![]() |
Sivasspor-Fenerbahce BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ
Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belirlendi.
Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligin 5. haftasında 26 Eylül Cuma günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 20.00'da oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarının Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından belirlendiğini belirtti. Kale arkası tribünü biletlerinin 10 YTL'den, kapalı yanı tribünü biletlerinin 20 YTL'den, maraton tribünü biletlerinin 30 YTL'den, VİP tribünü biletlerinin ise 100 YTL'den satılacağını ifade eden Sarılar, misafir ekip tribünü biletlerinin de 20 YTL'den satışa sunulacağını bildirdi. Maça Sivaslı futbolseverleri davet eden Sarılar, biletlerin 23 Eylül Salı gününden itibaren satılmaya başlayacağını |
--->: Sivasspor-Fenerbahce BİLET FİYATLARI BELİRLE
maç biletleri iyide taraftar neden stada gelmiyor onu anlamış değilim iftara geldi falan olmaz iftarı herkes orda yaptı olmaz böle hem lideriz hem takım iyi oynuyor destek olmak lazım fenerbahçe maçında stadın dolması lazım hadi bakalım
|
[QUOTE=yigido_furkan;413808]Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belirlendi.
Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, ligin 5. haftasında 26 Eylül Cuma günü Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 20.00'da oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarının Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından belirlendiğini belirtti. Kale arkası tribünü biletlerinin 10 YTL'den, kapalı yanı tribünü biletlerinin 20 YTL'den, maraton tribünü biletlerinin 30 YTL'den, VİP tribünü biletlerinin ise 100 YTL'den satılacağını ifade eden Sarılar, misafir ekip tribünü biletlerinin de 20 YTL'den satışa sunulacağını bildirdi. Maça Sivaslı futbolseverleri davet eden Sarılar, biletlerin 23 Eylül Salı gününden itibaren satılmaya başlayacağını[/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"][B]ASLINDA BEN DİYORUMKİ ACABA BİZ ESKİŞEHİR MAÇI YERİNE SİVASSPOR- Fenerbahçe MAÇINA MI GİTSEK DAĞA UCUZ HEMDE MEMLEKETİ GÖRMÜŞ OLURUZ TABİ ARTIK DÖNÜŞ YOK KARAR ALINDI ARAÇ TUTULDU İŞİN ŞAKASI HAYIRLI OLSUN BAYRAM ARİFESİ Bİ BAYRAM DAĞA OLUR İNŞALLAH FENERBAHÇEYİ İLK KEZ YENEREK [/B][/COLOR] |
iftarı stadda yapacaz gene desene neyse sorun çıkmasın yeter fiyatlar iyi ama genede kesemize göre biraz fazla aç kalacaz demektir...
kale arkaları dolarda diğer yerlerden şüpheliyim... |
bilet fiyatları uygun bence ya daha ne olacak ynerız inş feneri
|
biletler sudan ucuz. helal olsun sivasspor yönetimine, kendisini sivaslı gören herkes maça gitsin takımımızı desteklesin.
|
böyle bir takım ve yönetime sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız.yönetimimiz yapabileceği en iyi fiyatlarla bizlere yardımcı olmuş.teşekkürler.başarılar sivasspor şampiyon sivasspor...
|
bilet fiyatı + iftar yemeği masrafı:)
|
-->: Sivasspor-Fenerbahce BİLET FİYATLARI BELİRLEN
BİLET KALACAĞINI SANMIYORUM DA
ŞU BELEŞÇİLER YÜZÜNDEN BİLETLİLER BİLE RAHAT EDEMİYOR BÜYÜK MAÇLARDA |
-->: Sivasspor-Fenerbahce BİLET FİYATLARI BELİRLEN
Stadi dolduralim, maci alalim, 3 puani alalim, zirve koltugunda devam oturalim insallah.
