![]() |
Sivasspor Tarihinde...
[B]Temsilcimiz, gururumuz Sivasspor, ilk defa katıldığı Avrupa Yolundaki intertoto kupası ilk eleme maçında çok iyi bir skor elde etti.
Bu sene çok yerli yerinde transfer yaptığını bir kez daha kanıtladı.Böylelikle ligin başlamasına kısa bir zaman kala taraftarları memnun etmesini bildi.. Sivasspor bu çıkışı bir dağ gibi 4 büyüklerin önüne geçti. Anadolu’nun sesi olan Sivasspor,Bu güzel adımları ile Avrupa’da da ses getireceği anlaşılıyor. Bu sene Bülent uygun tarafından iyi futbolcular kadroya dahil edildi. Yeni gelen oyuncular güçlü rakip Karadağ'ın Grbalj takımına karşı iyi performans sergilediler. Bülent uygun bir kez daha tecrübesini öne çıkardı, çok yerinde transfer yaptığını kanıtladı. Grbalj Karşısına çok iyi bir başlangıç ile başlayan takımımız Kaleci akın'ın çok erken dakikalarda kırmızı kart görmesi sonucunda çok zor anlar yaşamaya başladı. Bu dakikalarda kondisyonu iyi olan takım, daha çok ön plana çıktı. Grbalj oyuncuları çok iyi boşluklar bulmaya başladı. Ama süper lig'de fırtına estiren Sivasspor güçlü rakibine boyun eğmeyeceğini kısa sürede gösterdi. Bu maç ile Takımımızın yıldızı olan Mehmet Yıldız’da spor tarihimize geçmeyi bildi. Takımın iki golünü de atan oyuncumuz Sivaspor'un Avrupa arenasındaki İlk golünü atan isim olma unvanını kazandı. Bana göre takımımız lig başlamadan önce yine temkinli adımlar ile yürümeye devam ediyor. Uzun zamandan beri yeşil sahalara hasret kalan Balili Grbalj maçı önünde kendine olan özlemini giderdi ve gelecek açısından umutlandırdı. Uzun zamandan beri söylediğim söz yerini buldu.'Gidişi kötü oldu ama dönüşü tam bir karnaval havasında oldu. Yeni formalar ile ilk çıktığımız maçta formalar gerçekten uğurlu geldi desek yeridir. Adeta uzaktan bir yıldız şavkı gibi parlayan formalar, göze çok hoş geliyor. Takımımıza bir lig boyunca cezasız, sakatsız bir lig geçirmesi en büyük temennimizdir. Giden oyuncuların yerini çok iyi bir oyuncular alarak dolduran Bülent hocamızı kutlarım. Temsilcimiz’in Sivastaki maçını Alacağına herkes gibi ben de inanıyorum.Çünkü ortaya koyduğu performans bunu gösterdi.Ayrıca Sivasta oynanıcak maçta Sivaslı taraftarlarımızın takımı yanlız bırakmamasını bekliyorum... [COLOR="Red"]Eyüphan AYDIN[/COLOR][/B] |
--->: Sivasspor Tarihinde...
Kardeş ben mersinde yaşıyorum bu maça gelemicegim ama 18 temmuzda sivasa
gelecegim braga maçı için bileti nereden bulabilirim |
-->: Sivasspor Tarihinde...
YA BIZLER YIGIDOLAR HADIN HEPIMIZ YENI FORMALAR DAN ALARAK
KULÜBÜMÜZE DESTEK CIKALIM |
[B][QUOTE=emremoni;385043]Kardeş ben mersinde yaşıyorum bu maça gelemicegim ama 18 temmuzda sivasa
gelecegim braga maçı için bileti nereden bulabilirim[/QUOTE] Arkadaşım zannedersem stadın önünde satıyorlardır.Ama pek sanmıyorum o zamana kadar bilet kalıcağını.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;385069][B]
Arkadaşım zannedersem stadın önünde satıyorlardır.Ama pek sanmıyorum o zamana kadar bilet kalıcağını.[/B][/QUOTE] STAD ÖNÜNDE O İŞİ YAPANLAR VAR MERAK ETME. |
eyüphan Aydın yakında [url]http://www.sivashaber.net[/url] adresinde yorumları ile okuyucularıla buluşacak.
