![]() |
BALİLİ GELİYOR!!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/balili.gif[/IMG]
Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde sakatlanarak sezonu kapatan Sivasspor’un golcü futbolcusu Pini Feliks Balili, antrenmanlardaki performansıyla göz dolduruyor. Geçen sezon ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan Galatasaray maçında omuzundan sakatlanarak sezonu kapatan Balili, ülkesinde gördüğü yoğun tedavi sonrasında düzelerek takımıyla birlikte antrenmanlara başladı. 9 Haziran’da başlayan antrenmanlara katılan Balili’nin eski formundan hiçbir şey kaybetmemesi, başta teknik direktör Bülent Uygun olmak üzere takım arkadaşlarına moral veriyor. Balili’nin İntertoto kupası maçlarında takımdaki yerini alacağı ifade edildi. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: BALİLİ GELİYOR!!
[B]Geçen sezonun acısın fazlasıyla çıkartacaktır. Avrupa'da adından fazlasıyla söz ettirecek buna eminim...[/B]
|
[B]BU SEZON İNŞAALLAH BALİLİ-YILDIZ İKİLİSİ KONUŞULACAK[/B]
|
[B]ÇOKKK SEVİNDİM.
BALİLİM BENİM. TATLI SERT FUTBOLCUMUZ BİZİM. HIZIYLA GÖZ DOLDURDU. ADIYLA ÇOK KONUŞULDU:D[/B] |
-->: BALİLİ GELİYOR!!
Sükürler olsun döndügüne. Insallah iyi olacaksin. Bu sene herkesten öcünü alip, goller atacaksin. Insallah daha sakatlanmassin.
Paylasim icin sagol. |
[B]Hücum yönünden dahada korkulu bir hale geleceğiz. Hem agresifliği hemde tribünlerin sevdiği tarzda oyun stiliyle onu çok özlemiştik :)[/B]
|
[B]Bugun ayrica Pini Balili nin de dogum gunu burdan dogum gununu de kutlayalim:D
Insallah sakatlanmadigi bir sene gecirmesi dilegiyle:)[/B] |
OooOOooOOO Baliliii Geliyorr OO OOO oOOOo , Balili Geliyor OOooO oOO!!
|
özlemiştik doğrusu...umarım eskisinden de daha güçlü döner sahalara...
|
evet balili geliyor
ve gelecek sezonki formamizi siz secin bir kac örnek ler var adidas forma cesitleri diye bir konu asti yorumlarinizi yazarsaniz seviniriz |
[B]İnşallah form ve fizik kondisyonu yerindedir uzun süredir oynamıyor..[/B]
|
bu iyi haber bunu cok bekledim
|
[B]çok sevindim gerçekten süper bir haber kesinlikle..[/B]
|
çok sewimdim çok güzel oldu inş. eskii formunu yakalar ve üzerine çıkar. bu arada intertoto kupası hangi kanalda gösterilecek. büyük ihtimal dsmatta olur ama yinede soruyum dedim bilgisi olan varsa özel msj atabilirmi.....
|
E ARTIK GELSİN YANİ SAVUNMALARIN KORKULU RÜYASI DÖNÜYOR
|
İnşallah maçlarda güzel bir performans ortaya koyar da Avrupa Da ses getiririz.
|
[B]takimda eksikligi cok belli oldu
umarim yine eskisi kadar hatta daha iyi bir performansla sahalara döner ondan bu sezon yine cok güzel futbol sergilemesini diliyoruz insallah bu sezon kazasiz belasiz atlatir[/B] |
inş daha fazla enerji ile başlar
|
balilimiz bizim
biricik sevgilimiz söyle senden başka hız canavarımız varmı bizim inşallah bu sene sakatlanmazada o kendilerini üç büyükler sanan eziklere gününü gösterir haydi çocuklar bizler inandık sizlerde inanın uefa yı sivasa yollayın |
Rüzgarın oğlu çimlere döndü ha!
Gerçekten heyecan verici... |
Rüzgarın oğlu, Aslan parçası, gerçek Yiğido! Memleketine hoşgeldin.
