![]() |
Lassie ile Sivas Kangal Arasindaki Farklar
[B]-lassie kedi kovalar, kangal kurt boğar
-lassie kurt görünce altına sıcar. sivaskangal kurdu yer sonra sıcar. -lassie yemek alabilmek için insanlara yardım eder.sivaskangal isterse sahibine yemek vermez.kulu köpeği yapar. -lassie teori adamıdır devamlı düşünür gözükür.sivaskangal için düşünmek zaman kaybıdır. -lassiye attıgınız sopayı getir diye emir verebilirsiniz.sivaskangal o sopayı size yedirir. -lassie hırrladığında gülersiniz.sivaskangal hırladıgında sıcarsınız. -lassie alıngandır vurursanız küser.sivaskangal saldırgandır vurursanız dogystyle. -yanınızda bi lassie yle hiç bir kahveyi haraca bağlayamassınız.ama bir sivaskangalla mahalleyi haraca bağlarsınız -lassie ye tasma takıp parklarda rahatca gezebilirsiniz, sivaskangalsa size tasma takıp parklarda rahatca dolaştırabilir -lassie ye gel oğlum diyince gelir, kangala gel oğlum diyince sen gel lan der -lassie fabrikatör çocuğudur. sivas kangal organize sanayi çocuğudur. -lassie kolej çocuğudur kangal anadolu çocuğudur. -lassie türkçe,yabancı pop dinler kangal arabesk,fantezi. -lassie nin teni güneşlenmekten yanıktır, kangalın bağrı sevdasından yanıktır. -lassie film yıldızıdır, sivas kangal ise belgesel -lassie askerliğini arama kurtarma ekibinde yapmistir*, sivas kangal komando olmustur -lassie'den sigara istedigin zaman "kusura bakmayin bayim, bir tane sigaram kalmis" derken, sivas kangal "gel abe birlikte tutturelim" der. delikanlidir. -lassie yemek yerken "afiyet olsun lassie" dersin, lassie tesekkur eder, yemegine devam eder. sivas kangal "sagol abe, gel otur birlikte olsun" diye davet eder. misavirperverdir. -lassie yemek sonrasi hesabi ikiye boler, sivas kangal "senin paran burda gecmez" der, yoksa darilir. -lassie ickili dansli ortamlarda tango, chacha yapar, sivas kangal "adam olan kiritmaz" der, sessizce oturur rakisini icer, kari keser. -lassie yaprak dökümünü, kangal kurtlar vadisini izler... -lassie duş jeliyle yıkanır, sivas kangal hacisakirle[/B] [COLOR="Red"]ALINTIDIR[/COLOR] :) |
--->: Lassie ile Sivas Kangal Arasindaki Farklar
bu ne hemşerim yaw güldürdün beni allah ta seni güldürsün:)
|
ehehehehehehhehehe süper bir paylasim:D
|
[B]zuhaha komikti yaff :D [/B]
|
sivas kangalda bizim dostumuz çok güzel mmmmmmmmmmmmm
|
[B][COLOR="RoyalBlue"] hoş bir paylaşım teşekkürler:)
kangaldan daha asil bi köpek yok :)çok sevimliler ya :) buarada arkadaşlar köpek festivali ne zmn bilen var mı en iyisi sivasa o zmn gidip festivalde boy boy kangalları görmek:):):)[/COLOR][/B] |
bütün köpekler insanların sadık birer dostudur.güzel olmuş gardaş eline sağlık
|
güzel bir yazı teşekkürler güldürdün bizi :=))))
|
cok gusel paylasım saol kardes :D
festival bildiğim kadarıyla temmuzun 2. haftası yapılıyor gecen sene yine onlarca belki yüzlerce kangal her il den gelmişti...2 sene de 1 gidiyorum nasipse bu senede gidicem :) |
ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAIM TEŞEKKÜRLER.bide kangal sadece sivasta yetişir Lassie ninkini henüz keşfedemedim tahminimce sokaklarda yetişiyolar :)
|
mükemmel :D .
