SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Memlekette İftar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20445)

SivasSpor.Com 26.08.2008 23:39

Memlekette İftar

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img144.imageshack.us/img144/905/dscf0709640x480gx9.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img144/dscf0709640x480gx9.jpg/1/][IMG]http://img144.imageshack.us/img144/dscf0709640x480gx9.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL]

[B][COLOR="Red"]Biz organizemizin ilk ayağı olan pankartımızı tamamladık, iftarda buluşmak bu pankart altında resim çektirip Dünyanın dört bir yanında yaşayan Sivaslılarımıza merhaba demek için iftar soframızda buluşmak üzere"[/COLOR][/B]

Sivas’ımızın ve Sivasspor’umuzun sitesi olan Sivasspor.com ve Sivaslılar.net’ in Sivas’ta düzenlediği ilk organizasyonda bir araya geliyoruz.

Sivasspor.com ve Sivaslılar.net üyeleri bu kez iftarda, aynı masada buluşacaklar.
İftarın eşsiz güzelliği siz değerli üyelerimizle daha da güzel olacaktır düşüncesindeyiz.
Sürpriz konukların da katılacağı iftara tüm Yiğidolar davetlidir.

[CENTER][B][COLOR="Red"]Yer:[/COLOR][/B] [B]Sivas Öğretmen Evi Açıkhava Yemek Salonu (Hava durumuna göre kapalı yemek salonu olabilir)[/B]
[B][COLOR="Red"]Tarih:[/COLOR][/B] [B]13 Eylül Cumartesi[/B]
[B][COLOR="Red"]Saat :[/COLOR][/B] [B]18.54 (iftar saati)[/B]

[B][COLOR="Red"]Menü:[/COLOR][/B]
[B]Domates Çorbası
İnegöl Köfte
Pirinç Pilavı
Kadayıf Tatlısı
Meyve Suyu
Salata[/B]
[B][COLOR="Red"]Bir kişilik fiyat :[/COLOR][/B][B]10 ytl[/B]
[/CENTER]

[B]-[/B]Katılacak arkadaşlarımız isimlerini bu başlığa 11 Eylül Perşembe gününe kadar yazdırmaları önemle rica olunur.

[B]-[/B]Üyelerimiz, siteye üye olmayan arkadaşlarını getirmeyi düşünürlerse onların isimlerini de listeye dahil ettirmeleri zorunludur.

[B]-[/B]İftar tarihi; Sivasspor’umuzun 14 Eylül Pazar günü yapacağı Bursaspor maçı gününe göre organize edilmiştir.

[B]-[/B]Siz değerli Sivasspor.com ve Sivaslılar.net üyeleri için yardımcı olan Sivas Öğretmenevi yönetimine teşekkür ederiz.

[U][B][I][COLOR="Red"]
Katılacaklar:[/COLOR][/I][/B][/U]
[B]1.) Abdullah YİĞİT (Hürdoğan gazetesi spor sorumlusu)
2.) Mustafa Ateş (Tv spor programı yapım ve yorumcusu)
3.) jakobieen
4.) Yiğiter
5.) Rallim58
6.) AhmetTuran90
7.) BekirBayrak
8.) ABDULLAH DUMAN
9.) 1967_DERNEK_MUSTAFA
10.) muRTix1(Murat Oğrak Aymila Turizm)
11.) merkez_emre
12.) sensetik
13.) yigido_sampiyon
14.) SİVASLI ALEX
15.) anilcan213
16.) Gençlik_58
17.) cücü baba
18.) haythuyt
19.) yakamozz
20.) sultanşehir
21.) FALÇATA 58
22.) den iz
23.) Sanma14LuYarasi
24.) YaKuPaGa58
25.) kewell
26.) Şenol Usta
27.) PATRON
28.) PATRON 2
29.) Murat Kurugöl[/B]

Rallim58 26.08.2008 23:58

--->: Memlekette İftar

[B]Sivas'ta bulunan site üyelerinin tamamına yakınının katılması gerekli diye düşünüyorum.

