![]() |
SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[B]Bayramda Sivasta bulunan arkadaşlar ile bayramlaşma buluşması düzenliyoruz.
Tarih: Bayramın 3. Günü (Perşembe) Yer: Ethembey Parkı Saat:17:00 ve sonrası[/B] [URL="http://http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21104"]FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ[/URL] |
-->: Bayramlaşma Buluşması...
[B]hocam neden bu kadar geç yazdınız siteye:)[/B]
|
--->: Bayramlaşma Buluşması...
evet çok ii olur sivasspor olarak buluşmak ve birleşmemiz evet basıl tek yürek olduğumuzuda herkesler görür
|
BUGÜN DEĞİLMİ ........................
|
ne zaman bu bayram buluşması tarih ve yer hakkında bilgi verirmisiniz
|
ne zaman bu bayram buluşması tarih ve yer hakkında bilgi verirmisiniz
|
[B]Bayramın 3. günü buluşuyoruz...[/B]
|
herkesi bekleyoruz bütün yigidolar lüften gelsin
7 milyon yigidoyla hadiii |
[B]Allahtan bir mani olmazsa geleceğim bu sefer inşallah.[/B]
|
[B]saat biraz geç olmuş ama gelmeyi düşünüyorum[/B]
|
insallah cok kisi gelir, araniza katilmak isterdim maglum yurtdisindayim.
Sizin bayraminizi kutlarim. |
[B]Arkadaşlar saatin geç olması, eş dost ve akrabasını bitirememiş olan arkadaşlarımız için...
17 ve sonrasında katılabilir arkadaşlar...[/B] |
[QUOTE=GuNaY;421267][B]Bayramda Sivasta bulunan arkadaşlar ile bayramlaşma buluşması düzenliyoruz.
Tarih: Bayramın 3. Günü (Perşembe) Yer: Ethembey Parkı Saat:17:00 ve sonrası[/FONT][/B][/QUOTE] [B]İstanbul'dan memleketine Sılay-ı Rahim düşüncesiyle gelen sitemiz güzide insanları, başta bu konuyu açan GÜNAY kardeşim olmak üzere, Cahar, SÖNMEZ, FURKAN kardeşlerimize ve Almanya'dan gelen Sweetgirl ablamıza hoşgeldiniz diyorum. Yukarıda belirtildiği gibi, Bayramın son günü (Perşembe günü) ETHEMBEY parkında Saat 17.00 de başlayıp bitişi belli olmayan bana göre "TANIŞMA VE BAYRAMLAŞMA" toplantısına Nasip olur da problem ve engel olmazsa katılmayı istiyorum. Neden tanışma ve bayramlaşma dedim çünkü inanıyorum ki benim gibi birçok kişi hala birbirini tanımayan yiğidolar bu sanal ortamda yazışıyor ama buluşmuyor. O nedenle hem tanışma hemde bayramlaşma diyorum inşaallah hayırlı ve uzun uzun sohbetle geçer... Proğram aktivitesi hakkında da bilgi verilirse memnun olurum. Mesela : 1- Açılış konuşması için Sitemiz yöneticilerinden Cahar'ın selamlama konuşmaları, 2- Semaver çayı ikramı 3- Sitemiz üyelerinin tanışma için kendilerini tanıtımı 4- Site hakkında düşünceler 5- Dilek ve Şikayetler gibi... nasıl olur. Çok mu ciddi organizeye büründürdük olayı:D[/B] |
[QUOTE=Rallim58;421375][B]
Proğram aktivitesi hakkında da bilgi verilirse memnun olurum. Mesela : 1- Açılış konuşması için Sitemiz yöneticilerinden Cahar'ın selamlama konuşmaları, 2- Semaver çayı ikramı 3- Sitemiz üyelerinin tanışma için kendilerini tanıtımı 4- Site hakkında düşünceler 5- Dilek ve Şikayetler gibi... nasıl olur. Çok mu ciddi organizeye büründürdük olayı:D[/B][/QUOTE] [B]Çok güzel olur abi, bu listedekileri aynen uygularsak gayet güzel bir buluşma olur :D[/B] |
[B][I]Bende orda olacagım insallah ...[/I][/B]
|
[QUOTE=GuNaY;421376][B]Çok güzel olur abi, bu listedekileri aynen uygularsak gayet güzel bir buluşma olur :D[/B][/QUOTE]
[B] Ama hocam bu benim düşüncelerim, organizeyi sizler yapıyorsunuz akışı da sizler tayin edin lütfen ama:D Proğram ana konuların sıralandırılması ve konu başlıklarını sizler belirleyiniz. Ben aklıma geleni yazdım... Kendinizi mecbur hissetmeyin bu anlamda lütfen. Belki de olağan ve spontone organize düşünmüş te olabilirsiniz. Bu anlamda yönlendirme gibi teklifim olduysa beni affedin...:) [/B] |
[QUOTE=Rallim58;421375][B]İstanbul'dan memleketine Sılay-ı Rahim düşüncesiyle gelen sitemiz güzide insanları, başta bu konuyu açan GÜNAY kardeşim olmak üzere, Cahar, SÖNMEZ, FURKAN kardeşlerimize ve Almanya'dan gelen Sweetgirl ablamıza hoşgeldiniz diyorum.
