SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yiğidoların Dayanışma Formu (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=13)
-   -   SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19095)

alperen5841 02.06.2008 19:17

SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ

HERKES Bİ DÜNYA YORUM YAZIP DURUYOR BİLEN BİLMEYEN HERKES BİŞEYLER SÖYLÜYOR YOK EFEMDİM KİMSE SATILMASIN, YOK KADRO BOZULMASIN
BAŞINDAN BERİ YORUMLARIMLARIMDA YAZDIM AMA ARALARDA KALDIYOR KİMSENİN DİKKATİNİ ÇEKMİYOR.
Bİ KERE BİZDE OLUPTA TEK MAÇTA BİLE FORMA GİYMEYEN VEYA GİYEMEYEN FUTBOLCULAR VAR HEPSİ GİTMELİ STADA GELİYOR MAÇIDA BEDAVADAN İZLEYİP GİDİYOR. HER ZAMAN SAKATLARIN VERDİĞİ SIKINTI GEÇEN SEZONKİ GİBİ OLMAYA BİLİR
TABİKİ KADRO BOZULMAMALI AMA GEÇEN SEZON HİÇ BÜYÜK MAÇ ALAMADIK BUNLARIN ARASINA HEDEFİMİZİN AĞIR YÜKÜNÜ TAŞIYACAK FUTBOLCULAR BÜYÜK MAÇLARIN BASKISINI KALDIRACAK ADAM LAZIM
GEÇEN SENE DENİZLİ MAÇINDAN SONRA KİM OLDUĞUNU HATIRLAYAMADIĞIM Bİ FUTBOLCUMUZ SANKİ DÜŞME MAÇI GİBİ OYNADIK DİYE RÖPÖRTAJ VERDİ ADAM HİÇŞAMPİYONLUĞA OYNAMAMIŞKİ HEP DÜŞMEMEYE OYNAMIŞ
AKIN GİBİ Bİ KALECİMİZ VARKEN PETKOVİÇ SATILMALI EN FAZLA PARA VERDİĞİMİZ FUTBOLCULARDAN BİRİ AKIN BİZE İKİ KERE YETER PETKOVİÇ KÖTÜ DEĞİL AMAONUN YERİNE BAŞKA FUTBOLCU HEMDE KALİTELİ
CHETCOW SATILMALI TOPLAM 4 MAÇTA GOL ATTI GERİSİNDE YOK NEDEN OYNADI O KADAR MAÇI ANLAMADIM İSTEYENLER VARMIŞ HEMEN SATILMALI KALİTELİ OLABİLİR AMA DİĞER MAÇLARINDA SAHADA YOKTU DESEM YERİ
YANİ ANLAYACANIZ BİZ SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ

MustafaParlak 02.06.2008 19:22

-->: SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ

[QUOTE=alperen5841;375431]HERKES Bİ DÜNYA YORUM YAZIP DURUYOR BİLEN BİLMEYEN HERKES BİŞEYLER SÖYLÜYOR YOK EFEMDİM KİMSE SATILMASIN, YOK KADRO BOZULMASIN
BAŞINDAN BERİ YORUMLARIMLARIMDA YAZDIM AMA ARALARDA KALDIYOR KİMSENİN DİKKATİNİ ÇEKMİYOR.
Bİ KERE BİZDE OLUPTA TEK MAÇTA BİLE FORMA GİYMEYEN VEYA GİYEMEYEN FUTBOLCULAR VAR HEPSİ GİTMELİ STADA GELİYOR MAÇIDA BEDAVADAN İZLEYİP GİDİYOR. HER ZAMAN SAKATLARIN VERDİĞİ SIKINTI GEÇEN SEZONKİ GİBİ OLMAYA BİLİR
TABİKİ KADRO BOZULMAMALI AMA GEÇEN SEZON HİÇ BÜYÜK MAÇ ALAMADIK BUNLARIN ARASINA HEDEFİMİZİN AĞIR YÜKÜNÜ TAŞIYACAK FUTBOLCULAR BÜYÜK MAÇLARIN BASKISINI KALDIRACAK ADAM LAZIM
GEÇEN SENE DENİZLİ MAÇINDAN SONRA KİM OLDUĞUNU HATIRLAYAMADIĞIM Bİ FUTBOLCUMUZ SANKİ DÜŞME MAÇI GİBİ OYNADIK DİYE RÖPÖRTAJ VERDİ ADAM HİÇŞAMPİYONLUĞA OYNAMAMIŞKİ HEP DÜŞMEMEYE OYNAMIŞ
AKIN GİBİ Bİ KALECİMİZ VARKEN PETKOVİÇ SATILMALI EN FAZLA PARA VERDİĞİMİZ FUTBOLCULARDAN BİRİ AKIN BİZE İKİ KERE YETER PETKOVİÇ KÖTÜ DEĞİL AMAONUN YERİNE BAŞKA FUTBOLCU HEMDE KALİTELİ
CHETCOW SATILMALI TOPLAM 4 MAÇTA GOL ATTI GERİSİNDE YOK NEDEN OYNADI O KADAR MAÇI ANLAMADIM İSTEYENLER VARMIŞ HEMEN SATILMALI KALİTELİ OLABİLİR AMA DİĞER MAÇLARINDA SAHADA YOKTU DESEM YERİ
YANİ ANLAYACANIZ BİZ SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ[/QUOTE]