Çünkü ;
-Bu yapılacak ilk iftar organizesi, o nedenle Sivas'ta yaşayanların hatta yakın ilçe üyelerin dahi katılmaları tanışmaları adına büyük fırsat...
-Organize yeri; merkezi yer olarak seçildi ki katılımcıların nakil problemleri olmasın diye...
Bu özel günlerin her türlü havasını solumanın faydası mutlaka vardır.

Yazışıp tanışamayanlar, görüşüp konuşamayanlar işte fırsat.

Nasip olursa katılacağım.
Hayırlı olur inşaallah.[/B]

RüStü ElmaS 27.08.2008 00:03

Memlekette sizlerle bu güzel organizeye katılmak için can atıyorum.
Malum yurtdışındayım ve Sivas' tan geleli daha 1 ay oldu.
İnşaallah ileride bir organizeye denk gelirim.

Sivas' ta yapılacak bu güzel organizeyi kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Bu organizede emeği geçen arkadaşlarımı candan kutluyorum.

Sizlere iyi iftarlar diliyorum.

Yiğiter 27.08.2008 00:07

-->: Memlekette İftar

[B]Hani bir laf vardır ya.."ramazan gelir hoş gelir" diye..işte ramazan böyle şeylerle hoş oluyor..kardeşlerimizle,hemşerilerimizle buluşunca,aynı sofrayı paylaşıp o bereketi yaşayınca güzel oluyor.ömür varsa ordayım..[/B]

XXCakir58 27.08.2008 00:37

Allah kabul etsin, keske bende olsaydim aranizda.

ademgoze 27.08.2008 06:20

sivassporun yazarlarıda geliyor bu yemek kaçmaz

navruz58 27.08.2008 07:05

vallahi ne güzel organizeye yapiyorsunz bende diyorumki ahahaha su gurbet bende orda olsaydim gelirdim .. hos geldin güzelim ramazan .. hayrli ramazanlar gardaslarim

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2008 07:45

[B]Bende oradayım ıns gelıcegım..

Bu Iftar Yemegını Bır Arada gecırmek ne mutlu

emegı gecen herkeze tskler..[/B]

yerliturkuaz 27.08.2008 10:21

[B]Bu guzel organizasyonda bulusalim birlik olalim...[/B]

FurkaN 27.08.2008 11:01

[B]Sivas'ta bulunan arkadaşlar için büyük bir şans bu iftar... Tanışmak içi bundan daha iyi bir fırsat olamaz... Buradakide bulunamayacağım ama İstanbul'daki iftar organizesindeyim inşaallah...[/B]

EyüphanAydın 27.08.2008 11:17

[B]Bu güzel organizasyonu düzenleyen,bu güzel organizasyona katılanlara sonsuz müteşekkirim.

Hayırlısıyla bizde İstanbul'da yapıcaktırız. :D Güzel katılım olmak dileğiyle.[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2008 11:44

[QUOTE=EyüphanAydın;404207][B]Bu güzel organizasyonu düzenleyen,bu güzel organizasyona katılanlara sonsuz müteşekkirim.

Hayırlısıyla bizde İstanbul'da yapıcaktırız. :D Güzel katılım olmak dileğiyle.[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrange"][B]
Eyuphan canım senın bu cabandan dolayı tskler[/B]yasın 15 tebrkler[/COLOR][/B]

BekirBayrak 27.08.2008 12:09

[B][I][B]bende orda olacağım benide yazın
bu fırsat yılda sadece 1 kere nasip oluyor onuda kacırmak istemem [/B][/I][/B]

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2008 12:12

[QUOTE=BekirBayrak;404225][B][I][B]bende orda olacağım benide yazın
bu fırsat yılda sadece 1 kere nasip oluyor onuda kacırmak istemem [/B][/I][/B][/QUOTE]

[I][COLOR="SandyBrown"]Allah razı olsun senı aramızda gormek mutluluk verıcı bekır abı[/COLOR][/I]

Sabiha Serin 27.08.2008 12:17

Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum, sağolsunlar.
Elbette bende aranızda olup taraftarlarımız ve hemşerilerimiz ile soluk almayı çok isterdim.
Ama sanırım bayan katılımcılar bu tür etkinliklerde bulunmuyorlar.Aslında herkes eşleri ve ailesi ile katılsa o zaman daha farklı bir kaynaşma olur diye düşünüyorum.Biz bayanlar bu tür etkinliklere katılmak istesekte bayan olmanın dezavantajını görüyoruz. Azınlık olunca katılamıyoruz,üzgünüm. Katılacak herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.

