![]() |
Başkan Değişti, Hesaplar Bozuldu
Sivasspor Yönetimi tarafından Divriğispor’u Sivasspor bünyesine alma projesi, suya düştü.
Divriğispor Yönetimi, Genel Kurul yaparak, takımı Sivasspor’a devretmek için görüş bildirirken, yapılan seçimler sonrası yeni bir yönetimin göreve getirilmesiyle bu proje gerçekleşemedi. Sivasspor, maddi sıkıntı içerisinde olan Divriğispor’u alarak Sivasspor bünyesine dahil etmek için girişim başlatmıştı. Divriğispor Yönetimi’de bu konuda Sivasspor’a ‘tamam’ yanıtını vermişti. Gerekli kararları almak için yapılan Genel Kurul’da mevcut yönetimin karşısına ikinci bir rakip çıkarken, Divriğispor delegeleri sürpriz listeyi göreve getirdi. Yaşanan bu gelişmelerle yeni yönetim Sivasspor’un teklifini reddetti. Yapılan Genel Kurul sonrası Divriğispor Başkanlığı’na Levent Yüksel Ballanlı geldi. |
--->: Başkan Değişti, Hesaplar Bozuldu
divriği sahipsiz değil sivasspor kendine başka takım bulsun destek vericeklerse başımız ustune ama bu takımın adı DİVRİĞİSPOR VE MACLARINI OYNADIGI YER DIVRIGI DIVHAN ATATÜRK STADYUMUDUR
|
daha öncede söylemiştim bence en iyisi böyle olması divriğisporu almak maddi külfetten başka bişey yapmazdı sivasspora böylesi daha hayırlı olur inşallah
|
[B]Divriği'li dostlarımı, Divriği Selavattepe Atatürk Stadyumunu ve Divriği'yi futboldan mahrum bırakmamak için alınan bu karara doğrusu mutlu oldum.
Profesyonelliğe nasıl adım atıldığını gün be gün yaşayanlardanım. Divriğili işadamı Levent Yüksel Ballanlı başkana başarılar dilerim. Efsane başkan ve bana göre bugünden itibarende kulübün onursal başkanı olması gereken Eczacı ve eski başkan Halit Yazıcı beye de hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Hayırlısı böyle olur inşaallah. Divhan'ı yediler futbollarına sahip çıkmada emek sarfedenleri tekrar tebrik ediyorum...[/B] |
Bence Sivasspor Divriğspora destek verecekse Sivasa getirerek yapmamalı bu desteğini. Divriğispor yine divriğide dursun Sivasspor oynamayan oyuncularını oraya göndersin. Her yıl 4-5 futbolcu kiralıyoruz divriğispora kiralasak daha iyi olmaz mı?
|
napalım hayırlısı olsun sahipsiz kalmasın da başarılar dileriz
|
sirtimiza birde divrigi kamburu cikacakti.boylesi iyi oldu.ü.anadolu bize yeter.
|
Bir defa bu konunun başlığı yanlış sivassporun divriğisporla ilgili bir hesabı yoktu. sadece eğer divriğliler takımlarına sahip çıkmazlarsa takım küme düşmesin veya kapanmasın düşüncesiyle son çare olarak sivasspor bir fedakarlık daha yaparak kendi ekonomik sıkıntılarına rağmen divriğispora sahip çıkma düşüncesi vardı.en azından divriğliler; takım ilçemizden gidiyor bizde taşın altına elimizi sokalım kaybeden divriği olacak düşüncesine sahip olsunlar ve kamuoyu oluşsun niyetindeydiler Neticede amaca ulaşıldı ve iyikötü bir yönetim oluştu.Yoksa Sivassporun hem bir pilot takımı var hemde Divriğispora kiralık futbolcu gönderiyor bundan sonrada gönderir.Olayları görmek istediğimiz gibi değil tüm gerçekleriyle değerlendirirsek daha anlalı olur diye düşünüyorum SİVASSPORA VE DİVRİĞİSPORA BAŞARILAR
|
[B]Bence en guzeli olmus neden aliniyordu ki zaten koskoca Divrigi bir takima sahip cikamiyorsa kapatilsin daha iyi...[/B]
|
-->: Başkan Değişti, Hesaplar Bozuldu
hakkimizda hayirlisi. En iyisi nasil olursa, öyle olsun.
|
sivasspor divrigiyi niye aliyo ki divrigi zaten sivasin...
ama oraya oynamayan kadroya giremeyen oyunculari yollayip divrigispora fayda saglaya bilir... |
HADİYA KEŞKE OLSAYDI GÜZEL OLUR DU !!!
|
hadi ozaman hayirlisi....
yolunuz sizin acik olsun.... bol $anslar.... birdahaki seferde SüperLig`te görü$mek üzeri.... astala vista babyyyyyyyyyyyyyyyy |
bnce Dıvrıgının bu sartlarda ust sıralara oynaması zor Sıvasspor alıp su sampıyon olan paftan oyuncuları verıp bırazda dıgerlerınden kıraya verse 2.lige cıkma durumu olabılırdı Hayırlısı artık
|
Koskoca Sivasspor senle birleşmek istiyor sen kabl etmiyosun :] Gülünecek halleri var derim !
|
kötü olmuş.......................
