SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu Nasıl Sivaslılık ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21084)

SivasSpor.Com 01.10.2008 08:05

Bu Nasıl Sivaslılık ?

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Svfb.bmp[/IMG]

Sivasspor’un 4 Eylül stadında Fenerbahçe ile oynadığı maçta Fener tribünlerindeki bir pankart büyük tepki topladı.

Sivaslı olduğunu iddia edenler tarafından kurulan Fenerbahçe derneği tarafından Fener tribünlerine destek amaçlı açılan v üzerinde “SİVAS GFB” yazlı pankart 4 Eylül stadına gelenleri bir hayli kızdırdı.

Bu pankartı gören ve tepki gösteren Yiğidolar “Sivaslı’nın rakibimize destek vermesini kabullenmiyoruz, eğer destek vereceklerse Sivas adını kullanmasınlar” şeklinde konuştular.

[B][I]Hürdoğan Gazetesi[/I][/B]

ademgoze 01.10.2008 08:09

-->: Bu Nasıl Sivaslılık ?

sitemizdede bjk fb gs kanarya diye kayıtlı üyeler var.bence gerçek taraftar olsa daha iyi

yerliturkuaz 01.10.2008 08:25

--->: Bu Nasıl Sivaslılık ?

[B]Şu bir gerçek ki aramızda üç büyükleri destekleyenler çoğunlukta bunlara önlem alamıyoruz malesef ancak şampiyon olarak bunlara önlem alabiliriz...[/B]

Mursallı yiğido 01.10.2008 08:43

Bence de şampiyonluk gerkli.Ne de olsa 3 büyüğü tutanlar şampiyonlukları için tutuyor.Sivas şampiyon olursa dönebilirler diye düşünüyorum...

58_SEMİH_58 01.10.2008 09:37

[B][I]İÇİMİZDE YASAYAN HAİNLER:mad:...[/I][/B]

izmirliyiğido35 01.10.2008 09:51

arkadaşlar boşverin bunları daha düne kadar çoğu 4 büyükleri tutuyordu yeni yeni sivasspora geçiyolar

KİME NE GEREK VAR BİZ BİZE YETERİZ
[COLOR="Red"][B] SİVASLIM[/B][/COLOR]

Yiğiter 01.10.2008 09:59

[B]kimin neyi tuttuğu artık umrumuzda değil:
harikalar yaratan bir takımımız var..onu sevmeyen ölsün.sivasımın bu başarılarına rağmen hala bizim safımıza geçmeyecek kadar dalkavuk olanlara zaten ihtiyacımız yok [/B]

byCERAN58 01.10.2008 10:08

--->: -->: Bu Nasıl Sivaslılık ?

[QUOTE=Yiğiter;421133][B]kimin neyi tuttuğu artık umrumuzda değil:
harikalar yaratan bir takımımız var..onu sevmeyen ölsün.sivasımın bu başarılarına rağmen hala bizim safımıza geçmeyecek kadar dalkavuk olanlara zaten ihtiyacımız yok [/B][/QUOTE]

Arkadaşımın dediğine kesinlikle katılıyorum..ruhsuz taraftar olarak,aramızda kuru kalabalık oluşturmalarından ise ezikleri tutmaları bence daha guzel.. sivassporumuz,her hafta sahada eziklere gereken cevabı veriyor zaten :) bırakın, onlar sivaslı vede sivassporlu olmanın gururunun yaşamasınlar ...;)

Army 01.10.2008 10:18

[B]kaybeden kendileri olur ;).......[/B]

maddoxx 01.10.2008 10:26

arkadaslar bırakın bunları mac boyunca ... yırttılar mac sonunda agızları bantlandı mı ne olduysa sustularr :D

ready 01.10.2008 10:42

[B]Ne hikmetse o pankartı taşıyan arkadaşlar başka maçlarda sivasspor diye yırtınıyorlar fenerbahçe maçında gfb pankartı açmışlar bu nasıl sivaslılık ben anlamış degilim anlayan varmı ?[/B]

altuntas58 01.10.2008 11:04

[B]Böyle adi bir pankartı stadyuma sokup ve utanmadan sivasımızın isminide kullanmışlar Bu tam bir yalakalık Sivaslı olupta istanbul şeytanlarını tutanlar ve onlara destek verenler asla Gercek bir Sivaslı olamazlar harikalar yaratan bir takımın taraftarı olmaktan gurur duyuyorum[/B]

davulcu 01.10.2008 11:13

istanbul yalakalarına sonnnnnnnnn

merkez_emre 01.10.2008 11:43

macdan once bir pankart daha actılar

"Zara Cumhuriyetinden Fenerbahce Cumhuriyetine Sevgiler "

diye zaralıların hepsıne saygım var butun zaraya mal etmek istemıyorum ama zaradaki insanlarımız hangı macımızda Zaralılar Sivasspor a sevgıler diye pankart actı da sımdı fenerbahceye acıyorlar...

