![]() |
Cim-bom Iddiali
[img] http://www.gencturkhaber.com/images/161114.jpg[/img]
Ligin 5. haftasında kendi sahasında Süper Ligin yeni ve flaş ekiplerinden Sivasspor’u ağırlayacak olan Galatasaray, bir hayli iddialı. Sivasspor’u yeneceklerine kesin gözü ile bakan Galatasaray yaptığı hazırlıklarında ise tüm planlarını da üç puan üzerine kuruyor. Gaziantep`le berabere kalmasına karşın, rakiplerinin de puan yitirmesiyle liderlik koltuğunu kaptırmayan Galatasaray`da futbolcular kendilerine bir yol haritası belirledi. Oyuncular, Sivasspor, Vestel Manisa ve Samsunspor maçlarını kazanıp 9 puan toplamak istediklerini belirterek "Böylece şampiyonluktaki rakibimiz Trabzonspor karşısına avantajlı çıkacağız" şeklinde konuştu. Galatasaray, Sivasspor maçına kesin üç puan gözü ile bakarken, taraftarlarının vereceği destek ile kendi sahasında Sivasspor maçından üç puan alacağına emin. Milli maçlar nedeniyle bazı futbolcularından yoksuk Sivasspor maçına hazırlanan Galatasaray, Liderlik koltuğunu ise Sivas maçı ile pekiştirmek istiyor. Hakikat |
Bence bir darbede sivasspordan yiyecek kotu top oynamıyoruz..!!
|
Maç Ali Sami Yende
Ali Samiyenin Atmosferi Inanin Bana çok Değişik O Küçücük Stad
öyle An Oluyor Ki Hiç Bir Yerde Olmuyan Başka Bir Havaya Giri Yor Sivasim Zorlanirsa Bunun Ilk Nedeni Inanin Bana O Ortam Olur Galatasaray Bence Kolay Gol Pozisyonuna Giren Bir Takim Sivas Ise Zor Gol Yiyor Yani Maç Güzel Olacak Galatasaray Taraftariyim Ama Inşallah Sivasspor Kazanir Alayina Isyan Giciğina Sivasspor |
Bizi kolay lokma görmeleri bizim icin avantaj. Aslinda kupadan elenmeyi olumlu bir gelisme olarak görmek gerek. Tamamiyla lige konsantre olabiliriz. Takim daha tam sekillenmedi. Lorant kurt hoca. O tedbirini alir.
|
çok zor bır takım ama bizde zorları başaran sivasspor olduk.inşallah 3 puan bizim olurda ,kimmiş sivasspor görsunler.
|
çok zor maç olacak doğru ama stadı övmüşler bence övülecek bir stad değil ayrıca Sivassporlu futbolcular orada maç yaptılar ve az da olsa o stada alışkınlar ali sami yen bir fener stadı gibi değil bence staddan değil gs nin tempolu oyunundan korkulmalı Sivasspor da iyi defans yaptığı için gs çok zorlanacak ve ilk golü de biz atarsak onlar strese girecek tempolu oyunları bu sefer başlarına dert olacak.korkması gereken onlar
|
ünlü Türk düşünürü fatih terim derki:) ''KAYBETMEK KOLAY KAZANMAK İSE OLAY'' OLUR!! İŞTE SAMİYENDEKİ MAÇIN ÖZETİ BU
|
Bravo Gardaş
[QUOTE=kursad58]ünlü Türk düşünürü fatih terim derki:) ''KAYBETMEK KOLAY KAZANMAK İSE OLAY'' OLUR!! İŞTE SAMİYENDEKİ MAÇIN ÖZETİ BU[/QUOTE]
BU MAÇIN ÖZETİ BU |
[B]WeRNeR LoRaNT ve 6-0 hatırlatayım Dedim Neden olmasın[/B]
[SIZE=0][COLOR=Red]ÖLÜMÜNE SİVASSPOR[/COLOR][/SIZE] |
son yılların en zevkli maçlarından biri olacak
1967 bu maçta inşallah sizleri de yanımızda görmek istiyoruz...imkanlar kısıtlı biliyorum ,inşallah geçen haftakigibi sponsorlar çıkar |
Insalah yeneriz su cin con lari..:D
|
[QUOTE=Sivasli-Imparator]Insalah yeneriz su cin con lari..:D[/QUOTE]
yenek be gardas bizim ne eksigimiz diger takımlardan :D |
sivassporumuzun ilk zorlu sınavı ama kolay atlatacağımızı tahmin ediyorum çünkü werner lorant farkı söz konusu......