Sivasspor.com dan bir yıldız doğuyor.izleyin |
ilk maçımızda bizi yıkamadılarya daha belimizi büken olmaz :)"
|
[QUOTE=EyüphanAydın;385069][B]
Arkadaşım zannedersem stadın önünde satıyorlardır.Ama pek sanmıyorum o zamana kadar bilet kalıcağını.[/B][/QUOTE] O emremoniyle beraber ben de gelecektim mersinden offff...işallah kalır da alırız:rolleyes::rolleyes: |
[QUOTE=EyüphanAydın;385037][B]Temsilcimiz, gururumuz Sivasspor, ilk defa katıldığı Avrupa Yolundaki intertoto kupası ilk eleme maçında çok iyi bir skor elde etti.
Bu sene çok yerli yerinde transfer yaptığını bir kez daha kanıtladı.Böylelikle ligin başlamasına kısa bir zaman kala taraftarları memnun etmesini bildi.. Sivasspor bu çıkışı bir dağ gibi 4 büyüklerin önüne geçti. Anadolu’nun sesi olan Sivasspor,Bu güzel adımları ile Avrupa’da da ses getireceği anlaşılıyor. Bu sene Bülent uygun tarafından iyi futbolcular kadroya dahil edildi. Yeni gelen oyuncular güçlü rakip Karadağ'ın Grbalj takımına karşı iyi performans sergilediler. Bülent uygun bir kez daha tecrübesini öne çıkardı, çok yerinde transfer yaptığını kanıtladı. Grbalj Karşısına çok iyi bir başlangıç ile başlayan takımımız Kaleci akın'ın çok erken dakikalarda kırmızı kart görmesi sonucunda çok zor anlar yaşamaya başladı. Bu dakikalarda kondisyonu iyi olan takım, daha çok ön plana çıktı. Grbalj oyuncuları çok iyi boşluklar bulmaya başladı. Ama süper lig'de fırtına estiren Sivasspor güçlü rakibine boyun eğmeyeceğini kısa sürede gösterdi. Bu maç ile Takımımızın yıldızı olan Mehmet Yıldız’da spor tarihimize geçmeyi bildi. Takımın iki golünü de atan oyuncumuz Sivaspor'un Avrupa arenasındaki İlk golünü atan isim olma unvanını kazandı. Bana göre takımımız lig başlamadan önce yine temkinli adımlar ile yürümeye devam ediyor. Uzun zamandan beri yeşil sahalara hasret kalan Balili Grbalj maçı önünde kendine olan özlemini giderdi ve gelecek açısından umutlandırdı. Uzun zamandan beri söylediğim söz yerini buldu.'Gidişi kötü oldu ama dönüşü tam bir karnaval havasında oldu. Yeni formalar ile ilk çıktığımız maçta formalar gerçekten uğurlu geldi desek yeridir. Adeta uzaktan bir yıldız şavkı gibi parlayan formalar, göze çok hoş geliyor. Takımımıza bir lig boyunca cezasız, sakatsız bir lig geçirmesi en büyük temennimizdir. Giden oyuncuların yerini çok iyi bir oyuncular alarak dolduran Bülent hocamızı kutlarım. Temsilcimiz’in Sivastaki maçını Alacağına herkes gibi ben de inanıyorum.