![]() |
TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!
[FONT=Comic Sans MS][B]ÇARŞI YALANSA KAPATILMASI GEREKSE KAPATILSIN OZAMAN PEKİ SAKARYA BAŞKANI AZİZ DURANI İSTİFA ETTİRMEK İÇİN UGRAŞAN ONCA İNSAN NE OLUCAK.TRİBÜNLERE SIGMAYAN BU BÜYÜK SEVDA NE OLACAK .TATANGALARIN BU HAYKIRIŞI NE OLUCAK! BELKİ ÇARŞIYA İMZA KİMSE ATMAZ AMA SAKARYAYA ATAN ÇIKAR UMARIM YOKSA SAKARYAMIZINDA İŞİ ZOR.ARTIK İSTİFA ETMESİNİ BEKLEDİGİMİZ AZİZ DURANIN AZ ZAMANI KALDI.UMARIM EDER.
YETER AZİZ DURAN YETER BU TARAFTAR SENDEN ÇEKTİ YETER(TATANGALAR). SİVASAKARYALIYIM VARMI...! SAYGILARIMLA [URL]http://www.tatangalar.com/imza/[/URL] [URL]http://www.tatangalar.com/imza/[/URL] [URL]http://www.tatangalar.com/imza/[/URL] [URL]http://www.tatangalar.com/imza/[/URL] [/B][/FONT] |
--->: ÇARŞI KAPATILMALIMI...?
[B]YORUM YOK .[/B]
|
-->: ÇARŞI KAPATILMALIMI...?
ya bizene çarşıdan biz kendi işimize bakalım
|
[I][B]BEN BU YAŞIMA KADAR HIC ISTANBUL TAKIMI TUTMADIM TUTMAMDA AZIZ YILDIRIM GFB DAGITTI BESIKTAS CARSIYI CIMBOMDA ULTRASLANI DAGITIR [/B][/I]
|
kardesm konuşma super..! bende bi ÇARŞI beşiktaşş taraftarı olarak kapatlımasına karşıyım..! gerçı lıselı yığidolarla yenı bı aşamaya gırdık ÇARŞININ fest edılmesı gerçekten üzdü bizi kapatılmamalı herkezi [url]www.carsikapanmasin.com[/url] oy wermeye beklıorz ÇARŞI FEST EDILMEMEYEDE KARŞI..
|
OLACAĞI BUYDU.....KAPATIN ÇARŞIYI İÇİN ŞARABI..HAYDİ ALEN ŞİMDİ KUTSA ERMENİ ÇARŞIYI
|
[B][I]LUTFEN SITEMIZE RAKIP TARAFTARLARI KONULARI ACILMASIN BIZ KARSIYIZ BUNA NASIL BIZIM MESAJLARI ONLAR SILER BIZDE ONLARI [/I][/B]
|
ya bize ne çarşıdan...
ister kapatılsın ister açılsın... sanki çok önemli bir konuda... |
bızı ne ilgilendırır carsının kapatılması adamların aldıgı karar
once carsının kapatılması ıle ılgılı actın konuyu sımde tatangalara dondu |
-->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!
bırakın çarşıyı yeter tatangalar bi ömre bedel
|
--->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYOR...!
CANIM BIR CARSI DIYON BIR TATANGA ALALLAA
|
-->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ KALIYO
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;374305]CANIM BIR CARSI DIYON BIR TATANGA ALALLAA[/QUOTE]
herkez hata yapar yanlış yazı olmuş:D |
ama boylede hata olmazkı bızde yazmıs oldugun habere gore yorum yapıyoruz
|
[QUOTE=YigidoSaskın58;374308]ama boylede hata olmazkı bızde yazmıs oldugun habere gore yorum yapıyoruz[/QUOTE]
özür dilerim abi hata işte sen hiç hata yapmadınmı düzeltip bidaha olmaz |
mustafa aziz duran kim biliormusun ? :D:D:D
|
[QUOTE=zarali_sansar;374310]mustafa aziz duran kim biliormusun ? :D:D:D[/QUOTE]
biliorum bi sorunmu var ne alaka şimdi bu nasılsın abi buarada baya zamandır görüşmüyoruz...!:D:D:D:D |
tatangalar karadenizin incileridir. Trabzonsporun ve diğer anadolu kulüplerinin kardeşidir. Evvelki senelerde tribüne kolkola giriyorduk.