GuNaY 27.08.2008 12:21

--->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=Sabiha Serin;404227]Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum, sağolsunlar.
Elbette bende aranızda olup taraftarlarımız ve hemşerilerimiz ile soluk almayı çok isterdim.
Ama sanırım bayan katılımcılar bu tür etkinliklerde bulunmuyorlar.Aslında herkes eşleri ve ailesi ile katılsa o zaman daha farklı bir kaynaşma olur diye düşünüyorum.Biz bayanlar bu tür etkinliklere katılmak istesekte bayan olmanın dezavantajını görüyoruz. Azınlık olunca katılamıyoruz,üzgünüm. Katılacak herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.[/QUOTE]

[B]Sabiha Hanım iftara herkes ailesi ile birlikte gelebilir. Sadece erkeklere özgü bir iftar yemeği değildir. Özellikle ailelerin katılması çok güzel olur.[/B]

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2008 12:22

[QUOTE=Sabiha Serin;404227]Bu güzel organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum, sağolsunlar.
Ama sanırım bayan katılımcılar bu tür etkinliklerde bulunmuyorlar.Aslında herkes eşleri ve ailesi ile katılsa o zaman daha farklı bir kaynaşma olur diye düşünüyorum.Biz bayanlar bu tür etkinliklere katılmak istesekte bayan olmanın dezavantajını görüyoruz. Azınlık olunca katılamıyoruz,üzgünüm. Katılacak herkese selam ve saygılarımı sunuyorum.[/QUOTE]

[B][I][COLOR="SeaGreen"]sabıha hocam senı tekrar aramızda gormekten mutluluk duyarız..

hayırlı ramazanlar[/COLOR][/I][/B]

GLoBe-Y-Gençlik 27.08.2008 12:23

[QUOTE=GuNaY;404229][B]Sabiha Hanım iftara herkes ailesi ile birlikte gelebilir. Sadece erkeklere özgü bir iftar yemeği değildir. Özellikle ailelerin katılması çok güzel olur.[/B][/QUOTE]

[B][I]Evet günay hocam aılelerı ıle gelınebılır..

aılece ıftar ederız. ne gusel[/I][/B]

SONMEZ 27.08.2008 12:45

[B]Programında bir değişiklik olmazsa ve kısmet olursa,
bayramda Sivas' ta olacağım inşallah.
Ama tam olarak hangi tarihte izine çıkacağım daha belli değil.
Olası bir erken vuslatta aranızda olmayı arzu ediyorum.[/B]

Rallim58 27.08.2008 12:51

[B]Sabiha hanım bekliyoruz. Yaşar hocam benide görünce farklı duygulara kapılacağından eminim. Bu organizede sadece erkek ya da sadece bayan gibi bir açıklamamız olmadı ancak sizlerde takdir edersinizki bayan hemşehrililerimiz bu tür organizelerde maalesef uzak kalıyor. Herkese açık hatta eşlerini getirmeyi arzu eden kardeşlerimiz olursa listeye isimlerini yazdırsınlar. Hani olurya sudan ucuz bir organize gel iftarı orada açalım gibi görüşü olan çıkar gelir ama tek şart listeye isim yazılmalıki Rezervasyon ona göre yapılacak.
Yaşar Hocam'la bekleriz, Sabiha hanım.
Selamlar saygılar... [/B]

Sabiha Serin 27.08.2008 13:00

İftar gününe yakın katılımcıların listesinin sitemizde yayınlanması halinde ailece katılanlar olursa bende eşim ile beraber adımı yazdırırım, geliriz. Neden olmasın. Sivas'ta yaşadığım halde benim içinde çok anlamlı olan bu organizasyona katılmamak doğrusu beni üzer. Bence katılımcıların listesi yayınlanırsa iyi olur.Hiç değilse bay, bayan , kim gelecek kim gelmeyecek bilgimiz olur. Katılacak kişiler kim ile katılacaksa bu sayfalara belirtirse site yetkilimizde liste yapar ve her katılımcıları müracaat ettikçe bu listeye ekler diye öneriyorum.
Hemde ailece katılım olursa daha kalabalık ve daha kaynaşma dolu bir iftar yemeği olur.Eşim ve ben aranızda olmayı tabiki çok isteriz...Hayırlısı.
Selam ve saygılarımla...

