SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Petkoviç Nerede? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20030)

SivasSpor.Com 30.07.2008 22:38

Petkoviç Nerede?

[IMG]/images/stories/oyuncular/petkovicc.jpg[/IMG]
Taraftarlar bir türlü takıma katılmayan Petkoviç’in nerede olduğunu merak ediyor...

Braga ile oynanan iki maçta ortaya çıkan farklı yenilgiler gözlerin yeniden Petkoviç’i aramasına neden oldu. Taraftarlar bir türlü takıma katılmayan Petkoviç’in nerede olduğunu merak ediyor...
Sivassporlu taraftarların son günlerde en çok merak ettiği ve sorduğu soru ‘Petkoviç nerede?’.
İntertoto Kupası maçlarında Portekiz temsilcisi Braga’ya ilk maçta kendi evinde 2-0, deplasmandaki maçta ise 3-0 yenilen Sivasspor’da, gözler Petkoviç’e çevrildi.
Alınan farklı skorlu yenilgiler ve yenilen basit goller yeniden Petkoviç’i gündeme taşırken, Yiğidoların Yönetim ve Teknik heyete ‘Petkoviç nerede’ sorusunu yöneltmesine neden oldu.
Taraftarlar, böyle ciddi ve önemli maçlarda neden Petkoviç’in takımı yalnız bıraktığını merak ederken, Sivas’a gelmeme nedeninin açıklanmasını istediler.

[B][U]‘MİLLİ TAKIMDA DEĞİLSE NEREDE?.’
[/U][/B] Sivassporlu taraftarlar geçtiğimiz günlerde gündeme taşınan ‘Petkoviç Milli takımda değil!’ sorusunun da yanıtlanmasını isterken, “Teknik heyet sürekli olarak Petkoviç’in Milli takım kampında olduğunu ifade ediyor. Ancak geçtiğimiz günlerde Petkoviç’in Milli takım kadrosunda yer almadığı belirtildi. Bununla birlikte Sivas’a yeniden dönmek istemediği ifade edildi. Biz bunların gerçeklik payının ne olduğunu bilmek istiyoruz. Yönetim veya da Teknik heyetimizden bu konuda bizleri bilgilendirmesi ve açıklama yapmasını umut ediyoruz. Çünkü oynadığımız maçlar bize Petkoviç’in Sivasspor için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.” şeklinde konuştular.
Petkoviç hakkında ortaya atılan ‘Milli takımda değil ve Sivas’a dönmek istemiyor’ iddiaları da medya da geniş yer bulmuştu.

titizyiğido 30.07.2008 22:48

--->: Petkoviç Nerede?

petkoviç maalesef keyfine göre hareket ediyor daha önce avustralya milli takımında olduğu söylenmişti ama sonra 2 yıldır milli takıma çağırılmadığı öğrenilmişti iyi bi cezayı haketti bence

aircan 30.07.2008 22:53

hic kimse vazgecilmez degildir, kim olursa olsun, o formayi giymek icin can atan binlerce Sivasli genc varken elin avustralyalisi bi kulübü tiye alacak hic bir hareket yapmamali, Petkovice ben hicbir zaman yanlis yapildigini görmedim, daima sahip cikildi, onun yaptigi su hareket tek kelimeyle amatörlüktür.

edebiyatisyen 30.07.2008 23:00

Sivas UEFA'dan hazin bir şekilde elendikten sonra gelecekse hiç gelmesin ondan iyi.Petkoviç'i istemiyorum.

SempaticH 30.07.2008 23:15

kimse daha tam doğruyu bilmiyor hemen astık kestik yönetim bir cevap verir heralde

Dark Force 30.07.2008 23:52

-->: Petkoviç Nerede?

[B]Takımı yanlız bırakan adamlara taviz verilmemeli
İntertotodan elendiysek onun yüzünden elendik...

