SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bana Sivas Yakışır (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21310)

SivasSpor.Com 17.10.2008 08:33

Bana Sivas Yakışır

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygun.jpg[/IMG]

Sivasspor Teknik patronu Bülent Uygun Sivas'ın Sesi Gazetesine bir açıklamada bulunarak Sivasspor’un başında olduğunu söyledi.

Uygun, kendisine yapılan ‘yardımcı’ yakıştırmalarını beğenmediğini dile getirerek, “Bana yakışan yerdeyim. Yani Sivasspor’un başında görevimdeyim” dedi.
Fenerbahçe’ye Menajer ve yardımcı hoca şeklinde transferi ile ilgili haberlere gazetemiz aracılığıyla bir kez daha yanıt veren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımının başında olduğunu bir kez daha yineledi. Sivasspor’da yakaladığı başarının ortada olduğunu belirten Uygun, “Ben görevimin başındayım. 5 yıldır buradayım herkes açsın başarı grafiğimize baksın. Benim için söz ağızdan bir kez çıkar. Bende Sivasspor için hedefler belirledim. Bu hedeflerin peşindeyim. Ben yuvamda çok mutluyum. Ben insanları yarı yolda bırakmam. Kimse bana böyle birşey sunmasın. Ve başarılı olduğum bir yerdeyim. Kalkıp yardımcılık yapmam. Ben bana yakışan ve benim yakıştığım bir yerde, yani Sivasspor gibi önemli bir kulübün başındayım” dedi.

TAKIMIMIN BAŞINDAYIM!..
Sivasspor'un başında olduğunu ve Sivasspor'un başarısı için ter döktüğünü belirten Uygun, yaklaşık 6 yıldan beri Sivasspor'a emek verdiğini, bununla birlikte birçok başarıya imza attıklarını ifade ederek, “Dolayısıyla bizim yapımızda hiçbir şekilde bir yeri terk etmek veya herhangi bir şekilde mağdur duruma düşürmek yok. Bulunduğumuz yerde en iyisini yapmak, yaparken de bütün güzellikleri hep beraber paylaşmak var'' diye konuştu.
Sivasspor camiasına bağlı olarak hizmetini en iyi şekilde yerine getirdiğini kaydeden Uygun, “Fenerbahçe Kulübü'nde, sayın başkan Aziz Yıldırım, kendi kulübü ile ilgili değerlendirmeleri yapıyor. O yüzden herhangi bir şekilde bu tarzdaki söylemler, dedikodudan başka bir şey değildir'' dedi.

Anadolu'dan bir takımı şampiyon yapmak, başında bulunduğu takıma UEFA Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazandırmak gibi hayalleri olduğunu belirten Uygun, ''Aynı sevgi ortamında, aynı frekansları verdiğimiz yerde bu başarıları inşallah ben de bir teknik direktör olarak başarmak istiyorum. Başaracağıma da inancım tam. Kendimi her seferinde ona göre hazırlıyorum'' dedi.

[B]Sivas'ın Sesi Gazetesi[/B]

Abdullah DuMaN 17.10.2008 08:38

-->: Bana Sivas Yakışır

şükür haftalardır bunu bekliyoruz........................

Uğur_58 17.10.2008 09:16

eğer bülent uygun fenerbahceye gidecekse onu fenerbahcenin teknik direktörü olarak görmek isteriz baskalarının yardımcısı değil o bunu hakkediyor

ready 17.10.2008 10:16

--->: Bana Sivas Yakışır

[B]Zaten bir başkasının emrinde çaılşamak sana yakışmazdı[/B]

yerliturkuaz 17.10.2008 10:22

[B]Bu konuda medyada haber yapanlar gereken cevabi almislardir umarim...[/B]

pover58 17.10.2008 10:30

her insanın büyük hedefi vardır,bülent beyinde hedefleri var. başardıktan sonra bence milli takımın başına geçmeli, ona milli takım yakışır.sivası şampiyon yap milli takımı sana verecekler hocam allah yardımcın olsun.

tanju_58 17.10.2008 11:23

ha şöyle yaa günlerdir şu açıklamayı bekliyoruz hocamızdan.allah hayallerinizi gerçekleştirmede yardımcınız olsun...

