![]() |
Tarih Yazmak Sivas'ın İşi
[IMG]/images/stories/11111.jpg[/IMG]
Sivasspor için tarih yazmanın vakti geldi.. Kırmızı Beyazlılar bugün UEFA Kupası ’ na katılıp katılmamak için zorlu bir sınav verecek. Sivasspor için tarih yazmanın vakti geldi.. Kırmızı Beyazlılar bugün UEFA Kupası ’ na katılıp katılmamak için zorlu bir sınav verecek. İlk maçı kaybeden Sivasspor rakibini kendi sahasında ve seyircisi karşısında yenerek UEFA ’ ya katılmayı hedefliyor. Önceki gün Sivas ’ tan İstanbul ’ a oradan da Portekiz ’ in başkenti Lizbon ’ a gelen Kırmızı Beyazlılar daha sonra kara yoluyla Porto ’ ya geçti. Burada maç saatini beklemeye geçen Sivasspor, bugün beklide tarihinin en kritik maçlarından birine çıkacak. Geçen hafta 4 Eylül Stadı ’ nda Portekiz temsilcisi Braga ’ ya 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan Sivas, bugün akşam Estadio Municipal ’ de yaklaşık 30 bin Bragalı taraftarın önünde rakibini yenmeye çalışacak. Kırmızı-Beyazlılar ’ a turu en az üç gol attıktan sonra 3-0, 3- 1 ve 4-2 gibi skorlar getirecek. Bu skorlardan birini elde edebilecek güçte olduklarını söyleyen Sivassporlular, Sivas ’ ın gücünü Avrupa ’ da da kanıtlayacaklarını ifade ettiler. Öte yandan bugün saat 21.00 ’ de başlayacak olan karşılaşmayı Alman haken Felix Brych ile yardımcıları yine Almanya ’ dan Thorsten Schiffner ve Georg Schalk yönetecek. |
--->: Tarih Yazmak Sivas'ın İşi
insallah ôyle olur ki süper olur,bakin o zaman Sivasspora.
basarilar dilerim Yigidolara. |
-->: Tarih Yazmak Sivas'ın İşi
Sivasspora basarilar dilerim. Insallah onlari deplasmanda yenecegiz. Onlara basarilar dilerim.
Paylasim icin sagol. |
Insallah DUalarimiz Sizinleeee..Hadi Yigidolarim..Tarih Yazin Da Gelin..!!
|
Tarih yazmak bizim isimiz. Sivassporu seyretmek insanin isi:D.
|
umarız öle olur
başarılar yiğidom.............. |
[B]İnş. Alırız Maçı Mükemmel Bi Maç Olucak Buna Eminim..Nefeslerimiz Kesilicek.[/B]
|
Yeterki inanmislik olsun SIVAS'in yigidolari bunu basaracak gucte bizimde onlara inancimiz ve guvenimiz tam olduktan sonra olmayacak hic birsey yok ALLAH yardimcilari olsun.
Bide su tarihi macimizi izleyebilseydik cok iyi olacakti ama saglik olsun yeterki onlar tarih yazsin biz izlemesekte olur. |
yigidolar bulentın askerlerı zafer beklıyoruz
[B][I][COLOR="Black"]sıvasspora canı gonulden basarılar dılerım ınsallah turu gecıp gelecekler ben buna canı gonulden ınanıyorum ve turu gecmelerını ıstıyorum dualarım sıvasla allah yar ve yardımcınız olsun suna emın olunkı bugun turu atlarsanız sız sıvaslılar kadar sevınecegım haydı yıgıdolar sızden bı zafer beklıyoruz SİVAS SEHRINI VE TUM SIVASLILARI SOKAKLARA DOKUN [/COLOR][/I][/B]
|
evet tarih yazmak yiğidomun işidir bu maçtada tarih yazılacaktır inşallah ve bizler sokaklara döküleceğiz hadi yiğidom dök bizi sokaklara sevindir bizleri
|
inşallah fark ymeyiz be ne tarihi..adam geldi deplasmanda 2 - 0 yendii..dha nasıl yencen de tur atlıcan mümkün deil..bi de kale de volkan oynuomus ooo tur cok zordu iice imkansız oldu....ama inşallah yanılırm
inşallah tru gecerz.. |
[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img189.yukle.tc/images/4461pankart.jpg[/IMG][/URL] becerebılseydım bu yazıyı braga macında basarılar dılıyoruz olarak degıstırmek ısterdım ama burdan yazayım dedım
|
Abiciğim benim umudum bitmedi maç 120 dk olacak inşallah ve gülen tarafta biz olacağız he 2 gol atan neden 3 gol atmasın biz uefada beşiktaşı eleyeceğiz sivasspor bunu bize gösterecek Allah'ın izni ile başarılar yiğidom
|
[QUOTE=anilcan213;392446]inşallah fark ymeyiz be ne tarihi..adam geldi deplasmanda 2 - 0 yendii..dha nasıl yencen de tur atlıcan mümkün deil..bi de kale de volkan oynuomus ooo tur cok zordu iice imkansız oldu....ama inşallah yanılırm
inşallah tru gecerz..[/QUOTE] arkadaşım köstek değil destek olacaksın bu zamanda takıma neden insanların morallerini bozuyorsunuz yaa |
inşallah yazacaz bütündileklerimiz bu yönde
|
Ben hic sevmiyorum su Felix ama haydi hayirlisi Sivasspora bir kotuluk yapmaz insallah...