Çünkü ortaya koyduğu performans bunu gösterdi.Ayrıca Sivasta oynanıcak maçta Sivaslı taraftarlarımızın takımı yanlız bırakmamasını bekliyorum... [COLOR="Red"]Eyüphan AYDIN[/COLOR][/B][/QUOTE] Eyüp'e selamlarımı yolluyorum.Bir takımın başarısı bu kadar mı güzel anlatılabilirdi?Sivasspor'u Türkiye'nin sevgilisi yapan özelliğini futbolcularından tutun teknik heyetine kısacası bu başarılarında payı olanların tam bir futbol ahlakına sahip olmasında arayabiliriz.Kabul etmek gerekirse futbolcular teknik kapasite yönünden dünya takımlarıyla kapışacak kadar sağlam değil.Ama onların sahaya yüreğini koymaları yeter.Bunu kanıtlayan en iyi örneği Mehmet Yıldız,Bülent Uygun'a geçen sezon ligin bitimine iki hafta kala oynayıp mağlup olduğu Galatasaray maçı sonrası vermişti.O diyaloğu aynen aktarıyorum:Bülen Uygun,maç sonrası Mehmet Yıldız'ın ayağında bir kanama görür ve ayağının çok mu acıdığını sorar.Mehmet Yıldız da şu cevabı verir:'Hayır hocam.Kanayan benim yüreğim.Kendimden çok utanıyorum.'Bunu üzerine Bülent Uygun şu cevabı verir:'Haydi! Başını dik tut!Seni böyle güçsüz görmesinler. 'SİVASSPOR'UN NASIL BİR TAKIM OLDUĞUNU BUNDAN DAHA GÜZEL TARİF EDEN BİR ŞEY OLABİLİR Mİ? |
[B][I]bu yeni formaları ben hiç beğenmedim yahu.yokmu çubuklu formamız yeni sezon için.siyah şort çubuklu forma varsa çok iyi olur yahu.[/I][/B]
|
[B][QUOTE=METİN ÜRÜNVEREN;385116]Eyüp'e selamlarımı yolluyorum.Bir takımın başarısı bu kadar mı güzel anlatılabilirdi?Sivasspor'u Türkiye'nin sevgilisi yapan özelliğini futbolcularından tutun teknik heyetine kısacası bu başarılarında payı olanların tam bir futbol ahlakına sahip olmasında arayabiliriz.Kabul etmek gerekirse futbolcular teknik kapasite yönünden dünya takımlarıyla kapışacak kadar sağlam değil.Ama onların sahaya yüreğini koymaları yeter.Bunu kanıtlayan en iyi örneği Mehmet Yıldız,Bülent Uygun'a geçen sezon ligin bitimine iki hafta kala oynayıp mağlup olduğu Galatasaray maçı sonrası vermişti.O diyaloğu aynen aktarıyorum:Bülen Uygun,maç sonrası Mehmet Yıldız'ın ayağında bir kanama görür ve ayağının çok mu acıdığını sorar.Mehmet Yıldız da şu cevabı verir:'Hayır hocam.Kanayan benim yüreğim.Kendimden çok utanıyorum.'Bunu üzerine Bülent Uygun şu cevabı verir:'Haydi! Başını dik tut!Seni böyle güçsüz görmesinler. 'SİVASSPOR'UN NASIL BİR TAKIM OLDUĞUNU BUNDAN DAHA GÜZEL TARİF EDEN BİR ŞEY OLABİLİR Mİ?[/QUOTE]
Teşekkür Ederim...Saygı ve sevgilerimi sunarım.[/B] |
[QUOTE=konartr58;385089]eyüphan Aydın yakında [url]http://www.sivashaber.net[/url] adresinde yorumları ile okuyucularıla buluşacak.
