![]() |
BİZDE YAPABİLİRİZ
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Porto kentinde konakladıkları otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilk maçtaki talihsiz mağlubiyetin insanlarda üzüntüye neden olduğunu belirterek, en azından buradan güzel bir skorla dönerek sevenlerini mutlu etmek istediklerini söyledi.
Eksiklikleri olduğunu buna rağmen güzel şeyler yaptıklarını ispat ettiklerini kaydeden Uygun, futbol mantaliteleriyle sahaya tüm güzellikleri sunarak, en güzel sonuçla ülkeye dönmek istediklerini belirtti. Bunu başarabilecek güçte olduklarını, futbolcularına güvencinin tam olduğunu kaydeden Uygun, “Son yıllarda yaptığımız başarılar herkesin takdirini kazandı. Yeni sezonda da, takıma yeni katılanlarla birlikte aynı şekilde güzellikleri sunacağız'' dedi. UEFA'nın sitesindeki “balon'' benzetmesini de eleştiren Uygun, Sivasspor'un balon olmadığını, bu durumun kendilerini üzdüğünü belirterek, tarafsız olması gereken böyle bir örgütün bu yorumunu doğru bulmadıklarını kaydetti. Braga karşısında futbol felsefelerini sahaya yansıtarak kazanan ve turu geçen taraf olmak istediklerini anlatan Uygun, “İlk maçta iyi oynamamıza rağmen, rakip bir kere gelerek hatta gelmeden 2-0 galip ayrılıyorsa, biz de yapabiliriz'' dedi. Uygun, “Eleneceksek de futbol adına güzellikleri sahaya yansıtarak elenelim'' diye konuştu. [B][U]“KALEDE VOLKAN'I DÜŞÜNÜYORUM'' [/U][/B] İlk maçta yediği hatalı gol nedeniyle eleştirilen genç file bekçisi Volkan'a da sahip çıkan Bülent Uygun, idmandaki durumuna bakıp, kaleci antrenörüyle de görüşerek bu maçta kaleyi Volkan'a teslim etmeyi düşündüğünü belirtti. Dünyanın en iyi kalecilerinin de böyle bir hata yapabileceğini, ifade eden Uygun, genç kaleci Volkan'ın ileride Milli Takım'ın file bekçisi olacağına inandığını belirterek, ''Maç kaybettik diye futbolcu satmayız. Şanssız gol yemiştir ama Volkan'a güvenim sonsuz'' diye konuştu. |
--->: RÖVANŞTADA VOLKAN
bülent hoca çok bilgili ve birikimli bir teknik direktör.sana GÜVENİMİZ SONSUZ ............
|
Umarım kendi sahamızda yaptığımız bariz hataları yaparak yenilmeyiz inşallah tur atlayıp döneceğiz ve bayram yapacağız tur atlasakta atlamasakta havaalanında sivassporu karşılacağız taraftarının yanında olduğunu bilmesi için
|
volkan hata yapabilir zaten yikilmisti o an ben volkana guveniyorum eger petkovic donmezse akin birinci kaleci olur volkan yedekte
|
-->: RÖVANŞTADA VOLKAN
................:)...............
|
Hocam sana güvencemiz sonsuz, destegimiz sonsuz. Sen bilirsin herseyin iyisini, volkani koyuyorsan bildigin vardir. Insallah güzel bir skorla evinize dönersiniz.