|
[QUOTE=lise!mustafa;374290][FONT=Comic Sans MS][B]ÇARŞI YALANSA KAPATILMASI GEREKSE KAPATILSIN OZAMAN PEKİ SAKARYA BAŞKANI AZİZ DURANI İSTİFA ETTİRMEK İÇİN UGRAŞAN ONCA İNSAN NE OLUCAK.TRİBÜNLERE SIGMAYAN BU BÜYÜK SEVDA NE OLACAK .TATANGALARIN BU HAYKIRIŞI NE OLUCAK! BELKİ ÇARŞIYA İMZA KİMSE ATMAZ AMA SAKARYAYA ATAN ÇIKAR UMARIM YOKSA SAKARYAMIZINDA İŞİ ZOR.ARTIK İSTİFA ETMESİNİ BEKLEDİGİMİZ AZİZ DURANIN AZ ZAMANI KALDI.UMARIM EDER.
YETER AZİZ DURAN YETER BU TARAFTAR SENDEN ÇEKTİ YETER(TATANGALAR). SİVASAKARYALIYIM VARMI...! SAYGILARIMLA [URL]http://www.tatangalar.com/imza/[/URL] [URL]http://www.tatangalar.com/imza/[/URL] [URL]http://www.tatangalar.com/imza/[/URL] [URL]http://www.tatangalar.com/imza/[/URL] [/B][/FONT][/QUOTE] [B][I] gardaş sen başkan ol o zaman.:D yerine aday yoksa başkanı neden istifaya çağırıyosun[/I][/B] |
[quote=kaya0758;374352][B][I]
gardaş sen başkan ol o zaman.:D yerine aday yoksa başkanı neden istifaya çağırıyosun[/I][/B][/quote] BAŞKANSIZDA YÜRÜR SEN KORKMA GARDAŞ.TATANGALARDA YÜREK VAR YÜREK SİVASAKARYA MAÇLARINI KOLKOLA İZLEDİGİM BİNLERCE TATANGA VAR.ADAMLARDA HERKEZ LİDER SEN KORKMA BEN KENDİ KENDİME YETİYORUM SAKARYANIN BAŞKANI OLMAK MÜTİŞ OLURDU.TARAFTARI DİNLEMEYEN YÖNETİME HAYIR.:mad:;):mad:;):mad: |
tamam sakaryayı seviyoruz da iç işlerinden bizene kardeşim kendi sorunlarımız varsa onları gündeme getirelim
|
Bu kadar büyütülecek birşey değil. Taraftar her zaman bulunur. Önemli olan takımlara birşey olmasın.
. |
[QUOTE=izmirliyigido;374395]Bu kadar büyütülecek birşey değil. Taraftar her zaman bulunur. Önemli olan takımlara birşey olmasın.
.[/QUOTE] O ZAMAN SİVASSPORUMUZUN SEYİRCİLERİNİ ÇIKARTTA TARAFTAR KOY YERLERİNE;););) |
[B]lisel!mustafa canım benım senın yasın kaca senden 10 yas buyuklere 5 yas buyulere gardas falan kucuklugunu bıl [/B]
|
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;374407][B]lisel!mustafa canım benım senın yasın kaca senden 10 yas buyuklere 5 yas buyulere gardas falan kucuklugunu bıl [/B][/QUOTE]
ABİ BEN KİME NE DEMİŞİM Bİ HATAM OLDU İSE ÖZÜR DİLERİM...!BÜYÜKLERİME SAYGILIYM HERZAMAN ABİ GÖZÜMDEN KAÇMIŞ OLABİLİR KUSURUMA BAKMA BUGÜN BİRAZ DALGINIM...!YAZILILAR FİLAN BUNALDIM İYİCE:mad::mad::mad::rolleyes: |
--->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİZ Mİ
[QUOTE=lise!mustafa;374408]ABİ BEN KİME NE DEMİŞİM Bİ HATAM OLDU İSE ÖZÜR DİLERİM...!BÜYÜKLERİME SAYGILIYM HERZAMAN ABİ GÖZÜMDEN KAÇMIŞ OLABİLİR KUSURUMA BAKMA BUGÜN BİRAZ DALGINIM...!YAZILILAR FİLAN BUNALDIM İYİCE:mad::mad::mad::rolleyes:[/QUOTE]
[B]Tamam Neyse Canım Hatanı ANlaman Yeterlı[/B] |