Sivasspor.com dan bir yıldız doğuyor.izleyin[/QUOTE] [B]harbiden bir yıldız yolda bir an bi köşe yazarının yazısını okuyorum zannetim[/B] |
[B][QUOTE=zarali_sansar;385217][B]harbiden bir yıldız yolda bir an bi köşe yazarının yazısını okuyorum zannetim[/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"]Veli'm[/COLOR] [COLOR="Purple"]Kardeş'im[/COLOR] [COLOR="Magenta"]Herşey'im...[/COLOR]Saol ' VELİ ' Teşekkür ederim :)[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;385037][B]Temsilcimiz, gururumuz Sivasspor, ilk defa katıldığı Avrupa Yolundaki intertoto kupası ilk eleme maçında çok iyi bir skor elde etti.
Bu sene çok yerli yerinde transfer yaptığını bir kez daha kanıtladı.Böylelikle ligin başlamasına kısa bir zaman kala taraftarları memnun etmesini bildi.. Sivasspor bu çıkışı bir dağ gibi 4 büyüklerin önüne geçti. Anadolu’nun sesi olan Sivasspor,Bu güzel adımları ile Avrupa’da da ses getireceği anlaşılıyor. Bu sene Bülent uygun tarafından iyi futbolcular kadroya dahil edildi. Yeni gelen oyuncular güçlü rakip Karadağ'ın Grbalj takımına karşı iyi performans sergilediler. Bülent uygun bir kez daha tecrübesini öne çıkardı, çok yerinde transfer yaptığını kanıtladı. Grbalj Karşısına çok iyi bir başlangıç ile başlayan takımımız Kaleci akın'ın çok erken dakikalarda kırmızı kart görmesi sonucunda çok zor anlar yaşamaya başladı. Bu dakikalarda kondisyonu iyi olan takım, daha çok ön plana çıktı. Grbalj oyuncuları çok iyi boşluklar bulmaya başladı. Ama süper lig'de fırtına estiren Sivasspor güçlü rakibine boyun eğmeyeceğini kısa sürede gösterdi. Bu maç ile Takımımızın yıldızı olan Mehmet Yıldız’da spor tarihimize geçmeyi bildi. Takımın iki golünü de atan oyuncumuz Sivaspor'un Avrupa arenasındaki İlk golünü atan isim olma unvanını kazandı. Bana göre takımımız lig başlamadan önce yine temkinli adımlar ile yürümeye devam ediyor. Uzun zamandan beri yeşil sahalara hasret kalan Balili Grbalj maçı önünde kendine olan özlemini giderdi ve gelecek açısından umutlandırdı. Uzun zamandan beri söylediğim söz yerini buldu.'Gidişi kötü oldu ama dönüşü tam bir karnaval havasında oldu. Yeni formalar ile ilk çıktığımız maçta formalar gerçekten uğurlu geldi desek yeridir. Adeta uzaktan bir yıldız şavkı gibi parlayan formalar, göze çok hoş geliyor. Takımımıza bir lig boyunca cezasız, sakatsız bir lig geçirmesi en büyük temennimizdir. Giden oyuncuların yerini çok iyi bir oyuncular alarak dolduran Bülent hocamızı kutlarım. Temsilcimiz’in Sivastaki maçını Alacağına herkes gibi ben de inanıyorum.Çünkü ortaya koyduğu performans bunu gösterdi.Ayrıca Sivasta oynanıcak maçta Sivaslı taraftarlarımızın takımı yanlız bırakmamasını bekliyorum... [COLOR="Red"]Eyüphan AYDIN[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]Gundemdekı Konular ıle Sıteye Kose Yazıları Yazsan Hıc Fena Olmaz:)[/I][/B] |
[B]Biz gene güzel başladık... Dileriz bu başarımızı devam ettirelim...
