkları itirazın kabul edilmemesi halinde Uluslararası Spor Mahkemesi’ne gidebileceklerini ima etti.

[B]‘Yorumlara ters düşerse...’[/B]
Ligin son haftasında Gençlerbirliği’ni mağlup etmesine rağmen, Beşiktaş’ın Manisa’yı ve Trabzon’un da Fenerbahçe’yi yenmesi nedeniyle üçlü averaj gereği 4. sıraya gerileyen Sivas’ta isyan sürüyor... Kırmızı-Beyazlı kulübün başkanı Mecnun Odyakmaz, lig üçüncülüğü ile ilgili Futbol Federasyonu’na yaptıkları başvurunun sonucunu beklediklerini belirterek, “Eğer Futbol Federasyonu’nun kararı bizim yaptığımız yorumlara ters düşerse, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne başvurma hakkımız saklıdır” dedi.

[B]‘Olay hukuka yansıdı’[/B]
Federasyonun yetkili kurumlarının bu konuda vereceği kararın kendilerine tebliğ edilmesinin ardından bir yol haritası çizeceklerini kaydeden Odyakmaz, “Bu saatten sonra federasyonun alacağı kararı bekleyeceğiz. Olay hukuka yansıdıktan sonra yapılacak açıklamalar, futbol hukukuna saygısızlık olur. Haklarımızı sonuna kadar arayacağız. Mutlaka UEFA, sıralama ile ilgili olarak Federasyonu muhattap alacak, onun vereceği kararı uygulayacaktır. Şu aşamada merakla kararı bekliyoruz” diye konuştu

özgühertaş 15.05.2008 08:29

--->: KARARI BEKLİYORUZ

MECNUN BAŞKAN SEN BUNLARIN ÜSTESİNDEN GELİP SİVASIMIZIN HAKKINI SÖKE SÖKE ALMASINI BİLİRSİN TARAFTARIN HER ZAMAN ARKANDA BÜYÜK BAŞKAN.

kızılova 15.05.2008 08:57

futbol federasyonun vereceği olumsuz bir karara karşılık (sivassporun lig de 4. olması gibi ) mutlaka uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne başvurmalıyız.

GLoBe-Y-Gençlik 15.05.2008 09:26

ıns hayırlısıyle uefaya varırız sıvassporum benım

Arif Coşkun 15.05.2008 09:33

Siyasi partiler bile en ufak haksızlıklara uğradığında aynısını yapmıyormu? Burası Türkiye detirdecek cinsten bir olay.Eğer olumlu birşey çıkmazsa bizde haklı olan hakkımızı dışarda arayalım.Güzel bir düşünce kutluyorum sayın başkanımızı.

F. Şahin 15.05.2008 09:36

Kurallar yeterince açık. Bence boşuna çırpınmış oluruz. Çırpındıkça batmayalım da...

Rallim58 15.05.2008 09:40

[B]Şampiyonlar ligine katılması 1 hafta öncesinden belli olan bir takımın UEFA ile yarış içinde olan iki takım arasına sokularak üçlü averaj adıyla dümen çevrilerek yapılıyor olunması doğrusu [COLOR="Red"]TFF Başkanı [/COLOR]BJK'lı [COLOR="red"]Hasan DOğan[/COLOR]'ın yönetimine gölge düşürmektedir.

Yanlış hesap Bağdat'tan dönecektir. [/B]

musa18 15.05.2008 10:10

[QUOTE=F. Şahin;368397]Kurallar yeterince açık. Bence boşuna çırpınmış oluruz. Çırpındıkça batmayalım da...[/QUOTE]

kurallar yeterince acikta gardas
ama neden birden bire 3 averaj cikiyor?

zaralı19 15.05.2008 10:35

-->: --->: KARARI BEKLİYORUZ

[QUOTE=F. Şahin;368397]Kurallar yeterince açık. Bence boşuna çırpınmış oluruz. Çırpındıkça batmayalım da...[/QUOTE]

[B]kurallar açık kardeş onu herkes biliyor ama üçlü avaraj nerdeden çıktı onu bilen yok onun için uğraşıyoruz öyle birşey olmadığını kanıtlamaya çalışyoruz saol Başkanım herzaman yanındayız [/B]

BOUN 15.05.2008 10:57

Karl Heinz Feldkamp/Zaman

Averajı kötü olan ön sıraya çıkarıldı

Türkiye'deki antrenörlük günlerimde şahit olduğum bazı yanlışları okuyucularımla paylaşmak istiyorum. Bu yanlışların Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından da dikkate alınmasını arzuluyorum. Belki bazıları düzelir. Bunlar düzeldiğinde Türk futbolu daha seyredilir, daha zevk alınır hale gelir.

