![]() |
İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
[COLOR="Red"][B]
İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ Olarak Lider SİVASSPOR'u desteklemek üzere Eskişehir'e gidiyoruz. Herzaman olduğu gibi, sadece takımımızı desteklemeye, dostluk ve centilmenlik çerçevesinde.... Eskişehir'e gidiyoruz, gelmek isteyen arkadaşlar, lütfen buraya isimlerini yazsınlar. Lider bir takıma ve kentine yakışır şekilde gideceğiz, sonuç ne olursa olsun yine Lider döneceğiz.[/B][/COLOR] [B][COLOR="Navy"]Fiat konusu şu an ittibarıyla tam belli olmadığından yazamadık billet fiatları belli olmadığı için birde araç la dağa anlaşılmadığından kesin bir fiat olmadığından tecrübelerimze dayanarak diyorumki 50 YTL bilet dahil geçmez [/COLOR][/B] [COLOR="Red"][B][U]HAREKET MECİDİYEKÖY OTOPARK CUMARTESİ ÖĞLEN SAAT EN GEÇ 12:00 DA KALKIŞ[/U][/B][/COLOR] [COLOR="Indigo"][B][COLOR="DarkGreen"]NOT: LÜTFEN BURDA MAÇ HAKKINDA YORUM DEĞİL SADECE GELECEK OLANLAR YAZSIN TEŞEKÜRLER SAYGILAR[/COLOR][/B][/COLOR] [img]http://img137.imageshack.us/my.php?image=kocaelsvasspor17gq1.jpg [/img] |
-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLARINDA
paylasim icin sagol. Insallah Sivassporu desteklemek icin cogu kisi katilir. Bende olmak isterdim, ama malum yurtdisinda kaliyorum. Size simdiden hayirli yolculuklar.
|
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLARINDA
İSTANBULDAKİ GENÇ YİĞİDOLAR HAYDİ ESKİŞEHİRE
|
recep abımıze saygılar sevgıler hayırlı yolculuklar.
|
RECEP ABİ 1 NUMARAYA BENİ YAZ BENİM ARKADAŞLARDAN GELEN OLURSA EKLERİM
SAYGILARIMLA MURAT SARI |
Hepinize çok teşekkür ederiz sivassporumuzu yalnız bırakmadığınız için.harikasınız.
|
helal sana recep abi kocaelindeki performansını bekliyorum abi senden:D bide davul çalışın varya:D çekirdekçiler maça gitmesin faydalarından çok zararları oluyo başarılar yiğidolar
|
--->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
recep abi benide ekle şuan böyle galiba
1.recep YÜKSEL 2.emre YÜKSEL 3.murat SARILAR 4.ömer COŞKUN |
[B]Bizde Gelmeyi düşünüyoruz ancak recep abinin bildigi sorunlarımız var galiba bu maçta olamayacagız.Ancak allah büyük kesin olmasada geliyoruz.Yaz abi eyüphanla benide yaz ama kesin degil.[/B]
|
1.recep YÜKSEL
2.emre YÜKSEL 3.murat SARILAR 4.ömer COŞKUN 5.eyüphan AYDIN 6.liseli MUSTAFA |
[QUOTE=lise!mustafa;412754][B]Bizde Gelmeyi düşünüyoruz ancak recep abinin bildigi sorunlarımız var galiba bu maçta olamayacagız.Ancak allah büyük kesin olmasada geliyoruz.Yaz abi eyüphanla benide yaz ama kesin degil.[/B][/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Bende biliyorum o sorunları:rolleyes: anlattılar bana büyüklerim İftar Yemeginde:D sorun yok gideceksiniz ALLAH Nasip ederse siz rahat olun he he bak tv de Sivas Sivas sesini duyacağız ona göre:D:D[/FONT][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkGreen"][B]1*MURAT SARI
2*SEBAHATTİN BELKAVLİ 3*ÖMER COŞKUN 4*RECEP YÜKSEL 5*EMRE YÜKSEL 6*EYÜPHAN AYDIN 7*MUSTAFA PARLAK[/B][/COLOR] |
[QUOTE=HaSiVasLıM58;412759][COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Bende biliyorum o sorunları:rolleyes: anlattılar bana büyüklerim İftar Yemeginde:D sorun yok gideceksiniz ALLAH Nasip ederse siz rahat olun he he bak tv de Sivas Sivas sesini duyacağız ona göre:D:D[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]
emin olki duyacaksın o yiğitlerimizin sesini hem sesini hem de davulunu |
[QUOTE=hakandemirezen;412549]İSTANBULDAKİ GENÇ YİĞİDOLAR HAYDİ ESKİŞEHİRE[/QUOTE]
sen de geleon demi hakan abi gelmezssen bu sefer recep abi ile görüşüp sana kesin bi ceza kestircem hee ona göre:rolleyes: |
Eskişehir yolculuğumuz öncesinde,İSTDER olarak;
ES-ES taraftar gurubu ile bir ön görüşme gerçekleştirdik.Dosdane söylemlerimiz neticesinde,hafta sonu ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk.Her zaman olduğu gibi bu maçtada,FAİR PLAY ortamında,sporun herşeyden önce,SEVGİ-BARIŞ-DOSTLUK ortamında geçmesi temennisinde bulunduk. Ayrıca,İSTDER ve ES-ES gurubları arasında daha başka ne yapapbiliriz konusunu bir kaç saat içinde sonuçlandırıp,burda site üyelerimizin bilgisine sunacağız. |
s.a hayırlı iftarlarınız olsun ben cumadan eskişehirde olacağımdan cmt. günkü maça tüm sivassporluları bekliyorum...