Yukarıda belirtildiği gibi, Bayramın son günü (Perşembe günü) ETHEMBEY parkında saat 17.00 de başlayıp, bitişi belli olmayan bana göre "TANIŞMA VE BAYRAMLAŞMA" toplantısına Nasip olur da problem ve engel olmazsa katılmayı istiyorum. Neden tanışma ve bayramlaşma dedim çünkü inanıyorum ki benim gibi birçok kişi hala birbirini tanımayan yiğidolar bu sanal ortamda yazışıyor ama buluşmuyor. O nedenle hem tanışma hemde bayramlaşma diyorum inşaallah hayırlı ve uzun uzun sohbetle geçer... Proğram aktivitesi hakkında da bilgi verilirse memnun olurum. Mesela : 1- Açılış konuşması için Sitemiz yöneticilerinden Cahar'ın selamlama konuşmaları, 2- Semaver çayı ikramı 3- Sitemiz üyelerinin tanışma için kendilerini tanıtımı 4- Site hakkında düşünceler 5- Dilek ve Şikayetler gibi... nasıl olur. Çok mu ciddi organizeye büründürdük olayı:D[/B][/QUOTE] abi semaver çayından sonra tatlı yedirin yav. :D bayram tatlısı ikramı:D bayram çikolatası veya şekeri ikramı:D tatlı ve şekersiz bayramlaşma düşünemiyorum :) |
[QUOTE=berat.demir;421391]abi semaver çayından sonra tatlı yedirin yav. :D
bayram tatlısı ikramı:D bayram çikolatası veya şekeri ikramı:D tatlı ve şekersiz bayramlaşma düşünemiyorum :)[/QUOTE] [B]Berat gardaşım Sponsorluk teklifinde mi? bulunmak istedin tam anlayamadım:D Varsa öyle bir düşünceniz Günay hocamın bankamatik kart no sunu aktarayım:D[/B] |
[QUOTE=Rallim58;421393][B]Berat gardaşım Sponsorluk teklifinde mi? bulunmak istedin tam anlayamadım:D
Varsa öyle bir düşünceniz Günay hocamın bankamatik kart no sunu aktarayım:D[/B][/QUOTE] abi birisi evden tatlı getirsin bişey olmaz. örneğin bekir bayrak abi evden getirsin:D (vallaha bu yazıyı okursa keser beni) veya hazır sweetgirl sivas a gelmişken ona gettitirin.:D ya abi ben gelseydim inan ayabastı parası diye zorla tatlı aldırırlardı bana.:D veya abi bi ev baklavası ayarlasınlar biyerden şimdi bayram bayram beni masrafa sokma gurbanın olam:D:D |
[QUOTE=berat.demir;421396]abi birisi evden tatlı getirsin bişey olmaz.
örneğin bekir bayrak abi evden getirsin:D (vallaha bu yazıyı okursa keser beni) veya hazır sweetgirl sivas a gelmişken ona gettitirin.:D ya abi ben gelseydim inan ayabastı parası diye zorla tatlı aldırırlardı bana.:D ya abi bi ev baklavası ayarlasınlar biyerden şimdi bayram bayram beni masrafa sokma gurbanın olam:D:D[/QUOTE] [B]Berat gardaş, İstanbuldan gelenler gariban...:D Avrupa'dan gelenlerde yatırım yapıyorlar borçlular, aynı zamanda da son dakika organizeye (belki) katılırlar...:D Hele sponsor, ayakbastı dedin ki bu yorumu okursa belki hiç gözükmezler bile:D[/B] |
-->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[B]Allah nasip ederse orada olmaya gayret edecem...
Abi şu an için herhangi bir program akışı düşüncemiz yoktur... Klasik olarak başlangıç yapacağız tanışma faslı olur çaylarımızı içerken hoş bir muhabbet ortamı kurulur herkes gittiği misafir evlerinde tatlı yemekten bıktığı için arkadaşları bu konuda sıkmak istemeyiz :) [/B] |
--->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[B][I]yarin yani 2 ekim perşembe tarih ve bayramın 3. günü inşallah katılacağım..[/I][/B]
|
--->: -->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[QUOTE=FurkaN;421412][B]Allah nasip ederse orada olmaya gayret edecem...