YigidoGenclik38 17.10.2008 12:11

[FONT="Arial Black"]aynen böle hocam biliyoruz ki bizden gidersen aynı ertugrul sagalm gibi olursun biz sivasspor ailesi olarak bizden gitmemeni istiyoruz[/FONT]

OLCAY_58_AKKUS 17.10.2008 12:19

ben hocaya şunu sormak istiyorum.Geçen pazar akşamı TELEGOL programında size sorduklarında niye böyle konuşmayıp teklif gelirse ben hazırım dediniz.

EyüphanAydın 17.10.2008 12:57

[B]Hocamız'ın uzun bir sessizlikten sonra böyle konuşması içimizi rahatlattı.Şu anda bize tek bir görev düşüyor her çıkan söylentilere inanmamak.

Bülent hocamızada sonsuz teşekkürler.[/B]

izmirliyigido 17.10.2008 13:03

Sivas camiası da senden çok memnun hocam. Bizi yarı yolda bırakmayacağından adım kadar eminim. Burada ki misyonunu tamamladıktan sonra istediğin yere gidersin. Sana da hem Fenerbahçe teknik direktörlüğü, hemde milli takım yakışır. Seni Sivasspor'un başında uzun yıllar nice başarılara imza atarken görmek istiyoruz.

.

GLoBe-Y-Gençlik 17.10.2008 13:05

[B]Uygun Hocam Başarılar Dileriz. Bunu Bekledık Sonunda.!![/B]

özsivasli1903 17.10.2008 13:12

noldu bülent gidiyo diyenler...
bunlar dedikodu ya...
herseye inanmayin...

TracyMcGrady58 17.10.2008 13:13

Ve medyamiz yine bir balon haber cikartmistir. Bence Bülent Uygun'a fenerbahce tarafindan hic bir teklif gelmedi. Ama yinede bizleri bu aciklamasiyla Hocamiz rahatlatti

35fulya58 17.10.2008 13:17

Bülent hocamızın bizi bırakmaması sevindirici bir haber. İnşallah onunla Şampiyon olacağız. Avrupa'da ses getireceğiz.

furkancfc 17.10.2008 14:04

gazeteciler 3 ün 1 ini aldılar .......

YigidoGenclik38 17.10.2008 14:23

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]ne oldu medya hani gidiyodu hani aragones in yardımcısı idi alırsınız ....[/COLOR][/FONT]

yigido_ilhan58 17.10.2008 15:52

adam gibi adam asker bülent helal olsun

ozer10 17.10.2008 15:57

oh be doğru olanıda bülent hocanın sivası yarı yolda bırakmaması gitse bizim verdiğimiz değeri hiç kimse vermezdi

Alişan 17.10.2008 16:15

Bülent hocam sen sivaslı olup sivaslıların duygu ve düşüncelerini paylaşıp sivaslılar kadar dürüst ve temiz olduğun sürece her zaman başarılı olursun bunca geçen sürede bu kadar başarılı olmanın en büyük nedeni dürüst duygu ve düşüncelere sahip olman ve biz sivaslılar gibi alçak gönüllü olman seni başarılara götürüyor sen böyle devam ettikçe daha bir çok başarılara sivassporla beraber yürüyeceksin bunca zaman bizlere çok emeğin geçti sana ne kadar teşekkür etsek azdır biz sivaslılar bize bir adım gelene bizler on adım gidiyoruz bu nedenle seni bir kardeşimiz bir abimiz olarak gördük ve bu hep öyle devam edecektir bizler sivaslılar sevdiğimiz insanları unutmayız hocam ileriki zamanlarda başka takımada gitsen sen yine bizim bülent abimiz olursun diyorum biz sivaslılar bir kişiyi sevdimmi artık o bizim kardeşimizdir sende bizim için öylesin ve bizimle kalmak istediğini söyledin sana tekrar teşekkürler hocam sağol varol

karadavut58 17.10.2008 16:46

slm oncelikle bulent hocaya cok tesekkur ediyorum kisa zamanda aciklamayaparak bizleri rahatlatti icin.sonra hocamizi deyil fb de milli takimda

