![]() |
4. HALI SAHA MAÇI
Halı saha maçımızı Etimesgut tren istasyonu yanı TEDAY (Tüm Engelliler) derneğinin Halı sahasında Cumartesi saat 20.00 de buluşalım
|
--->: 4. HALI SAHA MAÇI
[B]başkenti yiğidolar maşallah çok sportif takılıyorlar...4. organize yapılcak..inşallah katılım iyi olur[/B]
|
[B]vay be 4.halı saha maçı başarılar dileriz bizde İst Liseli Yiğidolar olarak bi maç yapalım diyecemde 11 kişi zor buluruz...[/B]
|
-->: --->: 4. HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=yigidomustafa58;373197][B]vay be 4.halı saha maçı başarılar dileriz bizde İst Liseli Yiğidolar olarak bi maç yapalım diyecemde 11 kişi zor buluruz...[/B][/QUOTE]sizler daha iyisini yaparsınız sizlere güveniyorum
|
-->: 4. HALI SAHA MAÇI
allahdan bi işimiz cıkmasa ordayım ve bide buyuk bi pankart yaptırdık(deniz abimiz sagolsun TEŞEKKÜRLER...)SUREKLI ORDA ASILA KALACAK GELEN GECEN GORECEK ..
|
RESİMLERDE KAYBOLMASAYMIŞ DAHADA GÜZEL OLAÇAKMIŞ ÇEKTİĞİMİZ EZİYETE DEĞECEKMİŞ HAYIRLISI GÜNDÜZDE GECEDE HARİKA GÖZÜKÜYOR BELKİ ORDA YATARIM BEN:::)))))))))))))
|
halı saha maçı cumartesi akşamı saat 20.00 ile 21.00 arası etimesgut ta arkadaşlar biraz erken gelelim
|
biz 1. yi yaptık herkezden önce ama açık ara önde başkentli yiğidolar
|
alkışı hak ediyorsunuz allahtan bi mani keder olmassa seyretmeye gelecem maçınızı
|
deniz abi maç saat 20 21 arası demi bi yanlışlık olmasın saat 19 3 gibi orada olurum
|
Güzel bir organizasyon olması dileği ile Başkentli yiğidolar..
|
-->: --->: 4. HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=sivaslı volki;373646]deniz abi maç saat 20 21 arası demi bi yanlışlık olmasın saat 19 3 gibi orada olurum[/QUOTE]CUMARTESİ AKŞAMI OYNUYORUZ 20.00-21.00 ARASI
|
halı saha maçına bıraz ara verelımde pıknık yapalım başkentliyiğidolar olarak
|
ben gelemiyecem maça elimde olmayan sebeplerden dolayı
|
ağustosun son haftası ankaradayım
o tarihlerde de bir maç düzenlerseniz bende aranızdayım :) size bu maç için şimdiden iyi eglenceler.... |
HALI SAHA MAÇI CUMARTESİ AKŞAMI SAAT 20.00 21.00 ARASI ETİMESGUT TREN İSTASYONU YANI HALI SAHADA TÜM BAŞKENTLİ YİĞİDOLARI BEKLİYORUM MAÇA
|
ben gelemıyecem kusura bakmayınnnnnn
|
Bu hafta maça gelmiyen arkadaşlar beni üzdünüz. Bu işleri başlatan sizlersiniz önçülüğünü sizler yaptınız, unutmayın başkentli yiğidoları sizler temsil etmiyorsunuz başkentte çok yiğido var
|
31 05 2008 etimesguttaki halı saha maçına gelen arkadaşlara önçelikle teşekkürler.
halı sahaya sivassporumuzun posterini asan TEDAY (Tüm Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Genel Merkezi) Genel Başkanı İlimdar BOZTAŞ beye Bize sivasspor baskılı tişört gönderen SİVAS SOFRASI (bosna hersek cad emek/ANKARA) sahibi yaşar GÜMÜŞ beye BAŞKENTLİ YİĞİDOLAR olarak teşekkür ederiz |
4. Halı saha maçımıza gelen arkadaşlara teşekkürler. Emeklerinden dolayı özellikle Deniz (yiğidolar06)abimize çok teşekkürler.öss nedeniyle maçlarımıza ara verdik.Öss den sonra değişik organizasyonlarda buluşmak dileğiyle...
Not: Takımlarımıza Sivasspor baskılı tşört hediye eden SİVAS SOFRASI na teşekkürler. |
paylasim icin sagol. Helal olsun size, insallah devamlari gelir.
|
aranızda olamadım bu maç öss nedeniyle ama öss sonrası millet organizasyon görsün;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:56. |