|
İyiymiş :) Eyvallah sağolasın.
|
tavatir zorlu olmuş ha
:):):):):) |
[B]güzel:D ''lassie nin teni güneşlenmekten yanıktır, kangalın bağrı sevdasından yanıktır''[/B]
|
arkadaşlar festival nerde oluyor sivastamı yoksa herhangi bir ilçesindemi ?
|
güzel olmuş yazı iiçin teşekkürler çok komik olmuş
|
[QUOTE=sivaslı-elif;375352][B][COLOR="RoyalBlue"] hoş bir paylaşım teşekkürler:)
kangaldan daha asil bi köpek yok :)çok sevimliler ya :) buarada arkadaşlar köpek festivali ne zmn bilen var mı en iyisi sivasa o zmn gidip festivalde boy boy kangalları görmek:):):)[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]guzel olmuş gercekten...tesekkürler...bu arada bu yıl 11-12-13 temmuzda yapılacak sanırım kesın deil ve kangalda yapılıor festival..kopek cıftlıgınde...[/B] |
yapma ya ilk defa sivasa gidecektim oda ağustosda yine yetişemiyoruz desene :=((((((((((((((((((
|
çooooooooooooookkk komik yaaaaaaa...:D:D:D...paylaşım için tşk...
|
güzelin güzeli bir paylaşım teşekkürler
|
-->: Lassie ile Sivas Kangal Arasindaki Farklar
valla süper ellerine saglık........
|
[B]Gerçekten Çok [U][COLOR="Red"]KOMİK...[/COLOR][/U](!)Bir Yazı
Paylaşım İçin Teşekkür Ederiz. Bu Arada [U][COLOR="Blue"]KANGAL[/COLOR][/U] Köpeği Kimseyle Kıyaslanmayacağını Gördük.. [/B] |
[B]Kangal köpeğinin tüm özelliklerini sıralanmış bize söz düşmez yani....[/B]
|
Ben teşekkür ederim arkadaşlar :)
|
harika yaff:D:D fena güldük...:D:D
|
"lassie kurt görünce altına sıçar, sivas kangal kurdu yer sonra sıçar" harika ya sağol yiğido!
|
kangalın üstüne köpek tanımıyorum!cok güzel paylaşım teşekkürler
|
BENDEDE HAS,KANGAL KÖPEGİ VAR ÖZEL OLARAK SİVASTAN GETİRTTİM ŞİMDİ 1 YAŞINDA PAŞA GİBİ OLDU MAAŞALLAH!!!! HER SÖZEDE İTAAT EDİYOOO
|
[B]hahah süpermis yaa... :D
ama bu lassieleri cok severim...kangal köpegi kadar olmasada :D[/B] |
[QUOTE=PATRON;375337][B]-lassie kedi kovalar, kangal kurt boğar
-lassie kurt görünce altına sıcar. sivaskangal kurdu yer sonra sıcar. -lassie yemek alabilmek için insanlara yardım eder.sivaskangal isterse sahibine yemek vermez.kulu köpeği yapar. -lassie teori adamıdır devamlı düşünür gözükür.sivaskangal için düşünmek zaman kaybıdır. -lassiye attıgınız sopayı getir diye emir verebilirsiniz.sivaskangal o sopayı size yedirir. -lassie hırrladığında gülersiniz.sivaskangal hırladıgında sıcarsınız. -lassie alıngandır vurursanız küser.sivaskangal saldırgandır vurursanız dogystyle. -yanınızda bi lassie yle hiç bir kahveyi haraca bağlayamassınız.ama bir sivaskangalla mahalleyi haraca bağlarsınız -lassie ye tasma takıp parklarda rahatca gezebilirsiniz, sivaskangalsa size tasma takıp parklarda rahatca dolaştırabilir -lassie ye gel oğlum diyince gelir, kangala gel oğlum diyince sen gel lan der -lassie fabrikatör çocuğudur. sivas kangal organize sanayi çocuğudur. -lassie kolej çocuğudur kangal anadolu çocuğudur. -lassie türkçe,yabancı