Çok yerinde transferlerimiz sezonun ilk maçı olmasına karşın çok istekli çok arzulu oynadık... Gördük ki bu takım bu sen daha güzel işler yapacağını bizlere kanıtladı... Umarım büyük Sivas halkıda bu büyük adımlara karşı desteksiz kalmaz ve Sivas'ımız Avrupa'nın devleri arasına sokmaya karşı kayıtsız kalmaz...[/B] |
[B][QUOTE=YigidoKafaBozuk;385249][B][I]Gundemdekı Konular ıle Sıteye Kose Yazıları Yazsan Hıc Fena Olmaz:)[/I][/B][/QUOTE]
Estafurullah,daha yaşımız ufak.Hele bir büyüyelim.;)[/B] |
[B]Kendime göre yazdığım yazılarıda sitemizde paylaşıcağım.[/B]
|
bu basarımız finale kadar gider bence en buyuk sivas
|
-->: Sivasspor Tarihinde...
Keske bu sene gelebilseydim Sivasa, o zaman maclara bakardim. Insallah Sivassporu uefada görürüz. Insallah istedigimiz hedeflere ulasiriz.
Paylasim icin sagol. |
--->: -->: Sivasspor Tarihinde...
[B][QUOTE=XXCakir58;385337]Keske bu sene gelebilseydim Sivasa, o zaman maclara bakardim. Insallah Sivassporu uefada görürüz. Insallah istedigimiz hedeflere ulasiriz.
Paylasim icin sagol.[/QUOTE] Kim gitmek istemezki Sivas'a..Ama nasib kısmet işte.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;385261][B]
Estafurullah,daha yaşımız ufak.Hele bir büyüyelim.;)[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER]Yasın Kucuk Olabilir Ama Yaptıgın İşler Büyük...:D:D:D[/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;385037][B]
Anadolu’nun sesi olan Sivasspor,Bu güzel adımları ile Avrupa’da da ses getireceği anlaşılıyor. [COLOR="Red"]Eyüphan AYDIN[/COLOR][/B][/QUOTE] Anadulu'nun sesi olan Sivasspor'UN, bu güzel adımları ile Avrupa'da da ses getireceği anlaşılıyor... diye yazman gerekirdi...okey? |
[QUOTE=EyüphanAydın;385037][B] Adeta uzaktan bir yıldız şavkı gibi parlayan formalar, göze çok hoş geliyor.
[COLOR="Red"]Eyüphan AYDIN[/COLOR][/B][/QUOTE] yıldız ŞAVKI nı nerden biliyon şaşırdım...yani şavk kelimesini bilmene şaşırdım |
[QUOTE=EyüphanAydın;385037][B].
Takımımıza bir lig boyunca cezasız, sakatsız bir lig geçirmesi en büyük temennimizdir. Giden oyuncuların yerini çok iyi bir oyuncular alarak dolduran Bülent hocamızı kutlarım. [COLOR="Red"]Eyüphan AYDIN[/COLOR][/B][/QUOTE] takımımıza değil TAKIMIMIZIN olması gerekirdi... ayrıca, ÇOK İYİ BİR OYUNCULAR diye bişey olmaz, çok iyi oyuncular olması gerekirdi |
başka hatan yok...iyelik eklerini bazı yerlerde yanlış kullanıyosun...bidaha yazarsan hata istemem...
|
[QUOTE=/*samesti58*\;385696]başka hatan yok...iyelik eklerini bazı yerlerde yanlış kullanıyosun...bidaha yazarsan hata istemem...[/QUOTE]
[B][CENTER][COLOR="Red"] BURASI TÜRKÇEYİ DOĞRU KULLANALIM YADA DİL VE ANLATIM SİTESİ DEĞİL HERKES ELİNDEN GELDİĞİNCE YAZIYOR HERŞEYE NEDEN BU KADAR MUHALEFETSİN!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/CENTER][/B]:( |
[B][QUOTE=/*samesti58*\;385696]başka hatan yok...iyelik eklerini bazı yerlerde yanlış kullanıyosun...bidaha yazarsan hata istemem...[/QUOTE]
Kardeşim Yaşın büyük saygım sonsuz..Bana akıl verme ;) birdaha konuları doldurmak için şaçma sapan mesajlar yazıyorsun.. Çok iyi biliyorsunuzda neden daha iyi bir yerde değilsiniz. Eleştirininde bir dozu var.Eeleştiriye her zaman açığım,her zamanda cevap veririm.[/B] |
[B][QUOTE=/*samesti58*\;385694]takımımıza değil TAKIMIMIZIN olması gerekirdi...