Paylasim icin sagol. |
[B]Bir kere Volkanın kaleye geçmesi bu UEFA nın açıklamalarından sonra çok büyük bir hata.. Ve birde Petkoviç gerçekleri var. Şuna bir açıklama getirmek istiyorum. Petkoviç Sİvasda ve bugün yarın antremanlarda görürsünüz.Petkoviçin bir yere gittiği yok merak etmeyin... Sadece kadroda küçük bir değişiklik yaparsak bu takım Braga yı YE-NEER gardaşım.. Segio-Faruk-Akın(Petkoviç).. Bu kadar basit. Orta sahada top yapamıyoruz topa basamıyoruz Pres yapamıyoruz. Sonuç doğal olarak kaçınılmaz oluyor. Kötü Grbalj bile 2. yarıda elini kolunu sallaya sallaya orta sahamızı geçti. İbrahim Dağaşan duran toplarda var. Oyunu okuyamıyor. Tum yetersiz ve sistemimize uymuyor. Ya Tek forvet oynayıp Mehmet i ve Baliliyi geri çekeceksin yada kulübede oturtacaksın. Bu adam kanat oynayamıyor top süremiyor pres yapamıyor. Zor bu şartlarda fakat Faruk çok iyi bir transfer. Hızlı bileklerine hakim ve pres özelliği var yani kısacası akıllı koşuyor adam. Kalede maalesef değişiklik yapmamız lazım tamam Volkana hepimiz kucak açtık olur böle şeyler ama bu UEFA nın demecinden sonra işi cidiye almalıyız. Bundan başka ötesi yok zaten son duraktayız. Gösterelim kendimizi o kadar. Yürek yürek yürek... Formül burada...[/B]
|
ooo tur zaten cok zordu volkan kaleye geçince iyiceeee imkansız olduu.......
|
Ben ona inaniyorum hersey iyi olucak
|
Ben onceden soyluyordum . Volkani ben Portekizde de oynatirdim o da oldu. Ben inaniyorum ki Volkan o macta hata yapmayacak . Hatta macin yildizi olucak
|
volkan orada başarılı bir futbol çıkaracaktır buna inanıyorum
|
--->: KALE VOLKANA EMANET...
tabi ki çok hatalı goller yemiş olabilir ama ona güvendiğimizi gösterip onun kendine güveninin gelmesini sağlamalıyız
|
[B]HELAL SANA BÜLENT HOCA.
BENİMDE VOLKANA GÜVENİM TAM. GÜVENMEYENLER GÜVENMESİN TUR ATLAYINCA SEVİNMESİNLER.[/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;391846][B]HELAL SANA BÜLENT HOCA.
BENİMDE VOLKANA GÜVENİM TAM. GÜVENMEYENLER GÜVENMESİN TUR ATLAYINCA SEVİNMESİNLER.[/B][/QUOTE] sana katılıyorum toprağımm..... |
-->: KALE VOLKANA EMANET...
[B]Bir futbolcuyu hata yaptı diye silip atmak bizim kitabımızda yazmaz...Yiğidoya yakışmaz doğru bir karar...[/B]
|
[B]Geçen maçtaki yönetimin yaptığı (maçtan önce kiralık listesinde adı geçen futbolcunun ilk 11'de oynaması) hatadan ve maçta yaşananlardan sonra Volkan'ın kendini ne kadar toplayabildiği önemli.
Her ne kadar duygusal olarak yine ilk 11'de aslanlar gibi oynayacağını umut etsekte profesyonelliğe ters düşen bir karar gibi geldi. Bülent Hoca'mız ve futbolcularımız inşallah bir hafta boyunca Volkan'ın özgüvenini yerine getirebilmişlerdir. Aksi takdirde yine kumar oynayacağız...[/B] |
[B]2 anlamda güzel karar birincisi bulent hoca ve yonetımın volkanı vıtrıne cıkarıp ıı bır takıma kıralık olarak vermesı ıcın kalede durması lazım diger anlamda da bir oyuncuyu bir iki gol yada turu kacırdık dıye kaybetmemliyiz ben ınanıyorum kı volkan ılerıde turkıyenın en ıı kalecılerınden birisi olacak...[/B]
|
ben onceden biliyordum.buna inaniyorum ki Volkan kalede hatasiz olucak.
|
-->: KALE VOLKANA EMANET...
Bülent Hocamiz herseyin iyisini bilir. Volkana emanet etmesi bence iyi bir karar. Bir kaleciyi hata yapti diye, yedekte ottuturmaya kimsenin haki yok. Hem oynatmasaydi belki kendisini iyi hissetmeyecekti volkan. Ama gördüki hocasi onu oynatiyor, ona güveniyor, belki deplasmanda hic gol yemeden maci kazaniriz.
|
Kalecilik çok zor bi meslek.Maç boyunca en olmadık pozisyonları çıkarın son dakikada bir gol yersiniz kimse yaptıklarınızı hatırlamaz.Özellikle yerli kalecilerimize daha fazla sahip çıkmalıyız...Helal olsun Bülent hoca...