pop dinler kangal arabesk,fantezi. -lassie nin teni güneşlenmekten yanıktır, kangalın bağrı sevdasından yanıktır. -lassie film yıldızıdır, sivas kangal ise belgesel -lassie askerliğini arama kurtarma ekibinde yapmistir*, sivas kangal komando olmustur -lassie'den sigara istedigin zaman "kusura bakmayin bayim, bir tane sigaram kalmis" derken, sivas kangal "gel abe birlikte tutturelim" der. delikanlidir. -lassie yemek yerken "afiyet olsun lassie" dersin, lassie tesekkur eder, yemegine devam eder. sivas kangal "sagol abe, gel otur birlikte olsun" diye davet eder. misavirperverdir. -lassie yemek sonrasi hesabi ikiye boler, sivas kangal "senin paran burda gecmez" der, yoksa darilir. -lassie ickili dansli ortamlarda tango, chacha yapar, sivas kangal "adam olan kiritmaz" der, sessizce oturur rakisini icer, kari keser. -lassie yaprak dökümünü, kangal kurtlar vadisini izler... -lassie duş jeliyle yıkanır, sivas kangal hacisakirle[/B] [COLOR="Red"]ALINTIDIR[/COLOR] :)[/QUOTE]kardeş gerekeni yazmışın bize söz düşmez ellerine sağlık hem lassie'de nerenin iti oluyor |
süper hos olmus eline saglık gardas
|
[QUOTE=fm58;375768]süper hos olmus eline saglık gardas[/QUOTE]
Teşekkür ederim ;).............. |
kangal hırsız gördüğü zaman hırsızın üstüne atlar Lassie ise hırsızla işbirliği yapar
kangal asildir rüşvet yemez Lassie ise rüşvetin babasını yer :) |
Lassie dediğin sokak iti
benim kangalım kapı kiti yaklaştırmaz kediyi iti varmı benim kangalım gibi ------------------------------ dağda çobanın can yoldaşı paylaşırım onla ekmeği aşı kangalım sivas aşığı varmı benim kangalım gibi ------------------------------ dağda kurda göz açtırmaz sürünün yanından ayrılmaz gece nöbet tutar uyuma z varmı benim kangalım gibi valla şimdilik bukadar yazabildim inşallah beğenirsiniz köyde dayımın kuzularını otlatırken dayımın bi çift kangalı vardı erkeği duman dişisi zalım :)ben uyurdum duman benim başımda beklerdi zalımda sürünün başında beklerdi:) |
[B]süper yaa çok güldüm :D[/B]
------------------------------ |
[B][COLOR="Blue"]güzel paylaşım :D:D emeğine sağlık kardeş. yalnız bi kaç yerde edebe aykırı kelimeler gördüm :D:D[/COLOR][/B]
|
super ya ınsallah sende sureklı gulersın:D:D:D:D:D:D:D:D
|
[B]:):):D:D:):):):):):):D:D:):) iyiymiş:)[/B]
|
[B]-lassie kurt görünce altına sıcar. sivaskangal kurdu yer sonra sıcar.
-lassie türkçe,yabancı pop dinler kangal arabesk,fantezi. -lassie yemek yerken "afiyet olsun lassie" dersin, lassie tesekkur eder, yemegine devam eder. sivas kangal "sagol abe, gel otur birlikte olsun" diye davet eder. misavirperverdir. -lassie yaprak dökümünü, kangal kurtlar vadisini izler... -lassie duş jeliyle yıkanır, sivas kangal hacisakirle en komikleri de bunlar Allah'da seni güldürsün:):):):):)[/B] |
lasside güzel kangalda ama kangal yerin ayrı...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:21. |