mustafa_kavak58 17.10.2008 16:53

iyi oldu iyiki gitmedi sivassporu sampioyn yapmadan biyeri gitmek yok

KIZILCAN 17.10.2008 17:12

Bülent hoca yüreğimize su serpti ama ben kendisinden şu açıklamayı beklerdim: Bırakın yardımcı antrenörlüğü,başkanlık dahi teklif etseler şurdan şuraya gitmem...Neden böyle bir açıklamaya ihtiyacımız var çünkü teknik direktörlük teklifi gelseydi Büllent Hoca yine aynı açıklamayı yaparmıydı?Neyse Fenerbahçe iyiki Aragonez'e alternatif arıyor.Yoksa acabaların haddi hesabı olmayacaktı.

etzel1967 17.10.2008 17:52

hocamız son noktayı koymuş...her polemiği ciddiye almamak gerekir...

yigidoo 17.10.2008 18:50

yap bizi sampiyon ondan sonra hem kendini hemde becerilerin göstermis olursun Türkiyeye o zaman FB hoca olarak gidebilirsin Bülent hoca.sizde yardimcilik yakismaz bu saatten sonra.

1967_DERNEK_MUSTAFA 17.10.2008 18:52

[COLOR="Blue"][B]sana sivasspor yakışıyorsa o zaman sana yakışan yerde kal hocam[/B][/COLOR]

alperen5841 17.10.2008 18:53

HOCAM İNŞAALLAH HEDEFLERİNİZE ULAŞIRSINIZ AMA ARTIK ANADOLUDAN Bİ TAKIM DEMESENİZDE SİVASSPORU ŞAMPİYON YAPMAK BÖLE DİREK SÖLESENİZ DAHA İYİ OLACAK

yigidomustafa58 17.10.2008 19:19

[B]bülent hocamıza bizi yarı yolda bırakmadığı için teşekkürler...[/B]

titizyiğido 17.10.2008 20:08

evet hocam sana sivas yakışır bizde uzun zamandır bunu söylüyoruz

karahisarli 17.10.2008 20:42

hocam oldugun gibisin sanada bu yakisir delikanlinin kralisin tesekkürler

crburak58 17.10.2008 20:48

ta en başından beri söylüyorum bülent hoca bir yere gitmiyor diye ama çoğu arkadaş basının şişirmelerine inanmıştı..neyse kaldıgını bu kez kesin sonuca bağladık galiba.. şampiyonluğa oynarken basının bu tuzaklarına düşmeyiz inşallah

DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR...

by_hunter 17.10.2008 22:10

aklı basına gelmiş bizimkının fenere ıyı meyıllendı ama oralar sana yokuş daha hoca

zarabilgisayar 17.10.2008 22:41

helal olsun hocam senden bunu bekleriz yola devam

izmirliyiğido35 17.10.2008 23:29

hocamızın kafası karıştığı gibi bizimde kafamız karışıyo bi öle bi böle hadi hayırlısı bakalım

serdar-58 18.10.2008 02:56

bülenti bülent yapan sivasspordur gidersede teknik patron olarak gider ancak ama inanıyorum ki sivassporda yapacak çok işi var daha bülent hocanın

Mursallı yiğido 18.10.2008 10:19

Helal sana Bülen hoca..............

YavuZ ÇandıR 18.10.2008 11:01

yani bülent gitmez dedim satmaz bizi

YuNuSPaSa58 19.10.2008 00:22

Neden Tolunay Kafkas değilde Bülent Uygun.. Halen anLamış değilim.. Tolunay Kafkas'ta başarılı deiLmi..

sarsılmaz 19.10.2008 15:22

sivası sivas halkını anlayan ve hedeflerini gerçekleştirmek için çalışan değerli hocamızın açıklamaları tabiri caiz ise yüreğimize su serpti kendisine başarılar diliyor ve her zaman desteklediğimizi bilmesini istiyoruz

tarık_el_taib 19.10.2008 21:29

Başlık sivaslıları inceden inceye rencide edebilir,sivasa bülent yakışır daha iyi bir ifade olurdu.Takımın kurumsallaşması ve kişilerden bağımsız olması gerekiyor.Bülent uygun teknikdrektörlük tecrübesini sivasta edindi ve başarılı oldu.Menejerlik ve teknik patronluk beraber gitmez...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:28.