FurkaN 27.08.2008 13:03

[QUOTE=Sabiha Serin;404242]İftar gününe yakın katılımcıların listesinin sitemizde yayınlanması halinde ailece katılanlar olursa bende eşim ile beraber adımı yazdırırım, geliriz. Neden olmasın. Sivas'ta yaşadığım halde benim içinde çok anlamlı olan bu organizasyona katılmamak doğrusu beni üzer. Bence katılımcıların listesi yayınlanırsa iyi olur.Hiç değilse bay, bayan , kim gelecek kim gelmeyecek bilgimiz olur. Katılacak kişiler kim ile katılacaksa bu sayfalara belirtirse site yetkilimizde liste yapar ve her katılımcıları müracaat ettikçe bu listeye ekler diye öneriyorum.
Hemde ailece katılım olursa daha kalabalık ve daha kaynaşma dolu bir iftar yemeği olur.Eşim ve ben aranızda olmayı tabiki çok isteriz...Hayırlısı.
Selam ve saygılarımla...[/QUOTE]

[B]Katılımcıların listesi ilk mesajda ve devamlı güncellenecektir... Sizide orada görmek isteriz... Eşi ile katılacak arkadaşlarımız olacaktır mutlaka sizin gibi saygı değer üyelerimizle birarada olmak isteriz...[/B]

GuNaY 27.08.2008 13:10

[B]İftarlarımızı aynı gün, farklı illerde, farklı masalarda ancak aynı duygularla yapacağız inşallah. Maalesef katılamayacağım, ancak aynı havayı soluyacağım hemşerilerimle birlikte başka bir iftarda bulunacağımdan dolayı içim biraz daha rahatlıyor.
Gelen herkese şimdiden teşekkürler.[/B]

RECEP_YÜKSEL 27.08.2008 13:49

Bedenimiz gurbette olsada ruhumuz ve yüreğimiz sizlerle RAMAZAN Ayı bereket ayı Ramazan Ayı Dostluk kardeşlik birlik beraberlik ayı birlik ve beraberliğiniz daim sohbetiniz tatlı kalpleriniz şefkat yüzünüzden nur eksik olmasın,
şimdiden hayırlı olsun :)
saygı ve sevgilerimle :)

SivasLady 27.08.2008 15:26

[B]cok güzel bir bulusma olacagindan eminim
insallah katilim cok olur cünkü böyle bir organize kacirilmaz
keske orda olupta katilabilseydim
iftarda bulunacak arkadaslara simdiden iyi eglenceler[/B]

metincetin58 27.08.2008 17:34

[B]allah kabul etsin........................[/B]

bozkurt187 27.08.2008 21:12

cok güzel bir organizasyon olmus insallah katilimda cok olur

Forza Sivasspor 27.08.2008 21:50

Güzel bir düşünce.Dualarım sizlerle.Sivasspor taraftarı böyle olmalı.Allah niyetide kabul eder.Niyetelenen kavuşsada kavuşamasada bu günden sevabını alır.

myplayax 28.08.2008 01:23

ah be keşke bu tarıhde bende burda olsaydım

Rallim58 28.08.2008 08:14

[B]Sivasspor.com ve Sivaslılar.net ailesinin Sivas'ımızdaki gücü bu organize ile gün yüzüne çıkacaktır...?[/B]

merkez_emre 28.08.2008 08:30

abi 10 ytl cok yaf :D biz tribüncüyüz her tarafa 2 e 1 yaparız olmadı patlatırız :D:D bakalım daha konusmam ıcın erken arkadaslarla da konusuyum listeye yazmayın ama allah ızın verırse orda olurum...