|
[B]Kendini Simdi gösterbilir hayirlisi...[/B]
|
bence risk ilk dk larda 1 gol bulup 2 yarı maçı kesin çevirecegimize inanıyorum.
|
Karar bülent hocanın tabiki bize izlemek düşer ama ben olsaydım asla koymazdım oyuncu silmek diye birşey olmaz bizde ancak biz bu turnuvada oynamak istiyorsak UEFA kupasına katılmak istiyorsak heycana,denemeye gerek yok.İyi olur kötü olur bilmem ama bir sezonun emeğini bir maçta kaybettik inşallah beni yanıltırsın volkan ben yorumumdan utanırım aslan parçalarıda turu geçer saygılar...!
|
Kalecimiz volkana güveniyoruz vede volkani destekliyoruz biz yigidolar olarak.Saygilarimla...
|
[QUOTE=lise!mustafa;391846][B]HELAL SANA BÜLENT HOCA.
BENİMDE VOLKANA GÜVENİM TAM. GÜVENMEYENLER GÜVENMESİN TUR ATLAYINCA SEVİNMESİNLER.[/B][/QUOTE] [B]GARDAŞ SEN BU VOLKANIN KARDEŞİ AKRABASI KOMŞUSU FILANSIN GALİBA:) BI ADAM ANCAK BU KADAR POF POF LANIR YA :D BIRAZ FRENE BAS ABARTIYORSUN :D AYRICA KONU İÇİN TEK LAFIM.. [COLOR="Red"]BÜLENT UYGUN REZİLLİĞİNİN SÜRDÜRMESİN[/COLOR] BU TERCİHİ İLE ;)[/B] |
Kalede Volkan!
[IMG]http://img236.imageshack.us/img236/7456/adszko7.png[/IMG]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un Braga karşısında formayı yine Volkan’a vereceği öğrenildi. Braga ile 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan maçta yediği hatalı gollerle eleştirilere neden olan Volkan’a Uygun’un güveni sonsuz. Bülent Uygun’un rövanş maçında da genç kaleciye forma şansı tanıyacağı öğrenilirken, gözler de yeniden Volkan’a çevrildi sivasınsesi |
--->: Kalede Volkan!
NE DİYELİM HOCA İYİSİNİ BİLİR.VOLKAN TECRÜBESİZ BİR KALECİ.LİG DE BİLE KALEYE GEÇMEZKEN,İNTERTODA MECBURİYETDEN OYNAYIP HATA YAPMASI NORMALDİR.İNŞALLAH BU MAÇTA AYNI HATALARI YAPMAZ.
[COLOR="Red"]HERZAMAN DESTEK TAM DESTEK[/COLOR] |
-->: Kalede Volkan!
bence iyi bir tercih hata yapabilir ama yeni sezonda volkan çok iyi olacak ben inanıyorum.ha tur atlayabilirmiyiz,hayır daha çok tecrübe kazanmamız lazım,bu bir başlangıç,başarılar yiğido
|
--->: Kalede Volkan!
Volkan Tecrübesiz lakin ilk maçta yaptığı hataları yapacağını pek sanmıyorum muhammet ali nin oynamasını çok istiyorum lakin sakat oda yinede emeğine yüreğine sağlık volkan başarılar hepinize
|
ilk maçta akın ı diil volkan ın oynaması koca bir hataydı.. kaleciliğin ve uefa kupası nın şakası yoktur iki maç ii gibiydi diye braga ilk maçında volkan ın geçmesi yanlıştı,gördük.. bu maçta onu ilk 11 çıkararak güven vermek çok güzel, ama ondan daha ii bir kaleci varken, tarihimizin en önemli maçlarından 2.sine neden daha alt kapasiteli kalecimizle çıkalım ki? ona güveni kupa maçlarında verelim uefa da diil hem bu maç da hata yaparsa artk volkan ın geri dönüşü olmaz..
