![]() |
Hollanda`da Yıldız'la Güldük
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/hollandakamp2.bmp[/IMG]
Turkcell Süper Lig hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Sivasspor'umuz Hollanda süper liginin güçlü takımlarından Graafschaap ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Müsabaka boyunca Sivasspor'un üstünlüğünde devam eden maçta Sivasspor'umuzun Yıldız'ı Mehmet Yıldız iki gol atarak takımımızı galibiyete taşıdı. Mehmet Yıldız'ın iki şutu da direkten dönerken, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun,oynanan oyundan çok memnun olduğunu dile getirdi. Sivasspor'umuz lig öncsi hazırlık kampında bugün akşamda Suudi Arabistan temsilcisi El Ahli takımı ile karşı karşıya gelecek |
--->: De Graafschap - Sivasspor
hadı hayırlsı bakalım
********************* |
-->: De Graafschap - Sivasspor
Herve Tum süper oynamış.. Musa Aydının golünden sonra inanılmaz bir gol kaçırmış.. Ligde gol sıkıntısı çekmeyen tek takım biz olacağız inşallah.. Tebrikler Sivasspor..
|
insallah bakalim BEYIN
eger yine inanarak oynarsak olur |
SİVASSPORUN 2 GOLUDE MEHMET YILDIZ ATMIS AYRICA MEHMETIN 2 SUTUDA DIREKDEN DONMUS KAYNAK SAGLAM
|
[B]herve tum demek çok gol kaçırmış..nedense hiç şaşırmadım :)[/B]
|
[QUOTE=Divriği58-;400213]SİVASSPORUN 2 GOLUDE MEHMET YILDIZ ATMIS AYRICA MEHMETIN 2 SUTUDA DIREKDEN DONMUS KAYNAK SAGLAM[/QUOTE]
adamlar yukarida Hollandaca yazmislar golleri kimin attigini ve kimin kacirdigini,Sivasspor cok guzel oynadiginida anlatmislar,golun birini Musa ikincisinide Sergio atmis.Sivassporun neden ligi yukarilarda bitirdigini gosterdigini yani gucunu gosterdigini yazmis.Rakip takimin golu penaltidan gelmis.Kisaca tercume ettim. |
[QUOTE=rapge;400165]gollerde mehmet yıldız ve abdurrahmandan gelmiştir abdurrahman 40 metreden atmış golünü sivassporumuzu tebrik ediyoruz[/QUOTE]
arkadaşlar yanlış bilgi golleri 9. dk da aydın 0-1 34 dk. da Oost (pen) 1-1 ve 84. dk. pasheco atmış. bu bilgiyi De Graafschap resmi internet sitesinden aldım. Genişte yer ayırmışlar bu maça.. |
yani sivasspor aydın ve pasheco nun golleriyle 2-1 yenmişş... :) biri başka bişi dio o teki 40 metreden atmış dio..:) neyse bida olmasın lütfen gardaşlarım..
|
PACECO YAZIYO SERGİO ATMIŞ 2. GOLÜ MUSA İNŞALLAH LİGDEDE BU KADAR BAŞARILI OLUR
|
maçı kazandık hayırlı olsun başarılar sivasım
|
De Graafschap - Sivasspor
[CENTER][IMG]http://www.degraafschap.nl/images/4287-de-graafschap-sivasspor.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.degraafschap.nl/images/4282-de-graafschap-sivasspor.jpg[/IMG] [IMG]http://www.degraafschap.nl/images/4277-de-graafschap-sivasspor.jpg[/IMG][/CENTER] |
Hollanda Kampı Görüntüleri
[B]Sivassporumuzun Hollanda Kampı Görüntüleri[/B]
[URL="http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=42734"]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=42734[/URL] |
--->: Hollanda Kampı Görüntüleri
paylaşım için sağol.................