Türkiyede onun yerinde olmak isteyen onlarca kaleci var...[/B]

yigido_furkan 30.07.2008 23:54

saten dahada gelmesın uefa sansını kaybettık bundan sonrasını akında goturebılır

sivaslı-elif 31.07.2008 02:35

[B][COLOR="Blue"]YA ADAM ZATEN PİSKOPATIN TEKİ GELSE NE GELMESE NE BİZİM İÇİN EN MANTIKLISI YENİ BİR KALECİ BULMAK.
BUARADA PETKOVİÇ MİLLİ TAKIMI BAHANE EDİP ORDA TATİL YAPIOMUŞŞŞŞŞŞ[/COLOR][/B]

badboysefaa 31.07.2008 03:25

totodan elenmişizz iş işten geçmişş daha gelse nee gelmese ne bana göre yaşınıda doldurdu artık gelmesin akın var akına bir yedek kaleci şart ama volkan akının yedegi bile olamaz.yönetim en iyisini bilir,umarım en kısa sürede bir açıklama gelir

Abdullah DuMaN 31.07.2008 07:34

iyi bi ceza verilmeli bencede.......................

bayram 31.07.2008 07:48

Arkadaşlar herkes kendisine göre yorumlar yapmış lakin inter totodan elendik diyede adamın gelmemesi gerekliymiş gibi yorumlarda var lakin lig başlayacak ve bu durumdan mutlaka yönetimin bilgisi vardır sorun olsa zaten yönetim bir açıklama yapardı neden bu kadar ortalığı kaosa sürüklüyorsunuz anlamadım bu konuyu

bayram 31.07.2008 07:49

ayriyeten bu haberi siteye koyan arkadaşıda kınıyorum kesin olmayan bişeyi buraya eklediği için insanların hakkını yediği için bu zamana kadar bu haberine karşı çıkım sadece

idhem 31.07.2008 07:53

Kaçtı gitti vefasız.

Bize herşey reva.Bir kalecisinin alametinden haberi olmayan takımın ne işi var şampiyonlar liginde.Daha çok pişmemiz lazım çook.

Ceza filan verilmemeli.Direkt gönderilmeli.

Biz intertotodan neden elendik.Kaleci yüzünden.

Bütün fatura Petkoviçe kesilmelidir.O kadar.

Aydogan58 31.07.2008 08:17

[QUOTE=aircan;394999]hic kimse vazgecilmez degildir, kim olursa olsun, o formayi giymek icin can atan binlerce Sivasli genc varken elin avustralyalisi bi kulübü tiye alacak hic bir hareket yapmamali, ben hicbir zaman yanlis yapildigini görmedim, daima sahip cikildi, onun yaptigi su hareket tek kelimeyle amatörlüktür.[/QUOTE

evet dogru diyorsun ama!!! bence Petkovic degil-- teknik/heyet ve klüb amatörlügü yapiyor,,,
insan kendi adamina biraz sahip cikar ..............bence

Aydogan58 31.07.2008 08:22

--->: -->: Petkoviç Nerede?

[QUOTE=Dark Force;395024][B]Takımı yanlız bırakan adamlara taviz verilmemeli
İntertotodan elendiysek onun yüzünden elendik...

Türkiyede onun yerinde olmak isteyen onlarca kaleci var...[/B][/QUOTE]

niyeki,,,, petkovic mi o 2 golü-YEDIIIIIIIII ???
hicolmasa adam canavar gibi ordan oraya atliyor!!!!
Tabiki bu arada Akini unutmayalim.

yerliturkuaz 31.07.2008 08:34

[B]bulent hoca kendisi beyan etmisti petkovic`in milli takimda oldugunu ve biz Portekis`de iken kendisinin Sivas`ta idman yaptigini belirtmisti..

Ben sahsen Petkovic`in donmesini istemiyorum kalede Akin ve Volkan varken bu kale emin ellerde zaten...[/B]

ATGEÇMEZLİ 31.07.2008 08:39

[QUOTE=yerliturkuaz;395071][B]bulent hoca kendisi beyan etmisti petkovic`in milli takimda oldugunu ve biz Portekis`de iken kendisinin Sivas`ta idman yaptigini belirtmisti..