tekrarlıyorum volkan ı suçlamıyorum o hataları pek normal diildi ama takımın genel probleminden kaynaklıydı hak veriorm.. ancak daha ii bir kaleci varken diğerinin hangi sebeple olursa olsun geçmesi yanlış..çok büyük bir kumar ama riske atılmayacak bir konumdayız şu an.. |
Volkana canı gönülden güveniyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu turu geçiceğiz başka çaresi yok.
|
[QUOTE=kangal06;392055]ilk maçta akın ı diil volkan ın oynaması koca bir hataydı.. kaleciliğin ve uefa kupası nın şakası yoktur iki maç ii gibiydi diye braga ilk maçında volkan ın geçmesi yanlıştı,gördük.. bu maçta onu ilk 11 çıkararak güven vermek çok güzel, ama ondan daha ii bir kaleci varken, tarihimizin en önemli maçlarından 2.sine neden daha alt kapasiteli kalecimizle çıkalım ki? ona güveni kupa maçlarında verelim uefa da diil hem bu maç da hata yaparsa artk volkan ın geri dönüşü olmaz..
tekrarlıyorum volkan ı suçlamıyorum o hataları pek normal diildi ama takımın genel probleminden kaynaklıydı hak veriorm.. ancak daha ii bir kaleci varken diğerinin hangi sebeple olursa olsun geçmesi yanlış..çok büyük bir kumar ama riske atılmayacak bir konumdayız şu an..[/QUOTE] aynen katılıyorum sana büyük kumar oynuyolar:confused: |
--->: BİZDE YAPABİLİRİZ
BÜTÜN TAKIM İNANIRSA NEDEN OLMASIN.SİVASSPORUM BU İŞİ ÇEVİREBİLECEK GÜÇTE.YÜREKLERİNİ SAHAYA KOYARLARSA İNANIYORUMKİ BU TAKIMI YENEBİLİRİZ.
[COLOR="Red"].......YİĞİDİN HARMAN OLDUGU YERDENİZ....... [/COLOR] |
evet daha önce açtığım konuda da söylemiştim inanırsak mutlaka yaparız başarırız
|
-->: BİZDE YAPABİLİRİZ
bizim kalecimizlere, oyuncularimza, baskanimiza, teknik hocamiza ve bütün Sivasspor ekibine sonsuz güvencimiz var.
|
başarılar dileriz...............
|
BÜLENT HOCAMA SAYGIM VE SEVGİM SONSUZDUR.TABİKİ İSTEDİGİNİ OYNATMAK ONUN ELİNDEDİR. AMA ŞUNUDA UNUTMAMAK LAZIMDIRKİ BÖYLE OEGANİZASYONLARA ANADOLU TAKIMLARI UZUN YILLAR GECTIKTEN SONRA ZAR ZOR KATILABİLMEKTEDİRLER.AYRICA BU TUR ORGANİZASYONLARDA HATANININ YERİ YOKTUR.SATIŞ LİSTESİNE KONULMUŞ BİR KALECİNİNİZİN BU MACTA 11 DE OYNAMASI??? BİLMİYORUM AMA UMARIM VOLKAN BUGUN ÇIKAR ASLANLAR GİBİ MUCADELE EDER VE HATASINI TELAFİ EDER HADİ YİGİDOLAR HADİ ASLANLAR ÇIKIP OYNAYIN SU TURU BİZE GETIRIN MİLLET SİVASIMIN VE SİVASSPORUMUN BÜYÜKLUGUNU GÖRSUN BALON KİMMİŞ HERKEZ GÖRSUN HADİ YAAAA HADİ YAAAA HADİ SİVASIMM
ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİRTEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN..... |
VOLKANA GÜVENİM TAM...............
|
UYGUN "ELENECEKSEK BİLE İYİ OYNAYIP ELENELİM..!!