KUSARA BAKMA SANA KATILMIYORUM.SİVASSPORUMUZ KADAR HEDEFLİ TRANSFER YAPAN TAKIM YOK TAMAM ARADA BİR ÖLE FUTBOLCULAR OLUYOR AMA ODA KLÜPTEN KAYNAKLANMIYOR.SİVASTAKİ YAŞAMDAN KAYNAKLANIYOR.

YigidoSaskın58 02.06.2008 19:29

--->: SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ

senın boyle yazı yazman bıle hata chetkov super bır oyuncu yalnız ustune fazla oynanmadıgı ıcın kendını gosteremıyor

NETLOG 02.06.2008 19:35

[QUOTE=alperen5841;375431]HERKES Bİ DÜNYA YORUM YAZIP DURUYOR BİLEN BİLMEYEN HERKES BİŞEYLER SÖYLÜYOR YOK EFEMDİM KİMSE SATILMASIN, YOK KADRO BOZULMASIN
katılmıyorum arkadaşım seninde haklı yanların var ama o kadar da değil yazında demişsinki cvetkov gitmeli vede petkoviç gitmeli yuhhh diyorum başka bişey demiyorum..... petkoviçin avrupa tecrübesi var cvetkov desen onunda var vede soğukkanlı bir oyuncu hiçbiri satılmamalı vede kadro üzerine oyuncu takviye yapılmalı vede yapılıcagına inanıyorum öle boş konuşmakla olmaz....

sinan-58 02.06.2008 19:35

bu işlere biz karışmamalıyız bülent hocamız ve mecnun başkanımız en iyisini bilir ve yapar

yerliturkuaz 02.06.2008 19:38

[B]Farkındamısın ama hep yabancı oyuncuları hedef almışsın Petkoviç bence Türkiyenin en iyi kalecilerinden birisidir aldığı parada helali hoş olsun

Chetkov tama belki çok etkili gözükmüyor fakat son vuruşları mükemmel diğerlerini saymaya bile gerek duymuyoru niye diyeceksin Mehmet Yıldız varken adam o Bursadan alınan forbeti mi oynatsın....[/B]

HaSiVasLıM58 02.06.2008 19:50

[COLOR="DarkRed"][B]Bu konunun başlığı Oturam Taraftar istemiyoruz olmalıydı ve onca insan yazmış o satılmasın bu satılmasın yada şunu alalım v.s Ne verdikki ne istiyoruz yönetimden yada yönetime nasıl karışabiliriz bir şeyler verseydik o zaman yazalım çizelim kendimize hedef koyalım ve yönetimden isteyelim onbinlerce kombinemi sattık'sahayı taraftarı kırmızı gelincikleremi büründürdük '5058'e ne demeli'yada kaç kişi Sivasspor bayrağı kapısına iş yerine asdı'kaçımız sahada sesimizi bırakıp eve geldik'yada 3.'lük hakkımıza kaç kişi masaya vurdu itaraz etti!!..?Bir şeyler vereceksinki''Onurlu iz bırak yolundan gelelim diye söz var kaç kişi Sivassporun izinden gitti.?Bizim yerimizde olmak isteyipte olamayan milyon $-€ Takımlar varki biz inşallah bu sezonda ayni eksilerimizi ilgisizliğimizi devam ettirmemeliyiz (UMARIM)..![/B][/COLOR]