|
-->: Hollanda Kampı Görüntüleri
saol kardeşim paylaştığın için
|
--->: Hollanda`da Yıldız'la Güldük
mehmetım benım aslan abımız elınden gelenı yapıyor..
senın en ıyı mekanın sıvassıvassPor... |
Bu bilgileri kim arastirip kim yaziyor buraya anlamaiyorum,kamp hakkindaki butun bilgiler yanlis,rakip takimin ismi yanlis veriliyor,ayrica sivasspor cuma gunu Heracles Almelo ile bir mac yapacak bu maca yer verilmiyor Arabistanin takimi ile oynanacak deniyor,ben bu bilgiye hic bir yerde rastlamadim.
|
[B]Bu sezonda en buyuk kozumuz Mehmet Yildiz olacak oneml i olan hazirlik maclarini kazanmak degil iyi futbol ve takim oyunu oynamak...[/B]
|
-->: Hollanda`da Yıldız'la Güldük
Böylesi maclarda skor önemli degildir, mühim olan takim oyunun oturmasi. O olduktan sonra bir sorun olmaz. Mehmet Yildiz'da gecen sezon biraktigi yerden devam ediyor masallah
|
ben şimdi baktım goller şöyle [B][COLOR="Red"]De Graafschap - Sivasspor (Tur.) 1-2 (1-1)
9e min 0-1 Aydin; 34e min 1-1 Oost (pen.); 84e min 1-2 Pacheco Toeschouwers: 1200 / Scheidsrechter: Ben Haverkort[/COLOR][/B]yani 9. dk musa aydın atmış 84. dk pacheco kaydedmiş sonuç 2-1 sivassporun çok iyi olduğunuda yazıyor |
Sivassporun resmi internet sitesinde hem maçın skorunu, hem yapacağı maçlar yazıyor.
[url]http://www.sivasspor.org.tr/index.php?mod=haberler&nws_id=99[/url] |
[QUOTE=ibrahimovic7;400231]arkadaşlar yanlış bilgi golleri 9. dk da aydın 0-1 34 dk. da Oost (pen) 1-1 ve 84. dk. pasheco atmış. bu bilgiyi De Graafschap resmi internet sitesinden aldım. Genişte yer ayırmışlar bu maça..[/QUOTE]
arkadas hakli bende baktim . |
-->: Hollanda`da Yıldız'la Güldük
hayirlisi olsun. Insallah iyi hazirlaniriz ve Sivasa nese icinde döneriz. Sakatsiz geri döneriz insallah.
|
[QUOTE][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/hollandakamp2.bmp[/IMG]
[/QUOTE] Ne kadar aşina olduğumuz bi görüntü.. :) Yeni sezon formalarımız da şampiyonluğa oynayan bi takımın kalitesine yakışır hoşlukta gerçekten..:rolleyes: |
[QUOTE=sivaslı yıldız;400389]Ne kadar aşina olduğumuz bi görüntü.. :)
Yeni sezon formalarımız da şampiyonluğa oynayan bi takımın kalitesine yakışır hoşlukta gerçekten..:rolleyes:[/QUOTE] evet formalar gercekten cok güzelmis:D |
koçum benim lige muhteşem bi şekilde gireceğinin sinyalini verdi başarılar mehmedim
|
[B]HANGİ ÇAĞDA, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. AB'YE GİRMEK İÇİN BİLMEM NEREMİZİ YIRTIYORUZ, AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İÇİN KENDİMİZİ GÜYA HAZIRLIYORUZ, AVRUPA BİZİM ADIMIZI ÖĞRENSİN DİYE YIRTINIYORUZ, TÜRKİYE'DE 5. BÜYÜK TAKIMIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ; AMAAA,