Öncelikle şu sorunun cevabını bulalım. Sivasspor'un averajı Beşiktaş'tan daha iyi olmasına rağmen Anadolu takımı neden ligde 4. sırada kaldı? Beşiktaş 32 gol yedi. Sivas 29 golü kalesinde gördü. Beşiktaş 58 gol attı, Sivas 57 gol kaydetti. Matematiği bilen herkese göre bu durumda Sivasspor'un averajı Beşiktaş'tan daha iyi. Bir gol fazla attı diye toplamda averajı daha kötü olan takımı bir ön sıraya çıkarmak futbolun gerçekleri ile açıklanamaz.

YiğidoGençlik 15.05.2008 11:11

helal olsun başkan hakkımızı sonuna kadar arayalım

leonardo99 15.05.2008 11:17

tabii ki eski avaraj kurallarında sivasspor ligi 3. sırada bitirmişti.ancak bu karar sezon başlarken talimatnamelerde vardı.böyle bir eşitlik halinde olabilecekler en baştan belliydi.hepimizin gönlü bu sene sivasın en azından uefa ya gidebilmesiydi.ancak kural bu.bence kimsenin hakkı yenmeyecek yazılı olan kurala göre.sizin adınıza üzgünüm :(

sivasın1uşağıbg 15.05.2008 12:25

[QUOTE=BOUN;368409]Karl Heinz Feldkamp/Zaman

Türkiye'deki antrenörlük günlerimde şahit olduğum bazı yanlışları okuyucularımla paylaşmak istiyorum. Bu yanlışların Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri tarafından da dikkate alınmasını arzuluyorum. Belki bazıları düzelir. Bunlar düzeldiğinde Türk futbolu daha seyredilir, daha zevk alınır hale gelir.

Öncelikle şu sorunun cevabını bulalım. Sivasspor'un averajı Beşiktaş'tan daha iyi olmasına rağmen Anadolu takımı neden ligde 4. sırada kaldı? Beşiktaş 32 gol yedi. Sivas 29 golü kalesinde gördü. Beşiktaş 58 gol attı, Sivas 57 gol kaydetti. Matematiği bilen herkese göre bu durumda Sivasspor'un averajı Beşiktaş'tan daha iyi. Bir gol fazla attı diye toplamda averajı daha kötü olan takımı bir ön sıraya çıkarmak futbolun gerçekleri ile açıklanamaz.[/QUOTE]

bu adam ilk kez dogru bişey söylemiş bence haklıda

xfactor58 15.05.2008 12:28

--->: -->: --->: KARARI BEKLİYORUZ

[QUOTE=zaralı19;368405][B]kurallar açık kardeş onu herkes biliyor ama üçlü avaraj nerdeden çıktı onu bilen yok onun için uğraşıyoruz öyle birşey olmadığını kanıtlamaya çalışyoruz saol Başkanım herzaman yanındayız [/B][/QUOTE]

ya kardeslerim abilerim lutfen komik olmayin bu kural yıllardır war sadece medya fenerin kaybetmesi durumunda olacaklari son gunlerde hatirladi diye boyle bir kural sonradan cikti zannetmeyin lutfen komik oluyoruz sivasa leke dusuruyor bu bulent hocamız durumun ne oldugunu biliyor we gerekenleri dogrulari soyluyor isimize gelsede gelmesede dogru bu besiktas 3 sivas 4. dur uefanın sitesindede gerekli aciklamalar weirlmisti olayi uzatip hergun gundeme getirip hak aramiyoruz iyide oynasa kotude oynasa uefa besiktasin hakki gs sampiyon oldu cokmu iyi oynadi ??? besiktasin kac puani hakem hatalari ile gitti okadar kotude oynasalar hakemler olmasa adamlar sampiyon olacakti onlar bizim hakkimiz yendi demiyor biz yapiyoruz ayip gercekten

abdullah58 15.05.2008 12:31

-->: --->: KARARI BEKLİYORUZ

[QUOTE=BOUN;368409]Karl Heinz Feldkamp/Zaman

Öncelikle şu sorunun cevabını bulalım. Sivasspor'un averajı Beşiktaş'tan daha iyi olmasına rağmen Anadolu takımı neden ligde 4. sırada kaldı? Beşiktaş 32 gol yedi. Sivas 29 golü kalesinde gördü. Beşiktaş 58 gol attı, Sivas 57 gol kaydetti. Matematiği bilen herkese göre bu durumda Sivasspor'un averajı Beşiktaş'tan daha iyi. Bir gol fazla attı diye toplamda averajı daha kötü olan takımı bir ön sıraya çıkarmak futbolun gerçekleri ile açıklanamaz.[/QUOTE]

