![]() |
İŞTE TUR FORMÜLLERİ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivasspor_Logo.jpg[/IMG]
Braga’ya 2-0 yenilen Sivasspor’un turu geçebilmesi için zorlu bir sınav verecek. Yiğido evinde 2-0 yenilmesi nedeniyle bir hayli zorlanacak. İlk maçında 2-0 yenilen Sivasspor, 26 Temmuz'da Portekiz'de oynayacak rövanş maçından tur için gerekli skoru elde ederek adını UEFA Kupası 2. ön eleme turuna yazdırmayı hedefliyor. Sivasspor'un tur atlaması için rövanş maçında Braga’ya karşı 3-1, 4-2, 5-3 gibi en az 2 farklı galibiyetler gerekiyor. Yiğidoların rövanş maçında 2-0'lık galibiyet elde etmesi halinde karşılaşma uzatmaya gidecek. [B][I]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/I][/B] |
--->: İŞTE TUR FORMÜLLERİ
inşallah kazanacağız ve uefada beşiktaşı eleyeceğiz
|
olmaz diye bir şey yok tabi ki olabilir cıkmadık candan umut kesilmez .
yinede umudum var |
BEN TAKIMIMA GUVENIYORUM CIKIP YINE ASLANLAR GIBI OYNAYALIM SKOR ONEMLI DEGIL İŞTE TECRUBE DENİLEN EVREYI YASIYORUZ SUAN YARIN BI GUN UEFA YA GITTIGIMIZDE AYNI HATALARI YAPMAMAK ICIN BU SURECI ATLATMAMIZ LAZIM
|
İNAŞŞALH KAZANIP 41 YILLIK TARİHİMİZİ YİNE ŞEREFLENDİRECEĞİZ.....
|
2-0 olur uzatmalarda yeneriz ,, hadi sivas uefa hakkimizdi o yüzden ya rabbi bize yardi edecektir insallah ,,
|
3-1 OLSUN BİZİM OLSUN...
HAYDİ YİGİDOM UEFAYA... |
Ben buna inaniyorum Insallah kazaniriz hemde 3-0. Mac boyle biter insallah.
|
-->: İŞTE TUR FORMÜLLERİ
arkadaşlar bende güveniyorum ama şuda var hani televizyonda sölediler ya 30bin ateşli taraftar onların önünde biraz zor olcak bak adamlar geldi bizim 15bin çekirdekçi taraftarın önünde aldılar maçı şuda var maçı kazandıran taraftardır her zaman destek olunmalı onlar ateşli bizimkiler çekirdekli nasıl olcak inşallah diyorum alırız maçı
|
bu macta tüm TÜRKİYEnin arkalarında oldugunu bılmelerı bıle 5 tane atmaya yatarlı bence cok net bır skorla kazanacagız cok konusanları susturacagız.
|
İNŞALLAH BAŞARIMIZ İNTERTOTODA KUPASINDADA TÜKENMEZ İNŞALLAH UEFA KUPASINI ALIRIZ BU MAÇTA EĞER HAKEM TUTMASSA BİZ KESİN YENERİZ
|
ALLAHIN İZNİ İLE TUR BİZİMDİR........................
|
zor dostum zor ama çok zor .!!!!!!!inşallah
|
İNŞALLAH UFAK BİR MUCİZE OLUR VE KAZANIRIZ İKİ FARKLI
|
BİZ ZORU HEMEN YAPARIZ İMKANSIZDA BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR AMA YINEDE YAPARIZ BU TURU GECECEZ
|
[B][I]......................................akın....................
abdurrahman.........sözgelmez........diallo...........hayrettin ...................... onur (devran-sezer).................... musa aydın.....................................ilhan ummak(faruk) .................... muhammed ali(sergio)....................... ........ mahmet yıldız .................cvetkhov(balili)......... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- olay her futbolcunun kendi yerinde oynamasıyla alakalı bişey diye düşünüyorum.[/I][/B] |
--------------- AKIN-------------
ABDURRAHMAN---SEDAT(MURAT)---DİALLO------BİLİCA(?) ----------------- KONFRY(ONUR)--------------- - MUSA AYDIN----- - -----DEVRAN------ SERGİO ------MEHMET YILDIZ------- BALİLİ---- |
olabilir ben önceki maçtada demiştim biz adamgibi oynuyalım elenirsekte elenelim.ben halen umutluyum,tur şansımız var inşallah alırız maçıda turuda,mümkündür.