|
yalvaracak halimiz yok ya kendileri bilirler pişmam olmaları yakındır kımse merak etmesin
|
[QUOTE=muraji;399824]sirtimiza birde divrigi kamburu cikacakti.boylesi iyi oldu.ü.anadolu bize yeter.[/QUOTE]
[B]Divriği sahipsiz elbette değildir. Hem yaklaşan kongrede Eğer Divriğimize aday çıkmazsa onu sahipsiz bırakmama adına Sivassporumuz işe el atacaktı. Ne yani ortada kalan bir takıma Sivassporun sahip çıkmaması daha ayıp değilmiydi. Neyseki Yeni başkan listesi ile aday oldu ve adalet ve gerçek yerini buldu. Her zaman diyorum Divriği Sivasımızın çiçeğidir. Ama gel görki geçen sene oynanan hakem faciaları ve Emniyetin Divriğili hemşerilerimize karşı tutumu takımı zor durumlarda bırakmıştır. Hakemlerin sözde Divriğimize çok sapa olduğundan dolayı gelmek istememeleri ve bu durumun küme düşürmek için bazı senaryoların oynanması bizleri geçen sene çok üzmüştü. Geçen sene Kastamonuda berabere biten maçını seyrettim Çok güzel bir takımımız vardı ve Kastamonuyu Şampiyonlukdan ederken bende orada takımımızla gurur duymuştum. Bu takıma oynanacak oyunlara yeni başkanımızın önlem alması ve sert tutum izlemesi gerekiyor. İşleri gerçekten zor. Emniyetle, Federasyonla ve Transferle (maddiyatla) uğraşmak. Allah kolaylık versin. Tabii biz buzdağının görünen yüzünü görüyoruz. En iyi gözlemci taraftardır zihniyeti ile yani. Ama başkanımdan aynı Kastamonudaki seyrettiğim takım gibi hatta daha iyisini bekliyoruz. Bizlere bir gurur yetmez. Başarılar Başkanım....[/B] |
[B]Hayırlısı olsun.. Eğer Divriğispor kendi imkanlarıyla bir şeyler yapmak niyetindeyse ve böyle bir çabası varsa bunun için bize düşen yeni yönetimlerini tebrik etmektir...[/B]
|
divrigi spor geçmişte bi yanlış yaptı,sivas sporla ilişki kurmadı ters düştü şimdi gene yanlış yaptılar bence divrigi bu takımı zor kaldırır,en akıllı davranarak sivassporla iyi ilişki içerisinde olurlarsa bundan hem kendileri faydalanır hem sivas spor külüpte kapanmaz yok biz bu işleri hallederiz derlerse kendileri biliryazık ederler kendilerine ,liglerde mücadele etmek öyle kolay degil,sivassporu arkalarındea destekçi olarak görmeleri lazım yoksa çok zor ayakta durmak.umarım başarılı olurlar.
|
[QUOTE=OrayBaykal;399829]Bir defa bu konunun başlığı yanlış sivassporun divriğisporla ilgili bir hesabı yoktu. sadece eğer divriğliler takımlarına sahip çıkmazlarsa takım küme düşmesin veya kapanmasın düşüncesiyle son çare olarak sivasspor bir fedakarlık daha yaparak kendi ekonomik sıkıntılarına rağmen divriğispora sahip çıkma düşüncesi vardı.en azından divriğliler; takım ilçemizden gidiyor bizde taşın altına elimizi sokalım kaybeden divriği olacak düşüncesine sahip olsunlar ve kamuoyu oluşsun niyetindeydiler Neticede amaca ulaşıldı ve iyikötü bir yönetim oluştu.Yoksa Sivassporun hem bir pilot takımı var hemde Divriğispora kiralık futbolcu gönderiyor bundan sonrada gönderir.Olayları görmek istediğimiz gibi değil tüm gerçekleriyle değerlendirirsek daha anlalı olur diye düşünüyorum SİVASSPORA VE DİVRİĞİSPORA BAŞARILAR[/QUOTE]
KARDEŞ ÇOK GÜZEL ACIKLADIN AĞZINA SAGLIK, |
İlk önce biz Divriği'liler ve sonra Sivas'lı dostlarımızın desteğiyle Sivassporumuz ve Divriğisporumuz daha iyi yerlere gelecektir. Ayrıca Divriğisporumuz da aynen Sivassporumuz gibi Türkiye'deki 150 profesyonel kulübün içinde borcu bulunmayan kulüplerden birisidir.
|
[B]Yeni secilen yönetim kuruluna başarılar dilerim her şey Divriğispor için Sivasspor Divriğisporu almasındaki neden maddi sıkıntı cekmesinden dolayı ama yeni başkan maddi olarak destekleyecekse mesele yoktur onlarda bizim canımız gururumuz önümüzdeki sezonda Sivassporumuza ve Divriğispora başarılar dilerim[/B]
|
Divriğispor için hayırlı olsun. Ancak Sivasspor gerektiğinde Divriği Demir Çelikspora her türlü desteği vermelidir. Çünkü Divriği Sivas'tan bir parçadır. Kambur olarak nitelendirmek çok yanlış...
|
etzel1967 çok haklı Divriği bizim bir parçamızdır
|
[B]Nereye elimizi atsak,orası kuruyor.Gerçekten çok ilginç bir olay.Bu başkan değişikliği bizi çok kötü etkiledi.[/B]
|
DİVRİĞİ SPORU ALMAK ZATEN ÇOK YANLIŞ BİR KARARDI, HİÇ GEREK YOK DİVRİĞİYE KENDİ HALKI SAHİP ÇIKMALI
|
NE KURUMASI YAV NE İŞİMİZ VAR DİVRİĞİYLE ZATEN SİVASSPOR KENDİNİ ZOR ÇEVİRİYOR
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:42. |