![]() |
SİVASSPOR İÇİN ELELE
[IMG]http://img178.imageshack.us/img178/2335/s19xg1.jpg[/IMG]
İstanbul’da bulunan Sivaslı liseliler kendi aralarında bir grup oluşturdular. 19 Mayıs günü okullarında tatil olmasını fırsat bilen grup üyeleri Saat: 13 00’de Kadıköy İskelesindeki balonun çevresine buluşuyorlar... Sivasspor`un Süper Ligde gösterdiği büyük başarı yavaş yavaş Sivaslı gençleri de tribünlere çekmeye başladı. İstanbul’da bulunan Sivaslı liseliler kendi aralarında bir grup oluşturdular... 19 Mayıs günü okullarında tatil olmasını fırsat bilen grup üyeleri birbirlerini yakından tanımak ve ilerde yapacakları organizasyonların ön çalışmasını konuşmak üzere Kadıköy İskelesinde toplantı yapacaklar. Konuyla ilgili olarak grup çalışmasına öncülük eden Mustafa Parlak ve Veli Bircan '' Sivassporu`muzun ligde göstermiş olduğu başarılar bizi böyle bir çalışmaya yönlendirdi. İstanbul’da 2 milyon Sivaslı var, bu sayının %10 gibi küçük bir oranının lise ve dengi okullarda öğrenci olan gençler olduğunu düşündüğümüzde 200.000 kişi gibi büyük bir genç potansiyeli olduğunu görmekteyiz. Ancak İstanbul’daki maçlarda maça gelen taraftar kitlesinin orta ve üst yaş ortalamasına sahip olduklarını görüyoruz. Genç taraftar sayısını artırmak, maçlara organize bir şekilde gitmek ve takımımızı maç boyunca desteklemek için çalışmalarımız başlamış durumda. İstanbul’da bulunan Sivaslı kardeşlerimizi 19 Mayıs Günü Saat: 13 00’de Kadıköy İskelesindeki balonun çevresine bekliyoruz. ( Deniz otobüsü iskelesinin yanı) Grup çalışmalarımızda bize maddi manevi destek vermek isteyen büyüklerimizi de yanımızda görmekten büyük onur duyacağız. Bu çalışmamızda bizlere destek veren [URL="REQ_PROTOCOL://www.sivasspor.com/"]www.sivasspor.com[/URL] ‘a ve yönetimine de şükranlarımızı sunuyoruz... ''diye açıklama yaptı. |
--->: SİVASSPOR İÇİN ELELE
[B][B]Bo organizasyonun aynısı Sivasta yapılsa maçlar orda yapılıyor çünkü takıam destek verilmesi için birleşme şart artık....[/B][/B]
|
bunun gibi sivastata yapılsın yaaaa
|
[B]teşekürleri sunuyorum zaten benim Fenerbahçe stadında sunumum var ordan çıkar direk balona yani Beşiktaş iskelesinin biraz daha ilersinde toplanıyoruz...[/B]
|
[B]İnşallah Bizde Arkadaşlarımız Gibi Yerimizi Alıcağız.
Haydi Liseliler El Ele Kadiköye[/B] |
inşallah böyle şeyleri sivastada görürüz biz böyle oluşumlara öncülük yapmak istiyoruz inşallah her ilde olucak bu oluşumlar...!
|
Guzel guzel insallah sivas da da yapilir
|
[COLOR="Red"]İLETİŞİM İÇİN LÜTFEN BİZLE İRTİBATA GEÇİN;
MSN: [email]mustafaparlak.58@hotmail.com[/email] [email]sivasspor_bircan@hotmail.com[/email] telefon: 05366051995 NOT:LÜTFEN BU İLETİŞİM ADRESLERİNDEN BAŞKA ADRESLERLE İLETİŞİME GEÇMEYİNİZ.[/COLOR] |
[B]Arkadaşlar Lütfen....!!!