BU YORUM KALLIYE MI AYIT
HELAL OLSUN
ALMANLARDA KURAL BUDUR ADALET HERKESE
SADECE GÜCLÜLERE DEGIL

abdullah58 15.05.2008 12:35

-->: --->: -->: --->: KARARI BEKLİYORUZ

[QUOTE=xfactor58;368460]ya kardeslerim abilerim lutfen komik olmayin bu kural yıllardır war sadece medya fenerin kaybetmesi durumunda olacaklari son gunlerde hatirladi diye boyle bir kural sonradan cikti zannetmeyin lutfen komik oluyoruz sivasa leke dusuruyor bu bulent hocamız durumun ne oldugunu biliyor we gerekenleri dogrulari soyluyor isimize gelsede gelmesede dogru bu besiktas 3 sivas 4. dur uefanın sitesindede gerekli aciklamalar weirlmisti olayi uzatip hergun gundeme getirip hak aramiyoruz iyide oynasa kotude oynasa uefa besiktasin hakki gs sampiyon oldu cokmu iyi oynadi ??? besiktasin kac puani hakem hatalari ile gitti okadar kotude oynasalar hakemler olmasa adamlar sampiyon olacakti onlar bizim hakkimiz yendi demiyor biz yapiyoruz ayip gercekten[/QUOTE]

BIZ BJK NIN HAKKI YENMEDI DEMIYORUZ KARDES
BJK NIN HAKKI YENEREK SAMPIYON GALATASARAYI YAPTILAR
ONLARDA HAKKINI ARASAYDI
BJK NIN HAKKI YENDI DIYE BENIM SIVASSPORUMMU MAGDUR OLSUN
BÖYLE SACMALIK OLURMU
HEMI SEN BJKYIMI TUTUYORSUN-SIVASSPOR UMU
EGER HAKKIMIZSA 3 OLMAK KURALLAR GEREGI: SONUNA KADAR HAKKIMIZI ARAMAK BIZE FARZ

EyüphanAydın 15.05.2008 12:41

[B]...(!)Hakkımızın Yiyein Hakkını Yemesini İyi Biliriz...(!)

...(!)Hakkımız Sökenin,Hakkını Sökmesinide İyi Biliriz...(!)

...(!)Artık Burda Olmayacağına İnanıyorum...(!)

...(!)Eğer Karar Olsaydı Şimdiye Kadar Açıklanırdı...(!)

...(!)Gerekirse Her Yerde Alıcağız Hakkımızı...(!)[/B]

xfactor58 15.05.2008 12:48

--->: -->: --->: -->: --->: KARARI BEKLİYORUZ

[QUOTE=abdullah58;368465]BIZ BJK NIN HAKKI YENMEDI DEMIYORUZ KARDES
BJK NIN HAKKI YENEREK SAMPIYON GALATASARAYI YAPTILAR
ONLARDA HAKKINI ARASAYDI
BJK NIN HAKKI YENDI DIYE BENIM SIVASSPORUMMU MAGDUR OLSUN
BÖYLE SACMALIK OLURMU
HEMI SEN BJKYIMI TUTUYORSUN-SIVASSPOR UMU
EGER HAKKIMIZSA 3 OLMAK KURALLAR GEREGI: SONUNA KADAR HAKKIMIZI ARAMAK BIZE FARZ[/QUOTE]

hocam ortada bir hak yeme yok kural yillardir boyle isliyor boyle dewam ediyor bu uygulama bu kural ilkkez bu sene uygulamaya gecmedi yillardir war aksi bir durum olsa illaki bulent hocamiz tepkisini gosterirdi

yigidomustafa58 15.05.2008 13:04

[B]bizim hakkımız üçüncü sıradır ve Gönüllerin Takımıyız...[/B]

bozkurt187 15.05.2008 13:08

bence biz o karari daha cok bekleriz

idhem 15.05.2008 13:16

Bjk hiç hesapta yokken kendileri bile beklemezken Trabzon sayesinde Uefa'ya gittiler.Yatık kalkıp Trabzon'a dua etsinler.Başka birşey demiyorum