Ben sahsen Petkovic`in donmesini istemiyorum kalede Akin ve Volkan varken bu kale emin ellerde zaten...[/B][/QUOTE]

Volkan mı

muhahhahahah

70 metreden gol yiyene kaleci mi denir

idhem 31.07.2008 08:42

Bende onu yazacaktımki vazcaydım.

Akın'ı bilmemde Volkan'ı halı sahada oynatmam ben.Çok acemi.Yarın bigün Sivas-Kayseri derbisinde kalpten gider bu adam.

Petkoviç gönderilmeli ve yerine iyi bir kaleci alınmalı

Aydogan58 31.07.2008 08:43

[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;395073]Volkan mı

muhahhahahah

70 metreden gol yiyene kaleci mi denir[/QUOTE]

Volkanin yerine bir karpuzcu getirsen ..... daha müsayit olur!!!!

ATGEÇMEZLİ 31.07.2008 08:54

[QUOTE=idhem;395074]Bende onu yazacaktımki vazcaydım.

Akın'ı bilmemde Volkan'ı halı sahada oynatmam ben.Çok acemi.Yarın bigün Sivas-Kayseri derbisinde kalpten gider bu adam.

Petkoviç gönderilmeli ve yerine iyi bir kaleci alınmalı[/QUOTE]

Dida boştaymış alalım onu petkovicide dövelim

idhem 31.07.2008 10:02

Dövmek filan yakışmaz bize hacım.İyi bir dille uyarmak lazım.Bize futbolcu dövdürterek Trabzonluları haklı mı çıkaracaksın?

Bence gerek yok dayak atmaya.

kempes 31.07.2008 10:04

Akın varken istediği yere gidebilir

kempes 31.07.2008 10:05

ayrıca ne basit goller yiyordu

merkez_berat 31.07.2008 10:17

petgoviç neredesin .... gel bizi böyle ortada bırakma

cenk5821 31.07.2008 10:23

[QUOTE=titizyiğido;394996]petkoviç maalesef keyfine göre hareket ediyor daha önce avustralya milli takımında olduğu söylenmişti ama sonra 2 yıldır milli takıma çağırılmadığı öğrenilmişti iyi bi cezayı haketti bence[/QUOTE]

2 yildirmi gecen bi abi çin macinin goruntusunu koymustu ve o macta petkovic kaledeydi 2 yil diil... yanlis anlasilmasin

gecende 2. braga maci oncesi sivasa geldigini yorgun oldugu icin oynamiyacagini soledi bulent uygun

hangisine inanicaz sasirdikk...

davulcu 31.07.2008 10:35

petkoviçin nerde olduğunu bilsem gidip kendim getirecem bukadarda olmazki

MustafaParlak 31.07.2008 10:37

ARTIK GELSE NE OLUR GELMESE NE OLUR.

AKIN VE VOLKAN GOLDE YESE TAKIMIN YANINDALAR.

PETKOVİÇ AİLE SORUNLARI YÜZÜNDEN GELMİYORMUŞ TABİ GELMEZ SİVASTA ÖZEL OKULMU VAR ADAMLARIN LÜKS VİLLALARIMI VAR BARLARIMI VAR YOK GELMEZ ADAM DAVİD'S NEDEN BİZE GELMİYOR DİYORLAR ADAM 1 İSTANBULA YAKIN 2 SANAYİ KENTİ DAHA NE OLSUN.SİVASTA 1 AHIRA YAKIN 2 TARLAYA.BUNU SİVASIMIZI KÖTÜLEMEK İÇİN DEGİL GERÇEKLERİ GÖRMEMİZ İÇİN SÖYLÜYORUM...

GuLo 31.07.2008 10:45

onun Gelmemesi bizim için gelmesnden daha hayırlı gelme petkoviç..