alperen5841 03.06.2008 20:43

YOK KARDEŞİM HERKES YANLIŞ ANLAMIŞ
DOSTUM CHETKOW VE PETKOVİÇ OTURUYOR MANASINDA DEĞİL İKİNCİ YARI BAŞINDA ALDIĞIMIZ KAÇ FUTBOLCU OYNADI İSTATİSTİKLERE Bİ BAKIN 18 DE BİLE BULUNMAYANLAR VAR 18 E GİRİP OYNAMAYANLAR VAR.BÖLE 5 TANE ALANA KADAR 1 TANE SAĞLAM AL DAHA İYİ DEĞİLMİ? BÖLE OYUNCU KİM İSTER İSTİYORSANIZ BENİDE ALIN BENDE OTURAYIM
DİYORSUNUZKİ PETKOVİÇİN TECRÜBESİ VAR BENİMDE BEĞENDİĞİM Bİ OYUNCU TECRÜBE DEDİĞİN NEDİRKİ KALECİNİN İŞİ GOL YEMEMEKSE GELEN TOPU TUTMAKSA BUNUN NERDE TECRÜBE ARANIYOR DÜŞÜNÜN AKIN IN TECRÜBESİ YOK DİYE OTURSUN NE ZAMAN TECRÜBE KAZANACAK? AKIN GÖREVİNİ HAKKIYLA YERİNE GETİRDİKİ ALASINI YAPTI BUNDAN SONRADA YAPAR. HATTA MİLLİ TAKIMA ALMAYAN TERİMDE KÖR
CHETCOW UN SON VURUŞLARI İYİ SOĞUK KANLI DEMİŞSİNİZ SON VURUŞLA İŞ BİTMİYOR Kİ AH BİDE AYAĞINA TOPU ALSADA ONUDA YAPSA KUSURA BAKMAYIN KAÇ OYUNDA BİZİ 10 KİŞİ BIRAKTI NELER KAÇIRDI İZLEYEN BİLİR. YABANCILARA KARŞI DEĞİLİM SADECE BUNLAR PARA EDER BUNLARIN YERİNEDE DAHA İYİSİ ALINIR. NEDEN SAİDİYE SERCİYO DEMİYORUM NEDEN SYLLA DEMEDİM DAHA KAÇ TANESİNİ SÖLEMEDİM. BİZE DAHA ETKİLİ OYUNCULAR LAZIM SAİDİ NASIL GELDİ.
TAKIR TAKIR SAYDIRDI HELAL OLSUN ONA BİZE ÖLE OYUNCU LAZIM HAYALET DEĞİL.
TAMAM ALDIKALRI PARA HELALİ HOŞ OLSUNDA SONRA 5 YTL YE Bİ SMS AT REZİLLİKLERİ YAŞADIK.ONUDA ELİMİZE YÜZÜMÜZE BULAŞTIRDIK.
BİDE BİZ NE YAPTIKKİ BİZ OTURDUK DİYEN KARDEŞİMDE VAR. O KONUNUN YERİ BURASI DEĞİL AMA SİVASLIDA BU KONUDA TECRÜBE KAZANACAKTIR KİMSE YAPMADIYSA SEN YAPSAYDIN YAPTINDA YAPMAMI DİYEN OLDU

yigido_furkan 03.06.2008 20:50

chetkov konusunda bende hak verıyorum tamam son vurusları cok ıyı ama kosmuyo mucadele etmıyo onu satıp parasıyla daha cok kosan mucadele eden bırı alabılır ama petkovıc kesınlıkle kalmalı

titizyiğido 03.06.2008 20:54

ya kardeşim bu takımın bi iskeleti var bu oyuncular değişmez sakat değilse mutlaka oynar maçada takımlar 18 kişilik kadroyla gelip bunlardan 11 tanesi maç başında sahada oluyor sonradan 3 oyuncu daha giriyor dolayısı ile ister istemez 4 oyuncu senin deyiminle seyirci durumuna düşüyor.4 büyükleri yennememekten yakınıyosun bu işler tecrübe ile olur bu takımda bu tecrübeyi kazanıyor öyle onu satalım bunu satalımla istikrarı yakalayamayız başarıyı yakalayamayız