XXCakir58 15.05.2008 15:25

-->: KARARI BEKLİYORUZ

Baskanim sizi seviyoruz. Her konuda destekliyoruz, insallah hayirlisi olur

kadir0911 15.05.2008 17:25

fazla umutlanmayin, bizim lehimize bir karar verilecegine sanmiyorum

F. Şahin 15.05.2008 17:39

--->: -->: --->: KARARI BEKLİYORUZ

[QUOTE=zaralı19;368405][B]kurallar açık kardeş onu herkes biliyor ama üçlü avaraj nerdeden çıktı onu bilen yok onun için uğraşıyoruz öyle birşey olmadığını kanıtlamaya çalışyoruz saol Başkanım herzaman yanındayız [/B][/QUOTE]

Arkadaşım birdenbire çıkan bir kural değil bu. Gündeme gelmediği için öyle bir kural yok gibi davranıyoruz. Bu kural sene başından beri var. Yeni çıkmış bir şey değil.

zaralı19 15.05.2008 17:43

-->: --->: -->: --->: -->: --->: KARARI BEKLİYORUZ

[B][QUOTE=xfactor58;368478]hocam ortada bir hak yeme yok kural yillardir boyle isliyor boyle dewam ediyor bu uygulama bu kural ilkkez bu sene uygulamaya gecmedi yillardir war aksi bir durum olsa illaki bulent hocamiz tepkisini gosterirdi[/QUOTE]

kardeeş senin hani takımlı oldugun belli kardeş git öncelikle yönetmeliği oku ondan sonra gel beşiktaşı savun tamamı sivas 3 üncüdür.herkes böyle bilisin[/B]

yusuf_yusuf 15.05.2008 17:43

bende beklıorum ama sonuc bızım tararfta olacak------------------

zaralı19 15.05.2008 17:46

-->: --->: -->: --->: KARARI BEKLİYORUZ

[QUOTE=F. Şahin;368625]Arkadaşım birdenbire çıkan bir kural değil bu. Gündeme gelmediği için öyle bir kural yok gibi davranıyoruz. Bu kural sene başından beri var. Yeni çıkmış bir şey değil.[/QUOTE]

bu zamana kadar nerdeydi kardeş bu kural söylesene git yönetmeliği oku lütfen...

şaban bozat 15.05.2008 18:21

sivasın hakkını kim yerse gozü çıksın

şaban bozat 15.05.2008 18:29

benim sivasım üçüncü müçüncü değil birinci boşuna yorulmayın

şaban bozat 15.05.2008 18:35

sivas benim vatanım gardaaaş ben sivaslıyım sivaaaaaaaaaaas gönlümüzün baş tacı

şafak58_35 15.05.2008 18:46

çok zor ama inş olur,,,,,,,,,,,

yerliturkuaz 15.05.2008 19:55

[B]Şuanki kural böyle boşuna uğraşmayalım artık neyin peşinden koşuyoruz anlamış değilim...[/B]

unsal_58 15.05.2008 20:29

[QUOTE=öner;368683][B]Şuanki kural böyle boşuna uğraşmayalım artık neyin peşinden koşuyoruz anlamış değilim...[/B][/QUOTE]

[B]sen birsey pesine kosma zaten yönetim ve baskan gerekli islerin pesinde kosturuolar...[/B]

murteza 15.05.2008 20:33

gardaşlarım sivasspor için miting yapalım yiğidoluk bunu gerektirir

trabzonlee 15.05.2008 20:33

ÖNCEDEN BELİRLENEN BİR KURAL HAKKINDA SİVASSPORUN BU KADAR TEPKİ VERMESİYANLIŞ

svs_çapkın_58 15.05.2008 20:45

Hakkımızı ararız... 3. lük bizimdir.

trabzonlee 15.05.2008 20:49

beyler sivassporun stad projesini bende beğenmedim sivassportarafrtarına sesleniyorum eğer bu şekildew bir stad yapılacaksa hiç yapılmasın daha iyi yeni yapılan stadlara bakn hiçbiribu şakilde yapılmaz

tugrulist 15.05.2008 20:57

[B][/B]ADALET YERİNİ BULMALI,EN AZINDAN GELECEK SENELER İÇİN BU KURAL DEGİŞTİRİLMELİ

KeruLLu_17 15.05.2008 21:21

-->: KARARI BEKLİYORUZ

[B]Umarım Sonuc Bizden Yana oLur...[/B]

ersoy58 15.05.2008 23:10

ligtv'nin futbol gündemi adli programinda baskanimiz mecnun otyakmaz kurallari okumustur. O kurallara göre acik ve net sivasspor 3.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:32.