ayrıca, ÇOK İYİ BİR OYUNCULAR diye bişey olmaz, çok iyi oyuncular olması gerekirdi[/QUOTE] Çok iyi biliyorsunuzda niye yazmıyorsunuz ? Siz benim yaşımda iken.Bunların hiç birini bilmiyorsunuzdur Allah bilir.[/B] |
Ben inanıyorum.Sivasımızın UEFA da finale kadar gideceğini
|
[QUOTE=EyüphanAydın;386330][B]
Kardeşim Yaşın büyük saygım sonsuz..Bana akıl verme ;) birdaha konuları doldurmak için şaçma sapan mesajlar yazıyorsun.. Çok iyi biliyorsunuzda neden daha iyi bir yerde değilsiniz. Eleştirininde bir dozu var.Eeleştiriye her zaman açığım,her zamanda cevap veririm.[/B][/QUOTE] EYÜPHAN [B]NOKTALI VİRGÜL[/B] NEDEN KULLANMIYORSUN:D Böyle devam et gardaş.Takılıyom biraz.Haklısın çünkü sen. Kafana takma bos ver. |
[QUOTE=/*samesti58*\;385690]Anadulu'nun sesi olan Sivasspor'UN, bu güzel adımları ile Avrupa'da da ses getireceği anlaşılıyor...
diye yazman gerekirdi...okey?[/QUOTE] ADAMA NE TAKILIYON YA.SENDE NOKTA KOMUYON. |
[QUOTE=EyüphanAydın;385261][B]
Estafurullah,daha yaşımız ufak.Hele bir büyüyelim.;)[/B][/QUOTE] Eyüphan Küçük Emrah gibi davanma. Başarılısın işte bu halinle. Baksana yazılarını hergün okumak için forumlara saldırıyorlar. Ayakta alkışlıyorum seni. |
Sivasspor cok ilklere imza atti.Yalniz beni heycanlandiran ve onemli olan bu macin sivassporun 41 yillik tarihinde ilk sefer bir avrupa takimini kendi sahasinda agirliyacak olmasidir.Farkinda olmasakta yavas yavs sivasspor uluslararasi futbol arenasinda yerini almasi ve adindan soz ettirmesi.Inaniyorumki cok fazla degil bir iki yil icerisinde Sivasspor dunyada taninan takimlarin arasinda yer alacaktir.Buda bana tarifi imkansiz bir mutluluk veriyor.Bu duyguyu herbir sivaslininda yasadigindan eminim.Maci alacagiz bunada inanin gardaslar.