Abi şu an için herhangi bir program akışı düşüncemiz yoktur... Klasik olarak başlangıç yapacağız tanışma faslı olur çaylarımızı içerken hoş bir muhabbet ortamı kurulur herkes gittiği misafir evlerinde tatlı yemekten bıktığı için arkadaşları bu konuda sıkmak istemeyiz :) [/B][/QUOTE] [B]Ya da herkes gittiği yerden (Poşetine) bir dilim tatlı alsa akşama kadar herkes en az 10 dilim toplar, bir kişi 10 dilim getirirse o da bize yeter:D[/B] |
Bayramda Sivas' a gelenler için çok büyük bir tanışma fırsatı.
Haliyle uzakta olanların başka türlü bir araya gelme imkanı yoktur, ama böylesi bir organizede tanışma ve kaynaşma fırsatı doğacaktır. Haydi şu an Sivas' ta olan Yiğidolar, bu fırsatı kaçırmayalım ve diğer arkadaşlarada haber edelim, eminimki bu konu bir çok üyemiz görmemiştir. Teşekkürler Gunay gardaş,böylesine güzel bir organize düşündüğün için. |
herkese hayırlı bayramlar ....................
|
bende tüm sivaslıların bayramını kutluyorum katılamadıgım için üzgünüm ama kalbim daima sivas ve sivassporla
|
--->: -->: Bayramlaşma Buluşması...
[QUOTE=svs16;421471]hocam neden bu kadar geç yazdınız siteye:)][/QUOTE]
[B]İstanbul ve Yurt dışından gelen sitemiz yöneticilerinin Sivas'a gelişlerine göre yapıldığı söylendi... Erken de yazılsa geç de yazılsa gelmeyi arzu eden her halükarda gelir. Gelmeyi düşünmeyene bahane zaten çok. Gelene de gelemeyene de hatta gelmeyene de hayırlı bayramlar...[/B] |
[B]Arkadaşlar ben bu buluşma önerisini [URL="http://www.sivaslilar.net/"][B]SİVAS[/B][/URL]ta bulunan hemşehrilerim için iyi bir fırsat,biz gurbette Bayram geçirmek zorunda olanlar içinse NİSPET adlediyorum.
Şaka bir yana cidden güzel bir fırsat hadi görelim [URL="http://www.sivaslilar.net/"][B]SİVAS[/B][/URL]lılar sizi Ethembey Parkını şenlendirin![/B] |
[CENTER][B]Bugün herkesi bekliyoruz... Ethem Bey'in Parkı'nda Saat: 17:00'da[/B][/CENTER]
|
[QUOTE=maddoxx;421311]herkesi bekleyoruz bütün yigidolar lüften gelsin
7 milyon yigidoyla hadiii[/QUOTE] yok yaw 7 MiLyon Kişi O parka Sığmaz:D:D |
ben ankaradyım ama tüm arkadaşların bayramını kutlarım
|
[COLOR="DarkGreen"][B]Güzel Buluşma olur inşallah hayırlı bayramlar[/B][/COLOR]
|
[B]Bu güzel buluşmada bende olacağım için kendimi çok şanslı sayıyorum allahtan bir mani olmazsa inşllah bende geleceğim [/B]
|
[B]Bayramlaşma, tanışma buluşmamıza imkanı ve zamanı olan herkesin katılmasında fayda var. Yüzyüze konuşmak muhabbet etmek ayrı bir güzel oluyor...[/B]
|
ALLAHIN İZNİ İLE ORDAYIZ FALÇATA 58 VE BEN
|
[B]Tekrar tekrar Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.Keşke her gün bayram olsa,Sevildiğimizi anlayabilsek.
[/B] |
--->: -->: SİVAS'TA BAYRAMLAŞMA VAR
[QUOTE=altuntas58;421551][B]Bu güzel buluşmada bende olacağım için kendimi çok şanslı sayıyorum allahtan bir mani olmazsa inşllah bende geleceğim [/B][/QUOTE]
[B]Evet müstesna bir günde buluşmak, tanışmak ve bayramlaşmak ayrıcalıktır. Özel günde güzel insanların biraraya gelmeleri elbette unutulamaz. İnşaallah hayırlı ve bol muhabbetli geçecektir. Görüşmek üzere...[/B] |
Allah daima, nice Bayramlara, Kandillere, Ramazanlara ve daha iyi günlere nasip eylesin.
|
HERZAMANKİ GİBİ MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYON OLDU SICAK SOHBET GÜZEL KONUŞMALAR TANIŞMALAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ KATILAN TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜRLER
|
ya yurt dışındaydım katılamadım çok üzgünüm herkesin bayramı mubarek olsun büyüklerimin ellerini öperim
sivassporumuza ankarada başarılar dilerim |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58. |