yazık cok yazık

cem 01.10.2008 11:52

bizim evdekıler bile fenerli yaw.. başkasına ne deyım..kımseye bişey dıyecek sözum yok.. evdekıler yetıyo bana.. ama sivas feneri yendi ya..evdekılerı deli ettimm.. bu bana büyük bi mutluluk oldu...

KIZILCAN 01.10.2008 12:27

[QUOTE=merkez_emre;421169]macdan once bir pankart daha actılar

"Zara Cumhuriyetinden Fenerbahce Cumhuriyetine Sevgiler "

diye zaralıların hepsıne saygım var butun zaraya mal etmek istemıyorum ama zaradaki insanlarımız hangı macımızda Zaralılar Sivasspor a sevgıler diye pankart actı da sımdı fenerbahceye acıyorlar...

yazık cok yazık[/QUOTE]
Zaraspor süper ligde olsaydı yine Fenerbahçeyimi tutacaklardı acaba.
Ben anlamıyorum arkadaş.Şu takım süper ligde mucizeler yaratıyor içimizde bu güzelliğin farkında olmayan düzinelerce insan var.Tokatlısı,Malatyalısı,Erzincanlısı bizim yerimizde olmak için neler vermezdi.Dünyada başka bir örneği yok sanırım.Adam Newcasttle de yaşıyorsa Arsenal'i tutmaz,Betis'te yaşıyorsa Real Madrid'i desteklemez.Ama bizde doğulusu,güneylisi,batılısı herkes İstanbul takımlarını tutuyor.Sanırım bunun bir çaresi yok.Mecburen elimizdeki Sivasspor taraftarlarıyla yetineceğiz.Bir de stada gelip de başka takımların formasını giyen arkadaşlara kızıyorum.Sivaslı değilse canımı yesin ama Sivaslı olup da gs-bjk-fb formasını atsın üstünden.Gördükçe sinir olmuyor mu insan?

Eyvaz94 01.10.2008 12:29

[QUOTE=Svs_Crazy_58;421129][B][I]İÇİMİZDE YASAYAN HAİNLER:mad:...[/I][/B][/QUOTE]

aynen kardesim sana katiliyorum....

merkez_emre 01.10.2008 12:47

[QUOTE=KIZILCAN;421176]Zaraspor süper ligde olsaydı yine Fenerbahçeyimi tutacaklardı acaba.
Ben anlamıyorum arkadaş.Şu takım süper ligde mucizeler yaratıyor içimizde bu güzelliğin farkında olmayan düzinelerce insan var.Tokatlısı,Malatyalısı,Erzincanlısı bizim yerimizde olmak için neler vermezdi.Dünyada başka bir örneği yok sanırım.Adam Newcasttle de yaşıyorsa Arsenal'i tutmaz,Betis'te yaşıyorsa Real Madrid'i desteklemez.Ama bizde doğulusu,güneylisi,batılısı herkes İstanbul takımlarını tutuyor.Sanırım bunun bir çaresi yok.Mecburen elimizdeki Sivasspor taraftarlarıyla yetineceğiz.Bir de stada gelip de başka takımların formasını giyen arkadaşlara kızıyorum.Sivaslı değilse canımı yesin ama Sivaslı olup da gs-bjk-fb formasını atsın üstünden.Gördükçe sinir olmuyor mu insan?[/QUOTE]

aynen tokatlısı yozgatlısı sıvası desteklemeye gelıyor bızımkıler ıstanbul tarafına gecıyor :D

YigidoGenclik38 01.10.2008 12:48

[LIST][*]barı oraya sivas yazmayın be hainler hic yakısmıyor hic[/LIST][COLOR="Green"][/COLOR]