|
eyüp kardeşimin düşüncelerine ve yeni yıl için tüm temennilerine katılıyorum umarım bu sene de geçen sene gibi gurur duyacağımız bir sivasspor izleriz
|
[QUOTE=EyüphanAydın;386330][B]
Kardeşim Yaşın büyük saygım sonsuz..Bana akıl verme ;) birdaha konuları doldurmak için şaçma sapan mesajlar yazıyorsun[/B][/QUOTE] SEVSİNLER SENİ. SEN DAHA HERVE TUM A DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLCAK DEMİYONMU LAN. Bİ DE BİLİYOMUŞ GİBİ YAZMIŞ YOK ÖYLE İYİ Bİ OYUNCU YOK ŞÖYLE SÜPER Bİ OYUNCU YOK ÇOK YAKINDAN TANIDIĞIM Bİ OYUNCU DİYE...ULAN ADAM MI KANDIRIYON SEN...İT HERİF...FORVET OYNAYAN ADAMA DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLCAK DİYEN UFAKLIĞA BAK..AKLINI ALIRIM LAN SENİN |
[QUOTE=/*samesti58*\;386358]SEVSİNLER SENİ. SEN DAHA HERVE TUM A DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLCAK DEMİYONMU LAN. Bİ DE BİLİYOMUŞ GİBİ YAZMIŞ YOK ÖYLE İYİ Bİ OYUNCU YOK ŞÖYLE SÜPER Bİ OYUNCU YOK ÇOK YAKINDAN TANIDIĞIM Bİ OYUNCU DİYE...ULAN ADAM MI KANDIRIYON SEN...İT HERİF...FORVET OYNAYAN ADAMA DEFANSIN BEL KEMİĞİ OLCAK DİYEN UFAKLIĞA BAK..AKLINI ALIRIM LAN SENİN[/QUOTE]
[B][CENTER][COLOR="RoyalBlue"]LÜTFEN SİTEDE TERBİYE SINIRINI AŞMAYALIM BURASI Bİ AİLE SİTESİDİR HERKEZ SİNİRLERİNE HAKİM OLSUN VE HERKEZ BİRBİRİNİ HOŞ GÖRÜYLE KARŞILASIN.!!!!!!SİZDE BUNDAN SONRA BİR BİRİNİZE FORUMDA YAZIP DURMAYIN ÖZELLİKLE [COLOR="Red"]HAKARET İÇEREN SÖZLER KULLANMAYIN!!!!!!!![/COLOR]!!!!!!!!!!!![/COLOR][/CENTER][/B] |
[QUOTE=sivaslı-elif;386359][B][CENTER][COLOR="RoyalBlue"]LÜTFEN SİTEDE TERBİYE SINIRINI AŞMAYALIM BURASI Bİ AİLE SİTESİDİR HERKEZ SİNİRLERİNE HAKİM OLSUN VE HERKEZ BİRBİRİNİ HOŞ GÖRÜYLE KARŞILASIN.!!!!!!SİZDE BUNDAN SONRA BİR BİRİNİZE FORUMDA YAZIP DURMAYIN ÖZELLİKLE [COLOR="Red"]HAKARET İÇEREN SÖZLER KULLANMAYIN!!!!!!!![/COLOR]!!!!!!!!!!!![/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]
İT E HAKARET ETTİK DOĞRU DİYOSUN |
[QUOTE=/*samesti58*\;386360]İT E HAKARET ETTİK DOĞRU DİYOSUN[/QUOTE]
[B][CENTER][COLOR="Red"]HALA TERBİYESİZLEŞİYOSUN YAŞ İNSANA ERDEMLİK GETİRİR DERLER AMA SENİN YAPTIĞINA BAK KAÇ YAŞ KÜÇÜĞÜNE, KARDEŞİNE NE DİYOSUN!!!!!!!!!!!!!:@:mad:[/COLOR][/CENTER][/B] |
BEN ONU YANLIŞ YAZMASIN DİYE UYARIYORUM, İYİLİK YAPIYORUZ, O DANGALAK BİZE SAÇMA SAPAN YAZMA DİYO...HERKESE HAKETTİĞİ DİLDEN KONUŞURUZ BİZ
|
[QUOTE=/*samesti58*\;386362]BEN ONU YANLIŞ YAZMASIN DİYE UYARIYORUM, İYİLİK YAPIYORUZ, O DANGALAK BİZE SAÇMA SAPAN YAZMA DİYO...HERKESE HAKETTİĞİ DİLDEN KONUŞURUZ BİZ[/QUOTE]
[CENTER][B][COLOR="Red"]BU SİTEDE HERKES HAK ETTİĞİNİ DUYACAK OLSA SİTE SİTE OLMAKTAN ÇIKAR!!!O SENİN KARDEŞİN YAŞINDA KULLANDIĞIN CÜMLELERE DİKKAT ET!!!!![/COLOR][/B][/CENTER] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52. |