burası sivas bunu kimse aklından çıkarmasın.bizene ne kapatılıyorsa kapatılsın
|
arkadaşlar bizene başka gruplardan lütfen böyle konular açmayalım..!bizi artık sadece sivasımız ilgilendirsin
|
[quote=furkancfc;374412]burası sivas bunu kimse aklından çıkarmasın.bizene ne kapatılıyorsa kapatılsın[/quote]
[QUOTE=fatihgn;374414]arkadaşlar bizene başka gruplardan lütfen böyle konular açmayalım..!bizi artık sadece sivasımız ilgilendirsin[/QUOTE] BEN ANLAMIYORUM BU MANTIGI ADAMLARA CAN BORCUMUZ VAR BUNDAN ÖNEMLİSİMİ VAR |
[QUOTE=lise!mustafa;374418]BEN ANLAMIYORUM BU MANTIGI ADAMLARA CAN BORCUMUZ VAR BUNDAN ÖNEMLİSİMİ VAR[/QUOTE]
ne can borcu ya neymiş o bizi bilgilendirirmisin |
BORC MORC NEY CANIM BENIM NE BORCU LUTFEN UZATMA BU KONUYU HIC BIR SITEDE RAKIP TAKIM KONUSU OLMAMISTIR UZATMA LOGO SIVASSPOR TATANGA SIN LUTFEN
|
Yaxşi olub çarşiya en böyük SİVAS başqa böyük yox
|
[QUOTE=lise!mustafa;374359]BAŞKANSIZDA YÜRÜR SEN KORKMA GARDAŞ.TATANGALARDA YÜREK VAR YÜREK SİVASAKARYA MAÇLARINI KOLKOLA İZLEDİGİM BİNLERCE TATANGA VAR.ADAMLARDA HERKEZ LİDER SEN KORKMA BEN KENDİ KENDİME YETİYORUM SAKARYANIN BAŞKANI OLMAK MÜTİŞ OLURDU.TARAFTARI DİNLEMEYEN YÖNETİME HAYIR.:mad:;):mad:;):mad:[/QUOTE]
[B][I] benim güzel kardeşim lafla peynir gemisi yürümüyo. bu işin kongresi var delegeliği var klübe üyeliği filan var. taraftarlara saygım var ama trübün liderliği ile klüb başkanlığını karıştırma bence derim,halada sözün varsa sana namık kemalin bir sözü var onu hatırlatayım hayal kuranın .........................diye[/I][/B] |
[B]Valla Bizi İlgilendirmiyor.
Ancak [COLOR="Red"]' Mustafa ' [/COLOR]Kardeşimiz Açmışssa, Boynumuz Kıldan İncedir. Saol Mustafa[/B] |
SELAMLAR YİĞİDOLAR MUSTAFA KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BİZİM SORUNUMUZU BURAYA TAŞIYIP YARDIM İSTEDİĞİ İÇİN BİLGİLENDİRMEK İÇİN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM ŞUAN SAKARYASPORUMUZ BELEDİYENİN ELİNDEDİR MALESEF BELEDİYE BAŞKANIMIZ KENDİ YANDAŞLARINI TOPLAYIP SİYASET ÜZERİNDEN YÖNETİM KURMUŞTUR FUTBOLLA İŞLERİ OLMAYAN İNSANLAR ŞUANDA SAKARYASPORUMUZUN ÜZERİNE BİR KARA BULUT GİBİ ÇÖKMÜŞLERDİR VE BU SURETLE KULUBUMUZ HERGEÇEN GÜN GERİLEMEKTEDİR TATANGALAR.COM ÜZERİNDENDE BİR İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR SAKARYASPORUMUZUN BELEDİYENİN ELİNDEN ÇIKMASI İÇİN FUTBOLUN SİYASETE ALET EDİLMEMESİ İÇİN BÖYLE BİR KAMPANYA BAŞLATILMIŞTIR KISACASI HALKIN OLMASI DİLEĞİYLE SEVDAMIZ HERKESE SAYGILAR VE SEVGİLER
|