Bu Konuya,Bu Büyük Konuya Duyarsız Kalmayalım. En Büyük Fırsat İşte? Sitede Ondan Sonra Neden Benim Haberim Olmadı Diye Sözler Çıkmasın. Gerçekten Biz Bu Konuyu 1 Haftadan Beri Yapmaya Çalışıyoruz.. Emeği Geçen Tüm Sivaslı Liseli Yiğidolarımıza Teşekkür Ederimm.. [COLOR="Red"]'HAYDİ YİĞİDOLAR EL ELE KADİKÖYE '[/COLOR][/B] |
ilerde dahada faydasını göreceğimize inanıyorum hayırlı olsun
|
başarılar umarım yogun katılım olur ve giderek büyür
|
[B]umarım ıstenılen sonuc alınır istanbuldakı yıgıdolar uyanın...![/B]
|
-->: SİVASSPOR İÇİN ELELE
bu buluşmayı sadece liselilere değil herkese açıp ordanda gidip kalabalık bir şekilde tff binasına siyah çelenk konulsa guzel olur inş. hayırlı olur
|
[QUOTE=EyüphanAydın;369527][B]Arkadaşlar Lütfen....!!!
Bu Konuya,Bu Büyük Konuya Duyarsız Kalmayalım. En Büyük Fırsat İşte? Sitede Ondan Sonra Neden Benim Haberim Olmadı Diye Sözler Çıkmasın. Gerçekten Biz Bu Konuyu 1 Haftadan Beri Yapmaya Çalışıyoruz.. Emeği Geçen Tüm Sivaslı Liseli Yiğidolarımıza Teşekkür Ederimm.. [COLOR="Red"]'HAYDİ YİĞİDOLAR EL ELE KADİKÖYE '[/COLOR][/B][/QUOTE] [B] kardeşim sen geliyorsun dimi Çakmaktan Kadıköye 15-20 dakkada gelirsin..[/B] |
[B][QUOTE=yigidomustafa58;369602][B]
kardeşim sen geliyorsun dimi Çakmaktan Kadıköye 15-20 dakkada gelirsin..[/B][/QUOTE] Kardeşim Gelmesem Sabahtan Beri Neden Avazım Çıktığı Kadar Bu Konunun Üstünde Duruyoz. Hatta 2-3 Kişide Getircem ;)[/B] |
bu konuda öncülük yapanları kutluyorum,Başaracaksınız liseliler helal size. liseli olmasak ta sizinleyiz
|
valla çok güzel organizasyon kutlarım yani.e evde oturan genç kızlar sizi de ben çağırıorum hadi bizde buluşup bizde takımımızı destekleyelim görsün tüm Anaadolu, sivas'ın dişi yiğidolarını:)DAHA FAZLA ORGANİZASYON DAHA FAZLA KATILIM İÇİN ELELE!!!!!
|
[QUOTE=ırem58;369636]valla çok güzel organizasyon kutlarım yani.e evde oturan genç kızlar sizi de ben çağırıorum hadi bizde buluşup bizde takımımızı destekleyelim görsün tüm Anaadolu, sivas'ın dişi yiğidolarını:)DAHA FAZLA ORGANİZASYON DAHA FAZLA KATILIM İÇİN ELELE!!!!![/QUOTE]
DESTEK İÇİN TARİH:19,05,08 YER :KADIKÖY İSKELESİ SAAT :13,00 LİSELİ VEYA DEĞİL FARKETmEZ ARKADAŞLARI DESTEKLEYELİm,, YARIN İÇİN İŞİ OLmAYAN SİVASLILAR ORADA OLmALI,, BUGÜN BU FORUmUN,YARIN DA KADIKÖY İSKELESİNİN CIVIL CIVIL OLmASINI UmUYORUm.. |
Sizleri şimdiden kutluyorum gençler iyi bir organizasyon olur inşallah
|
::::::::::yarın ordayız gardaşlar:::::::::::
|
İRTİBATA GEÇİLECEK ARKADAŞLAR ,,KONUNUN ÜSTÜNDE DURUN LÜTFEN
|
BU ORGANIZASYONU YAPAN HERKESIN EMEĞİNE SAĞLIK ÇÜNKÜ
[COLOR="Red"] HER ZAMAN HER YERDE EN BUYUK SİVAS!!![/COLOR] |
BU KONU HAKKINDA İKİ BAŞLIK AÇILmIŞ,,KOPUKLUK ONDAN DOLAYI OLmUŞ,,,,İLGİLİ KİŞİLER DİĞER KONU BAŞLIĞINDA ORDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
|
Resimleri bekliyoruz arkadaşlar. Umarım katılım çok olur ve herşey gönlünüzce olur..