4eylulcehennemi 01.10.2008 12:49

fenerbahçe maçında kimin sivassporlu kimin istanbul yalakası olduğunu gördük!!!arkadaş hala kafam almıyor inanamıyorum.1 hafta geçti üstünden ama hala aklımda.sivasspor 1-0 mağlup durumda ama bazı ş...sizler sivasspora tezahurat yapacağına hala cimbom b..ku yiyor!bunu yapanların başındada çok ünlü biri var.afedersiniz ama bu resmen milleti ayakta....tir!YA ADAM GİBİ SİVASSPORLU OL KURTUL ŞU İSTANBUL YALAKALIĞINDAN!YADA STADIN YANINDAN BİLE GEÇME!!!BİZ BU TAKIMI BİN KİŞİYLEDE DESTEKLERİZ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL YETERKİ GERÇEK SİVASLI,DELİKANLI''SİVASSPORLU''OLSUN!!!
BU HAREKETİ YAPANLARIN BAŞINDAKİ KİŞİYİ ÇOK İYİ TANIYORUM VE SİTEMİZİNDE ÜYESİ.AYNI HAREKETLERİ BİR DAHA TEKRARLARSA AÇARIM KONUYU EN ADİ MEMLEKET HAİNİNİ HERKES GÖRÜR!!!

YASİN ÇONGAR 01.10.2008 13:05

onlar kanı bozuk sıvaslılar
yemek yedıklerı kaba ısemek gıbı bısey onların bu yaptıgı

yener_sahin 01.10.2008 13:10

yaw onların çoğu üniversteliler.bizim okulda da öyleleri var.adam sivaslı ama gfb için kantinde üye topluyor.üstünde fb formasıyla.sadece popülerlik sevdasıyla yanıyorlar bırakın oynasınlar kendi hallerinde.

antik58 01.10.2008 13:15

SİVASSPORa kostek olmasınlarda hangı takımı tutarlarsa tutsunlar.

yiğido_yunus 01.10.2008 14:12

abiler biliyonuz ziya bey kütüphanesinin üstünde sivas fenerliler derneği var ... onlar açmıştır kesin... gerçekten sitemzide fb,gs,bjk,trbzn tafaftarları var onları çıkaralım...

erol_58 01.10.2008 14:30

kanı bozuklar madem istanbulun yalakalığını yapıyorsunuz pankart yapıpta üç beş zibidi sivası alet etmeyin karektersiz insanlar sizin gibi sivaslıların canı cehenneme gereken cevabı verdik sahada buda onlara kapak olsun.

sivassporummm58 01.10.2008 14:35

Bu beyinsizler şunu iyi bilsinlerki bu şehirde sadece tek takım vardır o da SİVASSPOR dur.Bunu anlamayanlar, anlasınlar veya biz anlatırız onlara.Ruhsuz, İstanbul yalakaları sizi...

uhud85 01.10.2008 14:40

eminim sivas-fener maçının sonunda pişman olmuşlardır bu yaptıklarından.Onların içinde hiç mi memlekete sevigi yok ben anlamıyorum ki arkadaş.Neden bir bursa bir trabzın gibi takımımıza sahip çıkamıyoruz.Sonrada 5.büyük olmaktan,şampiyon olmaktan bahsediyoruz.
Ama şunu da çok iyi biliyorum ki bir şampiyonluk ŞART bize.Eğer şampiyon olursak eminimki o hemşolarımda gerçeği görüp yanlışlarından döneceklerdir

MusaER 01.10.2008 14:51

[B]sahte sivaslıları aramızda görmek istemıyoruz..

miğde bulandırıcı yengecler[/B]

ozer10 01.10.2008 15:39

bir gün herkes sivassporlu olacak kimi sahte kimi gerçek 4 büyüklerin ismini veriyorlar die karşılaştırma yapamayız sivassporlu değil die bana da tepkiler gemişti görüntü resmim ile ilgili ancak bu durum farklı tabii ben hakan şükür hayranı olduğum için koymuştum....
sivasspor başarısı için destek veriyorlarsa sorun yoktur çünkü sivassporu tutmayan sivaslı yokturdur burası kesin başka takıma da şeyleri olan

sivasspor bizim için değişmeyen kimliktir bakın sivasspor süper lige çıkana kadar herkes gs fb gibi takımlar tutuyorlardı bende öyleydim süper ligde gs ı tutuyordum ancak sivasspor süper lige çıktığından beri tek takımım sivasspor oldu ve ömür boyu böyle olacak süper ligde tek takım sivasspor benim için fa premier de mesela chelsea tutuyorum her lig te bazı takımları tutuyorum ama süer li de ve hayatta ki asıl takımım sivasspor

Abdullah DuMaN 01.10.2008 15:52

YANLIŞ YERDE DURDUKLARINI ANLAMIŞLARDIR..........................

cemelli58fr 01.10.2008 16:58

kardes bence actigin konu cok sacma cunku futbol dostluk adamlar kotu birsey yazsalar kotu diyorsunuz iyi birsey yazsalarda kotu diyorsunuz futbol kardesliktir bence ....