|
Ayagini Yere Saglam Bas Gardasim
Birakalim yüksekten ucsunlar yakinda kayaya carparlar carptiklarinada pisman olacaklar allahin izniyle
Ben diyorumki harika bir mac olacak vede sivassporumuz bu maci iki gollü bir galibiyetle alacak o zaman bakalim neler yazacaklar yazmayi birakalim ne kulp bulacaklar yenilginin arkasindan ACABA SPOR YAZARLARI NELER NELER YAZACAK MERAK EDIYORUM |
[QUOTE=AyhanBayrak]Birakalim yüksekten ucsunlar yakinda kayaya carparlar carptiklarinada pisman olacaklar allahin izniyle
Ben diyorumki harika bir mac olacak vede sivassporumuz bu maci iki gollü bir galibiyetle alacak o zaman bakalim neler yazacaklar yazmayi birakalim ne kulp bulacaklar yenilginin arkasindan ACABA SPOR YAZARLARI NELER NELER YAZACAK MERAK EDIYORUM[/QUOTE] [b]abi öyle bir durumda sivasspor'un iyi olduğunu değilde gs'nin kötü olduğu üstüne vurgu yaparlar!!! kendilerini bu takımlara yorum yapmak üzere kurmuşlar!!![/b] |
Insallah maci alacagiz buna inancim tam.
Biz kaybetsek normal karsilanacak ama biz yenersek??!! SIVAS`im büyük maclarin takimi bunuda gececektir. |
[QUOTE=gunay][b]abi öyle bir durumda sivasspor'un iyi olduğunu değilde gs'nin kötü olduğu üstüne vurgu yaparlar!!! kendilerini bu takımlara yorum yapmak üzere kurmuşlar!!![/b][/QUOTE]
vay agzini seveyim tam isabet be gardas bunlar anca o dilden anlarlar yok sivassporun basarisi demezlerde salata saray kötü gününde yakalandi derler |
[QUOTE=AyhanBayrak]vay agzini seveyim tam isabet be gardas bunlar anca o dilden anlarlar yok sivassporun basarisi demezlerde salata saray kötü gününde yakalandi derler[/QUOTE]
[b]ama abi bununda yanlış olduğunu onlara ispatlamak zorundayız... geçen yılki b.b.ankara gibi... nasılda nal toplatmıştı bu takımlara... darısı bize abi :D[/b] |
Sivasspor
Sonradan futbol meraklisi olmus bir sivassporlu olarak GS yenecegimize inaniyorum.Ve bu maç sonunda Super lig takimlarinin korkulu rüyasi Sivasspor olacaktir.
|
[QUOTE=gunay][b]ama abi bununda yanlış olduğunu onlara ispatlamak zorundayız... geçen yılki b.b.ankara gibi... nasılda nal toplatmıştı bu takımlara... darısı bize abi :D[/b][/QUOTE]
ALLAHIN IZNIYLE GÖRECEKLER BE KOCUM GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ ISTEMEZMISSSSSS |
Süper bir mac olacak !!!
Sivasspor`umuz bu gidisle insaallah Galatasaray`ida yenecektir.
Takimimiz her gecen gün dahada iyiye gidiyor, yeni futbolcularimizda takimimiza adapte oluyorlar. Futbolcularimizdaki bu hirs ve azim ile Galatasarayi yenecegimize inaniyorum. |
Cin Carpmisa Donecekler..:p
[QUOTE=gunay]yenek be gardas bizim ne eksigimiz diger takımlardan :D[/QUOTE]
Gardas eksigimiz degil, Fazlaligimiz var hatta:D |
[QUOTE=eren1]Ali Samiyenin Atmosferi Inanin Bana çok Değişik O Küçücük Stad
öyle An Oluyor Ki Hiç Bir Yerde Olmuyan Başka Bir Havaya Giri Yor Sivasim Zorlanirsa Bunun Ilk Nedeni Inanin Bana O Ortam Olur Galatasaray Bence Kolay Gol Pozisyonuna Giren Bir Takim Sivas Ise Zor Gol Yiyor Yani Maç Güzel Olacak Galatasaray Taraftariyim Ama Inşallah Sivasspor Kazanir Alayina Isyan Giciğina Sivasspor[/QUOTE] biliyorum gardaş o tribünün atmosferinin bizde o stadın eski açığında büyüdük stada gözüm kapalı bıraksınlar beni genede yolu bulurum inan bizim evden daha iyi biliyorum stadı lakin artık varsa yoksa sivasspor ben 1 puandan ümitliyim hayırlısı olsun |
[SIZE=2]her ne kadar cim bom favori gözüksede biz sivassporuz ne yapacağımızı kimse bilemez
inşallah maç bizim [/SIZE] |
Cimbom kimmiş, en büyük SİVASSPOR
Yaw Galatasaray da rakip mi? Sivassporumuzun karşısına R.Madrid çıksa yine yeneriz.(Biraz fazla abarttım).Neyse bizden bekleneni yapacaz yani YENECEZ(İnşallah).