|
3-0 ALCAZ Maçı göründe bakın başarılar sivasspor
|
SİVASIMA BAŞARILAR...SANA GÜVENİYORUZ YİĞİDOM BU ENGELİDE AŞARSIN SEN..
|
[IMG]http://www.ajansspor.com/resim/sivas_denizli_sevinc08.jpg[/IMG]
[B]Göster gücünü Yiğido[/B] UEFA Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında Portekiz ekibi SC Braga'ya evinde 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan kırmızı-beyazlı ekip, cumartesi gecesi saat 22.00'de oynanacak maçta Portekiz'in Braga kentindeki Axa Stadı'nda rövanş karşılaşmasına çıkacak. Sivasspor bu karşılaşma ile 41 yıllık tarihinde Avrupa kupalarındaki 4. sınavına çıkacak. Daha önce Karadağ ekibi OFK Grbalj ile oynadığı 2 maç ile Avrupa arenasına çıkan Sivasspor, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Grbalj'ı sahasında 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Sivasspor deplasmanda karşılaşacağı Portekiz ekibini de mağlup ederek Avrupa kupalarındaki 2. galibiyetine imza atmak istiyor. Zorlu Braga maçı öncesinde Sivasspor'da Mohammed Ali Kurtuluş ve Sezer Badur'un sakatlıkları sürüyor. Kırmızı-beyazlı ekip maça, bu 2 oyuncunun yanı sıra kart cezalısı Mehmet Yıldız ve Onur Tuncer ile Sivas'a dönen kaleci Michael Petkoviç'ten yoksun olarak çıkacak. Kırmızı-beyazlı ekibin yarın Braga karşısına şu onbirle çıkması bekleniyor: Volkan (Akın), Abdurrahman Dereli, Bılıca, Diallo, İlhan, Devran, Kanfory, İbrahim Dağaşan, Musa, Sergio |
ÇOK AMA ÇOK ZOR
SİVAS'ta İŞİ BİTİRMELİYDİK. |
[B]ıddaa sıtelerınde okudugum yorumlara gore 2 onemlı oyuncusunu oynatmıormus yedek kadroyu fln denıckmıs vs.
İnsallah ole yapar da 5-10-15 dk 3-0 :) Sonra ver elını uefa [/B] |
[QUOTE=anilcan213;392446]inşallah fark ymeyiz be ne tarihi..adam geldi deplasmanda 2 - 0 yendii..dha nasıl yencen de tur atlıcan mümkün deil..bi de kale de volkan oynuomus ooo tur cok zordu iice imkansız oldu....ama inşallah yanılırm
inşallah tru gecerz..[/QUOTE] Sen ne diyorsun kardeşim, sivas bu günlere imkansızı başararak gelmedi mi biz 34 maç yaparak buraya geldik bir maçta bunu başaramayacak mıyız.Umutsuzluğun da bu kadar pes.Ayrıca kardeşim önümüzde bir milli takım örneği var 15 dakkada 2-0 dan 3-2 yapılıyormuş dimi bunu neden sivasspor yapmasın biraz daha dengeli konuşalım... |
[B][/B]slm arkadaslar aranıza yeni katıldım misafir takım taraftarıyım sivasspor sevdiyim bir takım askerliyimin 3 ayı sivas temeltepede gectiyi için sivas hayranlıgı var bende sivassporu cok yakından takip ediyorum sivasspor için kalbimiz carpıyo bu gün tek yapa bileceyimiz dua etmek macı canlı izleme fırsatımız olacakmı belli deil ama bu sitede trt verecek diye bir haber var link vereyim bazı arkadaslar baka bilir [url]http://www.rojadirecta.com/[/url]
|
temennımız turla dönmek takımımıza güvenıyoruzzz..
|
yaa arkadaşlar maçı hangi kanal veriyor
|
Tarıh yazmak bızım ıcın cok zor olucak ıns yazarız
|
ilk on dakikada bir gol bulursak macı iki farklı kazanariz. Hadi sivassporum devir şu bragayı...
|
hadi hayırlısı artık.............
|
arkadaslar maci internetten canli seyredebilirsiniz
link: [url]http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=15817&part=sports[/url] |
sonsuz başarılar sivasım!.......
|
üsküdardan başarılar dilerim sivasa.
|
[B]tarih yazdık kesinlikle biz SivAs ı elendik diye bırakacak değiliz
gönüllerin şampiyonu SİVASSPOR[/B] |
bu sene olmadi insallah seneye. Sivasspora basarilar dilerim.
|
Insallah daha cok tarihler yazacagiz. Herkes bizi görecek daha biz yeni cikis yapiyoruz.
|
[B]Bu sene olmadı ama ileriki senelerde adımızdan daha çok bahsettireceğiz.[/B]
|
BEncede bu sene Avrupa bizleri yanlış bir şekilde tanıdı Braga mağlubiyetiyle ama en azından adımızı öğrendiler.Seneye başarılarımızı kıskanacaklar.Seneye İnter toto da göstereceğiz Sivasspor un kim olduğunu herkese.
|
ANADOLU BAŞTAN BAŞA KIRMIZI BEYAZ, ARTIK TARİH DEĞİŞTİ ŞAMPİYON SİVASSSSSS..............
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:36. |