SEMİH-58 01.10.2008 18:38

[B]Beş parmagın beşide bir olmazki olacaktır adamların kendi düşüncesi daha farklı tabi insanın zoruna gidiyor ama elden ne gelir zorla sivassporlu mu yapacaz onları zaten onlardan bize hiç hayır gelmezki...[/B]

yigido_ilhan58 01.10.2008 18:42

ne pankartı açarlarsa açsınlar agızlarını payını aldılar ölümüne sivasspor

rsimsek 01.10.2008 19:15

umarım birgün asıllarına döner sivaslı olduklarını ve sivassporun şampıyonluğa oynaığını hatırlarlar

samandıradan yiğido

metincetin58 01.10.2008 19:25

[B]bende o kadarda önermli deil herkesin kendi tercihidir[/B]

FALÇATA 58 01.10.2008 19:37

onlar kendini sivaslı zanneden kişiler ama inşallah sivas şampion olursa o kişiler kesin gurulanarak biz sivaslıyız sivassporluyuz gardaş diyeceklerin den EMİNİM boşa biz sivaslıyız demesinler BİZE GERÇEK TARAFTAR lazım........

Databese Eror 01.10.2008 19:58

[B]Haberi yorumları okudum bence çok saçma tamam sizlerin düşüncelerinize saygı duyuyorum ama ben katılmıyorum hiç şunu da belirtim ben bir febeli değilim Allah korusun. Herkez istediği takımı tutarda destekler de kim ne. Adamlar Sivaslı diye Sivasspor'u destekleyecek diye bir zorunlulukları yok özgür bir ülkedeyiz ister sivas'ı ister febe'yi ister gs'yi ister beşiktaş'ı ister trabzonspor'u tutar onun özgür iradesinde olan birşey kimse de onu bu davranışından dolayı bence eleştiremez. bu işin istanbul yalakalığı ile bi alasaı yok o takımlar türkiyeye maal olmuş takımlar değil sivas'a dünyanın ter yerinde taraftarı olan takımlar hr yerde seyircileri var sivas'a laf atmak yok, olay çıkarmak yok efendice takımları desteklediler evlerine gittiler önemli olan bu hatat daha önemli olan şu orda kaç febeli vardır 600 kişi desek onların içinde rahat 300'ünde orjinal febe ürünü vardı peki biizm trübünlere dönelim kaç kişiydik 14 bin kaç kişi de orjinal sivasspor ürünü vardı 100'ü geçmez hrkez de sahte yolda satılan ürün var bu mu bizlerin sivassporluluğu adamlar sürekli takımlarını desteklediler ya biz naptık ses yok ya statta zaten kötü bir taraftarımız var bu maç daha beterdik adamlar ayağa bile kalmıyor bırak tezahüratı destek kocaman bir 0 bu mu bizlerin sivassporluluğu sms kampanyasıana 5-6 kişi mesaj çekmilş hani 8 milyon taraftarımız vardı bu mu sivassporluluk bence bunları tartışalım böyle saçma konularla bir yere gidemeyiz sahte ürünlerle esnafı değil sivassporu zengin edememizi tartışalım

geçen inönünün ordan geçiyorum 3 beşiktaşlı sahte forma satan adamın üstüne yürüyor nasıl bizim takımın adını kullanarak sahte ürününden para kazanırsın diye adamın ürünlerini toplattı bunu gözümle gördüm adamlardaki takınına bağlılığına bak biz de de git yimpaşın altına, kunduracılar çarşısı, köşk otel altı sahte forma kaynıyor millette harıl harıl alıyor bunu konuşalım da taraftar bilinçlensince yok bu nasıl sivaslılıkla bir yere varamayız her seferine hocamız şikayetleniyor orjinal ürün almak yok, destek çok az diyor bunları konuşalım ya bizene sivaslı imi desteklemiş ya[/B]

єѕяα 01.10.2008 21:56

[B][I]Sivaslıyız , Sivassporluyuz :)[/I][/B]

karyola 01.10.2008 21:57

satmadık satılmadık işbirlikçi olmadık.

1967_DERNEK_MUSTAFA 01.10.2008 22:36

[COLOR="Blue"][B]yazacak öyle şeyler varda hep sineye çekiyorum çekmeyede devam edeceğim ne diyeyim BULGURAMI YANAYIM UNAMI YANAYIM[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:03.