İnşallah bu sene üç büyültülmüşün korkulu rüyası olmaya devam edeceksin. Golünü de deparını da artisliğini de sarı kartını da kırmızı kartını da özledik... Hesabı kesmeye, Yiğidoyu uçurmaya hoşgeldin! |
[B]Hey yavrum benim beee.. O gol atınca kanatlanması yokmu koççuumm benimmm....[/B]
|
[B]Deparlarını Özledik beee.....Dön ARtık Balili[/B]
|
[COLOR="Red"][B]Bu sezonun en bomba transferi !!!BALİLİnin eskisinden daha iyi bi dönüş yapıcağından şüphem yok!!![/B][/COLOR]
|
BALİLİ GELİYOR BALİLİ
GEL HELE GEL HELE GOLLERİ ATA ATA GEL HELE GEL HELE -------------------- SENİ ÇOK ÖZLEDİK BALİLİ GEL HELE GEL HELE SİVASLININ GÖR HALİNİ GEL HELE GEL HELE --------------------- ŞİMDİ UEFA ZAMANI GEL HELE GEL HELE GOLLERİNİ ATA ATA GEL HELE GEL HELE --------------------- İNLET 4 EYLÜL STADINI GEL HELE GEL HELE GÖSTER AVRUPALININ AĞLAYIŞINI GEL HELE GEL HELE ------------------------- EVET SEVGİLİ İZLEYİCİLER SİVASSPORUN ANİ GELİŞTİRDİĞİ ATAKTA BALİLİ TAKIMININ İKİNCİ GOLÜNE İMZA ATIYOR VE TAKIMINI FİNALE YÜKSELTİYOR VALLA ALLAH SÖYLETTİ HAYDİ BALİLİ GOL GOL GOL |
]BALİLİ GELİYOR BALİLİ
GEL HELE GEL HELE GOLLERİ ATA ATA GEL HELE GEL HELE -------------------- SENİ ÇOK ÖZLEDİK BALİLİ GEL HELE GEL HELE SİVASLININ GÖR HALİNİ GEL HELE GEL HELE --------------------- ŞİMDİ UEFA ZAMANI GEL HELE GEL HELE GOLLERİNİ ATA ATA GEL HELE GEL HELE --------------------- İNLET 4 EYLÜL STADINI GEL HELE GEL HELE GÖSTER AVRUPALININ AĞLAYIŞINI GEL HELE GEL HELE ------------------------- EVET SEVGİLİ İZLEYİCİLER SİVASSPORUN ANİ GELİŞTİRDİĞİ ATAKTA BALİLİ TAKIMININ İKİNCİ GOLÜNE İMZA ATIYOR VE TAKIMINI FİNALE YÜKSELTİYOR VALLA ALLAH SÖYLETTİ HAYDİ BALİLİ GOL GOL GOL[/QUOTE] |
AVRUPA KUPALARINA KATILIP ADIMIZDAN SIKÇA SÖZ ETTİRECEĞİMİZ ŞU GÜNLERDE BALİLİNİN İYİLEŞMESİNE ÇOK SEVİNDİM
BAŞARILAR BALİLİ BAŞARILAR SİVASSPOR BAŞARILAR TÜRKİYEM |
gel balilim gellllllllll özledik seni rüzgarın oğluuuuuu
|
[B][I]phiniiiiiiiiiiiii felixxxxxxxxxxxxxxxxxx
balliliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii baliliiiiiiiiiiiii koçum istasyon kafeye takılmazmı oldun ya sen. yada arada istasyonda dolaşmazmı oldun özledik ulan kerata seni[/I][/B] |
[QUOTE=BOUN;380031]Rüzgarın oğlu, Aslan parçası, gerçek Yiğido! Memleketine hoşgeldin.
İnşallah bu sene üç büyültülmüşün korkulu rüyası olmaya devam edeceksin. Golünü de deparını da artisliğini de sarı kartını da kırmızı kartını da özledik... Hesabı kesmeye, Yiğidoyu uçurmaya hoşgeldin![/QUOTE] [B][I] iki ntane rüzgarın oğlu bilirim.birisi ben:D:D:D diğeride balili.ben rüzgarın küçük oğluyum.oda büyük oğlu.:D:D:D mehmet yıldızla ivan cvetkhovda bizim çıraklar:D:D:D[/I][/B] |
ÇOK GÜZEL BAŞLAR İNŞ. SEZONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
[B]Balili'nin gelmesi çok iyi oldu... Geçen yıl büyük maçlardaki sıkıntılarımızdan biride onun olmamasıydı...[/B]
|
[url]http://www.istevideo.com/enguzel/videolar/video_izle/NDEzMjE.html[/url]
Herşeyi anlatıyor... |
[B]O güzelim hareketleriyle Tv'lerde uzun zamandan beri görmemenin sıkıntısını bizde çok çektik.
Ben inanıyorumki Balili'nin bu sezon adından çok bahsedilecektir. Herşeyin hayırlısı ligler başlamadan kazasız belasız sakat vermeden bişey olmaz. Her sene sıkıntıya girdiğimiz konuda zaten sakatlık hiç kurtulamadık. O bizi bıraksa bi onu bırakamadık,bu sene onun adını anmamak dileğiyle.[/B] |
[B][COLOR="RoyalBlue"]bncede artık gel be balili senin hırslı futbolunu özledik...ya gelirsin ya gelirsin gelmezsen msn adresni dağıtırım:D:):D:D[/COLOR][/B]
|
Bencede artık Yeter Bu Kadar özlettiğin ÖZledik Ya Senii:D
|
super bi haberr mehmet ve balili intertotoda cosarlar:D:d
|
ya balili tam benim adamimsin zaten sakatanmasaydin 3 eziklerin anasini aglatacaktin
|
Balili sen o hizinla gel, vallaha Roberto Carlosu bile gecersin.
|
[QUOTE=XXCakir58;380521]Balili sen o hizinla gel, vallaha Roberto Carlosu bile gecersin.[/QUOTE]
ne carlosu carlos balilinin tozuna yetişemez |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:59. |