AVRUPA'DA BURNUMUZUN DİBİNDE OYNANAN MAÇIN GOLLERİNİ KİMİN ATTIĞINI BİR ALLAH'IN KULU ÇIKIPTA DOĞRU DÜRÜST YAZAMIYOR. SANKİ AFRİKA ÜLKESİYİZ, SANKİ BİLGİSAYAR, TELEFON, İLETİŞİM ARAÇLARI, ORADA YAŞAYAN BİR SİVAS'LI, MAÇTAN HABER ALAN BİR SİVASSPORLU YÖNETİCİ YOK. HAYRET BİR ŞEY !!!! :mad: ŞAŞIRIYORUM.... BIRAKIN BEYLER BİZ BU ZİHNİYETLE DEĞİL 5. BÜYÜK OLMAK, ANCAK 5. LİGDE YER ALIRIZ. 7 MİLYON KİŞİYİZ DİYORUZ ŞURADA 7 KİŞİ AYNI İSİMLERİN GOL ATTIĞINI YAZAMIYORUZ. BİRİ DİYOR, MUSA İLE PASHECO'DAN, DİĞERİ DİYOR 2 GOLDE MEHMET'TEN, BİRİ DİYOR MEHMET İLE ABDURRAHMAN'DAN.... HAYRET BİRŞEY YA, DOĞRU BİLGİYİ YAZMAK BU KADAR ZOR MU? PES DOĞRUSU, PEESSS !!!! :mad:[/B] . |
ALLAHU EKBER. EFSANE GERİ DÖNDÜ. SENİ ÇOK SEVİYORUM SİVASSPORUM. BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN.
|
hepinizi cok sevdim takımımızla ilgili haberleri bir yerlerden bulup yazıyorsunuz.
bu sitenin görevlileri neden zamanında haber yayınlamaz . |
[QUOTE=Yigido58_NL;400351]Bu bilgileri kim arastirip kim yaziyor buraya anlamaiyorum,kamp hakkindaki butun bilgiler yanlis,rakip takimin ismi yanlis veriliyor,ayrica sivasspor cuma gunu Heracles Almelo ile bir mac yapacak bu maca yer verilmiyor Arabistanin takimi ile oynanacak deniyor,ben bu bilgiye hic bir yerde rastlamadim.[/QUOTE]
Arkadas Heracles Maci Hakkinda Ben FOrum Acmisdim.. AMa Fazla Katilim Olmadi..! Sana Ozelden mesaj atmisdim.. Bit Uitvak tribune ayarladik.. biletleirmizi aldik |
[QUOTE=izmirliyigido;400398][B]HANGİ ÇAĞDA, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. AB'YE GİRMEK İÇİN BİLMEM NEREMİZİ YIRTIYORUZ, AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İÇİN KENDİMİZİ GÜYA HAZIRLIYORUZ, AVRUPA BİZİM ADIMIZI ÖĞRENSİN DİYE YIRTINIYORUZ, TÜRKİYE'DE 5. BÜYÜK TAKIMIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ; AMAAA,
AVRUPA'DA BURNUMUZUN DİBİNDE OYNANAN MAÇIN GOLLERİNİ KİMİN ATTIĞINI BİR ALLAH'IN KULU ÇIKIPTA DOĞRU DÜRÜST YAZAMIYOR. SANKİ AFRİKA ÜLKESİYİZ, SANKİ BİLGİSAYAR, TELEFON, İLETİŞİM ARAÇLARI, ORADA YAŞAYAN BİR SİVAS'LI, MAÇTAN HABER ALAN BİR SİVASSPORLU YÖNETİCİ YOK. HAYRET BİR ŞEY !!!! :mad: ŞAŞIRIYORUM.... BIRAKIN BEYLER BİZ BU ZİHNİYETLE DEĞİL 5. BÜYÜK OLMAK, ANCAK 5. LİGDE YER ALIRIZ. 7 MİLYON KİŞİYİZ DİYORUZ ŞURADA 7 KİŞİ AYNI İSİMLERİN GOL ATTIĞINI YAZAMIYORUZ. BİRİ DİYOR, MUSA İLE PASHECO'DAN, DİĞERİ DİYOR 2 GOLDE MEHMET'TEN, BİRİ DİYOR MEHMET İLE ABDURRAHMAN'DAN.... HAYRET BİRŞEY YA, DOĞRU BİLGİYİ YAZMAK BU KADAR ZOR MU? PES DOĞRUSU, PEESSS !!!! :mad:[/B] .[/QUOTE] Arkadas.. Bende COk SInirlendim Herkez Ufuriyor Burada.. Graafschapin SItesine Baktim... Musa Aydin Herve Tum Atti Yaziyor.. Onlarin GOlude Penaltiden.. |
Kardeşler Graafschaap resmi sitesine baktım orda golleri Musa Aydınla, Herve Tum attı yazıyor inanmıyorsanız [url]http://www.degraafschap.nl/nieuws/731/de-graafschap-verliest-van-sterk-sivasspor-1-2.html[/url] buyrun bakın. Kafam iyice karıştı neden doğru haber vermiyor sivasspor sitelerimiz :mad:
|
helal olsun be memo sezonada inşallah böyle başlarsın....