|
[b]Bu maçtan puan yada puanlar alacağımıza inannıyorum.Galatasarayın iddalı olması çok normal kendi evlerinde oynuyorlar...İnşallah kazanan Sivasım olur...[/b]
|
[QUOTE=ReDYiGiDo][B]WeRNeR LoRaNT ve 6-0 hatırlatayım Dedim Neden olmasın[/B]
[SIZE=0][COLOR=Red]ÖLÜMÜNE SİVASSPOR[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Hoca bu kadar sallanmaz yani :k14: biraz daha aşagıdan gelde rüzgar carpmasın seni , tamam sivaslıyız ..sivasın kazanmasını istiyoruz ama bu şekilde tavrında ne kadar acemi oldugunu belli ediyor. Ben Galatasaraylıyım ama sivasın kazanması ile taraftarım yuresim sivastan yane cünkü sivaslıyım |
sivasspor öyle kolay yenilecek bir takım değil özellikle canlı canlı izleyenler bilirler izlediğim maclarda sivas hep üstün oynadı galatasaray macınında zor olacagını ve puanla dönecegımıze inanıyorum inşallah galatasaray sivassporu küçümser ve bizde sivassporun ne oldugunu gösterırız...
|
[QUOTE=UltraAsLan]Hoca bu kadar sallanmaz yani :k14:
biraz daha aşagıdan gelde rüzgar carpmasın seni , tamam sivaslıyız ..sivasın kazanmasını istiyoruz ama bu şekilde tavrında ne kadar acemi oldugunu belli ediyor. Ben Galatasaraylıyım ama sivasın kazanması ile taraftarım yuresim sivastan yane cünkü sivaslıyım[/QUOTE] [b]Gardaş senin gibi Sivaslılara ihtiyacımız var...İnsanların ağzı torba değilki büzesin...İnşallah maçtan en az puan yada puanalar alırız...[/b] |
muhakkak puan almamız lazım
|
muhakkak puan almalıyız
|
[b]KEDİ CİN CON LARI YENECEZ.LİDERLİK İÇİN BU MAÇI ALIRSAK TAVAN YAPARIZ..[/b]
|
[QUOTE=UltraAsLan]Hoca bu kadar sallanmaz yani :k14:
biraz daha aşagıdan gelde rüzgar carpmasın seni , tamam sivaslıyız ..sivasın kazanmasını istiyoruz ama bu şekilde tavrında ne kadar acemi oldugunu belli ediyor. Ben Galatasaraylıyım ama sivasın kazanması ile taraftarım yuresim sivastan yane cünkü sivaslıyım[/QUOTE] [b]YAZIN PEK SAMİMİ GELMEDİ..İNANIYIMI??* [/b] |
ben sanmıyorumki galatasarlı futbolcular ve yönetimi sivassporu küçümsesin sivasın gücü ortada biz anteple kendi eveinde berabere kaldık hemde biz üstün oynadık galatasarayda berabere kaldı hemde son dakikada sivaslı hasan kabze kurtardı ..
onlar herseyin farkında bence... |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]YAZIN PEK SAMİMİ GELMEDİ..İNANIYIMI??* [/b][/QUOTE]
[b]Onur sende Ultra idin ama hidayeti buldun şimdi... ARTIK HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS...[/b] |
sormak lazım acaba ne kadar iddalılar bence fazla degıl fakat seyirci baskısı olacak sivassporu yalnız bırakmamalıyız...
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]sormak lazım acaba ne kadar iddalılar bence fazla degıl fakat seyirci baskısı olacak sivassporu yalnız bırakmamalıyız...[/QUOTE]
[b]İnşallah herzaman olduğu gibi bu maçtada yanlarında olacağız... HER YERDEYİZ....LAFTA DEĞİL İCRAATLA...BİZ PANKART SEVDALISI DEĞİL SİVASSPORLUYUZ... 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...[/b] |
[img] http://www.gencturkhaber.com/images/161114.jpg[/img]
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nde 11 Eylül Pazar günü Sivasspor ile yapacağı 5. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleştirilen idmanda milli ve sakat oyuncularından yoksun sarı-kırmızılılar, PAF takımı takviyeli kadrosuyla dar alanda top kapma ve minyatür kale maç yaptı. Sakatlıkları bulunan Ayhan, Orhan ve Cihan takımdan ayrı çalışırken, Altan ise kendisine verilen program dahilinde salonda ağırlık çalışması yaptı. Antrenmanda Ümit Karan ve Volkan, golleriyle Belçikalı teknik adamdan alkış aldı. Hafta sonu izin yapacak sarı-kırmızılı futbolcular, Sivasspor maçı hazırlıklarına 5 Eylül Pazartesi günü devam edecek |
SİVASSPORum galatasarayı koltuğundan edecek.İŞALLAH
|
bende sivaslıyım ama yınede galatasarayın macı alacagını dusunuyorum!!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:10. |