Eyvaz94 31.07.2008 11:01

simdi kim bilir nerelerdedir o petkovic...yeni bir kaleci bulmak lazim...Akin birinci kaleci olabilir ama Volkan 2 ci kaleci olamaz...

ATGEÇMEZLİ 31.07.2008 11:02

[QUOTE=Eyvaz94;395140]simdi kim bilir nerelerdedir o petkovic...yeni bir kaleci bulmak lazim...Akin birinci kaleci olabilir ama Volkan 2 ci kaleci olamaz...[/QUOTE]

Volkan 222. kaleci bile olmaz

Kovanın teki

Neydi o Bragadan yediği gol

Bir insan evladı 70 metreden gol yer mi?

XXCakir58 31.07.2008 11:02

Bence olayin gercegini bilmiyoruz. Eger ki bize gelmek istemiyorsa, tatilini keyif ile geciriyorsa, o zaman hic gelmesin. Bizi Intertotoda yanliz birakti ve suan tatil yapiyorsa yazik etmis. Yönetimden hemen aciklama bekliyoruz, Petkovicin nerde oldugu ve neden gelmedigini.
Tatil yapiyorsa, o zaman sivasa geldikten sonra hemen ceza verilmeli.

Misal: Lincoln almanyanin Duisburg kentinde takim arkadaslarini gece eglenceye götürdü diye, Teknik Direktörü Skibbe ona tam 104 bin euro ceza kesti.

Paylasim icin sagol.

SEMİH-58 31.07.2008 11:07

ne olursa olsun cezayı almalı yoksa diger futbolculara kötü örnek olur...

ATGEÇMEZLİ 31.07.2008 12:21

[QUOTE=SEMİH-58;395153]ne olursa olsun cezayı almalı yoksa diger futbolculara kötü örnek olur...[/QUOTE]

sırf cezayla kalırsa olmaz

farklı yaptırımlar uygulanmalı

sewaz58 31.07.2008 15:36

Cehennemin dibine gitsin gavat lazım olduğunda neredeydi ..=)

karalarköyü 31.07.2008 17:36

kardesler bende iyi kaleciyim beni alsin lar petkovic den daha iyi olurum :D yasim henüz 16 ama her topa atliyom gecenlerde 90 a giden top u cikartim bu simdi havva atmak olmasinda ben birtek demek istiyom bizim sivasli gencler coook iyi oyniyolar insallah bizlerden birsey ler olur Petkovic e gelince iyi kaleci birsey demiyom ama cook büyük bir ceza hak eddi lincoln dan bile yüksek ceza hak edi insallah baskanlrimiz dogru karar alir.

konartr58 31.07.2008 18:20

petkoviçi göndermenin artık zamanı geldi.en zor zamanda takımının yanında olmayan adamdan hayır gelmez.
aslında akın da artık gitme havalarında.onuda göndermek gerekiyor.yeni kaleciler lazım.volkanı oynatmayarak doğru yapılmadı.keşke baraga maçında oynasa idi kendine güveni gelirdi.

pala_ökkeş 31.07.2008 18:45

[QUOTE=sewaz58;395360]Cehennemin dibine gitsin gavat lazım olduğunda neredeydi ..=)[/QUOTE]
Gavat mavat ne oluyor gardaşım,burası cidid bir yerdir.Lütfen uslubunuza dikkat edin de adamın kafasını bozmayın.
Daha öteye gitsin,hatta hiç gelmesin ts ye bile gidebilir.
Saygılar.

sivaslimete 31.07.2008 18:55

yaw bencede bizi istemiosa yürüsün gitsin yolu acik olsun

samedozbek 31.07.2008 19:11

yonetim ceza versinde biraz digerlerininde disiplinli davranmasina sebeb olur hem verecen cezayi bak bakiyim daha yapabiliomu

titizyiğido 31.07.2008 22:24

hala bulunamadımı bu herif yaw..................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:58.