alperen5841 03.06.2008 21:23

O KADAR FUTBOL BİLGİMİZ VAR ALLAH AŞÜKÜR BAK BENİM DEMEK İSTEDİKLERİMİ ÇARPITMAYIN SİTE HABERLERİNDEDE YILDIZ İSTİYOR TARAFTAR DİYE HABER VAR BENİM YAZDIKLARIMIN Bİ BENZERİ Bİ RAZ FARKLISI

sivasli215 03.06.2008 21:51

ne cvetkov ne de petkoviç satılmamalı!!!

herseyden önce istikrar!!!

adam gibi 4-5 transfer ile takımımız avrupada da basarılı olabilir,ama mutlaka cekirdek kadro korunmalıdır!!!

yusuf_yusuf 03.06.2008 22:24

evet ya gereği yok bu futbolcular bize yetetre yaa

lato 04.06.2008 00:23

Neden güzel bir trnsfer yok hala Bak trabzon gökan'ı da aldı. Biz neden avrupayı sarsacak transferler yapmıyoruz..

erol_58 04.06.2008 00:33

[QUOTE=lato;375873]Neden güzel bir trnsfer yok hala Bak trabzon gökan'ı da aldı. Biz neden avrupayı sarsacak transferler yapmıyoruz..[/QUOTE]abim kardeşim bizde istiyoruz ama çünkü bizim maddi gücümüz yok

TSemre61 04.06.2008 03:20

Sakın satmayın Petkoviç'i. TS onu gönderdiği gün kale çöktü. Aynı hatayı siz yapmayın.
Gökhan Ünalı almamıza çok sevindim bu arada. Mehmet Yıldız'ı alsaydık Sivasspor zayıflayacaktı. Topçu satmayın. Zirve için ilk 11 değil 18 kişilk kadro önemli. Bence yedek kulübenizi güçlendirirseniz seneye TS ve Sivas beraber Şampiyonlar ligine gider. Gönülden Başarılar...

kadir984 04.06.2008 08:19

tamam satalım petkoviç kadar para alıp onun kadar kalitelisini bulursan sat.
chetkov gibi tekniği yüksek bir oyuncu bulabilirsen ucuza onuda sat.

hatta bir tane de yıldız futbolcu alalım ne dersin. sen hiç konyaspora dikkat ettinmi yıldız futbolcu diye ceyhunu aldılar az kaldı küme düşeceklerdi.

belki haklı düşünüyorsun ama unutma cehtkov 4 maçta gol attı diye sitem etme chetkov kaç maçta ilk 11 çıktı. bizim oyun tarzımız bunu gerektirdi v e öyle de oldu

OLCAY_58_AKKUS 04.06.2008 08:24

ben sana sonuna kadar hak veriyorum akın varken petko ya gerek yok.Cvetkov yerine yedekte bekleyecek çok kaliteli türk santraforlar var.ayrıca gurbanov, emre efe,ömer de satılmalı bir maç olsun izleyemedik şu ömeri zaten

MustafaParlak 04.06.2008 08:47

-->: --->: SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ

[quote=OLCAY_58_AKKUS;375907]ben sana sonuna kadar hak veriyorum akın varken petko ya gerek yok.Cvetkov yerine yedekte bekleyecek çok kaliteli türk santraforlar var.ayrıca gurbanov, emre efe,ömer de satılmalı bir maç olsun izleyemedik şu ömeri zaten[/quote]

KİMİ ÇIKARTIPTA GURBANOVU SOKUYORSUNUZ.MOHAMMEDİMİ KESİCEK.MUSAYIMI DEVRANIMI SÖLEDE ONDAN SONRA KONUŞ BİRAZ DÜŞÜNÜNDE KONUŞUN İNSANLARIN EMEKLERİNE SAYGISIZLIK YAPMAYALIM.BİZ BAŞARILI OLDUYSAK MALZEMECİSİNDEN FUTBOLCUSUNA YÖNETİMİNDEN, TEKNİK HEYETE HERKEZİN EMEGİ VAR BUNLARIN İÇİNDE ÖMERİN, GURBANOVUN, EMRENİNDE EMEGİ VAR....TEŞEKKÜRLER SİVASSPORUM...!