|
beyler faruk çok iyi kimse şans vermemiş bence ilk 11 de yer almalı.
|
kaçırdıklarımızı bu maçta atacağız
3-0 |
[B]yenelim de elensek de olur..[/B]..........
|
[B]Aha size buraya yaziyorum mac 3:0 bizim olacak![/B]
|
işte tur planımız şu;[B][I] çıkarız sivasspor gibi oynarız, evire çevire yeneriz ve güle oynaya geliriz..[/I][/B]
|
Hayırlısı Olsun İnş. Kazanırız....YiĞidoları Destekleyen Herkese Teşekkürler....
|
Insallah orda zafer yazacagiz. Herkesde bizi görecek.
Paylasim icin sagol. |
[B]Benimde içimde bir ümit var takımımıza güvenden kaynaklanıyor...İnşallah başarırız....[/B]
|
ya tur atlaması zor gözüküyor ama en azından yenerek onlara sivasın büyüklüğünü gösterelim
|
bu maçı yenerek baş düşmanımız trabzonluları ortadan ikiye çatlatmak isterdim ama eger yine böyle basit hatalar yaparsak orda en az 3-0 yeniliriz
|
badboysefaa nikli arkada$a katiliyorum.............
|
rakip dengesiz bir takım biz takımı kendimize güvenirsek rahat yeneriz burdada biz çok iyi oynadık ama şans onlara güldü yanlız bi kaleci sorunumuz var inşallah bu sefer onlarınki yapar
|
insallah bu maci 0-3 alacagiz. 4 Eylül de de iyi bir mac oynamistik, ama sansizlik bizden yanaydi.
|
[B]Çok zor bir maç olacak fakat neden olmasın dimi...[/B]
|
futbol bu hersey olur sivas burda kotu orda ii oynar ve turu kapar bence
|
]inşallah kazanacağız ve uefada beşiktaşı eleyeceğiz[/QUOTE]
ilk önce önündekini ye sonra beşiktaşınkini yersin!!!! |
bayram anladı onu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111
|
Kazaniriz arkadaslar.Hemde 4-2 .ben onceden 3-0 diyordum ama goruyorum ki imkansiz.o yuzden 4-2 diyorum
|
icime dogdu bu macı 4-1 alacagız. gollerıde mehmet yıldız(2);mamadio diallo; fini felix balili atcak
|
Sivas zoru sever, insallah turu gecen taraf biz oluruz
|
ben de tur formülleri diye görünce dedim heralde taktik fln verilmiş, şöle yapılmalı, şöle oynanmalı fln yazıo:D
benim umudum tükenmiş diil ilk dakikalarda bi gol atarsak strese sokabiliriz sonra da bi şans golü tamamdır tur bizim:D yalnız zaten rakip kapanıp biz hücum yapınca işimiz hep zor oluyor,ilk maçtada öleydi ilk yarı bitti direk telaş başladı,yine aynısı olmaz umarım.. |
selam bence sivas spor ilk yarı iyi oynadı. ikinci yarı pas hataları ve kısa paslar ve etkisiz şutlar attık.orta sahamızda bozuktu.ben kötü eleştiri yapmıyorum sivas spor her zaman kalbimizde
rovanş maçında biz.hatasız uzun paslar yaparsak vede sert şutlarla kaleye vuruş yaparsak kesinlikle bu takımı deviririz. paslarımızı açele etmeden ve bilinçli oyun kurarak yaparsak kesin yeneriz.biliyorsunuzki futbol hata kabul etmiyor her hata bir ders olur ben cok maçlar izledim uzun hatasız pas yapıp rakip kaleye hızlı ulaşıp dogru paslaşma yapan sert şutlarla oynuyan takımlar kazanıyor. benim görüşlerim bu hani derler ya uzaktan davulun sesi gür gelir belki bana öyle geliyor.kolay degil her şey yorum gibi kolay olsa haydi aslan yigidolar ALLAH yanınızda olsun bopl şanslar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:12. |