Yiğiter 28.08.2008 11:05

-->: --->: Memlekette İftar

[QUOTE=merkez_emre;404482]abi 10 ytl cok yaf :D biz tribüncüyüz her tarafa 2 e 1 yaparız olmadı patlatırız :D:D bakalım daha konusmam ıcın erken arkadaslarla da konusuyum listeye yazmayın ama allah ızın verırse orda olurum...[/QUOTE]
[B]
emre kardeşim senden arkadaşlarınla beraber katılımını bekliyoruz ısrarla..[/B]

Abdullah DuMaN 28.08.2008 11:07

BEN DE GELİYORUM İNŞALLAH ORADA OLURUM

TracyMcGrady58 28.08.2008 13:30

Insallah katilim cok olur. Almanyada böyle bir Iftar Programin gerceklesecegini duymustuk. Bilgiler ne zaman cikacak acaba ?

YuNuSPaSa58 28.08.2008 21:48

[QUOTE=Yiğiter;404110][B]Hani bir laf vardır ya.."ramazan gelir hoş gelir" diye..işte ramazan böyle şeylerle hoş oluyor..kardeşlerimizle,hemşerilerimizle buluşunca,aynı sofrayı paylaşıp o bereketi yaşayınca güzel oluyor.ömür varsa ordayım..[/B][/QUOTE]

Yaw o heyecan o tat o haz nasıL anLatıLırki. gece kaLkıyosun yemeğe.:) İftarda sofrada bekLiyosun yemek yemeği ama yiyemiyosun. Çok güzeL yaa ElhamdüLiLLah MüsLümanım. ŞükürLert oLsun..

1967_DERNEK_MUSTAFA 28.08.2008 21:54

[COLOR="Blue"]bir sorun çıkmassa bende davete icabet ederim[/COLOR]

Yiğiter 28.08.2008 21:58

[B]Katılacaklar:
1.) Abdullah YİĞİT (Hürdoğan gazetesi spor sorumlusu)
3.) jakobieen
4.) Yiğiter
5.) Rallim58
6.) AhmetTuran90
7.) BekirBayrak
8.) ABDULLAH DUMAN
9.) 1967_DERNEK_MUSTAFA[/B]

[B] istanbuldaki davete katılan kişi sayısını en az ikiye katlamamız lazım..prestij meselesi..haydi bastırın sivastaki yiğidolar..[/B]

Rallim58 28.08.2008 22:24

[QUOTE=Yiğiter;404814][B]Katılacaklar:
3.) jakobieen
4.) Yiğiter
5.) Rallim58
6.) AhmetTuran90
7.) BekirBayrak
8.) ABDULLAH DUMAN

[B] istanbuldaki davete katılan kişi sayısını en az ikiye katlamamız lazım..prestij meselesi..haydi bastırın sivastaki yiğidolar..[/B][/QUOTE]

[B]Hocam yiğidoların birçoğu tatilde Ramazan'la birlikte tamamına yakını Sivas'a giriş yapacak ve sayısal olarak İstDer ve Sivas.com'un istanbuldaki organizesini katlıyacağız ([COLOR="Red"]mı ki[/COLOR])[/B]

RECEP_YÜKSEL 28.08.2008 23:10

[QUOTE=Yiğiter;404814][B]Katılacaklar:
3.) jakobieen
4.) Yiğiter
5.) Rallim58
6.) AhmetTuran90
7.) BekirBayrak
8.) ABDULLAH DUMAN

[B] istanbuldaki davete katılan kişi sayısını en az ikiye katlamamız lazım..prestij meselesi..haydi bastırın sivastaki yiğidolar..[/B][/QUOTE]

[COLOR="DarkGreen"][B]ne katlıyonuz kardeş katmermi yoks yarımca börekmi hadi bakalım biz şimdiden 50 kişiyiz dağa Ramazan girmedik acaba biz bi salon velan mı kapatsak dermişim inşallah o günlerde gelir[/B][/COLOR]

Yiğiter 28.08.2008 23:12

-->: --->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;404851][COLOR="DarkGreen"][B]ne katlıyonuz kardeş katmermi yoks yarımca börekmi hadi bakalım biz şimdiden 50 kişiyiz dağa Ramazan girmedik acaba biz bi salon velan mı kapatsak dermişim inşallah o günlerde gelir[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]
damarıma bastın abi :)
bu iftara 100 kişi getirtmezsem..gerekirse okuldan öğrencileri getirecem yine 100 kişi yapacam :)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:22.