|
[QUOTE=rapjii;400316][CENTER][IMG]http://www.degraafschap.nl/images/4287-de-graafschap-sivasspor.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.degraafschap.nl/images/4282-de-graafschap-sivasspor.jpg[/IMG] [IMG]http://www.degraafschap.nl/images/4277-de-graafschap-sivasspor.jpg[/IMG][/CENTER][/QUOTE] Evet sonunda hayalimdeki Sivasspor formasını takımın üzerinde gördüm. :) Sivas'taki arkadaşlar formaların satışa çıktığını söylemişlerdi, acep satışta bu formalar da var mı? Acil cevap! |
[B]Haber yanlış.. Dün geniş bir şekilde anlattım. Buraya asparagas haberlerle yönlendirmeyelim kimseyi. Maçta Golleri Musa ile Sergio attı. Maçı bizzat izleyen boerie adlı Hollandalı bir De Gra.. izleyiciden aldım.. Saygılar[/B]
|
kamp yeride çok güzele benziyor ya.....
|
[QUOTE=izmirliyigido;400398][B]HANGİ ÇAĞDA, HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORUZ ANLAMIŞ DEĞİLİM. AB'YE GİRMEK İÇİN BİLMEM NEREMİZİ YIRTIYORUZ, AVRUPA KUPALARINA GİTMEK İÇİN KENDİMİZİ GÜYA HAZIRLIYORUZ, AVRUPA BİZİM ADIMIZI ÖĞRENSİN DİYE YIRTINIYORUZ, TÜRKİYE'DE 5. BÜYÜK TAKIMIZ DİYE ÖVÜNÜYORUZ; AMAAA,
AVRUPA'DA BURNUMUZUN DİBİNDE OYNANAN MAÇIN GOLLERİNİ KİMİN ATTIĞINI BİR ALLAH'IN KULU ÇIKIPTA DOĞRU DÜRÜST YAZAMIYOR. SANKİ AFRİKA ÜLKESİYİZ, SANKİ BİLGİSAYAR, TELEFON, İLETİŞİM ARAÇLARI, ORADA YAŞAYAN BİR SİVAS'LI, MAÇTAN HABER ALAN BİR SİVASSPORLU YÖNETİCİ YOK. HAYRET BİR ŞEY !!!! :mad: ŞAŞIRIYORUM.... BIRAKIN BEYLER BİZ BU ZİHNİYETLE DEĞİL 5. BÜYÜK OLMAK, ANCAK 5. LİGDE YER ALIRIZ. 7 MİLYON KİŞİYİZ DİYORUZ ŞURADA 7 KİŞİ AYNI İSİMLERİN GOL ATTIĞINI YAZAMIYORUZ. BİRİ DİYOR, MUSA İLE PASHECO'DAN, DİĞERİ DİYOR 2 GOLDE MEHMET'TEN, BİRİ DİYOR MEHMET İLE ABDURRAHMAN'DAN.... HAYRET BİRŞEY YA, DOĞRU BİLGİYİ YAZMAK BU KADAR ZOR MU? PES DOĞRUSU, PEESSS !!!! :mad:[/B] .