bayram 04.06.2008 09:02

bu takımda kimse seyirci oyuncu değil arkadaşlar kimse futbolcularının hakkını yemesin herkes alın teri ile çalışıyor kimse yan gelip parasını almıyor petkoviç demişsin adam türkiyenin en iyi kalecileri arasında chetkov demişsin adam güzel futbolcu sizin istediğiniz futbolcu ve kaleci nasıl olacak çıkacak her maçta gol atacak hiç bir maçta gol yemeyecek kalecimi istiyorsunuz öyle birileri varsa örnek gösterirmisiniz bana lütfen futbolcuların ve yönetimin hakkını yemeyin arkadaşlar bunun hesabını vermek zor gelir sonra

OLCAY_58_AKKUS 04.06.2008 09:10

--->: -->: --->: SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ

[QUOTE=lise!mustafa;375925]KİMİ ÇIKARTIPTA GURBANOVU SOKUYORSUNUZ.MOHAMMEDİMİ KESİCEK.MUSAYIMI DEVRANIMI SÖLEDE ONDAN SONRA KONUŞ BİRAZ DÜŞÜNÜNDE KONUŞUN İNSANLARIN EMEKLERİNE SAYGISIZLIK YAPMAYALIM.BİZ BAŞARILI OLDUYSAK MALZEMECİSİNDEN FUTBOLCUSUNA YÖNETİMİNDEN, TEKNİK HEYETE HERKEZİN EMEGİ VAR BUNLARIN İÇİNDE ÖMERİN, GURBANOVUN, EMRENİNDE EMEGİ VAR....TEŞEKKÜRLER SİVASSPORUM...![/QUOTE]

bizde onu anlatmaya çalışıyoruz zaten gelecek adam onları kesecek kalitede olmalı yoksa ne anlamı var transferin.Alıyoruz yedekte duruyor kadroya bile giremiyorlar kadroya giremeyen adamı niye transfer ederiz ben bunu anlamıyorum.

Abdullah DuMaN 04.06.2008 10:23

BOŞ KONUŞUYORSUN HER FUTBOLCUNUN İYİ VE KÖTÜ ZAMANLARI OLABİLİR CVETKOV HARİKA Bİ FUTBOLCU SONUÇTA HOLLANDA GOL KRALI

furkancfc 04.06.2008 10:30

gardaş bence her şeyi bülen hoca ve yönetime bırakalım onlar en iyisini bilir.

furkancfc 04.06.2008 10:31

bu konuda herşeyi bülent hoca ve yönetime bırakalım onlar herşeyin iyisini bilir.

XXCakir58 04.06.2008 11:27

Biz buralarda birbirimizi yemiyelim. En iyisini Bülent Hocamiz ile Baskanimiz Mecnun bilir.
Paylasim icin sagol.

fatih_bm 04.06.2008 12:18

[QUOTE=furkancfc;375959]bu konuda herşeyi bülent hoca ve yönetime bırakalım onlar herşeyin iyisini bilir.[/QUOTE]

her şeyide bırakmamak lazım hiç mi yanlış yapmazlar.Onlarda insan yanlışları muhakkak olacaktır biz işte bu gibi durumlarda devreye girmeli ve onları bir şekilde uyarmalıyız.Başkanımız ve Bülent hocaya güveniyoruz.Bizi hakettiğimiz yerlere getirecektirler.

MustafaParlak 04.06.2008 12:54

[QUOTE=bayram;375932]bu takımda kimse seyirci oyuncu değil arkadaşlar kimse futbolcularının hakkını yemesin herkes alın teri ile çalışıyor kimse yan gelip parasını almıyor petkoviç demişsin adam türkiyenin en iyi kalecileri arasında chetkov demişsin adam güzel futbolcu sizin istediğiniz futbolcu ve kaleci nasıl olacak çıkacak her maçta gol atacak hiç bir maçta gol yemeyecek kalecimi istiyorsunuz öyle birileri varsa örnek gösterirmisiniz bana lütfen futbolcuların ve yönetimin hakkını yemeyin arkadaşlar bunun hesabını vermek zor gelir sonra[/QUOTE]

