![]() |
Soruları bil, ödülü kap!
(ÖDÜLLÜ) Türk futbolunun yeniden hak ettiği noktaya geldiğinin / geleceğininin sinyallerini veren, tüm Türkiye'yi coşturan, ancak son anda bizi üzen EURO 2008 geride kaldı. "Keşke"lerle dolu bir turnuvaydı bu. Onca aksiliğe, şanssızlığa, talihsizliğe karşın, finalin kıyısından döndüğümüz bu turnuvadan bahsedince hepimizin yüzünde tatlı bir tebessüm kaldı ve kalacak. Tarih yazanların tarihe geçtikleri bir turnuva çünkü bu.
EURO 2008 bitti. Ama yankısı sürüyor. Bu turnuvanın hemen unutmamaya ve EURO 2008 konusunda hafızanızı tazelemeye var mısınız. Eğer yanıtınız "evet" ise, ödüllü testimize katılmalı ve soruları yanıtlamalısınız. Üstelik testi başarıyla bitirip form yollayan ziyaretçilerimize sürprizlerimiz de var. Ödüllerimiz onları bekliyor... İşte ödüllerimiz: En çok form yollayan kişi: Hyundai AL-303 2+1 TV ses sistemi Form yollayan 5000., 10000. ve 15000. kullanıcılarımız: adidas'tan kol saati Form yollayan 20000., 25000. ve 30000. kullanıcılarımız: adidas'tan futbol topu [url]http://www.sporx.com/detail.php?Type=145&kategori=333[/url] herkese başarılarr diliyorumm ben denedim 10 soru 8 doğru 2 yanlış:mad: |
--->: Soruları bil, ödülü kap!
bende denedim 10 da 10 yaptim sorular cok kolay
|
Yanlış Cevap! Bu üçüncü yanlışınız...
Maalesef testi bitiremediniz. İsterseniz biraz dinlenip tekrar deneyebilirsiniz :) Cevaplanan Soru: 9 Doğru Cevap: 6 Yanlış Cevap: 3 ya aslında gayet iyiydim 6 da 6 gidiyodum ama o yabancı hakemleri tutturamadım:) |
bende geliştrdm hakem sorusu yaktı beni yaktın beni hakem!!!
10 soru 9 doğru 1 yanlış |
-->: Soruları bil, ödülü kap!
güzeldi beni amanya kaç sarı kart gördü yaktı
10 soru 9 doğru 1 yanlış |
Cevaplanan Soru: 9
Doğru Cevap: 6 Yanlış Cevap: 3 |
-->: Soruları bil, ödülü kap!
9 doğru 1 yanlış ..........................
|
ABİ AVUSTURYA KAÇ SARI KART GÖRDÜ YAW :D
|
[url]http://www.sporx.com/detail.php?Type=145&kategori=333[/url]
|
link için tşk ederim.............;)
|
10 soru
9 doqru 1 yanlis ya ispanya-rusya macini franck de blekere yonetmedimi?? |
hayır rosetti yönetti italyan hakem, hatta annesi hırvat felan diye dedikodularda çıkmıştı :) bu arada 10da 10 yaptım teşekkür ederiz çok iyi bir sporseversiniz yazıyor birde gülücük işareti var ama yarışma tarihi bitmiş bişey alamadık :D
Cevaplanan Soru: 10 Doğru Cevap: 10 Yanlış Cevap: 0 |
Cevaplanan Soru: 10
Doğru Cevap: 9 Yanlış Cevap: 1 |
Cevaplanan Soru: 10
Doğru Cevap: 9 Yanlış Cevap: 1 |
bu ne yaa çocuk sorusu bunlar 3 defa yarıştım 10da 10 şampiyon yiğidom
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:55. |