[/QUOTE] Buradan şu sonuç çıkıyor; hergün binlerce onbinlerce Sivaslının dünyanın dört bir yanından Sivasspor hakkında bilgi aldığı ve bilgi paylaştığı en büyük platform olan sivasspor.com'un, sabah akşam, gece gündüz, yurt içi yurt dışı Sivasspor'u an be an takip edecek, kadroyla beraber gezinip duracak ve Sivasspor hakkındaki bütün haberleri yüzde yüz doğrulukla sivasspor.com müdavimlerinin bilgisine sunacak bir muhabir istihdam etmesi gerekli. İş bu noktada sivasspor.com'un Sivasspor muhabiri istihdam etmesini, gerekli masrafları da sivasspor.com'a reklam alarak karşılamasını öneriyorum! |
[QUOTE=BOUN;400446]Buradan şu sonuç çıkıyor; hergün binlerce onbinlerce Sivaslının dünyanın dört bir yanından Sivasspor hakkında bilgi aldığı ve bilgi paylaştığı en büyük platform olan sivasspor.com'un, sabah akşam, gece gündüz, yurt içi yurt dışı Sivasspor'u an be an takip edecek, kadroyla beraber gezinip duracak ve Sivasspor hakkındaki bütün haberleri yüzde yüz doğrulukla sivasspor.com müdavimlerinin bilgisine sunacak bir muhabir istihdam etmesi gerekli.
İş bu noktada sivasspor.com'un Sivasspor muhabiri istihdam etmesini, gerekli masrafları da sivasspor.com'a reklam alarak karşılamasını öneriyorum![/QUOTE] Sadece başka sitelerden haber alınıp yayınlanan değil aynı zamanda yayınladığı ve ürettiği haberler diğer haber sitelerine malzeme olan bir sivasspor.com için muhabir gerekli! |
-->: --->: Hollanda`da Yıldız'la Güldük
AVRUPA'DA BURNUMUZUN DİBİNDE OYNANAN MAÇIN GOLLERİNİ KİMİN ATTIĞINI BİR ALLAH'IN KULU ÇIKIPTA DOĞRU DÜRÜST YAZAMIYOR. SANKİ AFRİKA ÜLKESİYİZ, SANKİ BİLGİSAYAR, TELEFON, İLETİŞİM ARAÇLARI, ORADA YAŞAYAN BİR SİVAS'LI, MAÇTAN HABER ALAN BİR SİVASSPORLU YÖNETİCİ YOK. HAYRET BİR ŞEY !!!! :mad: ŞAŞIRIYORUM.... BIRAKIN BEYLER BİZ BU ZİHNİYETLE DEĞİL 5. BÜYÜK OLMAK, ANCAK 5. LİGDE YER ALIRIZ. 7 MİLYON KİŞİYİZ DİYORUZ ŞURADA 7 KİŞİ AYNI İSİMLERİN GOL ATTIĞINI YAZAMIYORUZ. BİRİ DİYOR, MUSA İLE PASHECO'DAN, DİĞERİ DİYOR 2 GOLDE MEHMET'TEN, BİRİ DİYOR MEHMET İLE ABDURRAHMAN'DAN.... HAYRET BİRŞEY YA, DOĞRU BİLGİYİ YAZMAK BU KADAR ZOR MU? PES DOĞRUSU, PEESSS !!!! :mad:[/B] krdeşime katılıyom bu takım sahipsiz mi yahu anlamadım gitti kimsenin kimseden haberi yok |
[B]şu maçın kadrosunu bir öğrenebilseydik daha iyi olacaktı ...süpersin mehmet...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:11. |