Paylasim icin sagol. |
[B]Arkadaşlar bu fiyatlara varya o stadda adım atılcak yer olmaması lazım...Eskişehirde bir febe maçı en az 50-60lira olacak...[/B]
|
Biletler Gayet Ucuz..
Hadi Yigidolar Maca Hepimiz .. Destegimizi Verelim.. Takimimizi Yanliz Birakmiyalim.. |
hep destek tam destek fiyatlar gayet normal haydi yiğidom inşallah bi zafer alırsın
|
--->: -->: Sivasspor-Fenerbahce BİLET FİYATLARI BE
[QUOTE=kempes;413863]BİLET KALACAĞINI SANMIYORUM DA
ŞU BELEŞÇİLER YÜZÜNDEN BİLETLİLER BİLE RAHAT EDEMİYOR BÜYÜK MAÇLARDA[/QUOTE] Rahat edemiyor derken??Nasıl rahatsızlık veriyorlar size?? |
[QUOTE=esessinan;413873][B]Arkadaşlar bu fiyatlara varya o stadda adım atılcak yer olmaması lazım...Eskişehirde bir febe maçı en az 50-60lira olacak...[/B][/QUOTE]
kardeş zaten işe ticari yönden bakarsan öyle yapmaları doğal :) 10 YTL de olsa dolacak,50YTL de olsa dolacak.ayrıca kulup 10 lira yapıp merdivenler dahi dolacağından ceza almakdan da çekiniyor olabilir :) |
inş es-es'ide fb'yi de yeneriz.............
|
fiyatlar çok uygun büyük ihtimalle bizim (yani eses in) fb maçı
açık: 60 ytl kapalı : 120 ytl vip : 250 ytl birde anlamadığım mesela ist.belediyeyle oynayacağız yine 25-50-100 ytl para ödeyeceğiz keşke bizim yönetimde sivasın yönetimi gibi olsa bilet fiyatlarını düşürse... |
iyi mactayım maratondayız:) ama fener alır diye dusunuyorum
|
[QUOTE=ceyhad;413893]fiyatlar çok uygun büyük ihtimalle bizim (yani eses in) fb maçı
açık: 60 ytl kapalı : 120 ytl vip : 250 ytl birde anlamadığım mesela ist.belediyeyle oynayacağız yine 25-50-100 ytl para ödeyeceğiz keşke bizim yönetimde sivasın yönetimi gibi olsa bilet fiyatlarını düşürse...[/QUOTE] aslında sadece işe bilet fiyatları yönüyle bakma.bugün taraftar bu kadar sıkıntılı zaman geçiriyorsa bunda yönetimin büyük payı var.bir çok taraftar grubu mevcut yönetimle anlaşamadığından feshetmiştir kendini. |
[QUOTE=ceyhad;413893]fiyatlar çok uygun büyük ihtimalle bizim (yani eses in) fb maçı
açık: 60 ytl kapalı : 120 ytl vip : 250 ytl birde anlamadığım mesela ist.belediyeyle oynayacağız yine 25-50-100 ytl para ödeyeceğiz keşke bizim yönetimde sivasın yönetimi gibi olsa bilet fiyatlarını düşürse...[/QUOTE] ayıp etmiş eses li kardes yonetim paragozlerimiş:D |
acaba yine stadda yemek dagatacaklar mı ben supheliyim
|
acaba yemek dahatacaklar mı ben merak ediyorum dagatsalar da dagatmasalar da ben ve yigidolar macta olcak eminim
|
[QUOTE=maddoxx;413902]acaba yine stadda yemek dagatacaklar mı ben supheliyim[/QUOTE]
ne yemeği ya hem o kadar az para alıyorlar birde yemek mi veriyorlar iftarda. sivaslı kardeşlerim lütfen söylemeyin böyle şeyler ya yüreğimize indireceksiniz biz hem dünyanın parasını veriyoruz maça hemde içeride ekmeğin içine koyulan 2 köfteye 6 milyon veriyoruz ya bu nasıl iş... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:47. |