HAFİKLİ CENK |
-->: İSTDER ESKİŞEHİR YOLLARINDA
hayırlı yolculuklar helal olsun size takımımızı yanlız bırakmadığınız için
|
haydi istanbuldaki yiğidolar haydi eskişehir,e gidiyoruz sivasımızı liderimizi yalnız bırakmıyoruz yine yollara düştük sivas için yollardayız haydi sizde bizlere katılın
|
[B]Her zaman Sivasspor'un yanında olan ve İstanbuldaki Sivaslıların uyanış harekatı olan ' İSTDER ' ile bir deplasmana daha ,
Hayırlısıyla bu deplasmanada gitmez isteriz,tabikide Sivasspor'u yanlız bırakmak istemeyiz. Eğer olursa bizde yerimizi en ön saflardan alıcağız. [/B] |
inşallah eskişehirde hep beraber olup sivası
destekler galibiyetle döneriz |
[B]Arkadaşlar kimse gelmiyor mu ? Bizleri orada yanlızmı bırakıcaksınız.[/B]
|
1*MURAT SARI
2*SEBAHATTİN BELKAVLİ 3*ÖMER COŞKUN 4*RECEP YÜKSEL 5*EMRE YÜKSEL 6*EYÜPHAN AYDIN 7*MUSTAFA PARLAK 8*ADEM GÖZE [COLOR="Red"][B]TİGANA NERDE BEN ORDA[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkGreen"][B]1*MURAT SARI
2**SEBAHATTİN BELKAVLİ 3**ÖMER COŞKUN 4**RECEP YÜKSEL 5**EMRE YÜKSEL 6**EYÜPHAN AYDIN 7**MUSTAFA PARLAK 8**ADEM GÖZE 9**MEHMET ALTUNTAŞ 10*ALİ BEYDAĞ[/B][/COLOR] |
[QUOTE=albina58;412767]Eskişehir yolculuğumuz öncesinde,İSTDER olarak;
ES-ES taraftar gurubu ile bir ön görüşme gerçekleştirdik.Dosdane söylemlerimiz neticesinde,hafta sonu ortak projeler konusunda fikir alışverişinde bulunduk.Her zaman olduğu gibi bu maçtada,FAİR PLAY ortamında,sporun herşeyden önce,SEVGİ-BARIŞ-DOSTLUK ortamında geçmesi temennisinde bulunduk. Ayrıca,İSTDER ve ES-ES gurubları arasında daha başka ne yapapbiliriz konusunu bir kaç saat içinde sonuçlandırıp,burda site üyelerimizin bilgisine sunacağız.[/QUOTE] Saat 21.00 itibariyle toplantımız sonuçlanmış olmakla beraber,yarın detaylar hakkında kesin sonuca varılacaktır.Gerekli bilgi ve proğramı,komite başkanımız Recep YÜKSEL burda açıklayacaktır. |
bende gelimiyi istiyom ama inş izinli zamana gelirse inş gelmek istiyomm fatih_5834 giti askere feryatı biziiz ama gelemiyoz maclara falan ya
|
İSTDER'in eskişehir yolculuğunda yanımızda olup,üç ögrenci kardeşimizin masraflarını üstlenen değerli hemşerimiz,
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz. |
[QUOTE=albina58;412876]İSTDER'in eskişehir yolculuğunda yanımızda olup,üç ögrenci kardeşimizin masraflarını üstlenen değerli hemşerimiz,
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz.[/QUOTE] [COLOR="Red"]hassivaslım 58[/COLOR] ' yürekten teşekkürler gençlerimize sivas aşkını aşılamamızda bize destek olduğu için |
[QUOTE=albina58;412876]İSTDER'in eskişehir yolculuğunda yanımızda olup,üç ögrenci kardeşimizin masraflarını üstlenen değerli hemşerimiz,
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz.[/QUOTE] [B]FURKAN ABİ BÜYÜKSÜN BE ABİ BU 3 KARDEŞİM ADINA ÇOK SEVİNDİM .[/B] |
[B]Recep abi ben Göksenin :D:D:D abi 50 ytl çok biz gelirsek zaten 2 kişi geliriz(casus84 benim kardeşim).Eder 100 ytl biz öğrenci adamız abi bu para bizi aşar.Ama gelmekte istiyoruz para bulabilirsek belki geliriz.Gelemezsek hakkınızı helal edin.Saygılar[/B]
|
ben garantiyle varım kardeşler.