|
[B]BU ORGANİZE İÇİN O KADAR İDDALI BİR KATILIM SÖZ KONUSU OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...DAHA İLK ORGANİZASYON...İLK ÖNCE BİR ŞU ORGANİZEYİ YAPALIM NEDİR DURUM ONDAN SONRA YOLUMUZA BAKCAZ...
DESTEKLERİNZİ BEKLİYORUZ[/B] |
organizazyon iyi fikir, ama sivasta da böyle bir organizazyon olsa daha iyi olur, güzel olur. Insallah Sivasta da olur ve herkes gelir
|
[COLOR="Blue"]GELİCEKLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAGINIZI BİLİYORDUK ARTIK BİZ DEGİL HEPİMİZ VARIZ...!3E[/COLOR]
|
tebrikler gençler .birbirinizle sürekli irtibatlaşın.bilgilerinizi paylaşın.diyaloglarınızı geliştirin.Edip CENGİZ
|
bu liselilerden korkulur ,sessiz ve derinden ilerliyorlar,helal olsun size ,,VELİ( Zaralı sansar), Burak( Professional),yiğido mustafa ve lise!mustafa,eyüphanaydın, tiryaki sivaslı,,,ilk önce size sonra da yarın kadıköye gelecek olanlara teşekkür ediyorum.
|
[B]Valla Çok Az Kaldı,
Zaman Daralıyor. Çok Merak Ediyorum Kaç Kişi Gelcek Diye. İnşallah Eğlenceli Geçer İnşallah Hoş Vakit Geçiririz. [/B] |
selamun aleyküm yiğidolara tam desdek için bende liseli bir genç olarak bede gelecem.....
|
bayrakları unutmayalım lütfen hem sivas hem TÜRK bayraklarını....
|
peki üniversitelilerde katılabiliyor mu ? :)
|
[B]Abi Gelin'de Kim Olursa Olsun.
Destek Amaçlı :D[/B] |
[B]ya şu konunun başından silsekmi şu Liselileri veya herkez kelimesini ekleyelim :D sonra yanşışlık olacak kimse gelmez büyüğüm bender veya küçük herkez el ele Kadıköye[/B]
|
hayırlısı olur inşallah sivasspor hakkında
|
[B]GENE LİSELİ OLDUĞU İÇİN LİSELİ YİĞİDOLAR DEDİK...LİSELİ YİĞİDOLAR BAŞLIĞI ALTINDA UNÜVERSİTELİLERDE GELEBİLİR GENÇ NÜFUS GEREKLİ[/B]
|
BİZE DESTEK VEREN MUSTAFA SÜS ABİMİZE CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ...!
BİZE DESTEK VEREN YİGİDOLARA VE BİZE YARIN DESTEK VERECEK OLAN GENÇ YİGİDOLARA CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDER SİVASSPORA OLAN DESTEKLERİNİNİN BU OLUŞUMLA SINIRLI KALMAMASINI DİLERİZ...! |
ben liseli değilim geliyim mi :D
|
[QUOTE=ShaLaLa;369807]ben liseli değilim geliyim mi :D[/QUOTE]
tabikide gel:D illa liseli olmak gerekmiyor bize genç ortam gerekiyor...! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58. |