[QUOTE=tatangalar54;374481]SELAMLAR YİĞİDOLAR MUSTAFA KARDEŞİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BİZİM SORUNUMUZU BURAYA TAŞIYIP YARDIM İSTEDİĞİ İÇİN BİLGİLENDİRMEK İÇİN ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM ŞUAN SAKARYASPORUMUZ BELEDİYENİN ELİNDEDİR MALESEF BELEDİYE BAŞKANIMIZ KENDİ YANDAŞLARINI TOPLAYIP SİYASET ÜZERİNDEN YÖNETİM KURMUŞTUR FUTBOLLA İŞLERİ OLMAYAN İNSANLAR ŞUANDA SAKARYASPORUMUZUN ÜZERİNE BİR KARA BULUT GİBİ ÇÖKMÜŞLERDİR VE BU SURETLE KULUBUMUZ HERGEÇEN GÜN GERİLEMEKTEDİR TATANGALAR.COM ÜZERİNDENDE BİR İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR SAKARYASPORUMUZUN BELEDİYENİN ELİNDEN ÇIKMASI İÇİN FUTBOLUN SİYASETE ALET EDİLMEMESİ İÇİN BÖYLE BİR KAMPANYA BAŞLATILMIŞTIR KISACASI HALKIN OLMASI DİLEĞİYLE SEVDAMIZ HERKESE SAYGILAR VE SEVGİLER[/QUOTE]
ALLAH BÖYLE YÖNETİMİ BİZİM BAŞIMIZA VERMESİN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUZ GARDAŞIM |
-->: --->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI SESSİ
[QUOTE=kaya0758;374463][B][I]
benim güzel kardeşim lafla peynir gemisi yürümüyo. bu işin kongresi var delegeliği var klübe üyeliği filan var. taraftarlara saygım var ama trübün liderliği ile klüb başkanlığını karıştırma bence derim,halada sözün varsa sana namık kemalin bir sözü var onu hatırlatayım hayal kuranın .........................diye[/I][/B][/QUOTE] ABİ BEN AÇIKCA SÖYLÜYORUM BENİM GÖNLÜMDE 2 AŞK VAR TABİKİDE SİVASIMI SEWİYORUM SİVAS İÇİN ÖL DESELER ÖLÜRÜM SAKARYa aŞKI İÇİMDE BAMBAŞKA HİÇ OLMASSA BURDA İSTANBUL SEMPATİZANLIGI YAPMIYORUM ALLAHA ŞÜKÜR NİYE BU KADAR BÜYÜTTÜNÜZ ANLAMADIM |
sakaryasporun bir an önce süper lige çıkması lazım yalnız kaldık buralarda ya
|
--->: -->: --->: -->: --->: TATANGALARIN HAYKIRIŞI
[QUOTE=lise!mustafa;374493]ABİ BEN AÇIKCA SÖYLÜYORUM BENİM GÖNLÜMDE 2 AŞK VAR TABİKİDE SİVASIMI SEWİYORUM SİVAS İÇİN ÖL DESELER ÖLÜRÜM SAKARYa aŞKI İÇİMDE BAMBAŞKA HİÇ OLMASSA BURDA İSTANBUL SEMPATİZANLIGI YAPMIYORUM ALLAHA ŞÜKÜR NİYE BU KADAR BÜYÜTTÜNÜZ ANLAMADIM[/QUOTE]
[B][I]güzel kardeşim ALLAH yardımcınız olsun umarım dönersiniz süper lige.[/I][/B] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: TATANGALARIN HAYK
[QUOTE=kaya0758;374531][B][I]güzel kardeşim ALLAH yardımcınız olsun umarım dönersiniz süper lige.[/I][/B][/QUOTE]
inş. dönerler süperlige:Dyanlış olmasın:D |
[B]ahmet eğer böyle konular açılmasını istemiyorsan karşıysan topice girme olur [B]biter.
Tatangalar bizim kardeşimizdir senin veya başkalarının olmayabilir.yazdıgın bütün mesajları okudum bi tane mesajında iyi niyetli birşey yok. konuyu açan mustafa biraz hatal yazmış çarşı marşı katmış. onun amacı zannediyorsam Sakaryasprun belediyenin elinden alınması için başlatılan imza kampanyasına destek vermemiz içindi. SivaSakarya gerisi palavra.[/B][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23. |