bana mecdiyköy otoparkını mesela taksimden yada karaköyden nasıl bulabileceğimi illetebilirmisiniz? 1*MURAT SARI 2**SEBAHATTİN BELKAVLİ 3**ÖMER COŞKUN 4**RECEP YÜKSEL 5**EMRE YÜKSEL 6**EYÜPHAN AYDIN 7**MUSTAFA PARLAK 8**ADEM GÖZE 9**MEHMET ALTUNTAŞ 10*ALİ BEYDAĞ 11*ONUR CERİT |
C.tesi günü Eskişehire gidecek olan ist der le beraber olmıyacağımdan dolayı maça gidecek olan arkadaşlarımızdan özellikle Ömer ÇOŞKUNDAN özür diliyorum.ALLAH kazasız belasız gidip geri dönmeyi nasip etsin.Umarım bir gün bende bir deplasmana gelebilirim.
|
[COLOR="Red"][B]HASSİVASLIM[/B][/COLOR]'a teşekkür ederiz.Sadece sözde değil,gerçekde bu yürekliliği tüm hemşerilerimizden bekleriz.[/QUOTE] nick'yle değil özüyle hassivaslı... |
[QUOTE=münihliyigido58;412916]ben garantiyle varım kardeşler.
bana mecdiyköy otoparkını mesela taksimden yada karaköyden nasıl bulabileceğimi illetebilirmisiniz? 1*MURAT SARI 2**SEBAHATTİN BELKAVLİ 3**ÖMER COŞKUN 4**RECEP YÜKSEL 5**EMRE YÜKSEL 6**EYÜPHAN AYDIN 7**MUSTAFA PARLAK 8**ADEM GÖZE 9**MEHMET ALTUNTAŞ 10*ALİ BEYDAĞ 11*ONUR CERİT[/QUOTE] karaköyden de taksim den de mecidiyeköye araç gitmekte mecidiyeköy e gelince ara biz seni alırız ama ilk önce ilk sayfada recep yüksel arkadaşımızın tel no su var bi ara görüş istersen daha sağlam netice alabilirsin |
[QUOTE=hakandemirezen;412921]C.tesi günü Eskişehire gidecek olan ist der le beraber olmıyacağımdan dolayı maça gidecek olan arkadaşlarımızdan özellikle Ömer ÇOŞKUNDAN özür diliyorum.ALLAH kazasız belasız gidip geri dönmeyi nasip etsin.Umarım bir gün bende bir deplasmana gelebilirim.[/QUOTE]
bir gün seni deplasmanda görebilecekmiyim acaba cefakar sivasspor taraftarı sevgili kardeşim [COLOR="Red"]demirezen [/COLOR] |
[QUOTE=omercoskun;412931]bir gün seni deplasmanda görebilecekmiyim acaba cefakar sivasspor taraftarı sevgili kardeşim [COLOR="Red"]demirezen [/COLOR][/QUOTE]
Umarım bir gün görme şansını yakalarsın. |
[COLOR="DarkGreen"][B]1**MURAT SARI
2**SEBAHATTİN BELKAVLİ 3**ÖMER COŞKUN 4**RECEP YÜKSEL 5**EMRE YÜKSEL 6**EYÜPHAN AYDIN 7**MUSTAFA PARLAK 8**ADEM GÖZE 9**MEHMET ALTUNTAŞ 10*ALİ BEYDAĞ 11*ONUR CERİT 12*YUNUSPAŞA 13*GÖKSENİN YILDIZ 14*ÜNSAL YILDIZ 15*ORHAN YILDIZ[/B][/COLOR] |
[B]1.recep YÜKSEL
2.emre YÜKSEL 3.murat SARILAR 4.ömer COŞKUN 5.eyüphan AYDIN 6.liseli MUSTAFA [COLOR="Red"]7.MEHMET ALTUNTAŞ 8.TOLGA ALTUNTAŞ 9. ALİ BYEDE 10.BÜLENT ORBEYİ 11.MUSTAFA ERDOĞAN[/COLOR] ŞİMDİLİK BU KADAR AMA HER AN BİR KAC KATILIM DAHA OLABİLİR BU TARİHİ MACA İMKANI OLUPTA GELMEYENLERE ŞAŞARIM[/B] |
selam arkadaşlar bende kadiköyden gelecem banada ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.saygılarımla... 532 202 30 93
|
[B][COLOR="Red"]CEHENNEME GİT DESELER GİTMEZSEM ********İM
UĞRUNDA ÖL DESELER ÖLMEZSEM BEN NAMERTİM SENDEN SADECE BİR İSTEĞİM VAR SİVASIM BU SENE ŞAMPİYON OL O GÜNÜDE GÖREYİM[/COLOR][/B] |
benide yazın arkadaşlar.mustafa ekmekçi
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29. |