TAMAMEN SANA KATILIYORUM HEMŞERİM.SAÇMA KONULAR AÇIYORLAR SORSAN KAÇ MESAJ YOLLADIN SİVASSPORA 1 TANE BİLEMEDİN HİÇ SONRADA ŞUNU SAT BUNU SAT DİYORLAR...:mad::mad::mad:

MustafaParlak 04.06.2008 12:55

[QUOTE=fatih_bm;376002]her şeyide bırakmamak lazım hiç mi yanlış yapmazlar.Onlarda insan yanlışları muhakkak olacaktır biz işte bu gibi durumlarda devreye girmeli ve onları bir şekilde uyarmalıyız.Başkanımız ve Bülent hocaya güveniyoruz.Bizi hakettiğimiz yerlere getirecektirler.[/QUOTE]

biz bi taraftarlıgımızı yapalım sonra transfere karışalım...!

yigido Atilla 04.06.2008 13:01

[QUOTE=TSemre61;375883]Sakın satmayın Petkoviç'i. TS onu gönderdiği gün kale çöktü. Aynı hatayı siz yapmayın.
Gökhan Ünalı almamıza çok sevindim bu arada. Mehmet Yıldız'ı alsaydık Sivasspor zayıflayacaktı. Topçu satmayın. Zirve için ilk 11 değil 18 kişilk kadro önemli. Bence yedek kulübenizi güçlendirirseniz seneye TS ve Sivas beraber Şampiyonlar ligine gider. Gönülden Başarılar...[/QUOTE]

[B]Semre 61 Petkovic Konusunda tespitin cok dogru. Ben her zaman yaziyorum Ts nin en büyük hatasi petkovici satmasi oldu ve halen yerini Dolduramadilar,Süperligin en iyi 3 kalecilerinden biri petkovictir.. Petkovicin sivassporda forma giymesi Sivasspor icin cok Büyük sanstir, kaleci demek takimin yarisidir. kalecilik cok zor bir meslektir takimi vezirde rezilde yapar kalecinin hatasini telafi edecek arkasinda hic kimse yoktur.Sivassporun en profesyonel futbolcularin basinda petkovic gelir, Sivassporu Birakin türkiyede onun yerine alacagimiz hic bir alternativ kaleci su an türkiyede yoktur.. Petkovic sivassporda sakat olmadigi zaman petkovic banko oynar... Sivasspor tabiki nokta transfer yapmasi gerekir sokaga atacak paramiz olmadigi icin secilecek mevkilere genc kaliteli, ileride gelecek vaadeden Futbolculari kazandirarak takimin performansini yukariya cekmelidir. Bizim kadroda Bozulmadigina göre yine Sivasspor Süperligde ses getirecektir. Kadro bozulmaz ise Bundan kimsenin kuskusu olmasin [/B]

TS58 08.06.2008 21:48

AKIN olsa ŞAMPİYONDUK.PETKOVİÇ cins goller yemekte.Yan toplar da iyi değil,karşıdan iyi değil.Defans sağlamdı da o yüzden gol yemedi.Yoksa

FB 4 BKJ 2 GS 5 ben mi yedim?

Holigan Sivaslı 08.06.2008 21:49

güzel yorumlamışınız helal olsun gardaş....

MustafaParlak 08.06.2008 22:21

KİMSEYE HAKARET ETMEK AMACIM DEGİL AMA SİVASTA KİMSE SEYİRCİ OYUNCU DEGİLDİR.HERKES EMEGİNİN KARŞILGINI ALIYOR SAHA FULL KADRO ÇIKAMYIRUZ 11 KİŞİ VE 6+ YEDEK DİGERLERİDE MECBURİ İZLİYOR...!

emrahrt 19.01.2009 19:53

Cevap: SEYİRCİ OYUNCU İSTEMİYORUZ

beyler seyirci oyuncu diyosunuz eleştiriyosunuz ama en başta taraftarlığımızı adam gibi yapalım sivasspor taraftar anketlerinde son sırada gidip adam gibi destek verelim...
destek için [url]www.sampiyonkim.com[/url]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:02.