BÜLENT UYGUN "ELENECEKSEK BİLE İYİ OYNAYIP ELENELİM"
İnter Toto Kupası 3’üncü turunda 2-0 yenilginin rövanşında Sporting Braga’yla karşılaşacak olan Sivasspor, galibiyet hedeflerken teknik direktör Bülent Uygun, "Eleneceksek bile futbol oynayarak elenelim" dedi. Sivasspor, uçakla gittiği Portekiz’de Lizbon üzerinden karayoluyla Porto’ya geçerek Sheraton Otel’e yerleşti. Otelde bir basın toplantısı düzenleyen Bülent Uygun, yarın Türkiye saatiyle 21.00’de Axşa Stadı’ndan oynanacak karşılaşma için değerlendirmelerde bulundu. Karşılaşma için 45 dakikalık bir karayolculuğu yaparak maçın oynanacağı Braga kentine geçeceklerini belirten Bülent Uygun, henüz elenmediklerini vurgularken şunları söyledi: "İlk maçta aldığımız talihsiz mağlubiyet, ister istemez bizi üzdü. En azından buradan iyi bir skorla dönerek bizi sevenleri mutlu etmek istiyoruz. Eksiklerimiz olmasına rağmen bizde mağlubeti kabullenmek yok. Sahaya bütün güzellikleri yansıtmak istiyoruz. öncelikle iyi futbol oynamak istiyoruz. Kendi futbolumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. Kazanan ve turu geçen taraf olmak istiyoruz. Bunu başarmak için var gücümüzle çalışacağız. İlk maçta o kadar iyi oynamamıza ve gol pozisyonlarına girmemize rağmen rakip 1 kere kalemize gelmeden 2-0 galip ayrılabiliyorsa, bunu biz de başarabiliriz. Hakem 40 faulle oynayan Braga’ya hiç sarı kart göstermezken bize 10 faulde 5-6 sarı kart gösterdi. Eleneceksek bile futbol adına güzellikleri yansıtıp elenelim." Sivasspor olarak kendilerine yakıştığı gibi iyi oynayıp güzel sonuç alarak dönmek istediklerini vurgulayan Bülent Uygun, "Bunu başaracak gücümüz var. Futbolcularıma inancım da tam" diye konuştu. İlk maçtan sonra UEFA’nın internet sitesinde yayınlanan, "Braga, Sivasspor’un balonunu patlattı" haberine yine tepki gösteren Bülent Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gazetelerde, köşelerinde yazı yazanlar, eleştiri yapabilir. İnternet sitelerinde eleştiriler ve yorumlar yapılabilir. Ama dünyadaki en önemli 2 kuruluşundan biri olan ve bizim onlar için mücadele ettiğimiz bir kuruluş, hangi takım olursa olsun, mahalle maçında oynayan takımlar için bile bu tarz eleştirisi hoş değil. Sivasspor çok büyük bir camiadır. Bunu yaptığı işlerle kanıtlamıştır. Açıkçası bu yorum yüzünden UEFA’yı kınıyorum." "KALEDE VOLKAN OYNAYACAK" Bülent Uygun, ilk maçta hatalı goller yiyen kaleci Volkan’a rövanşta da görev vermeyi düşündüğünü belirtirken şöyle konuştu: "Bir maç kaybetti diye, 3 veya 5 maçı kaybedeceğini bilsek bile hiç bir oyuncumuzu kaybetmeyiz. Antrenmandaki son durumuna bakıp konuşacağım. Kaleci antrenörümüzle de görüştükten sonra kaleyi teslim etmeyi düşünüyorum. Kimsenin silip atmasına izin vermem. Hata yapmak, insanlara mahsustur. Danyanın en büyük kalecileri de hata yapabiliyor. Stres ve gençlik hatasıyla gol yemiş olabilir. 3-4 yıl sonra milli takıma kadar yükselebilecek bir kaleci olacak. Ona güveniyorum ve kaleyi yine verebilirim." MUHTEMEL 11 Sivasspor’un muhtemel kadrosu şöyle: Volkan- Abdurrahman, Bilica, Diallo, İlhan, Musa, Sylla, Devran, İbrahim, Sergio, Balili CEZALI: Mehmet Yıldız, Onur SAKAT: Petkoviç, Mohammed, Sezer, Sedat |
[B]Artık dönüm maçımız olacak bu maç onur gurur meselesi olacak bu maç bazı bizi sevmeyen takımlara iste daha ölmedik fazla sevinmeyin diyeceğiz...
Kim çıkarsa ilk on birde biz sizlerle gurur duyuyoruz sizler bize bu zamana kadar yaşamadığımız tüm onurları yaşattınız var olun sağolun...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:10. |